NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
jöhet a baszogatás áradat 😛Mikey tuti fényt kapna, ha pont előttünk vinnék ki Hudsont. nekem mindenesetre tetszik, bár Dareus abszte nem volt a látókörömben eddig. én aszittem ő ilyen Tyson Jackson szerű playa
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2010haromt
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Sanco: elég hasonlóan látjuk a dolgokat 😛nagy a QB need ligaszerte.
amúgy mi az oka, hogy mostanában Gabbertet ennyire elől látom mindenhol? csak mert úgy rémlik, hogy 1-2 hónapja, még jó néhány QB előtte volt. ha rosszul emlékszem, bocsSzobi22
Luck maradt. Newton system QB, Locker visszaesett.
Mallett elbaszta a GW driveot 😛 és olyan mobilis, mint egy lenin szobor.
valakit muszá hype-olni, Gabbert pedig az Iowa ellen ügyes volt, pedig az egy fain d#
[de ettől még tudjuk, hogy ki lesz a Supermanzi]
több mint 13 éve
vassadi
15 617
jelenleg ez az állás mérlegek alapján... csak beraktam a jobb NFCst 31.nekharomtÉrtem. Azt hittem, már szubjektív alapon ment a vége... 😊
Mondjuk a Steelers 2-3. körös pickjével nem értek egyet, főként előbbivel. :/
több mint 13 éve
Én max TE-t nálunk hátrébb raknám, de ez az 5 a hiányposzt egyelőre. Bár emlegetek DT-t is, de azt FA-ról akarnak, meg még egy S-t is, az esetleg lehet a végére. QB pedig ha megy Kolb, akkor kell.deny79Egyetértek Deny-vel. Ha hiányposzt is a TE biztos, hogy nem a 3. helyre raknám. A többi sokkal, de sokkal fontosabb.
Sőt....én még a safety és a DE posztot is a TE elé helyezném.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jelenleg ez az állás mérlegek alapján... csak beraktam a jobb NFCst 31.nekjöhet a baszogatás áradat 😛A Steelers nyeri az SB-t? 😊
Nálunk megy a vita, hogy vajon első körben CB-t húzunk majd, avagy az O-line-t erősítjük. Én is az előbbivel értek egyet.
Különben jó lett. 😉vassadi27
Akkora kurva nagy gond a Steelers OL-lel ha sérültek felépülnek.
több mint 13 éve
Sanco: elég hasonlóan látjuk a dolgokat 😛amúgy mi az oka, hogy mostanában Gabbertet ennyire elől látom mindenhol? csak mert úgy rémlik, hogy 1-2 hónapja, még jó néhány QB előtte volt. ha rosszul emlékszem, bocs
több mint 13 éve
Esetleg még WR poszton is lehet mélyíteni Driver miatt. Bár a Jennings, Jones, Nelson trió az utóbbi meccseken elég jó.Packersbe ILB helyett/mellett OLB kellene. Persze ez nagyban függ Hawk szerződésétől.vagy inkább DE helyett (ha ezalatt pass rushert értettél, akkor adom), mert ha ott visszatérnek, lesz mélység. illetve még írnám az OT-t is, mert Bulaga csak az egyik oldalra megoldás, és nem ártana oda sem a mélység.Szobi22
Nem mondom, hogy Jones, Zombo, Walden nem elég jók, de hátha van náluk jobb! 😊Sanco
És természetesen egy returner, aki mindenféle blokkok nélkül képes teljesíteni! 😀
több mint 13 éve
Falconsnál hiányzik a DE szvsz plusz a Spoon-Nicholas kettős jó lesz kezdőnek OLB-be. Mondjunk tény ami tény depth kell. Még esetleg OT ha Clabo távozik. Véletlen írtad 2x a WR-t v szándékosan?direkt írtam kétszer mert megmondom őszintén, ritka silánynak tartom a jelenlegi depthet Roddy mögött.
Chargersnél meg WR hiányzik sztem a felsorolásból.empty taxi
és feltéteezem nem Kerry Meier fog ezen lendíteni (bár én őt speciel bírom)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
jöhet a baszogatás áradat 😛A Steelers nyeri az SB-t? 😊
Nálunk megy a vita, hogy vajon első körben CB-t húzunk majd, avagy az O-line-t erősítjük. Én is az előbbivel értek egyet.
Különben jó lett. 😉
több mint 13 éve
Falconsnál hiányzik a DE szvsz plusz a Spoon-Nicholas kettős jó lesz kezdőnek OLB-be. Mondjunk tény ami tény depth kell. Még esetleg OT ha Clabo távozik. Véletlen írtad 2x a WR-t v szándékosan?Chargersnél meg WR hiányzik sztem a felsorolásból.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jöhet a baszogatás áradat 😛http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2010
több mint 13 éve
Packers: CB, DE, RB, ILBDE szerintem nem need (hacsak nem lesz megint ennyi IR). Egyedül Jenkinsnek jár le a szerződése, de ugye helyette érkezett Neal a 2.körben. Pickett tavaly kapott egy zsíros, 4 éves szerződést. Jolly visszatér az eltiltásból, neki is van jövőre szerződése és a tavalyi szezonban szvsz jobb volt, mint Jenkins. Rajtuk kívül ott van még a tavaly draftolt C.J. Wilson, Wynn és Harrell(?).
DE-vel szemben viszont OT/OG-re szükség van. Colledge-nek szintén lejár a szerződése, ő tavaly csak az egyéves tendert írta alá, Clifton sem fiatalodik. Lang szerintem LG lesz, Bulaga pedig LT.
Mivel olyan égető need nincsen, ezért szvsz BPA-zni fogunk.
több mint 13 éve
Packersbe ILB helyett/mellett OLB kellene. Persze ez nagyban függ Hawk szerződésétől.vagy inkább DE helyett (ha ezalatt pass rushert értettél, akkor adom), mert ha ott visszatérnek, lesz mélység. illetve még írnám az OT-t is, mert Bulaga csak az egyik oldalra megoldás, és nem ártana oda sem a mélység.
Nem mondom, hogy Jones, Zombo, Walden nem elég jók, de hátha van náluk jobb! 😊Sanco
több mint 13 éve
Saints ok, csak a sorrend más (nálam): DE, OLB, RB, DT. Esetleg OT.
több mint 13 éve
Portis-t cutolnám a fizetése miatt, Torain sérülékeny, Keiland szituációs játékosRedskins: QB, RB, WR, OG, DLRB? Torain-Portis-Keiland W. egész szolíd, Qb-t még csakcsak elfogadom, esetleg egy project LB.sapka
Höri
több mint 13 éve
Még egy wr. Nekünk nem megy az "egyből jó a wr pick" kategória.van 7 pickjük az első 4 körben, én azzal számolok, hogy mindet más posztra lövik el.pár napja írtam hiányposzt listát egy hosszabb mockhoz amit aztán nem írzam meg.???Sobri Jóska
javítsatok ki ha szerintetek nem stimmel ez vagy az
Patriots: OT, C/G, OLB, WR, RB, DE, QB
Höri
DoM fejtegette pár napja még a szófosás előtt, hogy ő bepróbálna a nagy bőségben egy QB picket.
szerinted mi a 7. legnagyobb need?Höri
Ha tavaly nem húztuk be Tebow-t, akkor idén húzunk egyet a negyedik kör végén? És Hoyer? Semmi gond vele. Valamint Bradynek még 4 év van a szerződéséből. És ha többet nem is nyerünk vele SB-t, lecserélni azért nem fogjuk.
több mint 13 éve
Redskins: QB, RB, WR, OG, DLRB? Torain-Portis-Keiland W. egész szolíd, Qb-t még csakcsak elfogadom, esetleg egy project LB.
Höri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
van 7 pickjük az első 4 körben, én azzal számolok, hogy mindet más posztra lövik el.pár napja írtam hiányposzt listát egy hosszabb mockhoz amit aztán nem írzam meg.???Sobri Jóska
Höri
DoM fejtegette pár napja még a szófosás előtt, hogy ő bepróbálna a nagy bőségben egy QB picket.
szerinted mi a 7. legnagyobb need?
több mint 13 éve
Én a Falcons helyében húznék TEt.Egy évet még tanulhat Gonzo mögött, utána meg simán átveheti a helyét (Rudolphra gondolok mondjuk).
több mint 13 éve
pár napja írtam hiányposzt listát egy hosszabb mockhoz amit aztán nem írzam meg.???
Höri
több mint 13 éve
ez igaz derams, cards, panther... sztem elférne már végre egy domináns TE.braxa88Dolphinsba hamarabb hoznék OG de még centert is mint TE-ta tight endekkel mindig szarban vagyok mert
Giantsbe esetleg RB v CB draft elképzelhető sztem mégkristof
a, nem kell sehová a bills-en kívül
b, van 4-5 TE a legjobb 120 játékos között, akiket bizony elvisz majd valakiHöri
Whisenhunt sose használ és továbbra is ő az edző
a Panthers-nek vannak TE-jei csak Fox nem szerette ha elkapni mennek
Hoomanawanui 😊
több mint 13 éve
pDE, S
Rams: RB, WR, OG, DT, OLB, CB
Höri
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
braxa88
12 534
rams, cards, panther... sztem elférne már végre egy domináns TE. +falcons akár elsőkörben is vihet TE-t.Dolphinsba hamarabb hoznék OG de még centert is mint TE-ta tight endekkel mindig szarban vagyok mert
Giantsbe esetleg RB v CB draft elképzelhető sztem mégkristof
b, van 4-5 TE a legjobb 120 játékos között, akiket bizony elvisz majd valakiHöri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a tight endekkel mindig szarban vagyok mertnem mondom h nem kell Fasano mögé/mellé vki v h nem örülnék egy Kyle Rudolphnak de szvsz az OL építése jelenleg fontosabb
több mint 13 éve
Packersbe ILB helyett/mellett OLB kellene. Persze ez nagyban függ Hawk szerződésétől.Nem mondom, hogy Jones, Zombo, Walden nem elég jók, de hátha van náluk jobb! 😊