CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor sem hiszem, hogy nyertunk volna, mas szcenario. Inkabb több pont lehetett volna a longhorns-tol.Na, beindult crimson tide gepezet. Eddig birtuk. Ha nincs pont az O# -tol, nehez nyerni egy ilyen kaliberű csapat ellen.ha Ewerst nem ütik ki, akkor szarráverték volna a bamát
Azert erre sem szamitottam. Büszke vagyok rajuk.
Ventura
Adirotor
több mint 2 éve
Majd az Arkansas megteszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na, beindult crimson tide gepezet. Eddig birtuk. Ha nincs pont az O# -tol, nehez nyerni egy ilyen kaliberű csapat ellen.ha Ewerst nem ütik ki, akkor szarráverték volna a bamát
Azert erre sem szamitottam. Büszke vagyok rajuk.
Ventura
több mint 2 éve
Na, beindult crimson tide gepezet. Eddig birtuk. Ha nincs pont az O# -tol, nehez nyerni egy ilyen kaliberű csapat ellen.Azert erre sem szamitottam. Büszke vagyok rajuk.
Szerkesztette: Ventura
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Istenem. Így tuldobni/alul dobni. S nem ez az elso, nyomas sem volt rajta.Pedig tökéletesen felvették a blitzet is. Makk üresen volt az elkapó…
Ez most az az offense amit charlie strong és tom Herman era alatt láthattunk.
Ventura
több mint 2 éve
Istenem. Így tuldobni/alul dobni. S nem ez az elso, nyomas sem volt rajta.Ez most az az offense amit charlie strong és tom Herman era alatt láthattunk.
több mint 2 éve
jézusom, miért nem jön a 3. qb - ennél szarabbat nem lehet dobni
több mint 2 éve
és Ewersnek még mindig több yardja van mint Youngnak
több mint 2 éve
van olyan alabama stream ami mobilon is működik? 😀markkystreams.com/video/cfb-01/
Löfli
több mint 2 éve
van olyan alabama stream ami mobilon is működik? 😀www.youtube.com/watch?v=ngEX_hYQI9c
Löfli
Szerkesztette: dancogo
több mint 2 éve
van olyan alabama stream ami mobilon is működik? 😀
több mint 2 éve
PSU freshman futó Singleton 2 40+ futott TD nem rossz 😊
több mint 2 éve
és ez a bírói crew a big12-ből van...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kurva nagy facemaskK. Robinsonon.
több mint 2 éve
Bazmeg, korabban kell fektetni a gyereketnálunk nyolc előtt már alvás van 8)
dancogo
---
több mint 2 éve
14 (illetve mostmár 15 a facemaskal) az Alabama penality. Legtöbb a saban éra alatt, 2007.
több mint 2 éve
28-28, jöhet egy újabb őrült UNC-s negyedik negyed az App State elleni után 😊közben a Wake Forest eldöntötte, viszont visszajött a meccsbe a South Carolina az Arkansas, a Georgia State a North Carolina és Northwestern a Duke ellenA Georgia State konkrétan fordított is
a Missouri @ Kansas State-en továbbra is weather delay
r.baggio
Szesze
a Saban-érában egy meccsen volt eddig több büntetésük, mint ma
---
több mint 2 éve
közben a Wake Forest eldöntötte, viszont visszajött a meccsbe a South Carolina az Arkansas, a Georgia State a North Carolina és Northwestern a Duke ellenA Georgia State konkrétan fordított is
a Missouri @ Kansas State-en továbbra is weather delay
r.baggio
több mint 2 éve
This has not been the most inspiring day for Alabama's WR group. Texas played its backup CBs on that drive and only gave up 6 passing yardssehol egy Julio, de még egy Metchie se
---
több mint 2 éve
közben a Wake Forest eldöntötte, viszont visszajött a meccsbe a South Carolina az Arkansas, a Georgia State a North Carolina és Northwestern a Duke ellena Missouri @ Kansas State-en továbbra is weather delay
---
több mint 2 éve
Ezzel az wildcattal is az a gond, hogy 1.) mindneki tudja, hogy futni fognak, 2.) a run blokk rossz.
több mint 2 éve
most már leírhatom, hogy ezen a meccsen múlik a hetes kötésem 😀 imádok magam ellen drukkolni
---
több mint 2 éve
Elekpeszto kielezett eddig. Mar jonnek a lokdosodesek is.