NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
thx a Philly blognak is az igehirdetest!Kicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117Deny"A jelenlegi két legjobbnak, legerősebbnek tartott csapat csatája, ugyan nagyon kiélezettnek és fordulatosnak ígérkezik, ám véleményem szerint azért távol áll attól, hogy a The game of the Century jelzővel illessék. Főleg azért, mert még csak a század legelején járunk, és több ezer mérkőzést fognak még megvívni a csapatok 2100-ig."
Pontosan emiatt lehet az évszázad eddigi legnagyobb meccsének nevezni.
Egyébként jó cikk.vassadi
vassadi eszrevetelehez: a Game of the Century jelzot a mult szazadban is elore, nem utolag osztották ki (a '46-os Notre Dame vs. Army-t - 0-0 lett a vegeredmeny - amugy eleg nehezen lehetne pl. felejthetetlennek tartani...)
Jarjarnak meg udv, kerdesedre valaszolva a Stanford, a Duke es a Vanderbilt mellett még a BCS-es csapatok kozul a Northwesternt es a Notre Dame-t lehet felhozni peldakent, ezek kozul messze az Irish a legismertebb, ajanlom az o ismertetojuket is 😊
a Michigan, Maryland, Florida State, Iowa negyesrol szerintem sok mindent leirtunk az adatlapjaikon, mire lennel bovebben kivancsi?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi
15 617
el nem tudom képzelni, hogy McE mitől volt jobb, mint McCHöriMcElroy annyival volt jobb, hogy neki volt Julio Jones-a.
Igazából szerintem most dől el, hol tart McCarron, mert game managernek eddig ugyanúgy jó volt, mint McElroy (JJ-féle célpont nélkül is), de az LSU-ét még csak megközelítő (pass) D-vel sem találkozott.
több mint 13 éve
és most is megy ismétlésbe az ESPN-enLEhet kicsit későn szólok, de egyébkén most ez megy a digin is.SchleckNa akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:a Florida State éppen 3 és fél óra múlva lép pályára a Boston College ellen. Ha van nálad Espn, a tévében is tudod nézni.Höri
Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins
Közülük melyikre érdemes figyelni? Kit kövessek jobban nyomon?Jarjar
több mint 13 éve
LEhet kicsit későn szólok, de egyébkén most ez megy a digin is.Na akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:a Florida State éppen 3 és fél óra múlva lép pályára a Boston College ellen. Ha van nálad Espn, a tévében is tudod nézni.Höri
Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins
több mint 13 éve
mert McElroy tele volt 300+ yardos meccsekkel 8 kezdő meccs után 😀lehet, de nem volt még 300+-os meccse sem..HurkaMcE nem volt clutch, dehogyis 😛Hurkaés McC-nek mikor kellett eddig clutchnak lenni? egyszer sem.Höri
több mint 13 éve
lehet, de nem volt még 300+-os meccse sem..és McC-nek mikor kellett eddig clutchnak lenni? egyszer sem.Höriel nem tudom képzelni, hogy McE mitől volt jobb, mint McCHöriMcE nem volt clutch, dehogyis 😛Hurka
több mint 13 éve
Na akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:milyen meglepő hogy a Michigan szerepel Jarjar listáján és nem a state,nem is értem miért 😊
Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins
több mint 13 éve
és McC-nek mikor kellett eddig clutchnak lenni? egyszer sem.el nem tudom képzelni, hogy McE mitől volt jobb, mint McCHöriMcE nem volt clutch, dehogyis 😛Hurka
több mint 13 éve
el nem tudom képzelni, hogy McE mitől volt jobb, mint McCHöriMcE nem volt clutch, dehogyis 😛
több mint 13 éve
vassadi
15 617
ha most mondjuk McElroy lenne a QB-ja a Bamának, nem kételkednék az ő győzelmükbenHurkaMcCarronon sok múlik majd, ez kétségtelen. Ha neki is lenne egy Julio Jones-a, nem aggódnék, így viszont kérdéses, hogy az LSU secondary ellen a passzjáték mennyire tudja majd megkönnyíteni Richardsonék munkáját.
több mint 13 éve
ha most mondjuk McElroy lenne a QB-ja a Bamának, nem kételkednék az ő győzelmükbenÉn tartom, hogy 2 éve a Florida - Alabama SEC döntő nagyobb hype-ot érdemelt ki a mostaninál.HöriKicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117Deny"A jelenlegi két legjobbnak, legerősebbnek tartott csapat csatája, ugyan nagyon kiélezettnek és fordulatosnak ígérkezik, ám véleményem szerint azért távol áll attól, hogy a The game of the Century jelzővel illessék. Főleg azért, mert még csak a század legelején járunk, és több ezer mérkőzést fognak még megvívni a csapatok 2100-ig."
vassadi
több mint 13 éve
Én tartom, hogy 2 éve a Florida - Alabama SEC döntő nagyobb hype-ot érdemelt ki a mostaninál.Kicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117Deny"A jelenlegi két legjobbnak, legerősebbnek tartott csapat csatája, ugyan nagyon kiélezettnek és fordulatosnak ígérkezik, ám véleményem szerint azért távol áll attól, hogy a The game of the Century jelzővel illessék. Főleg azért, mert még csak a század legelején járunk, és több ezer mérkőzést fognak még megvívni a csapatok 2100-ig."
vassadi
több mint 13 éve
Na akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:a Florida State éppen 3 és fél óra múlva lép pályára a Boston College ellen. Ha van nálad Espn, a tévében is tudod nézni.
Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Kicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117Deny"A jelenlegi két legjobbnak, legerősebbnek tartott csapat csatája, ugyan nagyon kiélezettnek és fordulatosnak ígérkezik, ám véleményem szerint azért távol áll attól, hogy a The game of the Century jelzővel illessék. Főleg azért, mert még csak a század legelején járunk, és több ezer mérkőzést fognak még megvívni a csapatok 2100-ig."
Egyébként jó cikk.
több mint 13 éve
Kicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Közülük melyikre érdemes figyelni? Kit kövessek jobban nyomon?JarjarElőször is a hétvégi Alabama-LSU "évszázad meccsét" nézd meg.
Ha netán ennek a meccsnek a győztesét választod, könnyen előfordulhat, hogy nemzeti bajnoki címmel kezded NCAA-szurkolói pályafutásodat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins
Közülük melyikre érdemes figyelni? Kit kövessek jobban nyomon?
több mint 13 éve
Stanford?azt mondod nem volt izgalmas? 😉
csak nézd meg a múltheti USC elleni meccsüket 😉kristof
remek példa a Stanford csak támogatni tudom az ötletet 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stanford?csak nézd meg a múltheti USC elleni meccsüket 😉
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek!iskolapélda a Stanford.
Viszonylag új vagyok ezen a terepen, csak ismerősök révén vonzott be az NCAA világa (néhány NFL-es pillanat után), mivel véleményük szerint ha az NFL tetszett, nos akkor az NCAA-t egyenesen imádni fogom és ha az megfog nem ereszt egykönnyen. 😀 Szóval azon gondolkoztam, hogy mi alapján választhatnék csapatot az NCAA-ben, ami nem könnyű úgy, hogy számtalan csapat létezik az egyetemi ligában 😀 Végül arra gondoltam, hogy két irányban kezdem el követni az általatok javasolt csapatokat,szóval olyan csapatokat keresek, ahol a diploma értéke is meghatározó és a csapat is tud hozni izgalmas meccseket, komoly szezonokat (persze tudom, hogy az egyetemi ligában nem az állandó teljesítmény a meghatározó.
Előre is köszönöm a segítséget!Jarjar
A nagy konfok tanulmányilag élvonalba tartozó csapatai (Vanderbilt, Duke) fociban általában sereghajtónak számítanak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenkinek!Viszonylag új vagyok ezen a terepen, csak ismerősök révén vonzott be az NCAA világa (néhány NFL-es pillanat után), mivel véleményük szerint ha az NFL tetszett, nos akkor az NCAA-t egyenesen imádni fogom és ha az megfog nem ereszt egykönnyen. 😀 Szóval azon gondolkoztam, hogy mi alapján választhatnék csapatot az NCAA-ben, ami nem könnyű úgy, hogy számtalan csapat létezik az egyetemi ligában 😀 Végül arra gondoltam, hogy két irányban kezdem el követni az általatok javasolt csapatokat,szóval olyan csapatokat keresek, ahol a diploma értéke is meghatározó és a csapat is tud hozni izgalmas meccseket, komoly szezonokat (persze tudom, hogy az egyetemi ligában nem az állandó teljesítmény a meghatározó.
Előre is köszönöm a segítséget!
több mint 13 éve
Szóval nem. 😊Ha a Stanfordot nagydöntőt játszik, akkor gondolom úgy számolsz, hogy megveri az Oregont. De ha megveri az Oregont, akkor a Ducks nem is játszhat Pac-12 döntőt. Ebbe az esetben nem a déli konferencia legjobbja menne a Rose Bowlba?Schlecktavaly pl. a South Carolina vagy az Arkansas jatszott a Sugar Bowlon?JJ
Nem nézte utána, csak azt hittem, hogy ennél kötöttebb a rendszer.
több mint 13 éve
Ha a Stanfordot nagydöntőt játszik, akkor gondolom úgy számolsz, hogy megveri az Oregont. De ha megveri az Oregont, akkor a Ducks nem is játszhat Pac-12 döntőt. Ebbe az esetben nem a déli konferencia legjobbja menne a Rose Bowlba?Schlecktavaly pl. a South Carolina vagy az Arkansas jatszott a Sugar Bowlon?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha a Stanfordot nagydöntőt játszik, akkor gondolom úgy számolsz, hogy megveri az Oregont. De ha megveri az Oregont, akkor a Ducks nem is játszhat Pac-12 döntőt. Ebbe az esetben nem a déli konferencia legjobbja menne a Rose Bowlba?