NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Engem kevésbé. Egy ilyen meccs után és az OSU/Stanford esetleges egy veresége esetén rematch lesz a nagydöntőben. Az LSU- Boise State kivégzést nem engedik.DzsokijuingEngem csak az lepett meg, hogy nem csúsztunk le a veretlen csapatok mögé. Ha az Oklahoma State és a Stanford is kikapna, nyilván minket favorizálnának, és a Sooners, illetve a Ducks esélyesebbnek is tűnik ellenük, de nagyon necces lesz...
több mint 13 éve
Az új BCS rangsor:Engem kevésbé. Egy ilyen meccs után és az OSU/Stanford esetleges egy veresége esetén rematch lesz a nagydöntőben. Az LSU- Boise State kivégzést nem engedik.
http://espn.go.com/college-football/story/_/id/7201021/bcs-standings-oklahoma-state-cowboys-take-no-2-lsu-tigers
Csak a harmadik helyre estünk vissza, ez meglepett.vassadi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Mi van most tulajdonképpen a Penn State-tel? dióhéjban valaki pár sort tudna róla írni (angolul nem tudok úgyhogy link nem jo)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az új BCS rangsor:http://espn.go.com/college-football/story/_/id/7201021/bcs-standings-oklahoma-state-cowboys-take-no-2-lsu-tigers
Csak a harmadik helyre estünk vissza, ez meglepett.
több mint 13 éve
Még senki nem írta be, pedig már jó pár órája hivatalos:Missouri 2012. július elsejétől a SEC East tagja lett!
Bye-bye Big XII, Welcome SEC!
több mint 13 éve
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm BoldogságFucuLuck 4 Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm Boldogság
több mint 13 éve
ez nem tradicio, csak valami szlengben elterjedt kifejezes, talan epp a far from loosin'-t jelentiHarnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgaiHöriÖrömmel hallom, és szurkolok neki.
És lenne még egy kérdésem.
Az FF-en majd' minden NCAA csapatnak van olyan pólója, amire az van írva: Farfrumlüzin.
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Northern_Illinois_Huskies_T-Shirts_Mens/Northern_Illinois_Huskies_Ash_Farfrumluzin_Long_Sleeve_T-shirt
Az mi?
Tudom, barátom a google, de nem sikerült így se megfejtenem.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kosárban abszolút favorit csapatom 😊Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjarfociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságotHöri
több mint 13 éve
Ez érdekes 😀, kössz a választ!Béczkóhttp://bowl.hu/functions.php?name=html&h_op=Rules&sub=9
A fenti cikknek van top25 rangsorral foglalkozó rovata.
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Ez érdekes 😀, kössz a választ!
több mint 13 éve
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!Béczkószavaznak az újságírók, az edzők, van számítógépes rangsor és ezek összeadódnak.
nyilván az van előrébb azonos mérlegnél, akinek a legerősebb a sorsolása.
a Houston is 8-0 és csak 13., mert minden ellenfelük gyenge.
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!
több mint 13 éve
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjarfociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságot
több mint 13 éve
Én is így indultam, aztán lassan 120/120 csapat szimpatikus már a college-ból! 😀Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊JarjarA javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad
- Floridai egyetemek 😀 itt nem tudok dönteni 😀
- Szimpatikus a Syracuse is
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
több mint 13 éve
A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?
ps.: ami baromi érdekes az a recruiting, az arról cikket már el is kezdtem olvasni, érzem, hogy tetszeni fog amikor beindul 😊
több mint 13 éve
Egyébként én önhatalmúlag Far From Loosin' -nak dekódoltam, de még így sem tudom mitől lett Farfrumlüzin, és milyen hagyomány/történet/stb. kapcsolódik hozzá.
több mint 13 éve
Harnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgaiHöriÖrömmel hallom, és szurkolok neki.
És lenne még egy kérdésem.
Az FF-en majd' minden NCAA csapatnak van olyan pólója, amire az van írva: Farfrumlüzin.
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Northern_Illinois_Huskies_T-Shirts_Mens/Northern_Illinois_Huskies_Ash_Farfrumluzin_Long_Sleeve_T-shirt
Az mi?
Tudom, barátom a google, de nem sikerült így se megfejtenem.
több mint 13 éve
Harnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgai
több mint 13 éve
a UMass nem sokáig marad a másodosztályban 😊Ma láttam a Westendben egy 50-55 körüli csókát, neki is volt. Gondoltam megszólítom, utánamentem, de kitűnt, hogy az egyik boltnak a tulaja/üzletvezetője, így tervet módosítottam, és úgy döntöttem, hogy visszatérek nemsoká az enyémben, és várom a spontán reakcióit. Olyannak tűnt, aki tudta mit visel, de majd kiderül.
nekem pedig van Iowa cuccom. Menő vagyok.Höri
Azt áruld el, hogy Harnish-nak milyen jövője lehet még ebben a sportban?
Kösz
több mint 13 éve
a UMass nem sokáig marad a másodosztályban 😊nekem pedig van Iowa cuccom. Menő vagyok.
több mint 13 éve
Mivel minden kedvencválasztás teljesen szubjektív, én ajánlom a saját TOP4-emet: a Michigan State spártaijai, az NCAA legütősebb logójával
az Iowa sólyomszemei, egy rendkívül mutatós színösszeállítással (ha majd rákattansz a Footbal Fanaticra, nekik vannak tán a legjobb cuccaik)
a Boston College sasokat, pár éve fasza kis csapatuk volt Matt Ryan-el, és ugye a bostoni szál
a NIU kuyusai, a számomra tetszetősen játszó, és több apsektus miatt is szimpatikus Harnish-al
Valamint bonusnak két alacsonyabb osztálybéli egyetemet a UMass percembereit (Watchmen fanoknak kiemelten ajánlva)
És a Southern Arkansas öszvérlovasait 😊
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek!Éppen most jelent meg a diplomát szerzők aránya alapján a top-lista. Az elsőosztály átlaga 67 százalék. Ennek fényében a top10:
...Jarjar
1. 97 %: Notre Dame
2. 94: Northwestern
3. 93: Boston College, Duke and Rice
6. 91: U.S. Naval Academy
7. 89: Rutgers
8. 88: U.S. Military Academy and Miami (Fla.)
10. 87: Penn State and Stanford