Edzőkeringő 2026
10 feliratkozó
2 hónapja
Közkívánatra.Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM)
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)
New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)
Arizona Cardinals
HC:
Mike LaFleur (Rams OC)
Las Vegas Raiders
HC:
Klint Kubiak (Seahawks OC)
Cleveland Browns
HC:
Todd Monken (Ravens OC)
Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)
Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)
Szerkesztette: empty taxi
1 hónapja
Vmelyik hányattatott sorsú franchise-nak le kell csapnia Szmörére.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Belichick meg várhatott volna 1 évet, elmegy tévézni vagy pihenni, erre most szopja a faszt a 3 csillagos recruitokkal, ahelyett, hogy itt válogathatna a legjobb melók közül 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Az egy dolog 😛Bengals fanok imádkoznak hogy Brown papa döntse meg a rekordot 😏Taylort már hetekkel ezelőtt megerősítették.
dande2
Cruyffista
1 hónapja
Bengals fanok imádkoznak hogy Brown papa döntse meg a rekordot 😏Taylort már hetekkel ezelőtt megerősítették.
dande2
1 hónapja
és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod BowlesSiriannit se hagynám ki
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ejj ezek a tulajok Emptynek csak nem hagynak nyugtot 😄Frissítettem is egyet mérgemben.
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
és ezt a káoszt élte túl Zac Talyor meg Tod Bowles
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
The 10 NFL head coach changes are the most in a single hiring cycle since there were 10 before the 2022 season — and tied for the most all-time along with the offseasons heading into the 1978, 1997 and 2006 seasons, via @PaulHembo.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 19, 2026
Bengals fanok imádkoznak hogy Brown papa döntse meg a rekordot 😏
1 hónapja
Mi folyik idén itt? Mennyire durva, hogy pont most lesz ennyi top csapat is edző nélkül, amikor kevésbé felkapott nevek vannak HC jelöltnek, mint általában megszoktuk
1 hónapja
Ejj ezek a tulajok Emptynek csak nem hagynak nyugtot 😄
1 hónapja
amennyiben bradyt lépteti kvázi elő beane, akkor megvan a magyarázat(om), hogy miért nem hívták nagyon sehova. gondolom ligán belül megvolt az infó, hogy sb nélkül szmöre out és ő megy a helyére
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
dehogy. a pöcsével üti a klaviatúrát 😀Lehet empty egykezes gyorsíró, csak most nem tudja hova tenni a másik kezét. 😀Az mennyiben befolyásolja a gépelést? 😊megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
empty taxi vajon merre jár?
peach
Azért hétindítónak most csináltam egy frissítést.
empty taxi
csebi
warr_b
somoskovig
1 hónapja
Bills is edzőt keres.Kinevezik Joe Bradyt, ne vigyék el.
szaba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Bills is edzőt keres.
1 hónapja
Lehet empty egykezes gyorsíró, csak most nem tudja hova tenni a másik kezét. 😀Az mennyiben befolyásolja a gépelést? 😊megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach
empty taxi
csebi
warr_b
1 hónapja
nyilvan olyasmi lehet neki, csak gondoltom viccelodok mielott jon a Browns egy joval nevetsegesebb kinevezessel.Az mennyiben befolyásolja a gépelést? 😊megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach
empty taxi
csebi
Lehet ínhüvelygyulladást kapott, ti meg itt savazzátok, hálátlan banda.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Az mennyiben befolyásolja a gépelést? 😊megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach
empty taxi
csebi
Lehet ínhüvelygyulladást kapott, ti meg itt savazzátok, hálátlan banda.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mindenki magából indul ki 😊megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach
empty taxi
csebi

Madden hates me.
1 hónapja
megvolt vegre a vazektomia? 😊több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
több napos már a sötét talány,Van némi egészségügyi gondom, aminek hála most kicsit kényelmetlen gépelni.
peach

Madden hates me.
1 hónapja
Nálunk elvileg ők a finalisták a 2. körben: Saleh, Nagy és Hafley. (McCarthyról is írtak ilyet, de nem egyértelmű, hogy szombaton első vagy második interjúját teljesítette).
Music City Miracle
1 hónapja
több napos már a sötét talány,empty taxi vajon merre jár?
1 hónapja
Nálan sztem benne van, hogy a körülmények áldozata lett... A kérdés, hogy ő okozta-e a körülményeket.Stefában mit látnak vajon, hogy ekkora kreditje van?Stefa meg Falcons@DMRussini·41 min
zacknorb
Miami, Baltimore and Tennessee all showed very strong interest in Kevin Stefanski, per sources. He also chose to drop out of the Las Vegas search last week.
Úgy néz ki a Falcons állás tényleg mindenkit ütött ebben a körben, Haribó is csak azért nem hozzájuk írt alá, mert nem kapott elég kulcsot az épülethez.
Cruyffista
6 év alatt két pozitiv szezonja volt, az össz mérlege is negatív. Az utolsó két szezonja 8-26.
Amíg HC volt, mind a három másik csapat megnyerte a csoportot, csak egyedül ő nem tudta.
Mi olyan ígéretes ebben a fasziban, hogy ennyien akarták?
Jan
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Stefában mit látnak vajon, hogy ekkora kreditje van?Stefa meg Falcons@DMRussini·41 min
zacknorb
Miami, Baltimore and Tennessee all showed very strong interest in Kevin Stefanski, per sources. He also chose to drop out of the Las Vegas search last week.
Úgy néz ki a Falcons állás tényleg mindenkit ütött ebben a körben, Haribó is csak azért nem hozzájuk írt alá, mert nem kapott elég kulcsot az épülethez.
Cruyffista
6 év alatt két pozitiv szezonja volt, az össz mérlege is negatív. Az utolsó két szezonja 8-26.
Amíg HC volt, mind a három másik csapat megnyerte a csoportot, csak egyedül ő nem tudta.
Mi olyan ígéretes ebben a fasziban, hogy ennyien akarták?
1 hónapja
Nem meglepő, jó roster, jó tulaj, jó város