Edzőkeringő 2026

10 feliratkozó

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Közkívánatra.

Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)

Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM)
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)

New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)

Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)

Arizona Cardinals
HC:
Mike LaFleur (Rams OC)

Las Vegas Raiders
HC:
Klint Kubiak (Seahawks OC)

Cleveland Browns
HC:
Todd Monken (Ravens OC)

Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)

Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)

Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)

Szerkesztette: empty taxi
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod Bowles
Negritis, a vajda
Siriannit se hagynám ki
remontada
🤷😏 Èrtem hogy divat szidni őt meg rá is szolgàl erre alkalmankènt a stílusával, de azért na....5 èvből 5x PO abból 2x SB abból egy win, azèrt ezt Shannyval is aláírtátok volna 😉 ő pont abban válhatott erőssè ami kifelé kevèsbè látványos. S nem, nem lehet azt mondani hogy csak Howie vagy a keret vagy Fangio miatt vannak a sikerek mert azèrt ez túl egyszerű felfogása az èletnek. A játèkosok pedig (AJ kivètelèvel) szeretik, elfogadják. Legalábbis így tűnik (aztán lehet tèvedek, mert ebbe sem látunk bele pontosan).
Ha jön mèg egy ilyen èv egy szerencsètlen OC választással akkor valóban repülni fog ahogy DP is repült. Csak DPvel ellentètben (aki egyébként emberileg sokak számára elfogadhatóbb) ő kèpes alkapmazkodni, kèpes tanulni, változni. Ez nem Baltimore vagy Pittsburgh (no offense, csak tènymegállapítás) így menni fog gubanc esetén,. Jövő ilyenkor meglátjuk...ha nem egyeznek meg Howival az OC szemèlyèben akkor mègis már idèn 😁(az új szerződésèről, amit idèny előtt kapott ugye semmit nem tudunk hogy mennyi ès milyen hosszú időre szól)
1 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 019 — Jó ötletnek tűnt!
Még ha teljesen az is akkor sem éri meg most kirúgni nekünk, mert jövőre a top állások között leszünk...
Wester
Te már tudsz valamit, ki lesz az új tulajdonos?
r.baggio
Ugye ez azért túl van tolva, mert Woody-val főleg eddig az volt a probléma, hogy túl türelmes. Saleh szezon közbeni kivágása faszság volt, de igazából szezon előtt már ki kellett volna rúgni. A kandidánsok főleg azt nézik milyen a QB helyzeted, és jövőre azért ez 3 első körrel valószínűleg jobban fog kinézni.

Lesz ez még így se!
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Még ha teljesen az is akkor sem éri meg most kirúgni nekünk, mert jövőre a top állások között leszünk...
Wester
Te már tudsz valamit, ki lesz az új tulajdonos?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Negritis, a vajda
Siriannit se hagynám ki
remontada
Glenn a legnagyobb csoda szerintem. Teljesen alkalmatlan.
Bazzani
Még ha teljesen az is akkor sem éri meg most kirúgni nekünk, mert jövőre a top állások között leszünk a 3 első körrel ( és ha Glenn-t kirúgjuk akkor abból valszeg az egyik top 5-ös ), idén meg egy amúgy is rossz HC pool-ból válogathatnánk az alján. Jövőre nem lesz rajtunk az a stigma sem hogy egy franchise legendát kirúgtunk egy év után, úgy hogy értelmes irányítóra esélye sem volt.

Lesz ez még így se!
1 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Negritis, a vajda
Siriannit se hagynám ki
remontada
Glenn a legnagyobb csoda szerintem. Teljesen alkalmatlan.

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Bontsatok pezsgőt,
vannak új edzők!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 690 — Lucas Scott
ESPN sources: Titans are working to finalize a deal to hire 49ers defensive coordinator Robert Saleh as their head coach. Saleh spent Monday in Tennessee with the Titans, and the two sides impressed each other enough to move forward together.
KeyG
Boo... Nem értem miért ment Saleh megint egy olyan helyre, ami ennyire nem stabil.
tenorx
Azt én se. Saleh egy remek védőkoordinátor, jó motivátor, de nem látom mivel lenne másabb ez majd mint a Jetses időszak volt. Nem értem miért vállalja el ezeket és miért nem egy komolyabb padot próbált meg.
remontada
mert itt legalabb lesz iranyitoja. ugye vedelemmel nem lesz gond, azt sztem nyugodtan kijelenthetjuk.
offense oldalon meg, ahol szoba jott, itt lehet latni a legjobb lehetoseget, hogy megugorja. azt nem teheti, hogy kiul egy ajanlatot, mert jobb csapatra var. az esetek 90%ban mindig bottom csapatok fognak keresni uj HCt. az idei ev is mar szurrealis, hogy ennyi viszonylag jo merleggel rendelkezo csapat keres edzot, de ott nem jott szoba.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ESPN sources: Titans are working to finalize a deal to hire 49ers defensive coordinator Robert Saleh as their head coach. Saleh spent Monday in Tennessee with the Titans, and the two sides impressed each other enough to move forward together.
KeyG
Boo... Nem értem miért ment Saleh megint egy olyan helyre, ami ennyire nem stabil.
tenorx
Azt én se. Saleh egy remek védőkoordinátor, jó motivátor, de nem látom mivel lenne másabb ez majd mint a Jetses időszak volt. Nem értem miért vállalja el ezeket és miért nem egy komolyabb padot próbált meg.
remontada
Mert komolyabb padnál azért meg fogják kérdezni, hogy hogy sikerült olyan kultúrát ott hagyni a Jetsnél, ahol ha egyszer valami rosszul sikerült, onnantól kezdve mentálisan szétesett a csapat, ilyen ja hát ez a Jets, nekünk sose sikerül semmi módon. Annyira beleivódott ez a játékosokba, hogy még idén is látszott néhányukon a "Saleh mope". Első két évében amúgy jó volt, de az AR sérülés teljesen megtörte őt is és utána láttad rajta hogy konkrétan nem hisz a dologban

Lesz ez még így se!
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 890
KeyG
tenorx
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 828
KeyG
tenorx
Mert HC pozira nem volt jobb lehetősége, pedig rohadt jó szakember. De hidd el nekem a jobb koordinátorok a Ramsesek és Kubiak osszák le a jobb csapatokat. Brady még a kérdés tegnaptól.
KeyG
Én azt hittem hozzátok fog menni Saleh, not gonna lie.
Nálunk Shula a favoritom most már (Saleht asszem nem is interjúvoltuk). Hozzátok kit vársz? Valamelyik Kubiak?
tenorx
Hozzátok várom Shulát, nekem a McCarthy dolog azt mutatja, hogy ti már OC-t kerestek és meg fogjátok fizetni.
Hozzánk várom Klint Kubiakot, apja is volt nálunk, Meki miatt infói is vannak a csapatról.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
KeyG
tenorx
Mert HC pozira nem volt jobb lehetősége, pedig rohadt jó szakember. De hidd el nekem a jobb koordinátorok a Ramsesek és Kubiak osszák le a jobb csapatokat. Brady még a kérdés tegnaptól.
KeyG
Én azt hittem hozzátok fog menni Saleh, not gonna lie.
Nálunk Shula a favoritom most már (Saleht asszem nem is interjúvoltuk). Hozzátok kit vársz? Valamelyik Kubiak?
1 hónapja
KeyG
tenorx

We are just the Ravens!
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
KeyG
1 hónapja

We are just the Ravens!
1 hónapja
ESPN Sources: Dolphins are hiring former Packers defensive coordinator Jeff Hafley as their head coach. Hafley completed his second interview with the the team today and will be their new head coach.

We are just the Ravens!
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Belichick meg várhatott volna 1 évet, elmegy tévézni vagy pihenni, erre most szopja a faszt a 3 csillagos recruitokkal, ahelyett, hogy itt válogathatna a legjobb melók közül 😀
Löfli
Ezt en a mai napig nem értem. Szerintem megsértődött hogy nem volt akkora piaca mint gondolta.
kolok1972
Vagy hirtelen megtetszett neki, hogy fiatal gáréja van, és szeretett volna belemerülni megint a főiskolás csajtengerbe.
Pechére egy komoly taktikus golddigert fogott ki.
zacknorb
Egészen szürreális élőben vègigkövetni egy kapuzárási pànikot.
Nem gondoltam volna, h éppen BB lesz az érintett, Jerry Jonesra tippeltem volna.
Willie Parker
szeretnék én 70+ úgy pánikolni mint billy bácsi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 505 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Belichick meg várhatott volna 1 évet, elmegy tévézni vagy pihenni, erre most szopja a faszt a 3 csillagos recruitokkal, ahelyett, hogy itt válogathatna a legjobb melók közül 😀
Löfli
Ezt en a mai napig nem értem. Szerintem megsértődött hogy nem volt akkora piaca mint gondolta.
kolok1972
Vagy hirtelen megtetszett neki, hogy fiatal gáréja van, és szeretett volna belemerülni megint a főiskolás csajtengerbe.
zacknorb
Nem gondoltam volna, h éppen BB lesz az érintett, Jerry Jonesra tippeltem volna.
Willie Parker
á, Jerry papa elvan nyugodtan a franchise managelgetésével, a páholyban fog meghalni egy MNF alatt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Löfli
kolok1972
zacknorb
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 262

gabokocka
Olyan videó is van, hogy látják Schoen előléptetését?
szaba
Aki a legjobban fizetett titkárnő lett?
csebi
Beane-t akartam írni, de így sem rossz 😂
1 hónapja
Mi folyik idén itt? Mennyire durva, hogy pont most lesz ennyi top csapat is edző nélkül, amikor kevésbé felkapott nevek vannak HC jelöltnek, mint általában megszoktuk
remontada
Igen ez a durva h mikor veget ért a regular, azt néztem mennyire nem erős class ez HC szempontból. Ugye Klingsburryt nézegettem hozzánk szezon közben aztán Stefanskit, utána meg beindult ez az úthenger.
Amúgy McDermott ha akar egyből edzoskodni válogathat és tökéletes lenne több helyre is ahol megemeli a padlót elég magasra pl Titans úgy hogy Daboll az OC. Ja bocs a hírek most arról szólnak h Daboll esélyes a Bills HCnek. Mik vannak …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja

gabokocka
szaba
Aki a legjobban fizetett titkárnő lett?

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
kolok1972

Poloska vagyok.
1 hónapja
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Löfli

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 262

gabokocka
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.