CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Anderson túltolta a tesztot?
több mint 3 éve
és akkor Will Anderson is megbolondul, ez eddig nem a Bama napja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ezmi? jelentsék be a Bama győzelmet, az kevésbé lenne nyilvánvalóbbmondjuk félpályán belülről van esély legalabb pontot szerezni
r.baggio
több mint 3 éve
ezmi? jelentsék be a Bama győzelmet, az kevésbé lenne nyilvánvalóbb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Félig már földön fekvő QB-nál is lehet roughing the passer büntetést hívni?Lehet, hogy a szabálykönyv szerint lehet, de én még sosem láttam ilyet.
több mint 3 éve
SAFETY!! STOP THE COUNT

---
több mint 3 éve
Hudson Card is megsérült, felkészül Charles Wright

---
több mint 3 éve
Ewers már nem játszhat maA kerdes az, mennyit fog tavol lenni a szezonban.
r.baggio
S meg is reccsent a Texas offense.
Drew Brees with some pointers after Quinn Ewers' apparent shoulder injury pic.twitter.com/NlodaJLMKb
— Bleacher Report (@BleacherReport) September 10, 2022
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Ewers már nem játszhat ma

---
több mint 3 éve
Army has 222 passing yards in the first halfKözeleg az apokalipszis
r.baggio
több mint 3 éve
az Army csak begyömöszölte a harmadikat a félidő végén, 21-14 a UTSA ellen, remek kis csemege az a meccsArmy has 222 passing yards in the first half
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 3 éve
a Texas kezdő rúgója AUBURN, a puntere pedig Danny Trejo, hát hogy kaphatna így ki a Horns a Bama ellen?Így hogy missed fg?! 🤬
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
a Texas kezdő rúgója AUBURN, a puntere pedig Danny Trejo, hát hogy kaphatna így ki a Horns a Bama ellen?

---
több mint 3 éve
Pedig mar latszik. OL nem tud futasnak blokkolni. Card pedig nem ewers szint a tavalyt és a az eddigi nehany snapet nezve.és ez a 3 hívás, sarkisian már fel is adtamost szet fogjak bombazni a safetyk a bama O-tEgyelőre azon vagyok meglepve, hogy b. Robinsont le limitaltak.
Adirotor
Ventura
Adirotor
több mint 3 éve
Worthy nagy dropját azért kamatostul visszaadták a Bama elkapók

---
több mint 3 éve
Vanderbiltnél kicsit bepöccentek 😊 lehet ez kell a felzárkózáshoz
több mint 3 éve
és ez a 3 hívás, sarkisian már fel is adtamost szet fogjak bombazni a safetyk a bama O-tEgyelőre azon vagyok meglepve, hogy b. Robinsont le limitaltak.
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
most szet fogjak bombazni a safetyk a bama O-tEgyelőre azon vagyok meglepve, hogy b. Robinsont le limitaltak.
Adirotor
több mint 3 éve
most szet fogjak bombazni a safetyk a bama O-t
több mint 3 éve
Texas is back.
több mint 3 éve
Emmber, a tortenelem ismétli onmagat - igaz ezuttal nem a nagy donton. Nem tudom jol enlekszem, de akkor colt mccoy a vall sérülése miatt nem tudott visszaterni.
több mint 3 éve
undorító volt ez

---