NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Mock draftok
30 feliratkozó
6 órája

Idén én is beszállok.
Kis magyarázat:
az utóbbi években a beatwriterek ha trade-ről volt szó, általában a csoportokat eltalálják. Az én teóriám hogy a madárkáik pontos csapatot nem tudnak, csak csoportot és összekötik a needet. Ez volt a Pickens tradenél vagy éppen a Dexter Lawrence cserénél, ahol a feedemben mindenki Brownsról beszélt és végül Bengals lett.
Jeremiah szintén a mockoknál csak pozícióról kap információt, általában azokat szép számmal eltalálja, pontos nevekkel már bajban van.
A mockhoz:
"Minden ami a draft hetén történik, hangzik el, csak zaj és smoke."
Emiatt gondolom hogy Reese lesz. Reese a főnökség, tulajdonosi kör pick (upside), Bailey lenne a Glenn pick (azonnali impact).
Bailey-ért a mockokban a Saints megy fel, én azt gondolom hogy ez a Tampa lesz (csoportot eltalálják alapon). Szó van jövő évi 1.ről, a Saints nem fog 5 helyes felmozgásért jövő évi 1.t adni. Bowles próbálja menteni a seggét, ha nem sikerül, már úgyse az ő gondja lesz.
A Titans board szerintem Reese-->Bailey-->Love.
A Cowboys megszerzi az egyik klasszis védőt (Rickey szerint elkapó lesz, Ocho szerint Pickens a nap végére gazdag).
Washington emberei kimentek (Love, Styles, Downs), így WR pick.
A Cardinals 1/15-t viszi az emberét (ha maradnak a seggükön sima BPA lesz).
A Jets lehet Sadiq is.
A Lions boardját senki se ismeri, én ezt tanultam meg az évek folyamán. Ezáltal a Lions-Proctor házasság inkább a Bears lesz (a csoport teóriám miatt).
A Panthers lehet Sadiq is, de baromi sok elkapót és offensive tacklet vittek visitre és annyi háttérmunkát végeztek az elkapókon, hogy KC-t mondanám.
A Bears a későbbiekben átrakhatja Proctort guardba miután Thuney visszavonul.
Az egyik legalulértékeltebb Steelers beatwriter Sadiqot tippelte tegnap, viccesen fog kinézni a Metcalf-Pittman-Wash trió mellett.
Az Eagles számomra megfejthetetlen, nem tudom hogy Stoutland nélkül viszik-e Maxet.
A Browns emberei még bőven bent vannak, más partnert nem találtam tradere. Meglepne, ha a 49ers vagy a Seahawks úgy cserélne a Cardinals-szal, hogy irányítóért jönnek fel. Ez a tipikus, akkor is keresztbe teszek a csoportellenfélnek, ha tudom, hogy Ty szar.
49ers LG, EDGE vagy letrade.
Pats azért is OT-t visz,
Hawks pótolja Mafet.
9 órája
Oké, de a wannabe Micah Parsonsokból eddig senki nem lett Micah Parsons. Senki nem hozta ki magából azt, amit process során vártak, hogy világmegváltó lesz.Ezen a napon jöjjön, aminek jönnie kell!!Az megvan ugye hogy az 21-ben húztunk utoljára első körben bustot? Annyi mindenért lehet szidni a csapatot nem kell hozzá valótlant kitalálni
Trade, mock, s minden, mi jó!
1/1 - Las Vegas Raiders: Fernando Mendoza, QB (Indiana)
Adnám, ha nem lenne húzva, hanem gyorsan be lenne jelentve, mert 100%.
1/2 - New York Jets: Arvell Reese, EDGE (Ohio State)
Le merjük-e írni, hogy itt bust lesz, vagy még várjuk meg vele a meccseket?
zacknorb
Wester
Poloska vagyok.
9 órája
Ezen a napon jöjjön, aminek jönnie kell!!Az megvan ugye hogy az 21-ben húztunk utoljára első körben bustot? Annyi mindenért lehet szidni a csapatot nem kell hozzá valótlant kitalálni
Trade, mock, s minden, mi jó!
zacknorb
Lesz ez még így se!
10 órája
Ezen a napon jöjjön, aminek jönnie kell!!Trade, mock, s minden, mi jó!
1/3 - Arizona Cardinals: Francis Mauigoa, OT (Miami (FL.))
Noha néha elbizonytalanodok ezzel kapcsolatban, ránézek a depth chartra és az EDGE class mélységére, és önigazolást nyerek. Vajon jön Ty Simpson este?
1/4 - Tennessee Titans: Jeremiah Love, RB (Notre Dame)
Segítsük az 1/1-es QB-t jeligére. Amúgy a PFF-nél első számú hiányposzt az RB.
1/5 - New York Giants: Caleb Downs, S (Ohio State)
McFaddent jobban bírok/jobbnak tartom, mint Nubint. És így, hogy jönnek 1/10-re is, nem kell itt kihúzni a WR-t.
LABO-FÉLE DUPLATRADE!!!
Chiefs adja: 1/9, 1/29
Cowboys adja: 1/12, 1/20
Browns adja: 1/6, 2027/5 (saját)
Cowboys adja: 1/9, 2027/2
1/6 - Dallas Cowboys: Sonny Styles, LB (Ohio State)
Ezen a drafton, ha valaki előre fog cserélni, az Jerry lesz xdd. Labo gondolata alapján így csinálom, plusz a Browns is jobban szeretne csak 3 helyet lemozogni.
1/7 - Washington Commanders: Mansoor Delaine, CB (LSU)
Annyira szeretnék Stylest, hogy ki fog menni előttük 😀.
Sok agyalás után átírtam CB-re, de ha tényleg Baileyt viszik ki, aki az eredeti ötletem volt, warrb lesz a hibás.
1/8 - New Orleans Saints: Carnell Tate, WR (Ohio State)
Ha már tavaly megtaláltál egy kezdő QB-t, akkor hozol neki normális célpontot. Meg kapitnono hadd örüljön.
1/9 - Cleveland Browns: Makai Lemon, WR (USC)
A Browns letrade is valószínűsíthető, itt nem mennek olyan hátra.
1/10 - New York Giants: Jordyn Tyson, WR (Arizona State)
Ebbe a WR szobába a test kell. Plusz fiatal QB segítése egy alapelv a mockjaimban.
1/11 - Miami Dolphins: Monroe Freeling, OT (Georgia)
Egy Packerstől jövő stáb egy Packerstől jövő QB-t fixen meg akar védeni, így követik az északi mintát, miszerint OT-t húzhatunk korán bármelyik évben.
1/12 - Kansas City Chiefs: Rueben Bain Jr., EDGE (Miami (FL.))
Nem fog korán CB-t húzni a Chiefs, az elmúlt hetekben eszméltem erre rá. Majd valamelyik későbbi picken. Ennél a classnál a letrade mindig A++ megoldás, ráadásul a Karlaftis túloldalán lévő lyukat is sikerült befoltozni. Ezt a picket sokan feltrade-el írják be, nálam letrade után is sikerült.
1/13 - Los Angeles Rams: Omar Cooper Jr., WR (Indiana)
Igen, itt húzni őt elég meglepő lenne.
Nem, egy Konata Mumpfield uprade-et húzni itt nem lenne meglepő.
1/14 - Baltimore Ravens: David Bailey, EDGE (Texas Tech)
Hiába hozták ide Hendricksont, hiába need a belső támadófal, a Ravenshez leesik egy blue chip player és kiviszik, mert a draft ilyen egyszerű.
1/15 - Tampa Bay Buccaneers: Keldrick Faulk, EDGE (Auburn)
Egyértelmű hiányposztra a BPA.
1/16 - New York Jets: Denzel Boston, WR (Washington)
A Jets ezen pickje szempontjából eléggé katasztrofálisan alakult a draft. Így Genonak lesz egy nagy cula elkapója, aki a contested labdákat szabványban húzhatja le.
1/17 - Detroit Lions: Kadyn Proctor, OT (Alabama)
A poszt itt is egyértelműen látszik, nagypénteken a másik jelöltet írtam, most őt. Alapból kellett egy ilyen, Proctor iszonyat Dan Campbell approved játékos. Alapszakaszban lesz minimum 15 olyan snap, ahol vagy passzolni fog, vagy neki próbálnak meg passzolni.
1/18 - Minnesota Vikings: Dillon Thieneman, S (Oregon)
Ettől a picktől még mindig nem talált ki senki jobbat.
1/19 - Carolina Panthers: Kenyon Sadiq, TE (Oregon)
Ezzel a már-már konszenzusos oregoni back-2-back megvan.
1/20 - Kansas City Chiefs: Spencer Fano, O-lineman (Utah)
Reid és a Utah HC Whittingham szobatársak voltak, a támadófallal mindig probléma van, ráadásul ez most Mahomes egészségébe került, fognak oda embert vinni, korán.
1/21 - Pittsburgh Steelers: Jacob Rodriguez, LB (Texas Tech)
The pick is in… minden elsötétül, nem jön Godell. Egyszercsak a semmiből megszólal az If you smell és megjelenik
Kezdésnek a Rodgers-Rodriguez duo jövő hétre kihívja R Truth és Damian Priest párosát egy címmeccsre a WWE Tag Team bajnoki címért.
1/22 - Los Angeles Chargers: Olaivavega Ioane, OG (Penn State)
Védjük meg Madison Beer pasiját projekt folytatódik, és szerencséjük is van a csúszással.
1/23 - Philadelphia Eagles: Max Iheanachor, OT (Arizona State)
Mindenki Lane Johnson utódot vár, és nigériai barátunk ha már nem Premier League csatár lett, akkor egy tipikus Elgses prospect.
1/24 - Cleveland Browns: Caleb Lomu, OT (Utah)
Sokat agyaltam közte és Clemsonos kollégája között, de Dawand Jonessal szenvednek bal tackleben, aki collegeban jobb oldalt volt, nem akarom ezt még egyszer látni.
1/25 - Chicago Bears: Akheem Mesidor, EDGE (Miami (FL.))
Egy olyan játékos, aki a védőfal bármely pontján tud segíteni egy olyan csapatnak, ahol az a kérdés, a védőfal melyik pontját erősítsük? Match made in Heaven
1/26 - Buffalo Bills: CJ Allen, LB (Georgia)
Ő az unalmas, de biztos pick. Ha kiviszik Goldayt, spanjaim lesznek.
1/27 - San Francisco 49ers: KC Concepcion, WR (Texas A&M)
Ezt a picket nagyon fogjuk utálni, mert Shanny valami iszonyat varázslatokat fog kihozni belőle. Purdy számait meg megdobja, szóval mehetünk mozizni a 49ers szobába majd a dankodavid vs többiek vitákra.
1/28 - Houston Texans: Blake Miller, OT (Clemson)
Kb a legjobb bennlévő támadó, a falat meg amúgy is kell erősíteni.
1/29 - Dallas Cowboys: Avieon Terrell, CB (Clemson)
Back2back Clemson, és nem a védőfalemberek. Amúgy is inkább slot corner kell, plusz McCoy térdét nézték a Cowboys orvosok, és ez egy szép jel, hogy ki fog csúszni az első körből….
1/30 - Miami Dolphins: Jermod McCoy, CB (Tennessee)
Vagy mégsem. A Dolphins DB sorral való ellenszenvemről már nagypénteken ejtettem szót, egy elit, de sérült CB-t vihetnek így ki. Nekik van idejük kivárni, hogy teljesen egészséges legyen, cserébe kapnak egy sarokkövet a secondarybe, remélhetőleg hosszú-hosszú évekre.
1/31 - New England Patriots: Cashius Howell, EDGE (Texas A&M)
Will Campbellel kiválóakat fognak egymással edzeni, mint kiválóan footballozó T-Rexek.
Trade:
Seahawks adja: 1/32
Cardinals adja: 2/34, 5/143
1/32 - Arizona Cardinals: Ty Simpson, QB (Alabama)
Azért van szó 1/3-ra Loveról, hogy valami izgalmas legyen, hát egy OT-feltrade QBért párospick szerintem sokkal izgibb. Így még 5. éves opciójuk is van rá.
Kis kitekintésként, ebben az univerzumban a Seattle Seahawks 2/34-en kiválasztja Jadarian Priceot, a Notre Dame cserefutóját.
Poloska vagyok.
11 órája
Neked nagyon a bögyödben van ez a bácsiAnnyira kellene egy sérülékeny idős ED első körben.Davenport egy high risk high reward pick volt, akinek kellett egy év redshirt legalább és amiért eszetlen árat adott a Saints. Mesidor valószínűleg sosem lesz több egy stabil iparos no2 edge-nél, de azonnal be tudod állítani a kezdőbe szerintem, ezért is írtam hogy ez fontos a Lions-nak a championship windowban.amúgy a Lionsnak nem beton biztos OT pickje lesz az első körben? én mindenhol azt látom nekik írvaMiért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Mert sokan hívják a Jets-et, de kéne nekik még egy jó WR az 1. kör közepén. Szinte minden évben van egyhelyes csere
zacknorb
dancogo
mellékesen szerintem mind Proctor mind Miller jobb értéket képvisel mint Mesidor, valahogy nem látom benne az 1/16os értéket (oké sok más prospectben sem), nekem kicsit hajazna a Davenport pick-rek, aki szintén nem érte meg az 1/14-et (na pláne a plusz 1. első kört) és brutál reach volt anno
ZERO_L
dancogo
Szerintem TJ Parker jobban illene Hutch túloldalára.
Bazzani
11 órája
Annyira kellene egy sérülékeny idős ED első körben.Davenport egy high risk high reward pick volt, akinek kellett egy év redshirt legalább és amiért eszetlen árat adott a Saints. Mesidor valószínűleg sosem lesz több egy stabil iparos no2 edge-nél, de azonnal be tudod állítani a kezdőbe szerintem, ezért is írtam hogy ez fontos a Lions-nak a championship windowban.amúgy a Lionsnak nem beton biztos OT pickje lesz az első körben? én mindenhol azt látom nekik írvaMiért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Mert sokan hívják a Jets-et, de kéne nekik még egy jó WR az 1. kör közepén. Szinte minden évben van egyhelyes csere
zacknorb
dancogo
mellékesen szerintem mind Proctor mind Miller jobb értéket képvisel mint Mesidor, valahogy nem látom benne az 1/16os értéket (oké sok más prospectben sem), nekem kicsit hajazna a Davenport pick-rek, aki szintén nem érte meg az 1/14-et (na pláne a plusz 1. első kört) és brutál reach volt anno
ZERO_L
dancogo
Szerintem TJ Parker jobban illene Hutch túloldalára.
11 órája
1. kör kis kommentárralvad lett, sok dologgal nem értek egyet, de tetszik. Mindenki másképp látja és jók a magyarázatok hozzá. Köszi a melót
1/1 Raiders – Fernando Mendoza, QB, Indiana
Lapozzunk.
1/2 Jets – Arvell Reese, EDGE, Ohio St
Nálam Bain a no.1 edge az osztályban, de megértem, aki tart tőle a rövid karja miatt. A Jets sémába pedig talán jobban illene Reese OLB-nek, Bailey egyelőre csak szerintem szituációs pass rusher, de ott is csak sebesség+bull rushból él. Ráadásul a mentalitása is kérdéses.
1/3 Cardinals – Francis Mauigoa, OT, Miami
Nem hiszem, hogy szeretnének Elijah Wilkinsonnal nekivágni a szezonnak.
TRADE!
KC adja: 1/9 + 2/8
TEN adja: 1/4
1/4 Chiefs (from TEN) – Rueben Bain Jr, EDGE, Miami
Ki tudja mikor fog legközelebb ilyen magasan húzni a Chiefs, amikor blue chip tehetség elérhető (szerintem bármilyen classban top10 lenne Bain), így beáldozza a 2. körét is a class egyik legjobb játékosáért. A DE sor elég kérdéses, Karlaftis egy okés 2. számú edge, Anudike-Uzomahból ki tudja mi lesz.
1/5 Giants – Monroe Freeling, OT, Georgia
Andrew Thomas kiváló mentora lehet, és azért minden szezonban kihagy pár meccset. Freeling nagyon tapasztalatlan, de nagyon jó OT válhat belőle, mindene megvan hozzá. A guard poszt a Giants-nél üresebb jóval, de ha gyorsan beválik Freeling esetleg RT-ben, Eluemunor becsúszhat belülre.
1/6 Browns – Spencer Fano, OL, Utah
Az egyetlen első körös LT-t pont elvitték előttük. Fano inkább guard lesz a nagyok közt, egyetemen mindkét OT poszton játszott, mindenképp helye van valahol a kezdő 5-ösben már újoncként.
1/7 Commanders – Carnell Tate, WR, Ohio St
Gondolkodtam Downs-on is, de csak inkább segíteni kéne Daniels-t, ahogy tudják.
1/8 – Makai Lemon, WR, USC
Vicces ez a WR room. Bár kicsit hasonló a skillsetje Olave-éhez, Lemon egyelőre maradna slot, Olave Z, és ki tudja Olave meddig tudja még folytatni a karrierjét. Lemon nagyon biztos kezű, YAC-gép.
1/9 Titans (from KC) – Olaivavega Ioane, OG, Penn St
Cordell Volson életveszély Wardra nézve. Ioane top5 játékos a classban, nagyon magabiztos passz- és futásblokkolásban is.
1/10 Giants (from CIN) – Caleb Downs, S, Ohio St
Sokan majmolni fogják Macdonald 3 safety-s rendszerét, ráadásul a Giants DC-je volt egy évet a mester alatt még Baltimore-ban. Downs is top5 tehetség, a poszt minden elemében bőven átlag feletti.
1/11 Dolphins – Mansoor Delane, CB, LSU
Nem kell magyarázni, ha ránézünk a DB sorra. Hafley zone-heavy rendszerébe kiváló fit.
1/12 Cowboys – Sonny Styles, LB, Ohio St
Nagyon üres az ILB sor, Styles azonnal kezdő lenne. Benne van a potenciál, hogy a rookie contract végére top5 LB legyen a ligában, de a padlója is kinéz egy Tremaine Edmunds-féle karriernek.
1/13 Rams (from ATL) – KC Concepcion, WR, Texas A&M
Nálam az 5. legmagasabbra értékelt játékos. Deutschtamásosan: speed kills, ennyi. Az ellene leggyakrabban felhozott dropok is főleg a screeneknél történtek, mikor már fél szemével a pályát nézte – ez sem jó, de kisebb gond, mint mindenhol ejtegetni a labdákat. Nagyon kíváncsi lennék, mit hoz ki a felturbózott Tutu Atwellből McVay.
1/14 Ravens – David Bailey, EDGE, Texas Tech
Igen ergya volt a Ravens pass rush tavaly.
TRADE!
PHI adja: 1/23 + 2/22 + 27/5
TB adja: 1/15 + 4/16
1/15 Eagles (from TB) - Max Iheanachor, OT, Arizona St
Lane Johnson talán utolsó éve előtt megvan az örökös. Maxre ugyanaz igaz, mint Freelingre korábban, csak RT-ként és még kevesebb futball tapasztalattal.
TRADE!
DET adja: 1/17 + 4/18
NYJ adja: 1/16
1/16 Lions (from IND via NYJ) – Akheem Mesidor, EDGE, Miami
A Lions-nak nagyon kell valaki, aki azonnal segíteni tud Hutchinson túl oldalán a talán még 26-ban meglévő utolsó lehetőségre a bajnoki cím megszerzéséért. Mesidor igazi kékgalléros melós, szívesen harapdálja a térdkalácsokat Campbellel.
1/17 Jets (from DET) – Jordyn Tyson, WR, Arizona St
Jól passzol AD Mitchell és Garrett Wilson mellé. Már csak kéne valaki, aki passzolni is tud.
1/18 Vikings – Jeremiyah Love, RB, Notre Dame
Nagy a mák, McCoy, Love és Thieneman is elérhető még. Előbbi kockázatos, nem is játszott ACL szakadás miatt egész 2025-ben és várhatóan ismét meg kell műteni majd. Safety-knél bár Thieneman más polc, mint a többi bennmaradt prospect, futóknál óriási a szakadék, így Love felé billen a döntés.
1/19 Panthers – Dillon Thieneman, S, Oregon
Az egyik legsokoldalúbb Safety páros lesznek Moehriggel.
1/20 Cowboys – Omar Cooper Jr, WR, Indiana
Mégsem kell Pickens-t hosszú távra megfizetni.
TRADE!
HOU adja: 1/21 + 3/5
PIT adja: 1/28 + 4/21
1/21 Texans (from PIT) – Kadyn Proctor, OT, Alabama
Hasonló a Fano húzáshoz. Sokan guardnak tekintik az NFL-ben inkább, de valahova be fog férni az 5 legjobb OL közé.
1/22 Chargers – Kayden McDonald, DI, Ohio St
Disznó NT mindig jó.
1/23 Buccaneers – Zion Young, EDGE, Missouri
Mindenben elfogadható, YaYa Diaby mása kerül a másik edge pozícióba.
1/24 Browns (from JAX) – Keylan Rutledge, OG, Georgia Tech
Igazi pöcsfej, olyan akit a csapattársként akarsz. Akkor is megy blokkolni a második szintre, mikor már rég elment a futás a másik irányba. Simán kivesz DT-ket a lyukból, reach blokkok is jöttek néha, imádom ezt a csávót. Újra az OL lehet a Browns nagy erőssége.
1/25 Bears – Christen Miller, DI, Georgia
Talán a legüresebb rész a csapatban a védőfal belseje.
1/26 Bills – Keldric Faulk, DL, Auburn
Kicsit pakolnék rá még izmot és 3-4 Endnek raknám.
1/27 49ers – Cashius Howell, EDGE, Texas A&M
Egy szituációs pass rusher elkél, főleg Huff hirtelen visszavonulása után.
1/28 Steelers (from HOU) – Jacob Rodriguez, LB, Texas Tech
Újoncként több agya lesz a játékhoz, mint Queennek karrierje végére.
1/29 Chiefs (from LAR) – Kenyon Sadiq, TE, Oregon
Méltó Kelce utánpótlás lehet.
1/30 Dolphins (from DEN) – Emmanuel McNeil-Warren, S, Toledo
Még egy faszi a secondarybe. Nekem a deep middle tape-je nem igazán jött be, de Robber/Curl-Flat védőként szerintem nagyon fasza lesz.
1/31 Patriots – Blake Miller, OT, Clemson
Morgan Moses nem hosszú távú megoldás. Miller nagyon stabil passzblokkolásban, nagy segítség lesz az a +0,3 mp Maye-nek.
1/32 Seahawks – TJ Parker, EDGE, Clemson
Hall contract yearbe lép, Lawrence bőven 30 felett.
2. kör
2/1 Jets – Jermod McCoy, CB, Tennessee
2/2 Cardinals – Ty Simpson, QB, Alabama
2/3 Titans – Caleb Banks, DI, Florida
2/4 Raiders – Avieon Terrell, CB, Clemson
2/5 Giants – Denzel Boston, WR, Washington
2/6 Texans (from WAS) – Peter Woods, DI, Clemson
2/7 Browns – Anthony Hill Jr, LB, Texas
2/8 Titans (from KC) – Gabe Jacas, EDGE, Illinois
2/9 Bengals – Chris Johnson, CB, San Diego St
2/10 Saints – Colton Hood, CB, Tennessee
2/11 Dolphins – Emmanuel Pregnon, OG, Oregon
2/12 Jets (from DAL) – Garrett Nussmeier, QB, LSU
2/13 Ravens – Eli Stowers, TE, Vanderbilt
2/14 Buccaneers – Chris Bell, WR, Louisville
2/15 Colts – Caleb Lomu, OT, Utah
2/16 Falcons – Brandon Cisse, CB, South Carolina
2/17 Vikings – Germie Bernard, WR, Alabama
2/18 Lions – CJ Allen, LB, Georgia
2/19 Panthers – Jake Slaughter, C, Florida
2/20 Packers – Lee Hunter, DI, Texas Tech
2/21 Steelers – AJ Haulcy, S, LSU
2/22 Buccaneers (from Eagles) – Gennings Dunker, OL, Iowa
2/23 Chargers – Keyron Crawford, EDGE, Auburn
2/24 Jaguars – Malachi Lawrence, EDGE, UCF
2/25 Bears – D’Angelo Ponds, DB, Indiana
2/26 49ers – Max Klare, TE, Ohio St
2/27 Texans – Jadarian Price, RB, Notre Dame
2/28 Bears (from BUF) – Elijah Sarratt, WR, Indiana
2/29 Rams – Keionte Scott, DB, Miami
2/30 Broncos – Jake Golday, LB, Cincinnati
2/31 Patriots – Derrick Moore, EDGE, Michigan
2/32 Seahawks – Treydan Stukes, DB, Arizona
dancogo
11 órája
kizart h Love zuhan 18ig.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 órája
Davenport egy high risk high reward pick volt, akinek kellett egy év redshirt legalább és amiért eszetlen árat adott a Saints. Mesidor valószínűleg sosem lesz több egy stabil iparos no2 edge-nél, de azonnal be tudod állítani a kezdőbe szerintem, ezért is írtam hogy ez fontos a Lions-nak a championship windowban.amúgy a Lionsnak nem beton biztos OT pickje lesz az első körben? én mindenhol azt látom nekik írvaMiért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Mert sokan hívják a Jets-et, de kéne nekik még egy jó WR az 1. kör közepén. Szinte minden évben van egyhelyes csere
zacknorb
dancogo
ZERO_L
12 órája
Tuti nem fogjuk odadni a második kört senkièrt. 1 ès 2 körben biztos húzni akar Rózsi. Esetleg harmadik kör. (aztán lehet eljinxeltem 😛😄)
12 órája
amúgy a Lionsnak nem beton biztos OT pickje lesz az első körben? én mindenhol azt látom nekik írvaMiért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Mert sokan hívják a Jets-et, de kéne nekik még egy jó WR az 1. kör közepén. Szinte minden évben van egyhelyes csere
zacknorb
dancogo

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
12 órája
Miért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Ugye nem csak akkor van felcsere ha valakit át akarsz ugrani, hanem akkor is ha valaki téged akarna átugrani.
zacknorb
Lesz ez még így se!
14 órája
Miért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?Mert sokan hívják a Jets-et, de kéne nekik még egy jó WR az 1. kör közepén. Szinte minden évben van egyhelyes csere
zacknorb
15 órája
Miért cserélne fel a Lions 1 helyet passzsiettetőért, amikor a Jets vitt már EDGE-t?
Poloska vagyok.
15 órája
1. kör kis kommentárral1/1 Raiders – Fernando Mendoza, QB, Indiana
Lapozzunk.
1/2 Jets – Arvell Reese, EDGE, Ohio St
Nálam Bain a no.1 edge az osztályban, de megértem, aki tart tőle a rövid karja miatt. A Jets sémába pedig talán jobban illene Reese OLB-nek, Bailey egyelőre csak szerintem szituációs pass rusher, de ott is csak sebesség+bull rushból él. Ráadásul a mentalitása is kérdéses.
1/3 Cardinals – Francis Mauigoa, OT, Miami
Nem hiszem, hogy szeretnének Elijah Wilkinsonnal nekivágni a szezonnak.
TRADE!
KC adja: 1/9 + 2/8
TEN adja: 1/4
1/4 Chiefs (from TEN) – Rueben Bain Jr, EDGE, Miami
Ki tudja mikor fog legközelebb ilyen magasan húzni a Chiefs, amikor blue chip tehetség elérhető (szerintem bármilyen classban top10 lenne Bain), így beáldozza a 2. körét is a class egyik legjobb játékosáért. A DE sor elég kérdéses, Karlaftis egy okés 2. számú edge, Anudike-Uzomahból ki tudja mi lesz.
1/5 Giants – Monroe Freeling, OT, Georgia
Andrew Thomas kiváló mentora lehet, és azért minden szezonban kihagy pár meccset. Freeling nagyon tapasztalatlan, de nagyon jó OT válhat belőle, mindene megvan hozzá. A guard poszt a Giants-nél üresebb jóval, de ha gyorsan beválik Freeling esetleg RT-ben, Eluemunor becsúszhat belülre.
1/6 Browns – Spencer Fano, OL, Utah
Az egyetlen első körös LT-t pont elvitték előttük. Fano inkább guard lesz a nagyok közt, egyetemen mindkét OT poszton játszott, mindenképp helye van valahol a kezdő 5-ösben már újoncként.
1/7 Commanders – Carnell Tate, WR, Ohio St
Gondolkodtam Downs-on is, de csak inkább segíteni kéne Daniels-t, ahogy tudják.
1/8 – Makai Lemon, WR, USC
Vicces ez a WR room. Bár kicsit hasonló a skillsetje Olave-éhez, Lemon egyelőre maradna slot, Olave Z, és ki tudja Olave meddig tudja még folytatni a karrierjét. Lemon nagyon biztos kezű, YAC-gép.
1/9 Titans (from KC) – Olaivavega Ioane, OG, Penn St
Cordell Volson életveszély Wardra nézve. Ioane top5 játékos a classban, nagyon magabiztos passz- és futásblokkolásban is.
1/10 Giants (from CIN) – Caleb Downs, S, Ohio St
Sokan majmolni fogják Macdonald 3 safety-s rendszerét, ráadásul a Giants DC-je volt egy évet a mester alatt még Baltimore-ban. Downs is top5 tehetség, a poszt minden elemében bőven átlag feletti.
1/11 Dolphins – Mansoor Delane, CB, LSU
Nem kell magyarázni, ha ránézünk a DB sorra. Hafley zone-heavy rendszerébe kiváló fit.
1/12 Cowboys – Sonny Styles, LB, Ohio St
Nagyon üres az ILB sor, Styles azonnal kezdő lenne. Benne van a potenciál, hogy a rookie contract végére top5 LB legyen a ligában, de a padlója is kinéz egy Tremaine Edmunds-féle karriernek.
1/13 Rams (from ATL) – KC Concepcion, WR, Texas A&M
Nálam az 5. legmagasabbra értékelt játékos. Deutschtamásosan: speed kills, ennyi. Az ellene leggyakrabban felhozott dropok is főleg a screeneknél történtek, mikor már fél szemével a pályát nézte – ez sem jó, de kisebb gond, mint mindenhol ejtegetni a labdákat. Nagyon kíváncsi lennék, mit hoz ki a felturbózott Tutu Atwellből McVay.
1/14 Ravens – David Bailey, EDGE, Texas Tech
Igen ergya volt a Ravens pass rush tavaly.
TRADE!
PHI adja: 1/23 + 2/22 + 27/5
TB adja: 1/15 + 4/16
1/15 Eagles (from TB) - Max Iheanachor, OT, Arizona St
Lane Johnson talán utolsó éve előtt megvan az örökös. Maxre ugyanaz igaz, mint Freelingre korábban, csak RT-ként és még kevesebb futball tapasztalattal.
TRADE!
DET adja: 1/17 + 4/18
NYJ adja: 1/16
1/16 Lions (from IND via NYJ) – Akheem Mesidor, EDGE, Miami
A Lions-nak nagyon kell valaki, aki azonnal segíteni tud Hutchinson túl oldalán a talán még 26-ban meglévő utolsó lehetőségre a bajnoki cím megszerzéséért. Mesidor igazi kékgalléros melós, szívesen harapdálja a térdkalácsokat Campbellel.
1/17 Jets (from DET) – Jordyn Tyson, WR, Arizona St
Jól passzol AD Mitchell és Garrett Wilson mellé. Már csak kéne valaki, aki passzolni is tud.
1/18 Vikings – Jeremiyah Love, RB, Notre Dame
Nagy a mák, McCoy, Love és Thieneman is elérhető még. Előbbi kockázatos, nem is játszott ACL szakadás miatt egész 2025-ben és várhatóan ismét meg kell műteni majd. Safety-knél bár Thieneman más polc, mint a többi bennmaradt prospect, futóknál óriási a szakadék, így Love felé billen a döntés.
1/19 Panthers – Dillon Thieneman, S, Oregon
Az egyik legsokoldalúbb Safety páros lesznek Moehriggel.
1/20 Cowboys – Omar Cooper Jr, WR, Indiana
Mégsem kell Pickens-t hosszú távra megfizetni.
TRADE!
HOU adja: 1/21 + 3/5
PIT adja: 1/28 + 4/21
1/21 Texans (from PIT) – Kadyn Proctor, OT, Alabama
Hasonló a Fano húzáshoz. Sokan guardnak tekintik az NFL-ben inkább, de valahova be fog férni az 5 legjobb OL közé.
1/22 Chargers – Kayden McDonald, DI, Ohio St
Disznó NT mindig jó.
1/23 Buccaneers – Zion Young, EDGE, Missouri
Mindenben elfogadható, YaYa Diaby mása kerül a másik edge pozícióba.
1/24 Browns (from JAX) – Keylan Rutledge, OG, Georgia Tech
Igazi pöcsfej, olyan akit a csapattársként akarsz. Akkor is megy blokkolni a második szintre, mikor már rég elment a futás a másik irányba. Simán kivesz DT-ket a lyukból, reach blokkok is jöttek néha, imádom ezt a csávót. Újra az OL lehet a Browns nagy erőssége.
1/25 Bears – Christen Miller, DI, Georgia
Talán a legüresebb rész a csapatban a védőfal belseje.
1/26 Bills – Keldric Faulk, DL, Auburn
Kicsit pakolnék rá még izmot és 3-4 Endnek raknám.
1/27 49ers – Cashius Howell, EDGE, Texas A&M
Egy szituációs pass rusher elkél, főleg Huff hirtelen visszavonulása után.
1/28 Steelers (from HOU) – Jacob Rodriguez, LB, Texas Tech
Újoncként több agya lesz a játékhoz, mint Queennek karrierje végére.
1/29 Chiefs (from LAR) – Kenyon Sadiq, TE, Oregon
Méltó Kelce utánpótlás lehet.
1/30 Dolphins (from DEN) – Emmanuel McNeil-Warren, S, Toledo
Még egy faszi a secondarybe. Nekem a deep middle tape-je nem igazán jött be, de Robber/Curl-Flat védőként szerintem nagyon fasza lesz.
1/31 Patriots – Blake Miller, OT, Clemson
Morgan Moses nem hosszú távú megoldás. Miller nagyon stabil passzblokkolásban, nagy segítség lesz az a +0,3 mp Maye-nek.
1/32 Seahawks – TJ Parker, EDGE, Clemson
Hall contract yearbe lép, Lawrence bőven 30 felett.
2. kör
2/1 Jets – Jermod McCoy, CB, Tennessee
2/2 Cardinals – Ty Simpson, QB, Alabama
2/3 Titans – Caleb Banks, DI, Florida
2/4 Raiders – Avieon Terrell, CB, Clemson
2/5 Giants – Denzel Boston, WR, Washington
2/6 Texans (from WAS) – Peter Woods, DI, Clemson
2/7 Browns – Anthony Hill Jr, LB, Texas
2/8 Titans (from KC) – Gabe Jacas, EDGE, Illinois
2/9 Bengals – Chris Johnson, CB, San Diego St
2/10 Saints – Colton Hood, CB, Tennessee
2/11 Dolphins – Emmanuel Pregnon, OG, Oregon
2/12 Jets (from DAL) – Garrett Nussmeier, QB, LSU
2/13 Ravens – Eli Stowers, TE, Vanderbilt
2/14 Buccaneers – Chris Bell, WR, Louisville
2/15 Colts – Caleb Lomu, OT, Utah
2/16 Falcons – Brandon Cisse, CB, South Carolina
2/17 Vikings – Germie Bernard, WR, Alabama
2/18 Lions – CJ Allen, LB, Georgia
2/19 Panthers – Jake Slaughter, C, Florida
2/20 Packers – Lee Hunter, DI, Texas Tech
2/21 Steelers – AJ Haulcy, S, LSU
2/22 Buccaneers (from Eagles) – Gennings Dunker, OL, Iowa
2/23 Chargers – Keyron Crawford, EDGE, Auburn
2/24 Jaguars – Malachi Lawrence, EDGE, UCF
2/25 Bears – D’Angelo Ponds, DB, Indiana
2/26 49ers – Max Klare, TE, Ohio St
2/27 Texans – Jadarian Price, RB, Notre Dame
2/28 Bears (from BUF) – Elijah Sarratt, WR, Indiana
2/29 Rams – Keionte Scott, DB, Miami
2/30 Broncos – Jake Golday, LB, Cincinnati
2/31 Patriots – Derrick Moore, EDGE, Michigan
2/32 Seahawks – Treydan Stukes, DB, Arizona
1 napja
Last minute: www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2026/user-mock-13772700valahogy nem látom a EMW-t és / vagy Thieneman-t kicsúszni az elsö körböl.
empty taxi
1 napja
Last minute: www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2026/user-mock-13772700

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
20 napja
Idén csak egy fog kimenni.Elkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:Tudom, hogy nem ez minden idők QB classa, és fingom nincs a csapatok needjeiről, de kizártnak tartom, hogy csak két irányító megy ki első körben.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
20 napja
Tavaly is kizártnak tartottam.Tavaly is annyi ment és annál rosszabb classElkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:Tudom, hogy nem ez minden idők QB classa, és fingom nincs a csapatok needjeiről, de kizártnak tartom, hogy csak két irányító megy ki első körben.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Wester
20 napja
Nálam a kettő is nagyon karcos. Ty Simpson nálam max 1/32 lesz az 5. éves opciója miatt. Vagy le vagy fel trade ami elképzelhető nekem ha őt ki akarják elsőre húzni. Aztán lehet a Cardinals 1/3-on elviszi csak akkor lángba borítják a szurkolók a Valleyt.Tavaly is annyi ment és annál rosszabb classElkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:Tudom, hogy nem ez minden idők QB classa, és fingom nincs a csapatok needjeiről, de kizártnak tartom, hogy csak két irányító megy ki első körben.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Wester
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Tavaly is annyi ment és annál rosszabb classElkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:Tudom, hogy nem ez minden idők QB classa, és fingom nincs a csapatok needjeiről, de kizártnak tartom, hogy csak két irányító megy ki első körben.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
20 napja
Elkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:Tudom, hogy nem ez minden idők QB classa, és fingom nincs a csapatok needjeiről, de kizártnak tartom, hogy csak két irányító megy ki első körben.
zacknorb
20 napja
Elkészültem a szokásos nagypénteki mockommal:1/1 - Las Vegas Raiders: Fernando Mendoza, QB (Indiana)
Az idei draft eddig papírforma és konszenzus
1/2 - New York Jets: Arvell Reese, LB/EDGE (Ohio State)
Egyre inkább ebbe az irányba mutat minden és mindenki, és EDGE lesz akkor.
1/3 - Arizona Cardinals: Francis Mauigoa, OT (Miami)
Iszonyat fun lesz őket nézni, all out attack lesz az egész, plusz ebben látom inkább a logikát, hogy legyen meg a fullos támadósor és abba jöjjön egy QB majd. EDGE meg LB még lesz korrekt később is.
Én amúgy eléggé bírom Francist, nyilván egyértelmű RT, de legalább tackle.
NEM, NEM TY SIMPSON
1/4 - Tennessee Titans: David Bailey, EDGE (Texas Tech)
Hiába szeretem Baint, az a kar nagyon red flages, így van tisztén EDGE, aki előzi.
1/5 - New York Giants: Carnell Tate, WR (Ohio State)
“Adj meg minden esélyt Dartnak” jeligére
1/6 - Cleveland Browns: Makai Lemon, WR (USC)
Nem sikerült kidrukkolni Tate-et, így a kevésbé sérülékeny opcióval mennek.
1/7 - Washington Commanders: Caleb Downs, S (Ohio State)
Ebbe a csapatba/védelembe mehet a BPA.
1/8 - New Orleans Saints: Jordyn Tyson, WR (Arizona State)
Uramisten, mennyi helyre mehetne ide ember. Uramisten x2, mi ez a WR szoba??
1/9 - Kansas City Chiefs: Mansoor Delane, CB (LSU)
Elég durván kiürült ez a secondary
1/10 - Cincinnati Bengals: Sonny Styles, LB (Ohio State)
Évek óta defensive BPA a mock ide, most legalább FA piacon is hoztak ide értéket, és a legnagyobb lyukra hoznak embert első körben.
1/11 - Miami Dolphins: Avieon Terrell, CB (Clemson)
Bazzeg, ez egy kalap szar keret, de a secondary az CFL-ben is 50-60-at nyelne.
Akár O-linet is el tudom képzelni. WR-ek… inkább hagyjuk is…
És nem, nem fogom itt még kivinni McCoyt azzal a térddel.
1/12 - Dallas Cowboys: Jeremiah Love, RB (Notre Dame)
Jerryworld pick, egyszercsak bekattant és onnantól kezdve biztos vagyok benne.
1/13 - Los Angeles Rams: Jermod McCoy, CB (Tennessee)
Egyszerre tudna mélységet és javulást is hozni, de ki is tudják várni, hogy teljesen egészséges legyen, ez így tetszik.
1/14 - Baltimore Ravens: Olaivavega Ioane, OG (Penn State)
Dream scenario, már-már röhejesen egyszerű pick. Na ezért nem lesz ez IRL 😀
1/15 - Tampa Bay Buccaneers: Rueben Bain Jr., EDGE (Miami (FL))
Hú de tetszik ez is, csúszott idáig, hiányposztra, bírom a játékost és a csapatot is…
Maradhat államon belül, jó adózás…
1/16 - New York Jets: Omar Cooper Jr., WR (Indiana)
Concepcionnak atommagas drop rate-je van, így nem mertem befunolni ide.
Lassacskán konszenzus lesz ide egy WR3 pick ezen a helyen.
1/17 - Detroit Lions: Monroe Freeling, OT (Georgia)
Nagyon megy a drukk ezért Motor Cityben, a legdurvább hiányposztjukra az egyetlen minőségben és fizikailag is megfelelő pick.
Forró rakás: ha nem ő, akkor Proctor lesz, és 10 elkapott passza lesz a szezonban.
1/18 - Minnesota Vikings: Dillon Thieneman, S (Oregon)
Valamelyik mockban azt írták, a második legvalószínűbb párosítás a Mendoza-Raiders után.
Én bírom Dillont, ezért igyekeztem elkerülni a Vikingst 😀, plusz a 3-4-es 3-tech DT-k nekem nagyon nem adják, de majd jön második nap (lehet több is a drafton). Nincs sok safety alapból a keretben. Méltó módon le lehet írni, hogy Harrison Smith 2.0
1/19 - Carolina Panthers: Kenyon Sadiq, TE (Oregon)
Back2back Büdöskacsa, ahogy warr_b mondaná.
1/20 - Dallas Cowboys: Jake Golday, LB (Cincinnati)
CB, LB, EDGE vonalon bármerre el lehet indulni, talán a linebackerben van a leginkább probléma.
Itt is lehet storykat kreálni, Golday pl. Arlingtonban járt gimibe.
1/21 - Pittsburgh Steelers: Ty Simpson, QB (Alabama)
Minden évben kb előjön a 20. pick környékén húzzunk egy mid/bust QB-t a Steelersbe ötlet, ez működik idén is.
1/22 - Los Angeles Chargers: Caleb Banks, DI (Florida)
Kell a fal közepébe erősítés, akkor meg már miért ne egy unikornissal.
Ráadásul Sixo már pár éve is azt akarta, hogy Bankset pickeljem ide.
1/23 - Philadelphia Eagles: Emmanuel McNeil-Warren, S (Toledo)
Nem igazán futottam még bele sehol, pedig számomra elég logikus lenne ez. Ráadásul nekik nincs is bajuk a Toledoval.
1/24 - Cleveland Browns: Spencer Fano, OT (Utah)
Lyukas falba ezen a helyen bármelyik Utah tackle jöhet, bár valszeg nem tackle lesz. Ráadásul Fano itt már steal.
1/25 - Chicago Bears: Peter Woods, DI (Clemson)
Az első körös D-line pick már-már egyértelműnek látszik, Woods pedig kb minden helyen és aspektusban tud minőségbeli növekedést hozni.
1/26 - Buffalo Bills: CJ Allen, LB (Georgia)
Van jópár poszt/opció, nekem az LB jött át leginkább
1/27 - San Francisco 49ers: Keldrick Faulk, EDGE (Auburn)
Ráeszméltem, hogy erre a pozícióra kell igazán kezdő szintű játékos, talán még az egyik guard poszt ilyen. 3-tech DT mélység is kell majd.
1/28 - Houston Texans: Caleb Lomu, OT (Utah)
Kezdő lesz az fix, remélhetőleg guard.
1/29 - Kansas City Chiefs: Akheem Mesidor, EDGE (Miami (FL))
Nem fognak 2 CB-t draftolni az első körben, lesz még jó opció a második körös pickre is, Karlaftis túloldalára pedig kell valaki kezdő.
1/30 - Miami Dolphins: Colton Hood, CB (Tennessee)
Itt viszont megyek azzal, ami nem fog történni, mert hányok ettől a secondarytől.
1/31 New England Patriots: T.J. Parker, EDGE (Clemson)
Landry mellett ki fog pass rusht generálni?
1/32 Seattle Seahawks: Emmanuel Pregnon, OG (Oregon)
Anthony Bradford helyére kell egy új kezdő, CB pedig a második körben
Poloska vagyok.
22 napja
Gondoltam kilépek a koncepcionális keretek közül, de lehet túltoltam 😀Ha AJt esetleg tradeljük elkèpzelhető de need alapján inkább kellene OL DE vagy S.
www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2026/user-mock-13203121
empty taxi
22 napja
Gondoltam kilépek a koncepcionális keretek közül, de lehet túltoltam 😀Én bírom Thienemant, de biztos nem őt választanám Downs helyett, ha a kettő közül kéne dönteni 😊
www.nflmockdraftdatabase.com/user-mock-drafts/2026/user-mock-13203121
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"