Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha fele olyan jó lesz, mint a Michigan-Baylor, akkor már egy fasza PO meccs lesz. .Dilyen meccs nem volt ma
Tesómnak plüsskacsája van, úgyhogy Go Ducks! 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Ha fele olyan jó lesz, mint a Michigan-Baylor, akkor már egy fasza PO meccs lesz. .DMichigan STATE gyerekek :p három Spartans fan is megjelent az eredménykövetőben, tiszteljük meg már őket 😊
Tesómnak plüsskacsája van, úgyhogy Go Ducks! 😀Vrijbloed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
SEMINOLES!!!!
több mint 11 éve
Valaki tud amúgy olyan HD streamet esetleg, ahol a reklámokat sem vágják ki? 😀Tudom, hogy nem valószínű, de hátha 😛
több mint 11 éve
Ha fele olyan jó lesz, mint a Michigan-Baylor, akkor már egy fasza PO meccs lesz. .DTesómnak plüsskacsája van, úgyhogy Go Ducks! 😀
több mint 11 éve
Szep estet a jelenlevoknek! Remelem parazs kis osszecsapasnak lehetunk tanui nem sokara, jo szurkolast 😊
több mint 11 éve
Szégyellem magam, mert 31-14-nél nem néztem tovább! MSU a kedvenc csapatom, de az ilyen mint én nem érdemel csak hülyézést és szidást! 41-35-nél kapcsolódtam be megint és a végén nyert a Spartans! ugráltam mint egy gyerek! Petty-t sajnálom, mert tényleg nagyott játszott, de szerintem Cook is remekül teljesített mondom ezt úgy, hogy nem láttam az egészet.
több mint 11 éve
Úgy ültem le, hogy ha fasza meccsek lesznek jövőre beszorítok pár NCAA meccset is. Hát eddig megvettek kilóra 😀Alapból nem szoktam NCAA-t nézni, de azért a Rose Bowlt sose hagyom kiitt az idő hogy belevágj e csodálatos világba is.Ventura
Hajrá egyik, ne hagyd magad másikKampman
több mint 11 éve
Jó estét, BUÉK mindenkinek, jó volt a felvezetés, jöhet a főmeccs! 😊GO DUCKS!
Ja és: Bralon Addison-time 😛 😛
vimeo.com/115294541
több mint 11 éve
Alapból nem szoktam NCAA-t nézni, de azért a Rose Bowlt sose hagyom kiitt az idő hogy belevágj e csodálatos világba is.
Hajrá egyik, ne hagyd magad másikKampman
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
sima volt :cool:
több mint 11 éve
Alapból nem szoktam NCAA-t nézni, de azért a Rose Bowlt sose hagyom kiHajrá egyik, ne hagyd magad másik
több mint 11 éve
Ott van gyerekek. Hatalmas meccs, hatalmas győzelem. Másnaposan ennél több nem is kell 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 11 éve
Simán jött ez a Spartans tipp, ahogy látom 😊JakehomerHurka kiszurkolta a 39 pontosát 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Simán jött ez a Spartans tipp, ahogy látom 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
jó kis felvezetés az elöődöntőkhöz 😀
több mint 11 éve
Nem rossz felvezetés :cool:

---
több mint 11 éve
2 sack, interception, ez nem igazán jött már össze.
több mint 11 éve
17 másodperc az sok idő... ha a Baylor támad 😊

---
több mint 11 éve
azért a Baylor kickere amit kapott a visszahordás alatt, az nagyon nem volt egyszerű 😀jöjjön még egy csoda!

JT Daniels fan
több mint 11 éve
TD bammeg, neeem hiszem el... 😀
több mint 11 éve
Az igen 😀
több mint 11 éve
Ott a Fiiirst down! 😀
több mint 11 éve
Uccsó esély.