NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
ezért kellene az elődöntőket a kampuszokon és a döntőt mindig a Rose Bowlban rendezni, de ez esélytelenMár a döntőre készülnek 😊Jakehomermicsoda hangulat,3 and out 😊Montanamivel kevés Seminoles szurkoló utazott el, ezért nem az igazi, elég csak a legutóbbi nagydöntővel vagy az ezután következő Sugar Bowllal összevetnibaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
O'leary mit blokkolt 😊MontanaNem véletlen, Jack Nicklaus unokája
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Montana
635
Nekem így is tetszik :pmicsoda hangulat,3 and out 😊Montanamivel kevés Seminoles szurkoló utazott el, ezért nem az igazi, elég csak a legutóbbi nagydöntővel vagy az ezután következő Sugar Bowllal összevetnibaggio
több mint 9 éve
Már a döntőre készülnek 😊micsoda hangulat,3 and out 😊Montanamivel kevés Seminoles szurkoló utazott el, ezért nem az igazi, elég csak a legutóbbi nagydöntővel vagy az ezután következő Sugar Bowllal összevetnibaggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Montana
635
O'leary mit blokkolt 😊
több mint 9 éve
micsoda hangulat,3 and out 😊Montanamivel kevés Seminoles szurkoló utazott el, ezért nem az igazi, elég csak a legutóbbi nagydöntővel vagy az ezután következő Sugar Bowllal összevetni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Fúúú, képzeljétek el Trestman-Mariota Tampában, micsoda wr screen parádé lesz majd ott
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
igy van3 and out lesz bicsizAdirotorAhogy mindenki várta a Duckstól.iktriad
több mint 9 éve
na ez is eljött... szedessed neki! 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Montana
635
micsoda hangulat,3 and out 😊
több mint 9 éve
3 and out lesz bicsizAdirotorAhogy mindenki várta a Duckstól.
több mint 9 éve
Nem is Winstontól tartok inkább a Noles védelmétől
több mint 9 éve
3 and out lesz bicsiz
több mint 9 éve
főleg ha nyerHajrá Winston 😀D11Jövőre minden meccsen néznéd azt az agyatlant?gaben
több mint 9 éve
Jó estét, jó szurkolást, ez a meccs megéri, hogy kicsit szüneteltessem a záróvizsgára tanulást 😊
több mint 9 éve
SEC-s bíró? Kit akarnak a Bamának? 😛Jakehomeraz Oregont, mert a Sugar Bowlon Pac-12-esek lesznek :p
---
több mint 9 éve
SEC-s bíró? Kit akarnak a Bamának? 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hajrá Winston 😀D11Jövőre minden meccsen néznéd azt az agyatlant?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Hajrá Winston 😀
több mint 9 éve
OFF:Most nézem, hogy elkente kedvenc angol csapatom (Spurs) Műringyóék száját, nem is mertem volna remélni, nekem már rendben is van a napom 😀
ON
több mint 9 éve
Mikey
18 737
Néha szoktam én is.Remélem, a mai meccsen nem marad bent az első negyedre/félidőre a csapat az öltözőben. F! S! U!MikeyMár azt hittem csak én szurkolok az FSU-nak.Toca
több mint 9 éve
Lopakodo, happy new year az egen... van itt minden, mint a bucsuban 😀toothyB2
és a csodás Rose Bowl!!! (Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "