NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 13 éve
SI.com féle jóslatok a legfontosabb kérdésekrőlsportsillustrated.cnn.com/2012/football/ncaa/08/29/preseason-crystal-ball/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0
több mint 13 éve
A Louisiana Tech - Texas A&M-et elhalasztották, október 13-án fogják pótolni.az Isaac miatt mely meccs(ek) maradhat(nak) el?kristofLA Tech - Texas A&M, Tulane hazaijjncaa
több mint 13 éve
Bowl prediction:http://wisconsin.rivals.com/content.asp?CID=1392340

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az Isaac miatt mely meccs(ek) maradhat(nak) el?kristofLA Tech - Texas A&M, Tulane hazai

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az Isaac miatt mely meccs(ek) maradhat(nak) el?
több mint 13 éve
A Purdue azért necces lesz, jó az a védelem, mondjuk az offense annyira nem, de azért az Irish D is kb. közepes.ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀empty taxiKét meccset kapott, a Navy-t és a Purdue-t pedig nélküle is illene legyőzniük.vassadi

Madden hates me.
több mint 13 éve
ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀empty taxiKét meccset kapott, a Navy-t és a Purdue-t pedig nélküle is illene legyőzniük.
több mint 13 éve
Shoelace: ha csak a QB-kat nézem az alábbiakról előbb elképzelem h Heismant nyernek: Barkley, Klein, Geno Smith. Shoelacenek kell h a Michigan is nagyon jó legyen idén, de ilyen alapon nézve ugyanolyan esélyes mint Landry Jones, Murray, Boyd v Tyler Wilson. Emellett még ugye olyan RB-kkel is számolni kell mint Ball, Lattimore, De'Anthony Thomas, Knile Davis...Három apróság ami szvsz túlzás:Ha így folytatja, és mondjuk a pickek számát is redukálni tudja, statisztikák alapján még odaérhet. Szerintem is megint lemarad róla, de más dolog, hogy mi tűnik esélyesnek, és hogy valaki szerint hogyan alakulnak majd a dolgok.
- Shoelace mint egyik legnagyobb Heisman-esélyes, szvsz TOP5-be nem fog jutni idén
- Jó a Clowney-Taylor páros, de egy Mingo-Montgomery, egy Werner-Jenkins és egy Okafor-Jeffcoat párost figyelembe véve én nem nevezném legjobbnak
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnánakempty taxi
Van benne valami, de Clowney-tól kezdőként nagyon sokat várok, és az ő "árnyékában" szerintem Taylor is jobb lesz (statisztikailag), mint Ingram mögött.
Szerintem se fognak, de a lehetőség ott van.vassadi
Clowney: én is jó szezont várok tőle, de azért ne felejtsük el h más full-time starternek lenni mint szituációs rushernek
ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀

Madden hates me.
több mint 13 éve
Három apróság ami szvsz túlzás:Ha így folytatja, és mondjuk a pickek számát is redukálni tudja, statisztikák alapján még odaérhet. Szerintem is megint lemarad róla, de más dolog, hogy mi tűnik esélyesnek, és hogy valaki szerint hogyan alakulnak majd a dolgok.
- Shoelace mint egyik legnagyobb Heisman-esélyes, szvsz TOP5-be nem fog jutni idén
- Jó a Clowney-Taylor páros, de egy Mingo-Montgomery, egy Werner-Jenkins és egy Okafor-Jeffcoat párost figyelembe véve én nem nevezném legjobbnak
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnánakempty taxi
Van benne valami, de Clowney-tól kezdőként nagyon sokat várok, és az ő "árnyékában" szerintem Taylor is jobb lesz (statisztikailag), mint Ingram mögött.
Szerintem se fognak, de a lehetőség ott van.
több mint 13 éve
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:Három apróság ami szvsz túlzás:
steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.vassadi
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnának

Madden hates me.
több mint 13 éve
Csináltam anno egy ilyen videót, ha gondolod ezt még beleszúrhatodjjncaaA cikk elején összefoglaltam a leglényegesebb dolgokat, de kommentben megosztottam ezt a videót is.
több mint 13 éve
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:Csináltam anno egy ilyen videót, ha gondolod ezt még beleszúrhatod
steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.vassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.
több mint 13 éve
Egy esetnél a kivétel csak erősíti a szabályt, egyszerűen ezt várta el tőle a közvélemény, meg amúgy is megrészegült a hirtelen jött - és múló - hatalomtólJó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tennémjjncaaA PSU-t sújtó szankciók kihirdetése előtt még én is ezt mondtam volna, de engem meggyőzött a cikkírók érvelése.vassadi
Majd nézd meg, hogy milyen kesztyűs kézzel fog elbánni a Nort Carolinával

---
több mint 13 éve
Jó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tennémjjncaaA PSU-t sújtó szankciók kihirdetése előtt még én is ezt mondtam volna, de engem meggyőzött a cikkírók érvelése.
több mint 13 éve
Az egyetemi futball legbefolyásosabb emberei a Sport Business Journal szerint:Jó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tenném
www.sportsbusinessdaily.com/Journal/Issues/2012/08/20/In-Depth/Most-Influential-Intro-1.aspxvassadi

---
több mint 13 éve
Az egyetemi futball legbefolyásosabb emberei a Sport Business Journal szerint:www.sportsbusinessdaily.com/Journal/Issues/2012/08/20/In-Depth/Most-Influential-Intro-1.aspx
több mint 13 éve
de azt is illik megjegyezni, hogy míg az Alabama "run and pound" rendszerébe simén elég egy game manager QB, Kelly-nek vagy a texasi OC-nek, Harsinnak eddig nem ilyen irányítói voltak...jjncaaGround-and-pound. 😉
több mint 13 éve
de azt is illik megjegyezni, hogy míg az Alabama "run and pound" rendszerébe simén elég egy game manager QB, Kelly-nek vagy a texasi OC-nek, Harsinnak eddig nem ilyen irányítói voltak...De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).FightingEz igaz, de ettől még az a ténymegállapításod, hogy game manager QB-val nem lehet elérni a top 15-öt, helytelen; ott az élő példa rá tavalyról. Amúgy az első mondatod az LSU-ra még igaz, de nálunk egyáltalán nem volt gyenge pont McCarron.vassadi

---
több mint 13 éve
De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).FightingEz igaz, de ettől még az a ténymegállapításod, hogy game manager QB-val nem lehet elérni a top 15-öt, helytelen; ott az élő példa rá tavalyról. Amúgy az első mondatod az LSU-ra még igaz, de nálunk egyáltalán nem volt gyenge pont McCarron.
több mint 13 éve
De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).Az a baj a game manager irányítókkal, hogy csak arra elég, amit mi produkáltunk tavaly. Az meg legfeljebb Top 25, de nem Top 15.FightingHa jól emlékszem, a tavalyi nemzeti bajnok is game manager QB-val jutott a csúcsra. 😊 A másik BCS-döntős irányítói pedig nem is tudom milyen kategóriába sorolhatók. 😀vassadi
Play like a champion today
több mint 13 éve
Herbie Awards 2012espn.go.com/college-football/preview12/story/_/id/8284250/top-players-coaches-teams-honored-herbie-awards

---
több mint 13 éve
csinálj egyet Colorado Buffaloes (+ Denver összes) névvel 😊

---
több mint 13 éve
Nem tudom hová tartozhat, talán még itt érdekelheti a legtöbb embert, hogy a közelmúltban a coloradói intézményekről készítettem egy kis visszatekintő sorozatot az elmúlt idényre, valamennyi fontos sportágban összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat, elért eredményeket.Colorado
Air Force
Denver
Colorado State
Northern Colorado
Colorado College
A másik dilemmám, hogy most minden football programhoz csináljak egy-egy külön topikot? Egyben nagyon troll dolog lenne szerintem. 😀
több mint 13 éve
Szvsz a K-State és a Georgia hype is az együttmaradásnak szól.Oké, kikaptak tavaly a nagykutyáktól mindketten, de azok a játékosok már nincsenek jelen, akik a vesztüket okozták, míg a saját playmakerek megmaradtak.
Azt meg nem lehet kalkulálni, hogy "Klein úgy is meg fog sérülni" hiába valószínű 😀 főleg ha egy nyár alatt méginkább megtanították passzolni, akkor már nem kell neki 25 carry meccsenként. Szóval nálam a KSU is underrated, de ilyenkor még halál mind1