NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az AP-rangsor 75 éves története során ez mindössze a második olyan alkalom, amikor a lista első három helyezettje ugyanabból a konferenciából érkezik.
több mint 13 éve
AP lista első öt: LSU, Bama, Arkansas, Stanford, Oklahoma State
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok, az Arkansas feljön-e a harmadik helyre, és hogy a Stanford-VT páros meddig tud előrelépni.vassadiLSU, Bama, Arkansas, VT, Stanford
vagy az utolsó kettő csere, de a computerek nem fogják szeretni a Cardinal-t
több mint 13 éve
Na most már aztán semmi sem biztos. De ezért szép a sport. 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Kíváncsi vagyok, az Arkansas feljön-e a harmadik helyre, és hogy a Stanford-VT páros meddig tud előrelépni.
több mint 13 éve
en lepodnek meg a legjobban, ha az LSU az Arkansast es a Georgiat egyarant meg tudna verni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Majdnem minden szavával egyetértek:http://cfn.scout.com/2/1130308.html
több mint 13 éve
Haha! Ezt gyorsan le kell tölteni 😊 .Éreztem a meglepit, be is fogadtam az Iowa State-re (mondjuk csak a spreaddel). Ez egy ilyen köcsög csapat 😀 . Szezononként bennük van 1-2 ilyen "csoda", nem volt véletlen a Sooners-t verő TT 41-7-es lealázása a következő héten.
A meccs előtt 5 győzelemmel álltak, nagyon kellett nekik a 6. a bowl meccshez és a hátralévő programjuk @Oklahoma és @KSU, szóval ma nyerni kellett! Plusz múlt héten bye weeken voltak, erre a meccsre hangolták magukat, míg a Cowboys szeme előtt már a Sooners lebegett.
Az Arkansas pedig sztem is meglepheti az LSU-t. Még Knile Davis is talán bevethető lesz! Már egy ideje a csapattal edz. Gyorsan regenerálódik a srác :o . Jó meccs lesz!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az Oregon még lehet nagydöntős, most hogy az Okie State kikapott?valaki2Igen, de az Alabama (persze csak ha az Iron Bowlt megnyerve mi is egy vereséggel zárunk), és talán a Bedlam győztese is esélyesebb.
a legviccesebb az lenne, ha mondjuk az LSU meg kikapna a Georgia ellen az SEC döntőben 😀 vagy jövő héten az Arkansas ellen, az se lesz olyan túl könnyűHurkaHa csak az egyiket veszítik el, szerintem nincs veszélyben az első (vagy legalábbis a nagydöntős) helyük. Ha mindkét meccsen kikapnak... (nem fognak)
több mint 13 éve
a legviccesebb az lenne, ha mondjuk az LSU meg kikapna a Georgia ellen az SEC döntőben 😀 vagy jövő héten az Arkansas ellen, az se lesz olyan túl könnyű
több mint 13 éve
Az Oregon még lehet nagydöntős, most hogy az Okie State kikapott?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
"The BCS Computer just flashed the blue screen of death."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
személyes kedvenc a rövidítéses témában 😊
több mint 13 éve
és kisebb kép nem volt a gugliba? 😛HöriDe volt, csak kedvezni akartam a gyengén látóknak 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
OSU vol 1.OSU vol 2.
OSU vol 3.
Akk annyiban pontosítanék h nekem a Buckeyes ugrik be 1.-re az OSU rövidítésről...
Madden hates me.
több mint 13 éve
szerinted ez oregon state logó? mert nem azKeverjük még ide az Oregon State-et is légy szíves 😛empty taxiOSU = Ohio State University 😛[http://media.scout.com/Media/Image/15/155501.gifHöri
Egy jobb védelem játszik egy jobb O-val, közepes meg a közepessel, ebből szvsz nem feltétlen következik a pontzuhatag (de az is igaz h nem lenne meglepő)empty taxi
több mint 13 éve
Keverjük még ide az Oregon State-et is légy szíves 😛[http://media.scout.com/Media/Image/15/155501.gifHöriTudom, korábban ez volt a fő érv az Oklahoma mellett. De két kulcsjátékos hiányzik az offense-ből, és gyengébb defense ide vagy oda, shootoutban az OSU a nyerő.vassadiOSU = Ohio State University 😛
Egy jobb védelem játszik egy jobb O-val, közepes meg a közepessel, ebből szvsz nem feltétlen következik a pontzuhatag (de az is igaz h nem lenne meglepő)empty taxi
Madden hates me.
több mint 13 éve
OSU = Ohio State University 😛Jah ez igaz, viszont a Soonersnél védelem is van, ami a Pokesnál kevésbé.empty taxiTudom, korábban ez volt a fő érv az Oklahoma mellett. De két kulcsjátékos hiányzik az offense-ből, és gyengébb defense ide vagy oda, shootoutban az OSU a nyerő.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
az a fő érv esetleg az Okie State mellett, hogy ők játszanak otthonHurkaVan rá egy fogadásom, hogy a Pokes nyer. Méghozzá gálázva, vagy legalábbis hasonló fölénnyel/pontkülönbséggel, mint ahogy az Oregon verte a Stanfordot.
OSU = Ohio State University 😛empty taxiMost nem. 😛
több mint 13 éve
OSU = Ohio State University 😛Jah ez igaz, viszont a Soonersnél védelem is van, ami a Pokesnál kevésbé.empty taxiTudom, korábban ez volt a fő érv az Oklahoma mellett. De két kulcsjátékos hiányzik az offense-ből, és gyengébb defense ide vagy oda, shootoutban az OSU a nyerő.vassadi
Egy jobb védelem játszik egy jobb O-val, közepes meg a közepessel, ebből szvsz nem feltétlen következik a pontzuhatag (de az is igaz h nem lenne meglepő)
Madden hates me.
több mint 13 éve
az a fő érv esetleg az Okie State mellett, hogy ők játszanak otthon
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jah ez igaz, viszont a Soonersnél védelem is van, ami a Pokesnál kevésbé.empty taxiTudom, korábban ez volt a fő érv az Oklahoma mellett. De két kulcsjátékos hiányzik az offense-ből, és gyengébb defense ide vagy oda, shootoutban az OSU a nyerő.
több mint 13 éve
Jah ez igaz, viszont a Soonersnél védelem is van, ami a Pokesnál kevésbé.vassadi: igenHurkaRosszul teszed... Broyles és Whaley hiányában már korántsem olyan félelmetes a Sooners O, a pontháborút szerintem a Cowboys nyerné - ez pedig el is fogja dönteni a meccset.vassadi
Madden hates me.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én úgy érzem idén meg lesz a BCS Bowl győzelem, ez olyan idény. (Igaz, addig még 3 győzelem kellene)Sobri JóskaHa az MSU meg is nyeri a Legends csoportot, a Big Ten döntőben a rematch győztese szerintem a Wisconsin lenne, úgyhogy én nem várom BCS Bowlba a Spartans-t.