NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Segítsetek már, ma estére terveztem be életem első ncaa meccsét, ajánljatok egy fixet. D# csata jöhet (ha van egyáltalán ilyen az ncaa-ben 😀 ). Előre is köszi a 20 percen belüli segítséget 😀Szokol
21:30-tól Iron Bowl, Alabama-Auburn. Az egyetemi futball egyik legnagyobb rangadója, a Tide számára a nemzeti döntő a tét.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
segítsetek már mit nézzek ma Civil War, vagy az Iron Bowl 😀davekid
mind2 sima leszHöri
Ilyet írni, soha nem tanultok... A kettõböl az egyik upset lesz, ide a rozsdás bökôt ha nemJJ
mind2 sima lesz !

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 404 — no es importante
mind2 sima leszHöri
Ilyet írni, soha nem tanultok... A kettõböl az egyik upset lesz, ide a rozsdás bökôt ha nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gyűlölöm a közhelyeket. Az ACC rangadó (meg a PSU-Badgers) pedig azért igérkezik szorosabbnak, mert mindkét csapat számára van tétje, ez szerintem többet ér a közhelyeknél, ráadásul ezeket erre a két meccsre is rá lehet aggatni. 😊
Igazság szerint azért teljesen mindegy, mert a legjobb meccs, úgyis a Clemson-SC lesz 😛Newman
Mondhattam volna azt is, hogy a Virginia - Virginia Tech párharc győztesét jövő héten is láthatja, a Bamát viszont legközelebb csak január 9-én. 😛
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bama-Auburn?Oregon-Oregon State, szerinted ezek izgalmas összecsapások lesznek? Egyik csapat számára van csak lényegi tét. A Badgers-Nittany Lions meccstől se várok személy szerint sokat. Ebből a négyesből az előzetes várakozások alapján, az ACC rangadó lesz a legszorosabb, aztán persze lehet nem így lesz. 😊Newman
Múlt héten a Pokes is simán verte az Iowa State-et... 😊 Egy rangadóra pedig hatványozottan igaz (a közhely), hogy bármi megtörténhet. Ha a papírformát nézzük, a Virginia-VT sem ígérkezik szorosabbnak, mint a másik három párharc bármelyike.vassadi
Gyűlölöm a közhelyeket. Az ACC rangadó (meg a PSU-Badgers) pedig azért igérkezik szorosabbnak, mert mindkét csapat számára van tétje, ez szerintem többet ér a közhelyeknél, ráadásul ezeket erre a két meccsre is rá lehet aggatni. 😊
Igazság szerint azért teljesen mindegy, mert a legjobb meccs, úgyis a Clemson-SC lesz 😛

több mint 13 éve
Bama-Auburn?Oregon-Oregon State, szerinted ezek izgalmas összecsapások lesznek? Egyik csapat számára van csak lényegi tét. A Badgers-Nittany Lions meccstől se várok személy szerint sokat. Ebből a négyesből az előzetes várakozások alapján, az ACC rangadó lesz a legszorosabb, aztán persze lehet nem így lesz. 😊Newman
Múlt héten a Pokes is simán verte az Iowa State-et... 😊 Egy rangadóra pedig hatványozottan igaz (a közhely), hogy bármi megtörténhet. Ha a papírformát nézzük, a Virginia-VT sem ígérkezik szorosabbnak, mint a másik három párharc bármelyike.
több mint 13 éve
Virginia-Virginia Tech, egyértelmű. Ennek valós tétje is van, a győztes megy az ACC döntőbe. 😊Newman
Ugyanez a helyzet a Wisconsin és a PSU összecsapásán, az Oregonnak pedig a Pac-12 finálé, míg a Bama számára a nemzeti döntő a tét.vassadi
Bama-Auburn?Oregon-Oregon State, szerinted ezek izgalmas összecsapások lesznek? Egyik csapat számára van csak lényegi tét. A Badgers-Nittany Lions meccstől se várok személy szerint sokat. Ebből a négyesből az előzetes várakozások alapján, az ACC rangadó lesz a legszorosabb, aztán persze lehet nem így lesz. 😊

több mint 13 éve
Virginia-Virginia Tech, egyértelmű. Ennek valós tétje is van, a győztes megy az ACC döntőbe. 😊Newman
Ugyanez a helyzet a Wisconsin és a PSU összecsapásán, az Oregonnak pedig a Pac-12 finálé, míg a Bama számára a nemzeti döntő a tét.
több mint 13 éve
nálam is az Iron Bowl lesz az első, bár néztem volna még a Virgina meccset is, kb egész szezonban nem láttam ACC rangadótdavekid
Hátravan még az ACC-döntő, bár azzal egy időben lesz a Big Ten Championship Game és a Bedlam.
több mint 13 éve
Virginia-Virginia Tech, egyértelmű. Ennek valós tétje is van, a győztes megy az ACC döntőbe. 😊

több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
mondjuk fél10-től laza négy meccs is érdekel 😊Fucu
Így igaz, lesz ott még Wisconsin - Penn State és Virginia - Virginia Tech is, de nálam természetesen az Iron Bowl az első.vassadi
nálam is az Iron Bowl lesz az első, bár néztem volna még a Virgina meccset is, kb egész szezonban nem láttam ACC rangadót

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak a Border War, értelemszerű. Ki tudja meddig nem lehet majd látni.
több mint 13 éve
mind2 sima lesz

több mint 13 éve
mondjuk fél10-től laza négy meccs is érdekel 😊Fucu
Így igaz, lesz ott még Wisconsin - Penn State és Virginia - Virginia Tech is, de nálam természetesen az Iron Bowl az első.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
mondjuk fél10-től laza négy meccs is érdekel 😊
nálam marad a TV-ben az Iron Bowl, stream-en a Civil War 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Iron Bowl, egyértelmű.
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
segítsetek már mit nézzek ma Civil War, vagy az Iron Bowl 😀

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
(...) Brad Wing is not even a finalist for the Ray Guy Award, given to the nation’s best punter, is absolutely appalling.

http://www.presnapread.com/yet-another-award-season-travesty/DoM
tavaly Henery se volt döntős. ezek idióták 😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
(...) Brad Wing is not even a finalist for the Ray Guy Award, given to the nation’s best punter, is absolutely appalling.

http://www.presnapread.com/yet-another-award-season-travesty/
több mint 13 éve
Még mindig rangsormánia, ezúttal a simple rating systemmel, ami csak két tényezőt vesz figyelembe. Ellenfelek erőssége és a győzelem aránya:

http://smartfootball.com/chase-stuart/simple-rating-system-where-the-sec-is-not-1-2-3

A cikk végén bőséges "mi történik ha" forgatókönyv van a BCS döntő résztvevőit illetően.

Ebben is említésre kerül, hogy a számítógépes programok listáján még mindig az Oklahoma State a második legjobb csapat.
több mint 13 éve
LSU, Bama, Arkansas, Oklahoma St., VT, Stanford a sorrend a BCS rangsor első hat helyén. Az Oklahoma kilencedik, az Oregon tizedik, a Clemson tizenhetedik a hétvégi vereség után.
http://espn.go.com/college-football/bcsvassadi
Houston 8. 😊 ez már sima BCSHöri
A boise hetedik helye is érdekes, és rosszul tudtam, elméletben játszhat egy konfbol három csapat bcs bowltJJ
Ha a háromból pont az a kettő játszik BCS döntőt, amelyik nem nyerte meg a főcsoportot.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 404 — no es importante
LSU, Bama, Arkansas, Oklahoma St., VT, Stanford a sorrend a BCS rangsor első hat helyén. Az Oklahoma kilencedik, az Oregon tizedik, a Clemson tizenhetedik a hétvégi vereség után.
Houston 8. 😊 ez már sima BCSHöri
A boise hetedik helye is érdekes, és rosszul tudtam, elméletben játszhat egy konfbol három csapat bcs bowlt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Houston 8. 😊 ez már sima BCS

több mint 13 éve
http://espn.go.com/college-football/bcs
több mint 13 éve
triangle 1 283
Az AP-rangsor 75 éves története során ez mindössze a második olyan alkalom, amikor a lista első három helyezettje ugyanabból a konferenciából érkezik.vassadi
( 1971: Nebraska, Oklahoma, Colorado (Big Eight) )