CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
direkt rátehénkedett a kis köcsög
több mint 3 éve
Mccoy effekt: az Alabama kiutotta ewers-t. 😁
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:tényleg ne nézd akkor 😊
- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
egy próbát megér, belövöm a streamet...
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
oké, akkor vissza a Razorbacksre 😀
Borbinho
twitter.com/CFBONFOX/status/1568641900797902848

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
köszi!markkystreams.com/video/cfb-01/Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
Alabama Niners
Adirotor
több mint 3 éve
ez a Whittington gyerek elég ügyes
több mint 3 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:Igen, ez csak a két csapat kovetoinek van. 😁
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
markkystreams.com/video/cfb-01/Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
Alabama Niners
több mint 3 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:tudsz linket adni streamhez, én nem találtam még.
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
Borbinho
több mint 3 éve
Én, 2 perccel ezelőtt:- na, 3-3 a Bama meccs az első negyed végén? még az is lehet, hogy lesz valamennyi izgalom??
legelső play amit látok:
81 yardos Bama futott TD
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Hat igen nehezen ertek oda a Texas vedok, az Alabama OL nagy falat.
több mint 3 éve
weather delay van a Missouri @ Kansas State meccsen, azért nem kezdődött még el, nézzétek helyette pl eztwww.youtube.com/watch?v=VlOcbLrPWiM&ab_channel=ThanhTuy%E1%BB%81nVlog.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
egyelőre még megyNagyobb pontkulonbsegre számítok az Alabama javara - meg nem állunk kesz alapvetoen sem, ewers-nek ez a masodik meccse, deep passzhoz nincs meg az ütem az elkapokkal (ULM ellen latszott), egy magarangu ellenfe ellen keves a rovid passzjatek. Remelem nem lesz Georgia - oregon.
www.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg
r.baggio
Fagyasztott pizza a sparbol bekeszitve, mert recesszio van.
🤘🏼🐂🧡
Szerkesztette: Ventura
több mint 3 éve
én: próbálom megértetni az emberekkel, hogy miért is fantasztikus a college footballcollege football:

---
több mint 3 éve
egyelőre még megywww.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg

---
több mint 3 éve
a Bama-Texas FOX-os meccs, ahhoz most szólok, hogy nem lesz normális youtube stream, inkább itt keresgéljetekSouth Carolina @ Arkansas
www.youtube.com/watch?v=t-rkqFj6wME
Missouri @ Kansas State
www.youtube.com/watch?v=FuaFRzyrsm8
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 3 éve
meg mindig nehez elhinni, hogz football szezon van. holnap meg mar nfl is. . :- )🚨 SHOEY ALERT 🚨 pic.twitter.com/R8ZOiNbgFf
— College GameDay (@CollegeGameDay) September 10, 2022
több mint 3 éve
Josh Downs ma sem játszik a UNC-ben a Georgia State ellenKiemelt kommentben az ajánlott meccsek listája, hamarosan pedig érkezik egy részletesebb beharangozó a 21:30-kor kezdődő arena4-es közvetítéshez, a Tennessee @ Pittsburgh-höz

---
több mint 3 éve
Addig lehet neyni a college gamedayt, austinübol bejelentkezve.. www.youtube.com/watch?v=gLP7C1e-DXg
több mint 3 éve
Fogadás szempontjából mai tippeim - gondolatébresztőAlabama @ Texas (+28,5) [odds: 1,31]
North Carolina (-2,5) @ Georgia State [odds:1,42]
Western Michigan (-2,5) @ Ball State [odds:1,46]
Tennessee @ Pittsburgh (+10,5) [odds:1,54]
Iowa State (+7,5) @ Iowa [odds:1,47]
Arizona State @ Oklahoma State (-2,5) [odds:1,25]
USC (moneyline) @ Stanford [odds:1,30] IGEN, SEMENNYI BIZALMAM A PAC12 ELITBEN
Baylor (moneyline) @ BYU [odds:2,20]
Indok az utolsó tipphez:
(https://t.co/TM5x6eJMlt#BYU's top two wide receivers ruled out for #Week 2 game vs. Baylor due to injuries, per report : Puka Nacua and Gunner Romney were QB Jaren Hall's top two receiving targets in 2021 .. https://t.co/8yIKmsVlqR
— NewsOnePlace.com (@newsoneplace) September 9, 2022
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
youtu.be/yESizsDZtAgyoutu.be/-aOqqjyOPiU

---
több mint 3 éve
Nagyon megérdemelte a Central Florida a vereséget....bár mindkét irányító borzalmas, ami a passzjátékot illeti. Néha a közelébe nem dobta az elkapónak.
több mint 3 éve
Érdekes és hangulatos, de nem egy magas színvonalú meccs ezHero play kb minden passzjáték

---
több mint 3 éve
Ilyen minőségű streamekkel, mikor youtube-on keresztül simán ki is lehet lőni a tv-képernyőre (és közben lehet másra használni a telefont), nem igazán van értelme espn playerre előfizetni... 😊

---
több mint 3 éve
nem kezdődik unalmasan 😊Stream
Klaci79
youtu.be/VVtyHnuL75Q

---