NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 621
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Kleint akarom 😊Heisman finalisták:Booo. Bár valahogy éreztem, hogy Richardsont be fogják nyomni, hiába futott hihetetlen átlaggal LMJ idén, a többiek helyét pedig nem nagyon lehet megkérdőjelezni.
-Montee Ball
-A Harmadik Robert Griffin
-Andrew Luck
-Tyrann Mathieu
-Trent Richardsongsn
Egyébként Ball, III. Róbert és Mathieu közül szeretném személy szerint, hogy kikerüljön a győztes. 😊Schleck
Richardson LMJ helyén szerintem is gáz, de egyéni választásban is alá kellett támasztani a Bama nagydöntős helyét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
+ (indokolatlan mennyiségű) 1Heisman finalisták:Booo. Bár valahogy éreztem, hogy Richardsont be fogják nyomni, hiába futott hihetetlen átlaggal LMJ idén, a többiek helyét pedig nem nagyon lehet megkérdőjelezni.
-Montee Ball
-Andrew Luck
-Tyrann Mathieu
-Trent Richardsongsn
Egyébként Ball, III. Róbert és Mathieu közül szeretném személy szerint, hogy kikerüljön a győztes. 😊Schleck
több mint 12 éve
Egyébként Ball, III. Róbert és Mathieu közül szeretném személy szerint, hogy kikerüljön a győztes. 😊Schlecktök mindegy mert Luck nyer.
több mint 12 éve
Heisman finalisták:Booo. Bár valahogy éreztem, hogy Richardsont be fogják nyomni, hiába futott hihetetlen átlaggal LMJ idén, a többiek helyét pedig nem nagyon lehet megkérdőjelezni.
-Montee Ball
-Andrew Luck
-Tyrann Mathieu
-Trent Richardsongsn
Egyébként Ball, III. Róbert és Mathieu közül szeretném személy szerint, hogy kikerüljön a győztes. 😊
több mint 12 éve
gsn
3 548
Heisman finalisták:-Montee Ball
-Andrew Luck
-Tyrann Mathieu
-Trent Richardson
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
ACC: 8 csapat, 2 extra bowl (Military, Kraft Fight...)Big East: 5 csapat, 1 extra bowl (Beef O'Brady) *gyak. nincs extra a Notre Dame miatt
B12: 8 csapat, 0 extra bowl
B1G: 10 csapat, -1 rend. álló bowl
SEC: 9 csapat, 1 extra bowl (BBVA)
P12: 7 csapat, 1 extra (New Mexico)
WAC: 3 csapat, 0 extra
MAC: 6 csapat, -2 rend. álló bowl
MWC: 5 csapat, -1 rend. álló bowl
Sun Belt: 4 csapat, -2 rend. álló bowl
CUSA: 5 csapat, 2 extra (Military, New Orleans)
-------
Az így kimaradt bowlok résztvevői (dőlt betűvel a konf szerződése miatt bekerült csapatok):
Military: Air Force (7-5) v. Toledo (8-4)
Kraft Fight: Illinois (6-6) v. UCLA (6-7)
BBVA: SMU (7-5) v. Pittsburgh (6-6)
New Orleans: San Diego State (8-4) v. LA Lafayette (8-4)
Mivel a UCLA negatív mérleggel nem lehetett volna papíron alkalmas bowl résztvevőnek, hiába volt szerződése vele a Pac-12-nek, más, pozitív mérlegű csapatot kellett volna meghívniuk, és ha már nincs olyan, csak akkor más alkalmast.
Ugyanakkor a UCLA, mint divízió bajnok mégis jó alapon követelhet magának helyet egy bowlon.
Végső soron a Western Kentucky kárára az Illinois fog bowlozni.
több mint 12 éve
Többek között. Ugye a Northwestern (6-6) is előkelőbb bowlra került mint a PSU (9-3), akiket nyilván a botrány miatt büntettek a döntnökök.jó, csak Domnak gondolom miattuk jutott ez eszébe. Meg hogy 4 Bigtenes bowlozik 6-6tal pölöHöria WKU 7-5-tel nem bowlozikHöriDe a Western Kentucky nem Pac-12.Dzsokijuing
2010-11-es idény előtt törölték el, most rákerestem.
1. Bowl games that have a contract with a conference must select a team with at least seven wins if one is available.Tavaly ennek folyományaként a 8-4-es Temple nem kapott meghívást. Idén a 7-5-ös Western Kentucky.
2. Any bowl berths that become eligible when a conference fails to meet its contracted tie-ins must first be filled by any eligible seven-win teams before any remaining FBS 6–6 teams can be accommodated.
3. Additionally, conferences are not allowed to sign contingency agreements with bowl games that would allow 6–6 teams from their conferences to receive bowl berths at the expense of any potential team with seven or more wins. While this does not prevent conferences from signing contingency agreements that are triggered when a second conference is unable to provide enough eligible teams to fill all of its contracted berths, it does not allow a 6–6 team from the contingency conference access to a bowl game over a seven win team from a third conference.
Jól írta gsn tegnap, hogy nincs igazságos választás a postseasonban, és az egyetemi football lényegi része már lezajlott, azok a meccseket már lejátszották, de mindig érdekes látni, hogy milyen "védhetetlennek" tartott helyzetek jönnek létre gazdasági okok miatt a sport és teljesítmény "rovására"
több mint 12 éve
jó, csak Domnak gondolom miattuk jutott ez eszébe. Meg hogy 4 Bigtenes bowlozik 6-6tal pölöDe a Western Kentucky nem Pac-12.DzsokijuingDe, volt és van is ilyen szerintem. Csak vélelmezem, de a UCLA-t azért engedhették el, mert kevés volt az elérhető Pac-12 csapat és a +1 vereség a 12 meccsen túl esett.Dzsokijuinga WKU 7-5-tel nem bowlozikHöri
több mint 12 éve
De a Western Kentucky nem Pac-12.a WKU 7-5-tel nem bowlozikHörién nem emlékszem ilyenreHurkaDe, volt és van is ilyen szerintem. Csak vélelmezem, de a UCLA-t azért engedhették el, mert kevés volt az elérhető Pac-12 csapat és a +1 vereség a 12 meccsen túl esett.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
a WKU 7-5-tel nem bowlozikDe, volt és van is ilyen szerintem. Csak vélelmezem, de a UCLA-t azért engedhették el, mert kevés volt az elérhető Pac-12 csapat és a +1 vereség a 12 meccsen túl esett.DzsokijuingKorábban nem volt egy olyan fék beépítve a rendszerbe, hogy 6-6-os csapatot csak akkor lehet bowlmeccsre hívni, ha már nincs pozitívmérlegű hátra?DoMén nem emlékszem ilyenreHurka
több mint 12 éve
De, volt és van is ilyen szerintem. Csak vélelmezem, de a UCLA-t azért engedhették el, mert kevés volt az elérhető Pac-12 csapat és a +1 vereség a 12 meccsen túl esett.Korábban nem volt egy olyan fék beépítve a rendszerbe, hogy 6-6-os csapatot csak akkor lehet bowlmeccsre hívni, ha már nincs pozitívmérlegű hátra?DoMén nem emlékszem ilyenreHurka
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Korábban nem volt egy olyan fék beépítve a rendszerbe, hogy 6-6-os csapatot csak akkor lehet bowlmeccsre hívni, ha már nincs pozitívmérlegű hátra?DoMén nem emlékszem ilyenre
több mint 12 éve
Korábban nem volt egy olyan fék beépítve a rendszerbe, hogy 6-6-os csapatot csak akkor lehet bowlmeccsre hívni, ha már nincs pozitívmérlegű hátra?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Harris Poll:http://www.harrisinteractive.com/vault/HICFP_Individual_Rankings_Dec_4_2011.pdf
Két szavazó (az egyikük Todd Husak, volt Stanford QB) kivételével mindenki 2. vagy 3. helyre tette a Bamát; az Oklahoma State több negyedik hely mellett három-három 5., illetve 6. helyezést is kapott. Mindezt csak érdekességképpen.
több mint 12 éve
Nem számûzték, mivel a boise state nem nyerte meg a (non-bcs-es) csoportját, így nem bcs bowlozhatott, és sajnos a mountain west bowl-kontraktusai olyan rosszak, hogy a konfból elsôként a las vegas, másodikként a poinsettia bowl választhatpárosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735Hörilaikus vagyok, de az, hogy a Boise State-et a Las Vegas Bowlra száműzték azért elég röhej....brk
Ezért "menekül" minden csapat bcs konfokba, és pl. ezért fontolgatja a boise a big easthez való csatlakozást is. Azt látom, hogy a bowl-rendszerrel kapcsolatban még mindig nagyon sok a félreértés, ahogy a Michigan példája is mutatja, viszont a cotton bowl jövôre papíron is bcs bowl lehet, szóval höri annyira nem is lôtt mellé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sejtettem, hogy valami ilyesmi áll a dolgok mögött. 😊nem direkt, de dolgozott a tudatalatti.Höripárosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735HöriA rendszer elleni lázadásból a Cotton Bowlt nevezted ki 5. nagy bowlnak? 😀Schleck
Más: Már korábban is említettétek ezt a jelenséget, de magyarázatra nem emlékszem. A számítógépek miért favorizálják ennyire a Big12-et? És ez csak idén jött elő, vagy korábban is látható volt?
több mint 12 éve
A Cotton Bowl a legerősebb BCS-en kívüli bowl, most hála a BCS-fajankóknak, betört a legszűkebb elitbe 😛nem direkt, de dolgozott a tudatalatti.Höripárosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735HöriA rendszer elleni lázadásból a Cotton Bowlt nevezted ki 5. nagy bowlnak? 😀Schleck
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
nem direkt, de dolgozott a tudatalatti.párosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735HöriA rendszer elleni lázadásból a Cotton Bowlt nevezted ki 5. nagy bowlnak? 😀Schleck
több mint 12 éve
párosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735HöriA rendszer elleni lázadásból a Cotton Bowlt nevezted ki 5. nagy bowlnak? 😀
több mint 12 éve
szakértő vagypárosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735Hörilaikus vagyok, de az, hogy a Boise State-et a Las Vegas Bowlra száműzték azért elég röhej....brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
párosítások http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2735Hörilaikus vagyok, de az, hogy a Boise State-et a Las Vegas Bowlra száműzték azért elég röhej...
több mint 12 éve
Az ncaa-nek mondjuk nem kellene mást csinálnia, csak egy kicsit rugalmasabban kezelni a dolgokat egyfajta "flexible schedule" bevezetésével. Jövô hét szombatra leszervezni egy Bama-oklahoma state meccset (úgyis mindkét csapat csak 12-szer játszott szemben az lsu 13 gyôzelmével) és szevasz...JJ"Ha minden ilyen flottul menne." (Woody Allen)
Eb. igazad van, csak lépésről-lépésre fogják bevezetni a rájátszást, először a plus-one jön.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Jogos és okos kérdés. Biztos valami barbatrükkel 😊Amúgy oklahoma state-west virginia fiesta bowlt, clemson-tcu orange bowlt és stanford-michigan sugar bowlt tippelekJJtovábbra is él a kérdés bennem, hogy a szabadnapos michigan hogy a rákos lónak a faszában kerül a kansas state elé miközben utóbbi nyert tegnap, és eddig is előrébb voltak.Höri
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: