NCAA csevegő

34 feliratkozó

4 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
A Big12-döntő NET4+-on, az SEC a tv-ben (MATCH4), a Big Ten a DAZN-on fog menni:

Szerkesztette: r.baggio
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
a notre dame nem mehet nagydontobe v miert hagyjatok ki a kalkulaciobol ?Fake
De mehetnek, és érdekes is lenne, hogy ha például csak egy veretlen csapat lenne az országban, akkor ilyen schedule-lal be tudna-e kerülni a másik nagydöntős helyre egy egy vereséges Notre Dame a szintén egy vereséges SEC-, Big 12-, vagy Pac-12-bajnok(ok)kal szemben.
több mint 13 éve
röhögnék ha a veretlen SEC bajnok a veretlen WVU-val döntőzne, a veretlen Oregon meg hoppon maradna 😀Höri
Én meg egy olyan scenarión, hogy a WVU-nak és az Oregonnak is becsúszik még legalább egy vereség, és a két SEC-döntős rematchelne a BCS-döntőben. Bama - Florida / South Carolina SEC-finálé most a legvalószínűbb, és a Tide egyik keleti csapattal sem találkozik az alapszakaszban, ergo simán összejöhet, hogy csak a konfdöntőben lesz egy veresége valamelyik divíziógyőztesnek, és ha tavaly a Bama-LSU rematch-et engedték, akkor semmi akadálya annak, hogy ez is megvalósuljon.vassadi
all-SEC döntő csak akkor lesz, ha egy veretlen mellett max egy vereséget szenved el a konf második legjobb csapata, miközben a fő kihívók nemcsak egyszer megbotlanak, hanem a győzelmeik sem eléggé "impresszívek"

a West Virginiában és a Notre Dame-ben még simán van egy-két vereség, de perpill nem látom, hogy az Oregont ki és hogyan lenne képes legyőzni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a notre dame nem mehet nagydontobe v miert hagyjatok ki a kalkulaciobol ?
több mint 13 éve
röhögnék ha a veretlen SEC bajnok a veretlen WVU-val döntőzne, a veretlen Oregon meg hoppon maradna 😀Höri
Én meg egy olyan scenarión, hogy a WVU-nak és az Oregonnak is becsúszik még legalább egy vereség, és a két SEC-döntős rematchelne a BCS-döntőben. Bama - Florida / South Carolina SEC-finálé most a legvalószínűbb, és a Tide egyik keleti csapattal sem találkozik az alapszakaszban, ergo simán összejöhet, hogy csak a konfdöntőben lesz egy veresége valamelyik divíziógyőztesnek, és ha tavaly a Bama-LSU rematch-et engedték, akkor semmi akadálya annak, hogy ez is megvalósuljon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
röhögnék ha a veretlen SEC bajnok a veretlen WVU-val döntőzne, a veretlen Oregon meg hoppon maradna 😀

mondjuk ilyen nem lesz mert úgy is kikapnak a hódok ellen.Höri
na az elegge bebaszna ha pont azok ellen a makik ellen szivna le dat&co 😀

mi asszonyunk hol marad ? secbol ki marad veretlen ?
mert ha nem a csalablama akkor felolem lehet ilyen donto is, biztos faja lenne. low tempo zuzatas vs no defense + no huddle hajitas. ennel nagyobb kontrasztot nemigen lehetne osszehozni.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
röhögnék ha a veretlen SEC bajnok a veretlen WVU-val döntőzne, a veretlen Oregon meg hoppon maradna 😀

mondjuk ilyen nem lesz mert úgy is kikapnak a hódok ellen.

több mint 13 éve
A South Carolina szerintetek meg fogja előzni a Ducksot?Schleck
nem, Alabama-Oregon-South Carolina-Florida-West Virginia lesz valszeg a top5
az első BCS rangsorig még pontosan egy hetet kell várnijjncaa
A Seminoles sem előzte az LSU-t a Clemson elleni győzelem után, ez alapján szerintem is marad második az Oregon.
több mint 13 éve
A South Carolina szerintetek meg fogja előzni a Ducksot?Schleck
nem, Alabama-Oregon-South Carolina-Florida-West Virginia lesz valszeg a top5
az első BCS rangsorig még pontosan egy hetet kell várni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A South Carolina szerintetek meg fogja előzni a Ducksot?

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Egész jó képek is vannak benne:

sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/1210/cfb-top-25-review-week-6/content.1.html

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Kardélre hányják emiatt.Höri
reccs

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kardélre hányják emiatt.

több mint 13 éve
az Ohio State harmadik számú, újonc irányítója 😀

---
több mint 13 éve
Új AP top25
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

a college gameday legközelebb Columbiából, a #6 South Carolina vs. #5 Georgia színhelyéről jelentkezik

---
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Majd ha lesz igazi oka rá 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
Tavon Austin nem igazán érzi ezt az ünneplés dolgot 😂

több mint 13 éve
Rivalsék szerint Geno Smith és EJ Manuel a 2 legfőbb Heisman-candidate:  rivals.yahoo.com/video/college-football/smith-manuel-fight-for-heisman-lead-1108218

Madden hates me.
több mint 13 éve
America's best college football town is...
 travel.usatoday.com/destinations/dispatches/post/2012/09/americas-best-college-football-town-is/70000833/1

Madden hates me.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
ez megvolt? már a Party Rock Anthem is ütött tavaly, de ez... 😂

több mint 13 éve
Csak a megfelelő forrásból kell tájékozódni, ha jól emlékszem az ACC-s dolog bejelentése után rögtön írtam, hogy ez fog történni 😊

jjncaa
Ez nekem is eszembe jutott. Kell nekem is egy ilyen forrás.😀Fighting
Mondanám, hogy elég csak engem követni twitteren, de ha nagyon inszájder akarsz lenni érdemes még megnézni én kiket követek, és biztos nem maradsz le semmiről 😊

---
több mint 13 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
Csak a megfelelő forrásból kell tájékozódni, ha jól emlékszem az ACC-s dolog bejelentése után rögtön írtam, hogy ez fog történni 😊

jjncaa
Ez nekem is eszembe jutott. Kell nekem is egy ilyen forrás.😀

Play like a champion today
több mint 13 éve
Most olvastam. Lemondtuk a Michigan elleni meccseinket 2015-l. Nem vagyok boldog. De kell a hely az ACC csapatoknak. S sajnos a Big Ten adagból ez volt az egyértelmű választás.Fighting

Amúgy szombaton a Notre Dame vs. Michigan meccsnek volt a legnagyobb a nézettsége, ennyit arról, hogy az Irish mennyit vesztett az elmúlt években a subway alumni táborából...

---
több mint 13 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
Most olvastam. Lemondtuk a Michigan elleni meccseinket 2015-l. Nem vagyok boldog. De kell a hely az ACC csapatoknak. S sajnos a Big Ten adagból ez volt az egyértelmű választás.

Play like a champion today
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Hivatalossá vált, hogy jövőre az LSU és a TCU játssza a Cowboys Classic-ot, augusztus 31-én.vassadi
Jó lesz. Ez ugyn nem új hír de a Cowboys stadionban lesz:

Arkansas and Texas A&M have agreed to play their Southwest Classic series at Cowboys Stadium in Arlington, Texas, from 2014 through 2024.
több mint 13 éve
Hivatalossá vált, hogy jövőre az LSU és a TCU játssza a Cowboys Classic-ot, augusztus 31-én.