Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 11 éve
akkor csak 3 FSU s vanTöbben vagyunk mint gondoltam 😀
nem baj go seminoles 😀Adirotor
több mint 11 éve
Nem a veretlen csapat a favorit? 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
remélem hamar eldől ez a meccs, holnap 6-kor kéne kelnem 😀Dexxter Tailoraddigra talán vége a Sugar Bowlnak, ha van egy kis eszed, le se fekszel :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Lopakodo, happy new year az egen... van itt minden, mint a bucsuban 😀
több mint 11 éve
Remélem, a mai meccsen nem marad bent az első negyedre/félidőre a csapat az öltözőben. F! S! U!MikeyMár azt hittem csak én szurkolok az FSU-nak.
több mint 11 éve
akkor csak 3 FSU s van nem baj go seminoles 😀
több mint 11 éve
Remélem, a mai meccsen nem marad bent az első negyedre/félidőre a csapat az öltözőben. F! S! U!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
remélem hamar eldől ez a meccs, holnap 6-kor kéne kelnem 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Közben itt van a Baylor kicker mészárlása, aki lemaradt róla.Sav Rocca annak idején nagyobbat kapott
vine.co/v/OwVVtrXLJQr :-/MarioAna
www.youtube.com/watch?v=7T9NMOjZDMk
több mint 11 éve
ja azóta már frissítettem, erre gondoltamEz fenyevekkel jobb, mint amin eddig kovettem. Koszi!
www.firstsportstream.com/video.php?id=473baggio
több mint 11 éve
www.vipleague.me/american-football/273385/1/playoff-semifinal:-oregon-vs-florida-st.-live-stream-online.htmlEz elég jónaka tűnik a Baylor Michigan STATE-n is elég jó volt.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Közben itt van a Baylor kicker mészárlása, aki lemaradt róla. :-/
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
hajrá oregon! hajrá ohio state!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
az Ohio State-t még a Michigan edzője is leohiozta :p bár őt ki is rúgták xDPersze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?Hurka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nincs miért mert valószínű, hogy így lesz, de azért álmodozni szabad 😀 Plááne, hogy magyar idő szerint holnap lesz 😀 nem versz ám át 😀Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?Hurka
több mint 11 éve
ja azóta már frissítettem, erre gondoltamaz azt írja, hogy "your event has ended, thanks for watching"KampmanValaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőségbaggio
Tudom, hogy nem valószínű, de hátha 😛Hulkeinstein
www.firstsportstream.com/video.php?id=473

---
több mint 11 éve
az azt írja, hogy "your event has ended, thanks for watching"Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőségbaggio
több mint 11 éve
Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....dandegarantálom neked, hogy az Ohio nem fog ma nyerni, fogadjunk?
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀vipleague-n viszonylag jó minőségűek voltak az előző meccsek és benne voltak a Chick fil A-s tehenes reklámok is amiken sírok 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Bocs, pedig tudom, hogy Wolverines meg State Spartans. Elnézést a Spartans drukkerektől!Ha fele olyan jó lesz, mint a Michigan-Baylor, akkor már egy fasza PO meccs lesz. .DMichigan STATE gyerekek :p három Spartans fan is megjelent az eredménykövetőben, tiszteljük meg már őket 😊baggio
Tesómnak plüsskacsája van, úgyhogy Go Ducks! 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀nem HD, de a kiemelt kommentben levő stream elég jó minőség

---
több mint 11 éve
Persze, hogy a végéről maradtam le....... na mindegy, nyerjen a Ducks és az Ohio talán túlélem 😛 szegény Petty reméljük, hogy a korai és megfelelő környezetbe szóló draftja meg a vele járó pénz némileg vígasztlja majd....
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Szégyellem magam, mert 31-14-nél nem néztem tovább! MSU a kedvenc csapatom, de az ilyen mint én nem érdemel csak hülyézést és szidást! 41-35-nél kapcsolódtam be megint és a végén nyert a Spartans! ugráltam mint egy gyerek! Petty-t sajnálom, mert tényleg nagyott játszott, de szerintem Cook is remekül teljesített mondom ezt úgy, hogy nem láttam az egészet.Stiv83Cook véleményem szerint nagyon rossz volt, eddig nálam Petty előtt volt jóval a srác a személyes ranglistámon...most azért meggondolandó.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Azt mondják, hogy olyan a hangulat, mintha Oregonban lenne a meccs. 😊 Go Ducks!