NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
direkt rátehénkedett a kis köcsög
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Fura látvány ez a Worthy, kb. még középiskolában is aprónak tűnne.
több mint 2 éve
Mccoy effekt: az Alabama kiutotta ewers-t. 😁
több mint 2 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:tényleg ne nézd akkor 😊
- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
egy próbát megér, belövöm a streamet...
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
oké, akkor vissza a Razorbacksre 😀
Borbinho
twitter.com/CFBONFOX/status/1568641900797902848
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
köszi!markkystreams.com/video/cfb-01/Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
Alabama Niners
Adirotor
több mint 2 éve
ez a Whittington gyerek elég ügyes
több mint 2 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:Igen, ez csak a két csapat kovetoinek van. 😁
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
több mint 2 éve
markkystreams.com/video/cfb-01/Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
Alabama Niners
több mint 2 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
több mint 2 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Hat igen nehezen ertek oda a Texas vedok, az Alabama OL nagy falat.
több mint 2 éve
weather delay van a Missouri @ Kansas State meccsen, azért nem kezdődött még el, nézzétek helyette pl eztwww.youtube.com/watch?v=VlOcbLrPWiM&ab_channel=ThanhTuy%E1%BB%81nVlog.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
egyelőre még megyNagyobb pontkulonbsegre számítok az Alabama javara - meg nem állunk kesz alapvetoen sem, ewers-nek ez a masodik meccse, deep passzhoz nincs meg az ütem az elkapokkal (ULM ellen latszott), egy magarangu ellenfe ellen keves a rovid passzjatek. Remelem nem lesz Georgia - oregon.
www.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg
r.baggio
Fagyasztott pizza a sparbol bekeszitve, mert recesszio van.
🤘🏼🐂🧡
Szerkesztette: Ventura
több mint 2 éve
én: próbálom megértetni az emberekkel, hogy miért is fantasztikus a college footballcollege football:
---
több mint 2 éve
egyelőre még megywww.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg
---
több mint 2 éve
a Bama-Texas FOX-os meccs, ahhoz most szólok, hogy nem lesz normális youtube stream, inkább itt keresgéljetekSouth Carolina @ Arkansas
www.youtube.com/watch?v=t-rkqFj6wME
Missouri @ Kansas State
www.youtube.com/watch?v=FuaFRzyrsm8
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 2 éve
meg mindig nehez elhinni, hogz football szezon van. holnap meg mar nfl is. . :- )🚨 SHOEY ALERT 🚨 pic.twitter.com/R8ZOiNbgFf
— College GameDay (@CollegeGameDay) September 10, 2022
több mint 2 éve
Josh Downs ma sem játszik a UNC-ben a Georgia State ellenKiemelt kommentben az ajánlott meccsek listája, hamarosan pedig érkezik egy részletesebb beharangozó a 21:30-kor kezdődő arena4-es közvetítéshez, a Tennessee @ Pittsburgh-höz
---
több mint 2 éve
Addig lehet neyni a college gamedayt, austinübol bejelentkezve.. www.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg
több mint 2 éve
Fogadás szempontjából mai tippeim - gondolatébresztőAlabama @ Texas (+28,5) [odds: 1,31]
North Carolina (-2,5) @ Georgia State [odds:1,42]
Western Michigan (-2,5) @ Ball State [odds:1,46]
Tennessee @ Pittsburgh (+10,5) [odds:1,54]
Iowa State (+7,5) @ Iowa [odds:1,47]
Arizona State @ Oklahoma State (-2,5) [odds:1,25]
USC (moneyline) @ Stanford [odds:1,30] IGEN, SEMENNYI BIZALMAM A PAC12 ELITBEN
Baylor (moneyline) @ BYU [odds:2,20]
Indok az utolsó tipphez:
(https://t.co/TM5x6eJMlt#BYU's top two wide receivers ruled out for #Week 2 game vs. Baylor due to injuries, per report : Puka Nacua and Gunner Romney were QB Jaren Hall's top two receiving targets in 2021 .. https://t.co/8yIKmsVlqR
— NewsOnePlace.com (@newsoneplace) September 9, 2022
több mint 2 éve
youtu.be/yESizsDZtAgyoutu.be/-aOqqjyOPiU
---
több mint 2 éve
Klaci79
22 216
Nagyon megérdemelte a Central Florida a vereséget....bár mindkét irányító borzalmas, ami a passzjátékot illeti. Néha a közelébe nem dobta az elkapónak.
több mint 2 éve
Érdekes és hangulatos, de nem egy magas színvonalú meccs ezHero play kb minden passzjáték
---
több mint 2 éve
Ilyen minőségű streamekkel, mikor youtube-on keresztül simán ki is lehet lőni a tv-képernyőre (és közben lehet másra használni a telefont), nem igazán van értelme espn playerre előfizetni... 😊
---
több mint 2 éve
nem kezdődik unalmasan 😊Stream
Klaci79
youtu.be/VVtyHnuL75Q
---