CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Megvan az Iowa elso TD-je is iden, rogton az elso drive-bol49 perc JATEKIDO utan itt a kovetkezo TD a meccsen, vezet a Cyclones
dancogo
több mint 2 éve
App State - Texas A&M is jónak néz ki, előbb vezetett az App, de egy kickoff return TD-vel megint egyenlő, 14-14 a harmadik negyed végén
több mint 2 éve
még egy Marshall pick, micsoda upset!
több mint 2 éve
Marshall pick six!!
több mint 2 éve
jeez, Slovist kinyírják meccs végére
több mint 2 éve
ez nem td, de az egy yardról jöhet majd a Vols, tényleg jó meccs 😊
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Hooker Draft esélyes? Nekem nagyon tetszik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ez volt már? 😊 I yearn to root for a team that loses in normal ways pic.twitter.com/8KKY5VEkIa
— Rodger Sherman (@rodger) September 10, 2022
több mint 2 éve
arena4+ is adja, írok pm-etMEKKORA TD!!ne spoilerezz, youtube-on még csak most volt 😊
r.baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ha valamire fogadni lehetett nagy összeggel, hogy bődületesen és nevetségesen jó meccs lesz, akkor az a Pitt-Tennessee 😊 és még csak most kezdenek belemelegedni a csapatok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MEKKORA TD!!ne spoilerezz, youtube-on még csak most volt 😊
r.baggio
több mint 2 éve
MEKKORA TD!!
---
több mint 2 éve
amifociban én nem bízom az eredmények.comban, csak az espn 😀eredmények.com fordítva írja, jó tudniők vezetnek 21-0-ra, szerintem elnéztél valamitA 0-21 miattJames Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?mármint miért?
Kampman
r.baggio
Kampman
az első meccsükön a Bahamas Bowlon nyerő MTSU-t verték vagy 40 ponttal
r.baggio
Kampman
több mint 2 éve
én ezt használom ncaa-rewww.cbssports.com/college-football/scoreboard/
---
több mint 2 éve
Kampman
28 290
eredmények.com fordítva írja, jó tudniők vezetnek 21-0-ra, szerintem elnéztél valamitA 0-21 miattJames Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?mármint miért?
Kampman
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
ők vezetnek 21-0-ra, szerintem elnéztél valamitA 0-21 miattJames Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?mármint miért?
Kampman
r.baggio
Kampman
---
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A 0-21 miattJames Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?mármint miért?
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
James Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?mármint miért?
Kampman
---
több mint 2 éve
Kampman
28 290
James Madisonék vajon komolyan gondolták ezt az FBS dolgot?
több mint 2 éve
hopp az milyen mákos INT
több mint 2 éve
Megvan az Iowa elso TD-je is iden, rogton az elso drive-bol
több mint 2 éve
de hát ő is a Bama játékos volt 😊ez persze nem volt holdingErre utaltam èn is....ha pl mi vagyunk ott ès Hurts TDig meg, tuti visszafújják 😜🤪🤪🤪😏
mobile QBs are sooo valuable this was a game saving play by Bryce Young pic.twitter.com/z0NQGcn2nq
— Warren Sharp (@SharpFootball) September 10, 2022
deyell
dande2
több mint 2 éve
ez persze nem volt holdingErre utaltam èn is....ha pl mi vagyunk ott ès Hurts TDig meg, tuti visszafújják 😜🤪🤪🤪😏
mobile QBs are sooo valuable this was a game saving play by Bryce Young pic.twitter.com/z0NQGcn2nq
— Warren Sharp (@SharpFootball) September 10, 2022
deyell
Szerkesztette: dande2