Edzőkeringő 2026

8 feliratkozó

1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 111 — Lájkold a zsűrit!
Közkívánatra.

Miami Dolphins
GM:
Champ Kelly (Dolphins ideiglenes GM) - interjúra érkezik
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel) - interjú kérvényezve
Alec Halaby (Eagles assistant general manager) - interjú kérvényezve
Tariq Ahmad (49ers VP of player personnel) - interjú kérvényezve
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú kérvényezve
John McKay (Rams assistant general manager) - interjú kérvényezve
RJ Gillen (49ers assistant general manager) - interjú kérvényezve

Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - interjú kérvényezve
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú kérvényezve
HC:
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjú kérvényezve
Anthony Weaver (Dolphins DC) - interjú kérvényezve
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjú kérvényezve

New York Giants
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjúra érkezik
Mike Kafka (Giants OC) - interjú kérvényezve
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú kérvényezve
Lou Anarumo (Colts DC) - interjú kérvényezve
Kliff Kingsbury (ex-Cardinals HC) - interjú kérvényezve

Tennessee Titans
HC:
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjúra érkezik
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjúra érkezik
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjúra érkezik
Vance Joseph (Broncos DC) - interjúra érkezik
Lou Anarumo (Colts DC) - interjúra érkezik
Jason Garrett (ex-Cowboys HC) - interjúra érkezik

Steve Spagnuolo (Chiefs DC) - interjú kérvényezve
Kliff Kingsbury (ex-Cardinals HC) - interjú kérvényezve

Arizona Cardinals
HC:
Robert Saleh (49ers DC) - interjúra érkezik
Anthony Weaver (Dolphins DC) - interjúra érkezik

Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjú kérvényezve

Las Vegas Raiders
HC:
Davis Webb (Broncos QB-edző) - interjú kérvényezve

Cleveland Browns
HC:
Todd Monken (Ravens OC) - interjú kérvényezve
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú kérvényezve

Szerkesztette: empty taxi
13 perce
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 583
Giants meg gyorsan letudja a második interjút is Stefával.
Cruyffista
elvileg Schoen egy jelolttel vacsorazik ma este, epp ra tippelnek mivel o van a varosban.
csebi
Igazából tegnap az volt a mondás Haribo kirúgása előtt, hogy a két top állás: Falcons, Giants.
Cruyffista
A Falcons mitől annyira top állás egyébként? Nincs első körös pick, egy nagyon-nagyon kérdőjeles QB van, cap space közepes. Persze van pár extra tehetség, de annyira azért nem érzem, hogy ez kiugróan jó lenne.
somoskovig
Nálam nem az, de a jelölteknél igen, gondolom a csoport a legnagyobb faktor. Szerintem a Ravens mellett a Giants jóféle: márka, az opciók közül a legjobb irányító (bár azt olvasom a jelöltek annyira nem rajonganak Dartért, de olcsó), falakban van nívó, GM-et meg majd cserélnek idővel. Ward miatt a Titans is jó lehetne, de Tennesseeben állítólag szar élni és talán a legkisebb piac az NFL-ben. Amúgy ahogy Kansas City esete is mutatja, egy ténylegesen generációs játékos minden piacot naggyá tesz. A tradíciók miatt rossz roster helyzet ide vagy oda, amennyiben a Steelers állás elérhető lesz, nálam automat top1 lenne.
34 perce
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 582 — Chiefs GM
A Falcons mitől annyira top állás egyébként? Nincs első körös pick, egy nagyon-nagyon kérdőjeles QB van, cap space közepes. Persze van pár extra tehetség, de annyira azért nem érzem, hogy ez kiugróan jó lenne.
somoskovig
Gyenge divízió, normális tulajdonosi háttér - az idei mezőnyben egyedül a Ravens ennél jobb, szerintem. De szerinted még melyik?
szaba
Nekem a Penix-project nagy visszatartó erő lenne HC jelöltként, két év alatt két IR, de azon kívül se nagyon mutatott olyat, amitól extázisba lehetne esni. Viszont pont a gyenge csoport plusz a néhány extra tehetség miatt nagy földbeállás nem várható, és akkor jövőre ott lehet pislogni továbbra is Penix-szel meg egy kör közepi pickkel. Persze amit írsz, az előny, de a nagy upside-ot sem látom.

41 perce
szaba Los Angeles Chargers 12 033
somoskovig
Gyenge divízió, normális tulajdonosi háttér - az idei mezőnyben egyedül a Ravens ennél jobb, szerintem. De szerinted még melyik?
51 perce
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 582 — Chiefs GM
Cruyffista
elvileg Schoen egy jelolttel vacsorazik ma este, epp ra tippelnek mivel o van a varosban.
csebi
Igazából tegnap az volt a mondás Haribo kirúgása előtt, hogy a két top állás: Falcons, Giants.
Cruyffista

1 órája
Erről van valami infó, hogy Harbaugh azonnal dolgozni akar? Róla inkább el tudnám képzelni, hogy kiül egy évet.
Jan
Egyelőre az a mondás, hogy oda megy ahova akar, még néhány szerződés alatt álló hc-val bíró csapatot is beleértve. Viszont QB megléte sok csapatnál hiányos, szóval jól hangzik hogy oda megy ahova bök, annyira mégsem csúcsszuper a helyzet. Ha bátor, és úgy dönt jövőre egy erősebb felhozatalban próbálkozik, lehet egy disaster szezon után megnyílik a KC, PHI, vagy DET pad közül egy. De ezeknél most a Tampa sem sokkal rosszabb opció, hisz gyengébb csoport, napos idő, van olyan irányító amilyen, stresszmentesen tud dolgozni és szerintem minden évben lenne lehetősége PO meccset nyerni.

Note: ohioban született, szóval gondolom cleveland fan

Tomlinra viszont írják, hogy rekord tv-s szerződéssel fogják bombázni a csatornák.
2 órája
Jan Pittsburgh Steelers 5 430 — Steelers fan
Cruyffista
csebi
Mike Garafolo @MikeGarafolo · 1 h The #Giants had dinner last night with Kevin Stefanski and will meet again today. Meanwhile, they’re exploring John Harbaugh and could set something up soon. And, as @TomPelissero notes, they’ve scheduled a meeting with Mike McCarthy. Multiple experienced candidates in the mix.

Igazából tegnap az volt a mondás Haribo kirúgása előtt, hogy a két top állás: Falcons, Giants, és Stefa minden bizonnyal megkapja az egyiket. Viszont ha Giants Harbó, Falcons Kubiak lenne, az érdekessé tehetné a dolgokat, mert akkor Stefa vagy leül egy szar padra, vagy kiül egy évet. Nem tudom a Ravens opening mennyiben befolyásolja a dolgokat, főleg hogy ott szerintem innentől játékosuralom lesz és Lamar választ edzőt. Hírek szerint Kliff ott nagy játékos. Murray és Danielsszel való sokéves munka után logikus is lenne, hozhatná a playbookot, habár nyerni egyikkel se nyert egy olyan komolyakat. Nem tudom, hogy a Kommando PO runját ki hova teszi, a Bucs-Lions védelem azért elég low tier volt.

Haribó helyében én a Bucshoz kérném be magam, Bowles edzéseire amúgy is panaszkodtak a játékosok, hogy túl sok a kártyázás. Sérültek felépülése után top roster, könnyű csoport, vállműtét után van irányító is, jó helyen draftolnak.
Cruyffista
Erről van valami infó, hogy Harbaugh azonnal dolgozni akar? Róla inkább el tudnám képzelni, hogy kiül egy évet.
3 órája
Cruyffista
csebi
Mike Garafolo @MikeGarafolo · 1 h The #Giants had dinner last night with Kevin Stefanski and will meet again today. Meanwhile, they’re exploring John Harbaugh and could set something up soon. And, as @TomPelissero notes, they’ve scheduled a meeting with Mike McCarthy. Multiple experienced candidates in the mix.

Igazából tegnap az volt a mondás Haribo kirúgása előtt, hogy a két top állás: Falcons, Giants, és Stefa minden bizonnyal megkapja az egyiket. Viszont ha Giants Harbó, Falcons Kubiak lenne, az érdekessé tehetné a dolgokat, mert akkor Stefa vagy leül egy szar padra, vagy kiül egy évet. Nem tudom a Ravens opening mennyiben befolyásolja a dolgokat, főleg hogy ott szerintem innentől játékosuralom lesz és Lamar választ edzőt. Hírek szerint Kliff ott nagy játékos. Murray és Danielsszel való sokéves munka után logikus is lenne, hozhatná a playbookot, habár nyerni egyikkel se nyert egy olyan komolyakat. Nem tudom, hogy a Kommando PO runját ki hova teszi, a Bucs-Lions védelem azért elég low tier volt.

Haribó helyében én a Bucshoz kérném be magam, Bowles edzéseire amúgy is panaszkodtak a játékosok, hogy túl sok a kártyázás. Sérültek felépülése után top roster, könnyű csoport, vállműtét után van irányító is, jó helyen draftolnak.
4 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 030 — Lucas Scott
Cruyffista

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
I'm told the #Dolphins have been in touch on John Harbaugh, per league sources.

It's my understanding Todd Monken could have a path to still be Harbaugh's OC (withstanding other opportunities), if Monken departs Baltimore with the arrival of the #Ravens new head coach.

10 órája
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.

csapkodok

ravens meg rárepült kliffre
Negritis, a vajda
Érthetetlen. Állítólag olyan HC-t akarnak, akinek volt már ilyen tapasztalata. De azt nem tudom megfejteni, hogy ezekbe az emberekbe mit lát bele Borgonzi vagy Brinker vagy mindkettő. Mindenesetre ezen én nem szórakozok olyan jól, mint itt egyesek.
Nandito
Nyilván megértem hogy neked nem vicces, de kívülről nehéz máshogy látni
Negritis, a vajda
Valójában én is nevetek, csak inkább kínomban... Rem azért Haribót is hívjuk, hogy legalább egy értelmes név legyen ezen semmirevaló jelöltek között.
Nandito
inkabb en is kinomban, mert ahogy irtam is a Titans topikban, el nem tudtam kepzelni, hogy Garrett szoba johet akar szertaroskent azutan, amit nalunk alkotott.
azert van 1-2 jo nev a listatokon pl Stefanski sztem jo lesz a kovetkezo HC helyen, es en birom Klingsburyt is speciel.
de nyilvan most mki Hariboert megy majd ezerrel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 órája
Frissült a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 033
Nekem ez egy új topic bowl fórumos pályafutásom alatt, izgatott vagyok.
Sok évet késtünk vele és nem is látok jelenleg olyan OC-t akibe biztos lehet az ember a dolgába mint Ben Johnson pl.
Kíváncsi vagyok ki lesz, de szerintem Baltimore vonzó hely, itt a türelem végtelen.
Akiket én követek többnyire Flores vagy Minter neveket favorizálja.
KeyG
Fiatal, innovatív edző, egyetemi bajnok, édesapja a liga egyik legjobb vezetőedzője, családi háttere SB győztes HC-t is ad. A liga legjobb egysége az övé idén. Seattle Seahawks ST koordinátort tudom ajánlani.
10 órája
Nandito Tennessee Titans 3 291 — Titans fan
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.

csapkodok

Negritis, a vajda
Érthetetlen. Állítólag olyan HC-t akarnak, akinek volt már ilyen tapasztalata. De azt nem tudom megfejteni, hogy ezekbe az emberekbe mit lát bele Borgonzi vagy Brinker vagy mindkettő. Mindenesetre ezen én nem szórakozok olyan jól, mint itt egyesek.
Nandito
Negritis, a vajda
Valójában én is nevetek, csak inkább kínomban... Rem azért Haribót is hívjuk, hogy legalább egy értelmes név legyen ezen semmirevaló jelöltek között.

Music City Miracle
10 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 708 — The Mathematician

csapkodok

Negritis, a vajda
Nandito

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 órája
Téves szerkesztés, ez már nem az én napom...

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
11 órája

csapkodok

Negritis, a vajda

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
11 órája
Mondjuk mókás olvasni ahogy Ravens fanok mit össze nem imádkoztak hogy küldjèk már el JHt ès mindenki mád meg rá nyladzik 😃😃😃😃🤣 tudom ez liga ilyen de akkor is.....
dande2
ugye en topikban Tomlinra irtam, hogy bmikor alairnam, ahogy Haribot is.
egyszeru az indokom: akkora posvany volt nalunk az utobbi 14 evben, hogy rohadtul orulnek annak, ha kb minden evben harcolhatnank a PO-ert. ott meg ha bejutsz mar bmi lehet.

csapkodok

Cruyffista

11 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 462 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk mókás olvasni ahogy Ravens fanok mit össze nem imádkoztak hogy küldjèk már el JHt ès mindenki mád meg rá nyladzik 😃😃😃😃🤣 tudom ez liga ilyen de akkor is.....
14 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 348
Nekem ez egy új topic bowl fórumos pályafutásom alatt, izgatott vagyok.
Sok évet késtünk vele és nem is látok jelenleg olyan OC-t akibe biztos lehet az ember a dolgába mint Ben Johnson pl.
Kíváncsi vagyok ki lesz, de szerintem Baltimore vonzó hely, itt a türelem végtelen.
Akiket én követek többnyire Flores vagy Minter neveket favorizálja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
18 órája
tenorx Pittsburgh Steelers 13 689 — Wrath of Khan
 www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1q5x2ej/brian_flores_spotted_getting_on_flight_from/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Negritis, a vajda
Ez egy Steelerses mém (asszem onnan indult) ha megnézed a képet, ugyanezt a képet betolják minden egyes emberhez poénból, asszem az az eredete hogy egyszer valaki belelátott valami játékost ebbe a képbe.

Ha megvan a mém akkor nvm 😀
18 órája
 www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1q5x2ej/brian_flores_spotted_getting_on_flight_from/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

19 órája
tehát a ravens kidobott egy értékes picket a kukába

In the first 45 minutes after John Harbaugh was fired this afternoon, his agent Bryan Harlan said he received calls from seven NFL teams expressing interest in his client.

There currently are seven NFL head coach openings, including Baltimore’s.

Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.
Cruyffista
Szerintem ez a Dolphins lesz
Wester
Schefter szerint több csapatról van szó.

Szerkesztette: Cruyffista
19 órája
warr_b Washington Commanders 28 083 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜
warr_b
Energiám véges.
empty taxi
Egyél egy Snickerst, igyál egy Hellt.
Vagy fogd be bérmunkába Iktriadot, neki tengernyi ideje van írogatni 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
19 órája
Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜
warr_b
Energiám véges.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
19 órája

csapkodok

Cruyffista
Titans teljesen hülye

x.com/AdamSchefter/status/2008672987483115783?s=20