CFB követő 2022

5 feliratkozó

több mint 4 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 604 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az mi td

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
a Maryland is jó még
több mint 4 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 604 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Vezet a Kansas, őrült a teltházas hangulat
zacknorb
ha nagyon sima a Clemson meccs, átkapcsolok oda
Löfli
garbage time van innentől
Kampman
eléggé úgy tűnik, igen

Don't blink!
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 152
zacknorb
Löfli
garbage time van innentől
több mint 4 éve
zacknorb

Don't blink!
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 651 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 152
Tyler Lawrence 😀
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 420 — hotty f*cking toddy
 www.facebook.com/arena4tv/posts/pfbid026YCvvqDPXowBU2gGbTjAkhViueMeY5eqhGffuAhQYH5ZB1R31SsizRAYCfCAfcn6l?__cft__[0]=AZWDthA2gxZR0Q6rIQi4oGlA8WDBEjPQ1aSVhLH7r2T9tukOiwdYAGdRFojBrQ9sY1f_j0bm3qGrDtohIDAnm1U1WFeLyapVJTzPkofKESvFzmsVnXOqWVjO8Lb7K2VpbpFQiSZHCjLeHMHl0OTJusboeOV6IM3PDo8b6EGGrFEkt5L--3AK4K1PjujLLRoBBshD9MFAJhoxUO11x9JBgJM3&__tn__=%2CO%2CP-R

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Játszik, ahogy Tyler Davis is, Xavier Thomas nem fog még ma se pályára lépni, csak az NC State ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Iowa Hawkeyes 2 701 — Big Penix Energy

a Tennessee-nél pedig out a potenciális első körös WR, Cedric Tillman a Florida ellen
r.baggio
Bresee játszik ma már? Azt láttam hogy edzett, de a meccsről nincs infom
több mint 4 éve

a Tennessee-nél pedig out a potenciális első körös WR, Cedric Tillman a Florida ellen

---
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 651 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
COLLEGE GAMEDAY!

18 órától találkozunk az arena4+-on, a mi meccsünk mellett még a dallasi derbit (SMU vs TCU) ajánlom különösen, 21:30-tól pedig érdemes nem egy helyen leragadni, hanem igazi körkapcsolásosan mindenbe kicsit belekósolni. Az éjszakai program eléggé meh, de azért az Arkansas vs TAMU meg a USC @ Oregon State még jó is lehet.
r.baggio
18-tól ínyencek és hipsterek, zsa Kansas vs Duke.
több mint 4 éve
COLLEGE GAMEDAY!

18 órától találkozunk az arena4+-on, a mi meccsünk mellett még a dallasi derbit (SMU vs TCU) ajánlom különösen, 21:30-tól pedig érdemes nem egy helyen leragadni, hanem igazi körkapcsolásosan mindenbe kicsit belekósolni. Az éjszakai program eléggé meh, de azért az Arkansas vs TAMU meg a USC @ Oregon State még jó is lehet.

---
több mint 4 éve
 youtu.be/VyJxFQ2RiJE

youtu.be/vtnaPNgMRFA

És az este legérthetetlenebb eredménye, pedig volt egy magyar-német meccs is:

youtu.be/Y8xLe2FaWu0

Ahogy azt múlt szombaton egy nézői kérdésre pedzegettem az arena4-en valami eltört Boise-ban...

---
több mint 4 éve
 youtu.be/iAztOSU5Af8

youtu.be/QZMMY4LotXY

---
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 647 — je suis poloska
na hajrá kefír&szamóca

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
az én perverz fantáziámat a Georgia State - Coastal Carolina mozgatja meg, azt olvastam, hogy hiába 0-3 a Panthers, az upset is benne van a meccsben! 😮

Don't blink!
több mint 4 éve
Nem túl erős a felhozatal, de Pit@Cle féle Helmet Hit Bowl <<< Black Diamond Bowl ma hajnalban, ez nem is kérdés.
több mint 4 éve

---
több mint 4 éve
22:00 #15 Oregon @ Washington State - FOX
01:00 #10 Arkansas vs #23 Texas A&M - ESPN [AT&T Stadium, Texas]
01:30 Wisconsin @ #3 Ohio State - abc
02:00 Kansas State @ #6 Oklahoma - FOX
03:30 #7 USC @ Oregon State - Pac12 Network

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 4 éve
ojaj, utsa dominal. tényleg a c-usa-ban szerepelnek?
Ventura
hát jövőre már AAC, de ez is annyira tipikus a Texastól, hogy ihaj

a Washington meg közben jól helyreteszi "100 milliós" mel tuckert
r.baggio
fel is ültem idénre a UDub bandwagonra
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 774 — 🏈🐬🐂🤘🏽
kurva anyjat ennek a targeting szabalynak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nem sikerült a csoda, de azért így is durva sztori lett
r.baggio
Na majd az NDSU az Arizona ellen, bár ott az lenne ciki, ha nem a Bison nyerne...
több mint 4 éve
nem sikerült a csoda, de azért így is durva sztori lett

közben nagy smalasztikában a Florida otthon, a South Florida ellen, csak egy kicsit túlértékeltek megint az SEC-s csapatok

---
több mint 4 éve
a negyedik negyed kezdődik Arkansasban, továbbra is vezet a Missouri State, a legnagyobb upset történhet meg a 2007-es App State @ Michigan óta, csak szólok

amire még rátesz ugye bobby petrino

---