Edzőkeringő 2026
10 feliratkozó
22 napja
Közkívánatra.Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - interjú lezajlott
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú lezajlott
Brandt Tilis (Panthers executive vice president of football operations) - interjú lezajlott
James Liipfert (Texans assistant GM) - interjú lezajlott
Andy Weidl (Steelers assistant GM) - interjú lezajlott
Mike Bradway (Chiefs assistant GM) - interjú lezajlott
Joe Douglas (Eagles senior personnel director) - interjú lezajlott
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)
New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)
Arizona Cardinals
HC:
Anthony Campanile (Jaguars DC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Weaver (Dolphins DC) - 2. interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - 2. interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - interjú lezajlott
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjúra érkezik
Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjúra érkezik
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Arthur Smith (Steelers OC) - interjú kérvényezve
Matt Burke (Texans DC) - interjú kérvényezve
Las Vegas Raiders
HC:
Ejiro Evero (Panthers DC) - 2. interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - 2. interjú lezajlott
Davis Webb (Broncos QB-edző) - 2. interjúra érkezik
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjú lezajlott
Klay Kubiak (49ers OC) - interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - interjú lezajlott
Chris Shula (Rams DC) - interjú lezajlott
Brian Daboll (ex-Giants HC) - interjú lezajlott
Mike McDaniel (Chargers OC) - interjú lezajlott
Brian Flores (Vikings DC)
Cleveland Browns
HC:
Jim Schwartz (Browns DC) - 2. interjú lezajlott
Todd Monken (Ravens OC) - 2. interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Lynn (Commanders RB-edző) - 2. interjúra érkezik
Dan Pitcher (Bengals OC) - interjú lezajlott
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú lezajott
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)
Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC) - interjú lezajlott
Lou Anarumo (Colts DC) - interjú lezajlott
Brian Daboll (ex-Giants HC) - interjú lezajlott
Anthony Lynn (Commanders RB-edző) - interjú lezajlott
Anthony Weaver (Dolphins DC) - interjú lezajlott
Grant Udinski (Jaguars OC) - interjú lezajlott
Davis Webb (Broncos QB-edző) - interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - interjú lezajlott
Szerkesztette: empty taxi
21 napja
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.csapkodok
ravens meg rárepült kliffre
21 napja
Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.Szerintem ez a Dolphins lesz
Cruyffista
Lesz ez még így se!
21 napja
Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.
21 napja
Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Ez egyértelmű, de ami még fontosabb kérdés, ki a tök lesz a Ravens edzője? Elképzelhetetlen számomra, hogy - amennyiben Lamar marad / meg akarják tartani - ne valami meglepő college archoz nyúljanak, ligán belül annyira nem látni alkalmas személyt. Multiple teams with head coach openings now will readjust their boards, and are expected to pursue the newest head coaching free agent, John Harbaugh.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2026
21 napja
Harbough után várható még valaki?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
@AdamSchefterAz kemény hogy mi is. Pedig hat eléggé kitomtuk az egyseget pontokkal
Broncos defensive coordinator Vance Joseph is expected to interview this week for the Raiders, Cardinals, Giants and Titans head coaching vacancies, per sources.
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
@AdamSchefterBroncos defensive coordinator Vance Joseph is expected to interview this week for the Raiders, Cardinals, Giants and Titans head coaching vacancies, per sources.
21 napja
Wilks nagyon rossz DC volt nem véletlenül repült és elmondások alapján a D teljesen az ő kezében volt. Glenn CEO HC szóval egyszer el lehet nézni neki hogy szar koordinátort hozott, ha a védelem kövi évben is szar akkor nincs mentség.Csak annak durva aki nem követte a Jets-et. Amíg nem tankoltunk csak egy simán szar csapat voltunk, a tankolás ami ennyire torzítja az eredményt. Meg ahogy te is állítod, szar a mostani HC class, úgyhogy számunkra az a legjobb hogy Glenn lehúz még egy évet így nem lesz rajtunk az a red flag hogy 1 év után kibasztunk valakit akinek értelmes QB próbálkozás sem adatott ( Fields nem számít annak ). Ha Glenn jó jövőre akkor fasza, ha nem akkor kibasszuk lesz 3 első körünk, amiből valszeg a saját top 5-ös és miénk lesz az egyik legattraktívabb HC állás. Most meg egy szar HC felhozatal közül lennénk szar opció.Nyilván tank kommanderség szempontból igen, főleg hogy a Colts pick is lehet nagyon jó ha a Jax és a Texans nem omlik össze. Ami viszont fontos kérdés, hogy ilyen OL-nal, és ilyen védelemmel (amíg meg nem bontották) lehet-e ennyire rossznak lenni? Szerintem megengedhetetlen QB kilététől függetlenül. Főleg a D oldal. Ez az a szint, hogy előbb néznék meg helyette valami random 30 éves edzőtálentumot. Nagyobb eséllyel lesz belőle valami. Amúgy a Jetsre is érvényes, hogy szerintem próbálkozni minimum érdemes Tomlinért pickkel. Ha mást nem, ada csapatnak kultúrát és erősebb koordinátorok jönnének hozzátok dolgozni.
Wester
Cruyffista
Lesz ez még így se!
21 napja
Frissítettem a trackert.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
21 napja
Csak annak durva aki nem követte a Jets-et. Amíg nem tankoltunk csak egy simán szar csapat voltunk, a tankolás ami ennyire torzítja az eredményt. Meg ahogy te is állítod, szar a mostani HC class, úgyhogy számunkra az a legjobb hogy Glenn lehúz még egy évet így nem lesz rajtunk az a red flag hogy 1 év után kibasztunk valakit akinek értelmes QB próbálkozás sem adatott ( Fields nem számít annak ). Ha Glenn jó jövőre akkor fasza, ha nem akkor kibasszuk lesz 3 első körünk, amiből valszeg a saját top 5-ös és miénk lesz az egyik legattraktívabb HC állás. Most meg egy szar HC felhozatal közül lennénk szar opció.Nyilván tank kommanderség szempontból igen, főleg hogy a Colts pick is lehet nagyon jó ha a Jax és a Texans nem omlik össze. Ami viszont fontos kérdés, hogy ilyen OL-nal, és ilyen védelemmel (amíg meg nem bontották) lehet-e ennyire rossznak lenni? Szerintem megengedhetetlen QB kilététől függetlenül. Főleg a D oldal. Ez az a szint, hogy előbb néznék meg helyette valami random 30 éves edzőtálentumot. Nagyobb eséllyel lesz belőle valami. Amúgy a Jetsre is érvényes, hogy szerintem próbálkozni minimum érdemes Tomlinért pickkel. Ha mást nem, ada csapatnak kultúrát és erősebb koordinátorok jönnének hozzátok dolgozni.
Wester
21 napja
Anarumo szerintem az egyik leggyengébb HC jelölt. X and O's-ban több D oldali jelölt lepipálja (igen, még Schwartz bá vagy Saleh is), nehezen alkalmazkodik az O-k újításaihoz, és a Bengals D csapategységet tekintve teljesen szétesett alatta, komoly öltözői problémákkal. Az ő kinevezéséből olyan fejreállás is lehet, mint Glennéből, aki isten tudja hogyan tarthatta meg az állását, ez annyira durva mintha a Denver nem rúgta volna ki Hackettet első évében. Ha valakinek nem számítanak az X-ek és O-k, csak simán erős kultúrát szeretne és eljutni egy stabil PO alapig, az küldjön egy második kört Baltimore-ba vagy Picbörgbe, náluk alkalmasabb jelöltet úgysem talál ebben a HC classban.Csak annak durva aki nem követte a Jets-et. Amíg nem tankoltunk csak egy simán szar csapat voltunk, a tankolás ami ennyire torzítja az eredményt. Meg ahogy te is állítod, szar a mostani HC class, úgyhogy számunkra az a legjobb hogy Glenn lehúz még egy évet így nem lesz rajtunk az a red flag hogy 1 év után kibasztunk valakit akinek értelmes QB próbálkozás sem adatott ( Fields nem számít annak ). Ha Glenn jó jövőre akkor fasza, ha nem akkor kibasszuk lesz 3 első körünk, amiből valszeg a saját top 5-ös és miénk lesz az egyik legattraktívabb HC állás. Most meg egy szar HC felhozatal közül lennénk szar opció.
Cruyffista
#Jets point differential in 12 games where Tyrod Taylor/Justin Fields took majority of snaps: -69#Jets point differential in 5 games where majority of Brady Cook took majority of snsps: -134
— Play Like A Jet (@Playlikeajet1) January 5, 2026
Not a mystery. #Jets were just a garden variety bad team until the tank came to town. https://t.co/S59D2pb3ND
Final regular season QB grade and EPA per play pic.twitter.com/5I6e0OmlM5
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) January 5, 2026
Lesz ez még így se!
21 napja
Anarumo szerintem az egyik leggyengébb HC jelölt. X and O's-ban több D oldali jelölt lepipálja (igen, még Schwartz bá vagy Saleh is), nehezen alkalmazkodik az O-k újításaihoz, és a Bengals D csapategységet tekintve teljesen szétesett alatta, komoly öltözői problémákkal. Az ő kinevezéséből olyan fejreállás is lehet, mint Glennéből, aki isten tudja hogyan tarthatta meg az állását, ez annyira durva mintha a Denver nem rúgta volna ki Hackettet első évében. Ha valakinek nem számítanak az X-ek és O-k, csak simán erős kultúrát szeretne és eljutni egy stabil PO alapig, az küldjön egy második kört Baltimore-ba vagy Picbörgbe, náluk alkalmasabb jelöltet úgysem talál ebben a HC classban.
21 napja
agyrém ...nem akarok kukacoskodni, de Kafkanal mitol-kitol kervenyezte a Giants az interjut? 😊én is furcsálltam, de interview requested volt mindenhova írva mint státusz 😊
csebi
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
nem akarok kukacoskodni, de Kafkanal mitol-kitol kervenyezte a Giants az interjut? 😊én is furcsálltam, de interview requested volt mindenhova írva mint státusz 😊
csebi

Madden hates me.
21 napja
nem akarok kukacoskodni, de Kafkanal mitol-kitol kervenyezte a Giants az interjut? 😊
21 napja
mondjuk ha Spangli az akkor VJ isAnaromu.Ki az az egy? Szerintem több, mint egy, csak azért kérdem.Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Szvsz Jeff Fisherben van még 4 jó év a kora alapján, simán mehetne egy reunion a Titansnél.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
/s
Amúgy ja, kiábrándító. A Titans egy kivétellel csak levitézlett arcokat hív.
resistance is futile
szaba
Na jó, Spangli a másik.
resistance is futile
21 napja
Hirtelen Amorimnak olvastam, Ted Lasso revisited 😊Anaromu.Ki az az egy? Szerintem több, mint egy, csak azért kérdem.Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Szvsz Jeff Fisherben van még 4 jó év a kora alapján, simán mehetne egy reunion a Titansnél.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
/s
resistance is futile
szaba
Na jó, Spangli a másik.
resistance is futile
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 napja
Anaromu.Ki az az egy? Szerintem több, mint egy, csak azért kérdem.Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Szvsz Jeff Fisherben van még 4 jó év a kora alapján, simán mehetne egy reunion a Titansnél.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
/s
resistance is futile
szaba
Na jó, Spangli a másik.
21 napja
Ki az az egy? Szerintem több, mint egy, csak azért kérdem.Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Szvsz Jeff Fisherben van még 4 jó év a kora alapján, simán mehetne egy reunion a Titansnél.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
/s
resistance is futile
21 napja
Volt egy gyors frissítés.

Madden hates me.
21 napja
Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Szvsz Jeff Fisherben van még 4 jó év a kora alapján, simán mehetne egy reunion a Titansnél.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
/s
21 napja
Talán még pénzt is kap érte.Az örök kvótanèger.Meg persze itt az idő végre Bienemy számára is, őt ki ne felejtsük! 😊Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Pete Carroll jól illene Tennessee-be.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
szaba
somoskovig
gabokocka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 napja
Vagyis pontosan érted, csak ez egy tökéletes mementó arra, hogyan is működik a liga.Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Igen... olvasva itt pár nevet, akiket megint interjúra hívtak... nem értem...
Kabaré bazmeg...
gabokocka
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Az örök kvótanèger.Meg persze itt az idő végre Bienemy számára is, őt ki ne felejtsük! 😊Olvasgatva a neveket én hiányolom John Foxot és Jeff Fishert (utóbbi még csak 68 éves lesz, megérne még egy próbát)Pete Carroll jól illene Tennessee-be.
Kabaré bazmeg...
gabokocka
szaba
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.