Edzőkeringő 2026
Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM)
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)
New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)
Arizona Cardinals
HC:
Mike LaFleur (Rams OC)
Las Vegas Raiders
HC:
Klint Kubiak (Seahawks OC)
Cleveland Browns
HC:
Todd Monken (Ravens OC)
Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)
Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)
Szerkesztette: empty taxi
ez a kinevezés vajh kinek tetsző?
Ha kérdés maradt az emberben,
részletek a csodás trackerben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
While Ravens hiring Jesse Minter
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Sources: #Chargers DC Jesse Minter has canceled a scheduled meeting with the #Browns today.Majd a jó Schwartz!
😀
Cruyffista
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
😀
Empty ugyanis szomjas,
de nem teljes a reggel
ha nem friss ma a tracker.

Madden hates me.
oh, sadgeEgyik se kisebbségi, szóval nem jönne értük semmi kompenzáció.amúgy az jó hogy mennek draft tőke szempontjából, nem?Szürreális, hogy mindkét koordinátorunk 2 helyen is interjúzik, mindkettő megy 2.interjúra is. Azt hiszem Mike Smith volt az utolsó Jags koordinátor, aki HC lett (Atlanta 2008).A DC-nk megy MÁSODIK HC interjúra a Cardshoz.És ez jó a Jaxnek vagy csak büszkeséggel tölt el?
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
De megmondom őszintén, remélem Campanile marad még 1 ėvig nálunk. Az ő elvesztése nagyobb baj lenne, mint Udinskié.
iktriad
nyilván a csapategységnek szopás
Negritis, a vajda
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Egyik se kisebbségi, szóval nem jönne értük semmi kompenzáció.amúgy az jó hogy mennek draft tőke szempontjából, nem?Szürreális, hogy mindkét koordinátorunk 2 helyen is interjúzik, mindkettő megy 2.interjúra is. Azt hiszem Mike Smith volt az utolsó Jags koordinátor, aki HC lett (Atlanta 2008).A DC-nk megy MÁSODIK HC interjúra a Cardshoz.És ez jó a Jaxnek vagy csak büszkeséggel tölt el?
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
De megmondom őszintén, remélem Campanile marad még 1 ėvig nálunk. Az ő elvesztése nagyobb baj lenne, mint Udinskié.
iktriad
Negritis, a vajda
amúgy az jó hogy mennek draft tőke szempontjából, nem?Szürreális, hogy mindkét koordinátorunk 2 helyen is interjúzik, mindkettő megy 2.interjúra is. Azt hiszem Mike Smith volt az utolsó Jags koordinátor, aki HC lett (Atlanta 2008).A DC-nk megy MÁSODIK HC interjúra a Cardshoz.És ez jó a Jaxnek vagy csak büszkeséggel tölt el?
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szürreális, hogy mindkét koordinátorunk 2 helyen is interjúzik, mindkettő megy 2.interjúra is. Azt hiszem Mike Smith volt az utolsó Jags koordinátor, aki HC lett (Atlanta 2008).A DC-nk megy MÁSODIK HC interjúra a Cardshoz.És ez jó a Jaxnek vagy csak büszkeséggel tölt el?
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
A DC-nk megy MÁSODIK HC interjúra a Cardshoz.És ez jó a Jaxnek vagy csak büszkeséggel tölt el?
iktriad
The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 21, 2026
Jax's emergence was spurred, in part, by Campanile's unit -- No. 1 against the run. AZ gets another look. pic.twitter.com/xrk79suOaC
The Eagles are conducting their offensive coordinator search with the understanding that Brian Daboll wants the Bills’ head coaching job. If he doesn’t land it, Daboll is expected to wind up in Tennessee as the offensive coordinator for Cam Ward and the Titans, per sources.
— Dianna Russini (@DMRussini) January 21, 2026
If Broncos’ assistant Davis Webb gets a head coaching job — he’s in on Baltimore and Las Vegas, possibly Buffalo — one name floated in league circles as a possible OC pairing: Kliff Kingsbury, Webb’s coach at Texas Tech.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) January 21, 2026
Kingsbury will have options and is in on head jobs, too. pic.twitter.com/WxvyE0eydA
The question was, if the #Broncos win, will Davis Webb's HC stock rise? Answer: It's already high. pic.twitter.com/NKsOieGVzv
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 21, 2026
edzőt keres a Buffalo.

Madden hates me.
Ki lehet parodizálni másnak a véleményét, de én ezt látom ennyi. Legutóbb is a GM által kinevezett koordinátorok miatt nyertek, amikor ő választott.. Nem állítottam, hogy bottom 5 HC, de nem is tartom nagy névnek.ejj milyen egyszerű ez az NFL HC pálya, szerintem innen is mindekinek csont nélkül ez az eredmény jönne, nem is értem miért nem pályázunk 😉 😛Bárki elfogadná ezt az eredménysort, de szerintem neki nem sok köze van hozzá. Beleült a tutiba, a koordinátorai megnyerték neki a meccseket és ennyi. Amikor megy a szekér akkor minden fasza, amikor nem akkor nem tud semmit kezdeni a szituval.🤷😏 Èrtem hogy divat szidni őt meg rá is szolgàl erre alkalmankènt a stílusával, de azért na....5 èvből 5x PO abból 2x SB abból egy win, azèrt ezt Shannyval is aláírtátok volna 😉 ő pont abban válhatott erőssè ami kifelé kevèsbè látványos. S nem, nem lehet azt mondani hogy csak Howie vagy a keret vagy Fangio miatt vannak a sikerek mert azèrt ez túl egyszerű felfogása az èletnek. A játèkosok pedig (AJ kivètelèvel) szeretik, elfogadják. Legalábbis így tűnik (aztán lehet tèvedek, mert ebbe sem látunk bele pontosan).és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod BowlesSiriannit se hagynám ki
Negritis, a vajda
remontada
Ha jön mèg egy ilyen èv egy szerencsètlen OC választással akkor valóban repülni fog ahogy DP is repült. Csak DPvel ellentètben (aki egyébként emberileg sokak számára elfogadhatóbb) ő kèpes alkapmazkodni, kèpes tanulni, változni. Ez nem Baltimore vagy Pittsburgh (no offense, csak tènymegállapítás) így menni fog gubanc esetén,. Jövő ilyenkor meglátjuk...ha nem egyeznek meg Howival az OC szemèlyèben akkor mègis már idèn 😁(az új szerződésèről, amit idèny előtt kapott ugye semmit nem tudunk hogy mennyi ès milyen hosszú időre szól)
dande2
remontada
dande2

Madden hates me.
ejj milyen egyszerű ez az NFL HC pálya, szerintem innen is mindekinek csont nélkül ez az eredmény jönne, nem is értem miért nem pályázunk 😉 😛Bárki elfogadná ezt az eredménysort, de szerintem neki nem sok köze van hozzá. Beleült a tutiba, a koordinátorai megnyerték neki a meccseket és ennyi. Amikor megy a szekér akkor minden fasza, amikor nem akkor nem tud semmit kezdeni a szituval.🤷😏 Èrtem hogy divat szidni őt meg rá is szolgàl erre alkalmankènt a stílusával, de azért na....5 èvből 5x PO abból 2x SB abból egy win, azèrt ezt Shannyval is aláírtátok volna 😉 ő pont abban válhatott erőssè ami kifelé kevèsbè látványos. S nem, nem lehet azt mondani hogy csak Howie vagy a keret vagy Fangio miatt vannak a sikerek mert azèrt ez túl egyszerű felfogása az èletnek. A játèkosok pedig (AJ kivètelèvel) szeretik, elfogadják. Legalábbis így tűnik (aztán lehet tèvedek, mert ebbe sem látunk bele pontosan).és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod BowlesSiriannit se hagynám ki
Negritis, a vajda
remontada
Ha jön mèg egy ilyen èv egy szerencsètlen OC választással akkor valóban repülni fog ahogy DP is repült. Csak DPvel ellentètben (aki egyébként emberileg sokak számára elfogadhatóbb) ő kèpes alkapmazkodni, kèpes tanulni, változni. Ez nem Baltimore vagy Pittsburgh (no offense, csak tènymegállapítás) így menni fog gubanc esetén,. Jövő ilyenkor meglátjuk...ha nem egyeznek meg Howival az OC szemèlyèben akkor mègis már idèn 😁(az új szerződésèről, amit idèny előtt kapott ugye semmit nem tudunk hogy mennyi ès milyen hosszú időre szól)
dande2
remontada
Bárki elfogadná ezt az eredménysort, de szerintem neki nem sok köze van hozzá. Beleült a tutiba, a koordinátorai megnyerték neki a meccseket és ennyi. Amikor megy a szekér akkor minden fasza, amikor nem akkor nem tud semmit kezdeni a szituval.🤷😏 Èrtem hogy divat szidni őt meg rá is szolgàl erre alkalmankènt a stílusával, de azért na....5 èvből 5x PO abból 2x SB abból egy win, azèrt ezt Shannyval is aláírtátok volna 😉 ő pont abban válhatott erőssè ami kifelé kevèsbè látványos. S nem, nem lehet azt mondani hogy csak Howie vagy a keret vagy Fangio miatt vannak a sikerek mert azèrt ez túl egyszerű felfogása az èletnek. A játèkosok pedig (AJ kivètelèvel) szeretik, elfogadják. Legalábbis így tűnik (aztán lehet tèvedek, mert ebbe sem látunk bele pontosan).és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod BowlesSiriannit se hagynám ki
Negritis, a vajda
remontada
dande2
Inkább arról van szó, hogy nem nagyon fognak változni a keretek a következő idényre, és így gondolnak a csapatok impactot adni a keretnek, illetve GM bizalom van ligaszerte. Talán pont azért is, mert a fókusz most azon van, hogy a keretek minden valamirevaló értéke a csapatnál maradjon, és csak a kacat kerüljön ki a FA piacra, így a kontinuitás mellett döntöttek. Felesleges 2 GM-et fizetni egyszerre, mert az új nem fog tudni honnan jobb játékosokat hozni.idén meg egy amúgy is rossz HC poolezt már sokadjára olvasom különböző emberektől. valójában a liga viszont nem így gondolja. ha valóban ez lenne a helyzet akkor nem hiszem, hogy 10 csapat keresne egyszerre új hc-t amúgy rekord gyanús.
Wester
peach
A legtöbb helyen elégett a híd a HC és a csapat között, betelt az utolsó csepp a pohárban, vagy épp az edző döntött így (Tomlin). Azért egy Ravens vagy Bills fanbase egész idényben követelte a változást, nem derült égből jött. Itt vannak az ilyen állások is, mint a Browns, már decemberben megírták hogy ha kirúgják Stefát számolniuk kell vele, hogy ZS-kategóriás arcoknak kell csak az állás, mégis megtették. Most épp McDaniel dobta vissza a lehetőséget, inkább megy OC interjúkra. Úgy penderítették ki Stefát, hogy első nap óta Jim Schwartz a favorit.
En szezon kozben amikor neztem a koordinatorokat elegge el voltam szomorodva, hogy nincs egy normalis OC, aki szoba johetne. Mindent elmond, hogy igazabol Kingsbury volt az egyeduli, akire azt mondtam, hogy ok.én ezt nem értem. Szerintem McDermott, Harbaugh bizonyítottak már bőven HCként, utóbbi konkrétan flaccoval tudott SBt nyerni, Stefanski és McDaniel is értek el sikereket bőven van alapja reménykedni hogy új környezetben jobban sikerül nekik. Dabollnak is jól indultak anno a dolgok.idén meg egy amúgy is rossz HC poolezt már sokadjára olvasom különböző emberektől. valójában a liga viszont nem így gondolja. ha valóban ez lenne a helyzet akkor nem hiszem, hogy 10 csapat keresne egyszerre új hc-t amúgy rekord gyanús.
Wester
peach
Máskor meg az olyan 0 kilóméteres arcokra verik az emberek a nyálukat mint fangio, hogy micsoda jó koordinátor biztos jó hc, vagy hackett a következő nagy hc lángelme.
Szerintem a mostani az egyik legerősebb felhozatal, de biztos Belichicket is szar felhozatalnak tartották amikor a Jets is és Pats is kinevezte.
Black_Adder
de aztan jottek itt a kirugasok, kezdve Stefanskival, akirol azt gondolom, hogy sztem is jo lesz mashol. Haribo is es most McDermott is tokeletes lehet, ahol padlot kell megemelni konstansan. (sztem a plafonjat elerte, nem biztos, hogy fog o SB-t nyerni, de padlot nagyon tud emelni).
szoval vegul nem lett rossz igen ez az edzoi pool, de ahhoz kellett, hogy jo HCket rugnak ki.
Daboll: sztem nem tenne jot neki egy ujabb HC pozi azonnal. eloszor legyen ujra OC, legyenek megint ott sikerelmenyei (mert sztem lesznek), es utana bebizonyitana, hogy o jo HC amugy.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
én ezt nem értem. Szerintem McDermott, Harbaugh bizonyítottak már bőven HCként, utóbbi konkrétan flaccoval tudott SBt nyerni, Stefanski és McDaniel is értek el sikereket bőven van alapja reménykedni hogy új környezetben jobban sikerül nekik. Dabollnak is jól indultak anno a dolgok.idén meg egy amúgy is rossz HC poolezt már sokadjára olvasom különböző emberektől. valójában a liga viszont nem így gondolja. ha valóban ez lenne a helyzet akkor nem hiszem, hogy 10 csapat keresne egyszerre új hc-t amúgy rekord gyanús.
Wester
peach
Máskor meg az olyan 0 kilóméteres arcokra verik az emberek a nyálukat mint fangio, hogy micsoda jó koordinátor biztos jó hc, vagy hackett a következő nagy hc lángelme.
Szerintem a mostani az egyik legerősebb felhozatal, de biztos Belichicket is szar felhozatalnak tartották amikor a Jets is és Pats is kinevezte.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Nem is értem a csapatokat, de azért majd a nevek listáját érdemes lesz megnézni a végén és mondjuk összehasonlítani korábbi évekkel. Meg, hogy mondjuk a Browns, Cardinals-nak milyen jelöltek maradnak majd a végére.idén meg egy amúgy is rossz HC poolezt már sokadjára olvasom különböző emberektől. valójában a liga viszont nem így gondolja. ha valóban ez lenne a helyzet akkor nem hiszem, hogy 10 csapat keresne egyszerre új hc-t amúgy rekord gyanús.
Wester
peach
Lesz ez még így se!
idén meg egy amúgy is rossz HC poolezt már sokadjára olvasom különböző emberektől. valójában a liga viszont nem így gondolja. ha valóban ez lenne a helyzet akkor nem hiszem, hogy 10 csapat keresne egyszerre új hc-t amúgy rekord gyanús.
Wester
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...