NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 11 éve
valaki aki tárolja a bowl.hu-s prospect ismertetőket, bemásolná a jonathan martin aktát?
több mint 11 éve
csatlakozom az Alulista csoporthoz, muszáj jónak lennie.Sajna nem Top 10es pick kaliberű játékos. De remélem az új posztján idén hasznosabb lesz.iktriadVisszatekintve csodálom, hogy Gene Smith ilyen bust hegyek közepette hogy tudott ilyen értelmesen draftolni(mondjuk Blackmont és Shortsot leszámítva kb ennyi haszna volt a pasasnak 4 év alatt...)iktriadAlualu?empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sajna nem Top 10es pick kaliberű játékos. De remélem az új posztján idén hasznosabb lesz.Visszatekintve csodálom, hogy Gene Smith ilyen bust hegyek közepette hogy tudott ilyen értelmesen draftolni(mondjuk Blackmont és Shortsot leszámítva kb ennyi haszna volt a pasasnak 4 év alatt...)iktriadAlualu?empty taxi
több mint 11 éve
Visszatekintve csodálom, hogy Gene Smith ilyen bust hegyek közepette hogy tudott ilyen értelmesen draftolni(mondjuk Blackmont és Shortsot leszámítva kb ennyi haszna volt a pasasnak 4 év alatt...)iktriadAlualu?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Visszatekintve csodálom, hogy Gene Smith ilyen bust hegyek közepette hogy tudott ilyen értelmesen draftolni(mondjuk Blackmont és Shortsot leszámítva kb ennyi haszna volt a pasasnak 4 év alatt...)
több mint 11 éve
Nem sajnálom, hogy nem Jason Smith-t választottuk 1/1re pedig akkor nagyon őt akartam volna Backus helyére.A detroitlions.com-on pedig Curry vitte el a szavazatok javát.
Jobb azért így.
több mint 11 éve
Szerintem letojnám, hogy mekkora bust vagyok ha 34m$ -t kapook garantáltan. 😀
több mint 11 éve
Az első 12 pick fele simán bust nálam, nem néztem utána, de ez azért rekordközeli 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát Curry hozzánk sem fért már be, ahhoz már tudás kell 😀
több mint 11 éve
mekkora bustok sorban atya világ...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Visszavonult Curry... Nyugodtan mondhatjuk, hogy Sanchez abszolút nem volt rossz választás!sőt ha Sanchez már visszavonult volna tavalyelőtt, akkor steal!
jjncaa
több mint 11 éve
Visszavonult Curry... Nyugodtan mondhatjuk, hogy Sanchez abszolút nem volt rossz választás!2009
1 1 Matthew Stafford
1 2 Jason Smith
1 3 Tyson Jackson
1 4 Aaron Curry
1 5 Mark Sanchez
1 6 Andre Smith
1 7 Darrius Heyward-Bey
1 8 Eugene Monroe
1 9 B. J. Raji
1 10 Michael Crabtree
1 11 Aaron Maybin
1 12 Knowshon Moreno
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jetshez 3. éve OLB. 😀Arizona mint 1/1, Titans mint 1/22 stb?Nagyon nem a sorrendről szól, semmi értelme. Amit érdemes lehet feljegyezni azok a játékosok, hogy kiket gondoltak a szezon elején első körösnek kb. (meg max annyi, hogy melyik csapatnak milyen needet gondolt az író).
Reális...Bazzani
A sorrendet veheted egy random generált cuccnak is.tenorx
Hááát kétségkívül kellene vmi QB fenyegető vádallat a defensebe és Thomas+Pace is idősek már, talán jövőre meglesz ez a pick is. 😀
több mint 12 éve
Arizona mint 1/1, Titans mint 1/22 stb?Nagyon nem a sorrendről szól, semmi értelme. Amit érdemes lehet feljegyezni azok a játékosok, hogy kiket gondoltak a szezon elején első körösnek kb. (meg max annyi, hogy melyik csapatnak milyen needet gondolt az író).
Reális...Bazzani
A sorrendet veheted egy random generált cuccnak is.
több mint 12 éve
szerintem eddig is hülyeség volt ömleszteni. új év, új topikHöriAkkor nyiss neki. Neked hatalmadban áll ilyesmit tenni, Tig.
több mint 12 éve
Nem kéne lassan megint átírni a topic nevében szereplő évszámot?
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz egyáltalán első körös, érdemes lenne feljegyezni:nekem fel van jegyezve a 2009-es 1.0 draft is még 😀 csak otthon van, de majd pénteken előkeresem
www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.phptenorx
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz egyáltalán első körös, érdemes lenne feljegyezni:www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php
több mint 12 éve
ők már átálltak a JJ-féle szótárrailyen még sose voltÉljenek az unortodox posztrövidítések!Schleck
senior bowl watchlist bit.ly/PfadkXHöri
több mint 12 éve
ilyen még sose voltÉljenek az unortodox posztrövidítések!
senior bowl watchlist bit.ly/PfadkXHöri
több mint 12 éve
Blackmonon, Tannehillen és Kendall Wrighton kivül van még valaki aki nem írt alá a rookiek közül(Blackmoné lesz a leghosszabb holdout a DUI miatt)? iktriadpont ma néztem végig a hátsó körösöket, de csak ez a 3 maradt