NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Week 2
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91110-2014-NCAA-Football-Week-2-Streaming-amp-Discussion
abc, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ez nem a USC 5 perce volt 😊.Robillumanem baj, ott a fumble, kezd tetszeni a dolog 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Még jó, hogy múlt időben írtam 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Ez nem a USC 5 perce volt 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
*lemondó sóhaj*ezek után ajánlom Mariotáéknak, hogy alakítsanak egy normális meccset, ez rosszabb mint egy szezon végi NFL-meccs, amikor már minden mindegy.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tényleg nem tudom, hányszor kell még elbasznia a Stanfordnak... a redzone offense playhívás a Stanford részéről a mút heti Virginiát idézi, az a győzelembe került.berger90Ők ilyenek, így van felépítve az O. Sztem nem volt rossz a playcall, egy ilyen short yardage szitut illik betolniuk. Csak a korábbiakhoz képest most nincsenek olyan jó blokkoló TE-ek.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
espn oldalánUpset Alert: #14 USC 7, #13 Stanford 10
oké.... 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Tényleg nem tudom, hányszor kell még elbasznia a Stanfordnak... a redzone offense playhívás a Stanford részéről a mút heti Virginiát idézi, az a győzelembe került.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
rég kiabáltam már meccsen a monitorommal, most a USC D# kihozta 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mi is kihagytunk ma egyet, igaz az 44 yardról volt. Azt is be kellett volna rúgni.26 yardról kimaradt a Stanford mezőnygól ??? :S ez nem semmiKmetyGMúlt héten a Villanova kickere a győzelmet jelentő FGt rúgta mellé 25 yardról...iktriad
több mint 10 éve
26 yardról kimaradt a Stanford mezőnygól ??? :S ez nem semmiKmetyGMúlt héten a Villanova kickere a győzelmet jelentő FGt rúgta mellé 25 yardról...
több mint 10 éve
Úristen, de benéztük ezt a középső futást. Szépít a Mid. Tennessee State 28:7
több mint 10 éve
lehet neked lesz igazad, aztán simán kicsúszik onnan, de az is lehet, hogy szezon végére még téged is meggyőz 😊 messze van még április-május 😊Én mondjuk semmi olyat nem látok a játékában, ami akár csak 2. körre predesztinálná.vassadi1-2. körbe szvsz simán befér. Nálam max a sebessége kérdőjel vele kapcsolatba. A Route-okat is jól futja, gyors cutokkal, megbízható kezekkel. Az egy dolog, hogy a Weber State ellen 10 elkapása volt, várható is volt, de tavaly pl a Stanford ellen is 10+ elkapást és 100+ yardot hozott.Vagy akkor az Arizona State-ről Jaelen Strong , de ő rá is korai pick kell szerintem 😛DripMi alapján gondolod így?vassadi
persze lehet, szarul látom a dolgokat 😛Drip
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
26 yardról kimaradt a Stanford mezőnygól ??? :S ez nem semmiKmetyGmindent elkövetnek, hogy meccsben maradjunk, hihetetlen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
26 yardról kimaradt a Stanford mezőnygól ??? :S ez nem semmiKmetyGElőtte 3&7-re futás az még nagyobb wtf volt sztem. Lesz hiszti ha ezt így elbukják..
több mint 10 éve
26 yardról kimaradt a Stanford mezőnygól ??? :S ez nem semmi
több mint 10 éve
Maryland - USF 14 -174 Terrapins turnover
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Brian
70
ezt nem hiszem el...Ole Miss BS ellen 7-8 false startot csinált, most a Vandy ellen 20 perc alatt 9nél tart...
több mint 10 éve
Közben vezet az Eastern Washington. Jó lenne, ha Adamséknek is összejönne az upset, mint múlt héten az NDSUnak.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Én mondjuk semmi olyat nem látok a játékában, ami akár csak 2. körre predesztinálná.1-2. körbe szvsz simán befér. Nálam max a sebessége kérdőjel vele kapcsolatba. A Route-okat is jól futja, gyors cutokkal, megbízható kezekkel. Az egy dolog, hogy a Weber State ellen 10 elkapása volt, várható is volt, de tavaly pl a Stanford ellen is 10+ elkapást és 100+ yardot hozott.Vagy akkor az Arizona State-ről Jaelen Strong , de ő rá is korai pick kell szerintem 😛DripMi alapján gondolod így?vassadi
persze lehet, szarul látom a dolgokat 😛Drip
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Kessler 7-10, 37 yards. Ez így kevés lesz, baszkikám. :/
Mindig jövőre