NCAA csevegő

34 feliratkozó

4 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante
A Big12-döntő NET4+-on, az SEC a tv-ben (MATCH4), a Big Ten a DAZN-on fog menni:

Szerkesztette: r.baggio
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Kaptam egy egéralátétet. Nem vagyok biztos benne de lehet NCAA csapatok. Tudja valaki melyik két csapat játszik itt?

danyly
Nem egyetemi foci, hanem USFL. A világos mezes csapat majdnem biztos, hogy Tampa Bay Bandits.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
nem FBS-es csapatok, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Kaptam egy egéralátétet. Nem vagyok biztos benne de lehet NCAA csapatok. Tudja valaki melyik két csapat játszik itt?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Law Prof Calls to Unionize NCAA Football

bigkingken.wordpress.com/2012/08/29/law-prof-calls-to-unionize-ncaa-football/

És maga a tanulmány:

An Invisible Union for an Invisible Labor Market: College Football and the Union Substitution Effect

papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2134054

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 397 — Beware the Slim Reaper!
A héten újra van nálunk is egyetemi beharangozó. Alabama-Arkansas
 philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84
A folytatás:  philly.blog.hu/2012/09/14/ncaa_beharangozo_3_het#more4776094

több mint 13 éve
A Navy, a USC és a Stanford, ami biztosan marad, a Big Tentől valószínűleg kissé eltávolodik az Irish

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
Stanfordot kihagytam. De még így is marad egy hely.😀

Play like a champion today
több mint 13 éve
és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.Fighting
ez főleg a bowl szervezőknek éri meg. egyértelmű, hogy az ND-t választják majd ki először mindig.

érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjukHöri
Két dolog:
- menekülés a Big Eastből
- fociban egyre nehezebb függetlenként a teljes menetrendet összeállítani, az évi 5 biztos meccs nagy segítség, de az egyediségét is megőrzi a csapat (bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)jjncaa
Szerintem azért még nem biztos, hogy búcsút veszünk a Michigan rivalizálástól. USC, Purdue, MSU, UM, Navy. S még mindig marad két szabad hely. Legfeljebb nem lesz minden évben.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azért a 70-30% a Bama győzelemre/vereségre elég optimista jóslat az Arkansas szempontjából...jjncaa
Ha 90-10-et írok ki nézné meg? 😛
több mint 13 éve
Azért a 70-30% a Bama győzelemre/vereségre elég optimista jóslat az Arkansas szempontjából...

---
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 000 — Axel Foley
De imádom ezt a hatalmas Michigan gyűlöletet...

több mint 13 éve
 philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansas
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)jjncaa
szerencsére van elég FCS csapat akit meg tudnak verni rozsomákék

több mint 13 éve
ez főleg a bowl szervezőknek éri meg. egyértelmű, hogy az ND-t választják majd ki először mindig.

érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjukHöri
Két dolog:
- menekülés a Big Eastből
- fociban egyre nehezebb függetlenként a teljes menetrendet összeállítani, az évi 5 biztos meccs nagy segítség, de az egyediségét is megőrzi a csapat (bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)

---
több mint 13 éve

érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjuk

több mint 13 éve
Látom első vagyok a hírrel.
Notre Dame join ACC all sports, expect football.
De szezononként 5 meccs ACC ellen, és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Legalább biztos hogy jövőre nem ő lesz a csapatnál. Mondjuk érdekelne kik a jelöltek.Shawn84
Amúgy sem maradt volna.

Kézenfekvő lenne Malzahnt elcsábítani az Arkansas State-től.
több mint 13 éve
Most olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕Béczkó
Szerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
Talán nem is játszik többet...BMG
az Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaa
3-4 hetet írt a @rotoworld_draftHöri
Allent látva ez a szezon kuka lesz.Shawn84
John L. Smith-t látva inkább, az a csávó akkora barom, hogy a meccsen végén még kezet sem volt képes fogni a győztes edzővel...jjncaa
Legalább biztos hogy jövőre nem ő lesz a csapatnál. Mondjuk érdekelne kik a jelöltek.
több mint 13 éve
Most olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕Béczkó
Szerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
az Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaa
Allent látva ez a szezon kuka lesz.Shawn84
John L. Smith-t látva inkább, az a csávó akkora barom, hogy a meccsen végén még kezet sem volt képes fogni a győztes edzővel...

---
több mint 13 éve
Allent látva ez a szezon kuka lesz.
több mint 13 éve
3-4 hetet írt a @rotoworld_draft

az értékét nem csökkenti jelentősen ha visszatér tünetmentesen.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
felkerült az új AP top25 is
 bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
Na bassz a Razorbacks ki is esett egyből.Shawn84
A Michigan sokszor megénekelt Appalachian State elleni veresége után ez a második legnagyobb zuhanás az AP rangsorában (5., illetve 8. helyről unranked).
több mint 13 éve
 bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
Na bassz a Razorbacks ki is esett egyből. Jövő héten legalább fel fog kerülni a Baylor.
több mint 13 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

---
több mint 13 éve
az Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmit

---