Week 2
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91110-2014-NCAA-Football-Week-2-Streaming-amp-Discussion
abc, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Dorial Green- Beckham, de szerintem a hype beviszi az 1. körbe.Ne mozaik szavakban beszélj :-/Sixo67DGB :pNewmanBár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67
A Houstonos Deontay Greenberry vagy DeVante Parker (Louisville) még jó lehet neked. Bár konkrét méreteket nem tudok de kb 6'3- 6'4 között mozognak. Mondjuk Parker tuti hamarabb kimegy mint Greenberry
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ez eddig nem a potenciális top LT prospectek napja, Peatnek és Scherffnek is el kellett hagynia a pályát sérülés miatt.
több mint 10 éve
És győztünk..... 😊az eurosporton lesz a Illinois - Western Kentucky felvételről, azért kíváncsi vagyok hogy vágják össze másfél órásra 😀potdomhoppá, örülhet
csi77Höri
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Az a tag mekkora lukat nyitott ott, vagy 3 embert eltolt a csába.
több mint 10 éve
Ketten védik a labdát 😀norbisilloAhogy Scherff jött, kellett is 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Ketten védik a labdát 😀norbisilloNem csak el akarta venni a falembertől a labdát?
több mint 10 éve
Ketten védik a labdát 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az első negyedben alaposan kiütközött, hogy Peatet leszámítva csupa rutintalan játékosból áll a Stanford OL.
több mint 10 éve
Maryland - USF valaki?Raymond J. Stadion, sunshine, bikinik....
USF fumble recovery TD!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Szavam nem lehet a Manziel-szopásra, a Stanford kapcsán még mindig Andy Lucknál tartanak... .)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
megkínlódtunk ezért a TD-ért. 9 futásból meglett a vezetés: Mid. Tennessee 0:7 Gophers
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Funchess első kör, DGB és Lockett középső körök... Megmosolyogtató jóslatok szeptember elején.
több mint 10 éve
Akkor Funchess kell nekünk. Már idénre is Benjamint akartam, de Telescot nem tudtam rávenni, de majd idén! ( Remélem nem kellesz DE-t draftolni az első körben megint)A lényeg, hogy nagy legyen,nagyot ugorjon, meg jól fussa a route-okat, lyuk kéz nem baj.
több mint 10 éve
Devin FunchessdeyellDe ha Benji fakezű volt egyeseknél @) , akkor rá mit mondasz? Két tavalyi meccsén, amiről volt videó egy pályafutásra való dropja volt. Bár dropnak hívni is nehéz, mert olyanokat nyúl mellé, h az csoda. Mr Aligátorkéz.
Idén nem tudom milyen, volt-e nála ilyen.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
deyell
11 702
középső körös inkább a Newman által említett Green-Beckham lehet a karakterproblémái miatt.Középső kör elég lesz rá?Sixo67Devin FunchessdeyellInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
most pedig váltás a USC-Stanford-ra 😊Drip
choose life
több mint 10 éve
ha úgy játszik tovább, mint az első fordulóban, akkor kétlemKözépső kör elég lesz rá?Sixo67Devin FunchessdeyellInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
TE-ből képezték át idén elkapóvá, Benjamin méret.
több mint 10 éve
Sixo67Valami kisebb nyűgje van a lábának, de semmi komoly úgy tudom
több mint 10 éve
Inkább első.Középső kör elég lesz rá?Sixo67Devin FunchessdeyellInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
Középső kör elég lesz rá?Devin FunchessdeyellInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
Idén még nem is játszott, sérült? Ha nem, jöhet.Jordan Taylor a Riceról. ő középső körös pick lehet.norbisilloInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
Ne mozaik szavakban beszélj :-/DGB :pNewmanInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
deyell
11 702
Devin FunchessInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
choose life
több mint 10 éve
DGB :pInkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
Jordan Taylor a Riceról. ő középső körös pick lehet.Inkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Sixo67Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67