NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Montana
635
akkor csak 3 FSU s vanTöbben vagyunk mint gondoltam 😀
nem baj go seminoles 😀Adirotor
több mint 9 éve
remélem hamar eldől ez a meccs, holnap 6-kor kéne kelnem 😀Dexxter Tailoraddigra talán vége a Sugar Bowlnak, ha van egy kis eszed, le se fekszel :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
toothy
222
Lopakodo, happy new year az egen... van itt minden, mint a bucsuban 😀
több mint 9 éve
Remélem, a mai meccsen nem marad bent az első negyedre/félidőre a csapat az öltözőben. F! S! U!MikeyMár azt hittem csak én szurkolok az FSU-nak.
több mint 9 éve
akkor csak 3 FSU s van nem baj go seminoles 😀
több mint 9 éve
Mikey
18 737
Remélem, a mai meccsen nem marad bent az első negyedre/félidőre a csapat az öltözőben. F! S! U!
több mint 9 éve
remélem hamar eldől ez a meccs, holnap 6-kor kéne kelnem 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 294
Közben itt van a Baylor kicker mészárlása, aki lemaradt róla.Sav Rocca annak idején nagyobbat kapott
vine.co/v/OwVVtrXLJQr :-/MarioAna
www.youtube.com/watch?v=7T9NMOjZDMk
több mint 9 éve
toothy
222
ja azóta már frissítettem, erre gondoltamEz fenyevekkel jobb, mint amin eddig kovettem. Koszi!
www.firstsportstream.com/video.php?id=473baggio
több mint 9 éve
www.vipleague.me/american-football/273385/1/playoff-semifinal:-oregon-vs-florida-st.-live-stream-online.htmlEz elég jónaka tűnik a Baylor Michigan STATE-n is elég jó volt.
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Közben itt van a Baylor kicker mészárlása, aki lemaradt róla. :-/
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
hajrá oregon! hajrá ohio state!
több mint 9 éve
az Ohio State-t még a Michigan edzője is leohiozta :p bár őt ki is rúgták xDPersze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?Hurka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nincs miért mert valószínű, hogy így lesz, de azért álmodozni szabad 😀 Plááne, hogy magyar idő szerint holnap lesz 😀 nem versz ám át 😀Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?Hurka
több mint 9 éve
ja azóta már frissítettem, erre gondoltamaz azt írja, hogy "your event has ended, thanks for watching"KampmanValaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőségbaggio
Tudom, hogy nem valószínű, de hátha 😛Hulkeinstein
www.firstsportstream.com/video.php?id=473
---
több mint 9 éve
Kampman
28 294
az azt írja, hogy "your event has ended, thanks for watching"Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőségbaggio
több mint 9 éve
Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀vipleague-n viszonylag jó minőségűek voltak az előző meccsek és benne voltak a Chick fil A-s tehenes reklámok is amiken sírok 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Bocs, pedig tudom, hogy Wolverines meg State Spartans. Elnézést a Spartans drukkerektől!Ha fele olyan jó lesz, mint a Michigan-Baylor, akkor már egy fasza PO meccs lesz. .DMichigan STATE gyerekek :p három Spartans fan is megjelent az eredménykövetőben, tiszteljük meg már őket 😊baggio
Tesómnak plüsskacsája van, úgyhogy Go Ducks! 😀Vrijbloed
több mint 9 éve
Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőség
---
több mint 9 éve
Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Szégyellem magam, mert 31-14-nél nem néztem tovább! MSU a kedvenc csapatom, de az ilyen mint én nem érdemel csak hülyézést és szidást! 41-35-nél kapcsolódtam be megint és a végén nyert a Spartans! ugráltam mint egy gyerek! Petty-t sajnálom, mert tényleg nagyott játszott, de szerintem Cook is remekül teljesített mondom ezt úgy, hogy nem láttam az egészet.Stiv83Cook véleményem szerint nagyon rossz volt, eddig nálam Petty előtt volt jóval a srác a személyes ranglistámon...most azért meggondolandó.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Azt mondják, hogy olyan a hangulat, mintha Oregonban lenne a meccs. 😊 Go Ducks!