NFL csevegő

82 feliratkozó

3 hónapja
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 386 — Tyrone Creek
Valaki meg tudja nekem indokolni, hogy előző héten a Bengalsra a Chiefs ellen miért fújtak PI-t és ha az szabálytalan volt, a Pitts elleni a CHiefs ellen miért nem? Csak 1 hét telt el, csak 1.
KeyG
azért mert nem objektív a szabály.
törölt kristof
Nem tudom, én bent ültem a kommentátorállásban, de nekem ez akkor nem volt nagyon fájó, pedig tudjátok kinek szurkoltam. Persze, dobható volt, meg már az is dobható lett volna, hogy előtte megfogta a csípőjét, de nálam ez az abszolút véleményes DPI, amit az egyik brigád bedob, a másik meg nem. A Mooney facemask beragadása sokkal-sokkal jobban zavart.

Összességében nem ezen múlt, szerintem teljesen balanszban volt a dobált zászlók száma mindkét csapat irányába. Nem ez az egy játék döntötte el.
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 924
Valaki meg tudja nekem indokolni, hogy előző héten a Bengalsra a Chiefs ellen miért fújtak PI-t és ha az szabálytalan volt, a Pitts elleni a CHiefs ellen miért nem? Csak 1 hét telt el, csak 1.
KeyG
törölt kristof
Ja pontosan, és valahogy mindig a CSífsz javára történnek ezek.
De a Facemask az egyértlemű Mooneyn és azt se fújták be, hanem egy first downnal többet kellett menni a Falconsnak így ami csak 3 pontra lett elég.
Ott is megadták az esélyt a Chiefsnek a stopra, legalábbis +1-et.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
törölt kristof Detroit Lions 1 019 — Browns GM
KeyG

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 924

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
Várom innentől az ilyen route-okat:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
Raiders szokás szerint csalódást okozott, viszont Seahawks nagyon magabiztos 3-0, bravó!
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 814
lol, 2024re az espn boxscore eljutott odáig hogy látszik a mezszám

www.espn.com/nfl/boxscore/_/gameId/401671808
Negritis, a vajda
Az NFL game center ellenben a 2000-es években kifejezetten igényes volt, mára már nézhetetlen.
Meg úgy az egész NFL.com borzalmas.

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 629 — The Mathematician
lol, 2024re az espn boxscore eljutott odáig hogy látszik a mezszám

http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401671808.png?templateId=espn.com.share.1
Jets 24-3 Patriots (Sep 19, 2024) Box Score - ESPN
Box score for the New York Jets vs. New England Patriots NFL game from September 19, 2024 on ESPN. Includes all passing, rushing and receiving stats.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 212 — Faith, Fight, Fold
Ki kell bontani.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 947 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
4 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 628 — situational football
Jah, York volt a rugó kihagyott kettőt, ki is baszták másnap. 🤣

Seibert úgy volt vele az a tuti ha mindet berugja.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 hónapja
Nabers gyerek sem fog sokáig nyugton maradni. Már most is látszik, hogy idegben van a srác...
ZERO_L
az a durva hogy Seibert a 6. játékos lett aki 7FG-t értékesített
Bironas a rekord tartó 8al ugye
múlt héten nem is ő kezdett a commandersben 😀

4 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 628 — situational football
Nabers gyerek sem fog sokáig nyugton maradni. Már most is látszik, hogy idegben van a srác...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 hónapja
Idén nem igazán követem már az NFL-t. Azt látom, hogy még mindig a Chiefs a top favorit, de kik a második tier SB győzelemre? Melyik 3-4 csapat?
Őszentsége Sobri Jóska
Előzetesen sztem a Frisco, ravens, lions így hirtelen
Negritis, a vajda
ebben a fordulóban meg is mutatták mennyire 😊
(jó nyilván tudom egy meccs)
NB2
Nyilván, meg telóról felkomaban írtam szal tuti maradt le

Mondjuk a bills, eagles, Texans, Bengals, jets sztem legalább 1 szinttel az a harmas mögött van

4 hónapja
NB2 New England Patriots 25 293 — nabege2@yahoo.com
Idén nem igazán követem már az NFL-t. Azt látom, hogy még mindig a Chiefs a top favorit, de kik a második tier SB győzelemre? Melyik 3-4 csapat?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
ebben a fordulóban meg is mutatták mennyire 😊
(jó nyilván tudom egy meccs)
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 747 — #NoStress

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ma is volt egy scorigami.
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 599 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy nagyon èrdekes oldalt találtam ès èrdekes dolgokat mutat itt a 15+yardos explosive playeket nèzi meg, de ahogy nèzem más is van, ès "ingyè" 😉

Guglival jól èrthető:

sumersports.com/the-zone/the-explosive-play-report-nfl-week-1-how-are-offenses-creating-big-plays/

Szerkesztette: dande2
4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 361 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

KicsiRics megtanulja nem túldobni Adonait akkor a srác faszrahúzza a ligát.
Harrison pici beragadásához pedig némi kontextus

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 599 — Így remélem megfelelek nektek.....
A 2TD a számos megdobott kulcs passz meg igen...mindegy ez itt off, de ennyit számítanak statisztikák, csak erre akartam utalni
dande2
Nem akartam tovább szemetelni a Jets topikot. A kedvedért gyorsan megnéztem az összes passzkísérletét All-22 felvételről.

1. 2. és hosszú. Magas passz triple coverage-be, igaz legalább a markeren túl
2. INT. Egy magyarázhatatlan felívelés a szoros őrizetben lévő Smith-nek, a Tampa coverage-ben lévő Walker tökéletesen tapadt rá, ami ha nincs a Safety McKinney jó olvasása, akkor is incomplete valószínűleg, mert aluldobta. Megjegyzem túl nagy olvasás sem kellett, mert harmatgyenge passz volt. Ráadásul saját endzone-ből. Grossman féle arm puntnak pedig rövid volt.
3. TE screen
4. Quick out a TE-nek, amit jól észlel a deep thirdért felelős védő, 4 yard haladás.
5. Jól helyezte a slantet futó Brown kezébe a labdát, aki szépen lerázta a védőt. Ez az első pozitív dobása.
6. Gyors Hitch DeVontának. A labda nettó 4 yardot megy, onnantól Smith oldja meg a first downt.
7. Bubble screen Smithnek ismét.
8. Play action után 3 elkapója mélységi útvonalat fut, Brown egy deep hitchet. Senkit nem dob meg, inkább rohangál egy kicsit és kidobja az oldalvonalon túl, miközben megütik.
9. Ez egy okés labda volt a wheel route-out futó Barkley-nak, TD. Cover 3 zone pressure volt, tehát a LB-nek kellett kvázi embereznie Saquon ellen, de ez Hurts-től ez semmit nem vesz el. Az viszont igen, hogy aluldobta ezt is, Barkley lelassít miközben nézi a labdát, pedig lett volna még hely az endzone-ban. És ha McKinney nem csúszik el, miközben kivált besegíteni a LB-nek, jó eséllyel incomplete. De ezt is megadták szerintem pozitív dobásnak.
10. Yankee concpet, azaz megint play action után 2 mélységi útvonal (most egy harmadikkal is kiegészült). Nem dobja meg őket, a checkdownt sem, inkább menekül és ismét kidobja az oldalvonalon túl, miközben megütik.
11. Nagy nyomás alatt szépen megdobja az outot, de a first down itt is azért sikerült, mert Jaire elcsúszott kitámasztás közben, 3 yarddal a marker mögé dobta.
12. Eladták szépen a bubble screent, a wheel route-ot futó DeVonta üresre játszotta magát a busted coverage-ben. Tök üres elkapónak dobta, de first down, újabb kis pozitív dobás.
13. Nagy nyomás ismét, checkdown Saquonnak.
14. Újabb Yankee, aluldobta a deep crosst futó Brownnak a labdát és Jaire coverage-e is egész szoros volt. Most legalább megpróbálta.
15. Szép deep hitch Brownnak, first down, 4. pozitív dobás ha jól számolom.
16. Jó coverage, scramble drillt nem igazán veszik komolyan az elkapók, senki sem üres, inkább kidobja, de legalább most nem ütik meg közben.
17. Bullard elcsúszik/pickeli Brown, nehéz eldönteni, tök üresen lévő Goederttel first down és 15 yard az elkapás után.
18. Újabb jó coverage, senki nincs üresen, de most működik a scramble drill és határeset throwaway/50-50es felívelés az oldalvonal mellé Wilsonnak.
19. Ez egy szép labda nagyon pici helyre, ráadásul 4. kísérletnél first down. 5. + dobás
20. Checkdown a futónak nettó -3 yardért. 2 szép juke move után 14 yard elkapás után.
21. Közepesen tiszta zsebben letelt a 3 másodperc és elkezdett szaladni -> sack.
22. Prevent defense ellen egy checkdownra futotta Goedertnek.
23. Spike.
24. Brown megetette a deep thirdért felelpős Jaire-t, szép dobás viszonylag jó recovery mellé, ez egy big time throw. Utána 41 yard elkapás után -> TD.
25. Rollout play actionnél a peel coverage-ben leváló DE kezébe dobja a labdát, de amúgy is a checkdownt célozta. Ez semleges play a rossz dobás ellenére is.
26. Miscommunication volt a falban, a snap után 1 mp-cel még Lane Johnson mutogat a többieknek, a bal oldali edge rusher könnyű sacket szerez. Teszem hozzá, semmit nem érzékelt belőle Hurts, de nem hibás a playben.
27. A védelem jól lefülelte a screent, éppen sikerült eldobnia a labdát a sack előtt.
28. Gyors hitch DeVontának, nettó 5 yardos dobás 1&10-nél.
29. A blitzelő LB leüti a screen passzt, ezért is nehéz hibáztatni, jó védekezés.
30. Gyors hitch ismét nettó 5 yardért az üresen maradt TE-nek, de ő megoldja a first downt.
31. Nettó 8 yardos hitch, elkapás után brusztolva összeszedi Brown a first downt.
32. Itt már majdnem eladja az ellenfél redzone-jában, miután a fake bubble screent nem ette meg a Packers. De azért odaerőltette második szándékra a creent futó elkapónak, nem érdekelte, hogy ugyanúgy őrzi a CB az elkapóját. Ha nem ejti el a CB, pick6 FG távolságból, ez -9 pontos swing lehetett volna.
33. Itt már össze is jött a turnover, de ez inkább Jaire kiváló helyezkedésének volt köszönhető.
34. A világ összes ideje rendelkezésére állt, de senkit nem dobott meg. Egy defensive holding megmentette a drive-ot.
35. Nem volt üres a first read egy rövid passzokra épülő conceptben, futkározás után 2. és rövid.
36. Elkapó mögé dobta a hitch útvonalon a markereken innen 2. és 2-nél.. Egy false start miatt amúgysem ért volna.
37. A belülről jövő nyomás teljesen megzavarta, az airtight coverage-be dobta inkább a CB-nek, mint Brownnak. AJ mentette meg az interceptiontől.
38. Ezt könnyű lesz összeollózni: A világ összes ideje rendelkezésére állt, de senkit nem dobott meg, futkározás után egy defensive holding buta szabálytalanság megmentette a drive-ot.
39. Szépen kibúj a zsebből, mielőtt odaér a blitzelő LB, szép futás után first down.
40. 2. és 13-ra nettó 3 yardos dobás a shallow crosst futó Smithnek, aki két missed tackle utén összehozza a first downt.
41. Kb először játszott cover 1-t a Packers itt a végén, Stokes nem is tudott mit kezdeni 1 az 1ben DeVontával. Gyönyőrűen rázta le a slanttel, de a labda itt is nettó 5 yardot ment, a first downt Smith érte el.

Na most 1,5 big time throwra jutott 4 turnovert érő passz. A kulcspasszokat én nem látom.
dancogo
No kèrem max respect! Ezt így teljesen elfogadom ez a "szagèrtès" ès aranykommnetbe való ès köszönöm hogy dolgoztál vele!!!!

Így lehet beszèlgetni ès èrvelni.

Illetve ez is mutatja hogy mennyire összetett ez az egèsz ès annak èrtèkelèse ki hogy játszik.

Köszönöm a munkádat!
4 hónapja
mate93 New Orleans Saints 384
en hurts jatekahoz csak annyit tennek hozza, hogy 3-4 podcastet fogyasztok, ahol szakertok, volt QB-k elemzik a hetvegi meccseket. mindenki egyontetuen ugy nyilatkozott, hogy hurts gyengen jatszott. ettol nem lett rossz iranyito, de ez az elso meccs abszolut nem sikerult jol neki es egyeni teljesitmeny alapjan az eagles egyik leggyengebb jatekosa volt a packers ellen. jo fal mogott jatszhatott es sokszor igy is csak a zsenialis elkapoi mentettek meg.
4 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 142 — Big Penix Energy
A 2TD a számos megdobott kulcs passz meg igen...mindegy ez itt off, de ennyit számítanak statisztikák, csak erre akartam utalni
dande2
Nem akartam tovább szemetelni a Jets topikot. A kedvedért gyorsan megnéztem az összes passzkísérletét All-22 felvételről.

1. 2. és hosszú. Magas passz triple coverage-be, igaz legalább a markeren túl
2. INT. Egy magyarázhatatlan felívelés a szoros őrizetben lévő Smith-nek, a Tampa coverage-ben lévő Walker tökéletesen tapadt rá, ami ha nincs a Safety McKinney jó olvasása, akkor is incomplete valószínűleg, mert aluldobta. Megjegyzem túl nagy olvasás sem kellett, mert harmatgyenge passz volt. Ráadásul saját endzone-ből. Grossman féle arm puntnak pedig rövid volt.
3. TE screen
4. Quick out a TE-nek, amit jól észlel a deep thirdért felelős védő, 4 yard haladás.
5. Jól helyezte a slantet futó Brown kezébe a labdát, aki szépen lerázta a védőt. Ez az első pozitív dobása.
6. Gyors Hitch DeVontának. A labda nettó 4 yardot megy, onnantól Smith oldja meg a first downt.
7. Bubble screen Smithnek ismét.
8. Play action után 3 elkapója mélységi útvonalat fut, Brown egy deep hitchet. Senkit nem dob meg, inkább rohangál egy kicsit és kidobja az oldalvonalon túl, miközben megütik.
9. Ez egy okés labda volt a wheel route-out futó Barkley-nak, TD. Cover 3 zone pressure volt, tehát a LB-nek kellett kvázi embereznie Saquon ellen, de ez Hurts-től ez semmit nem vesz el. Az viszont igen, hogy aluldobta ezt is, Barkley lelassít miközben nézi a labdát, pedig lett volna még hely az endzone-ban. És ha McKinney nem csúszik el, miközben kivált besegíteni a LB-nek, jó eséllyel incomplete. De ezt is megadták szerintem pozitív dobásnak.
10. Yankee concpet, azaz megint play action után 2 mélységi útvonal (most egy harmadikkal is kiegészült). Nem dobja meg őket, a checkdownt sem, inkább menekül és ismét kidobja az oldalvonalon túl, miközben megütik.
11. Nagy nyomás alatt szépen megdobja az outot, de a first down itt is azért sikerült, mert Jaire elcsúszott kitámasztás közben, 3 yarddal a marker mögé dobta.
12. Eladták szépen a bubble screent, a wheel route-ot futó DeVonta üresre játszotta magát a busted coverage-ben. Tök üres elkapónak dobta, de first down, újabb kis pozitív dobás.
13. Nagy nyomás ismét, checkdown Saquonnak.
14. Újabb Yankee, aluldobta a deep crosst futó Brownnak a labdát és Jaire coverage-e is egész szoros volt. Most legalább megpróbálta.
15. Szép deep hitch Brownnak, first down, 4. pozitív dobás ha jól számolom.
16. Jó coverage, scramble drillt nem igazán veszik komolyan az elkapók, senki sem üres, inkább kidobja, de legalább most nem ütik meg közben.
17. Bullard elcsúszik/pickeli Brown, nehéz eldönteni, tök üresen lévő Goederttel first down és 15 yard az elkapás után.
18. Újabb jó coverage, senki nincs üresen, de most működik a scramble drill és határeset throwaway/50-50es felívelés az oldalvonal mellé Wilsonnak.
19. Ez egy szép labda nagyon pici helyre, ráadásul 4. kísérletnél first down. 5. + dobás
20. Checkdown a futónak nettó -3 yardért. 2 szép juke move után 14 yard elkapás után.
21. Közepesen tiszta zsebben letelt a 3 másodperc és elkezdett szaladni -> sack.
22. Prevent defense ellen egy checkdownra futotta Goedertnek.
23. Spike.
24. Brown megetette a deep thirdért felelpős Jaire-t, szép dobás viszonylag jó recovery mellé, ez egy big time throw. Utána 41 yard elkapás után -> TD.
25. Rollout play actionnél a peel coverage-ben leváló DE kezébe dobja a labdát, de amúgy is a checkdownt célozta. Ez semleges play a rossz dobás ellenére is.
26. Miscommunication volt a falban, a snap után 1 mp-cel még Lane Johnson mutogat a többieknek, a bal oldali edge rusher könnyű sacket szerez. Teszem hozzá, semmit nem érzékelt belőle Hurts, de nem hibás a playben.
27. A védelem jól lefülelte a screent, éppen sikerült eldobnia a labdát a sack előtt.
28. Gyors hitch DeVontának, nettó 5 yardos dobás 1&10-nél.
29. A blitzelő LB leüti a screen passzt, ezért is nehéz hibáztatni, jó védekezés.
30. Gyors hitch ismét nettó 5 yardért az üresen maradt TE-nek, de ő megoldja a first downt.
31. Nettó 8 yardos hitch, elkapás után brusztolva összeszedi Brown a first downt.
32. Itt már majdnem eladja az ellenfél redzone-jában, miután a fake bubble screent nem ette meg a Packers. De azért odaerőltette második szándékra a creent futó elkapónak, nem érdekelte, hogy ugyanúgy őrzi a CB az elkapóját. Ha nem ejti el a CB, pick6 FG távolságból, ez -9 pontos swing lehetett volna.
33. Itt már össze is jött a turnover, de ez inkább Jaire kiváló helyezkedésének volt köszönhető.
34. A világ összes ideje rendelkezésére állt, de senkit nem dobott meg. Egy defensive holding megmentette a drive-ot.
35. Nem volt üres a first read egy rövid passzokra épülő conceptben, futkározás után 2. és rövid.
36. Elkapó mögé dobta a hitch útvonalon a markereken innen 2. és 2-nél.. Egy false start miatt amúgysem ért volna.
37. A belülről jövő nyomás teljesen megzavarta, az airtight coverage-be dobta inkább a CB-nek, mint Brownnak. AJ mentette meg az interceptiontől.
38. Ezt könnyű lesz összeollózni: A világ összes ideje rendelkezésére állt, de senkit nem dobott meg, futkározás után egy defensive holding buta szabálytalanság megmentette a drive-ot.
39. Szépen kibúj a zsebből, mielőtt odaér a blitzelő LB, szép futás után first down.
40. 2. és 13-ra nettó 3 yardos dobás a shallow crosst futó Smithnek, aki két missed tackle utén összehozza a first downt.
41. Kb először játszott cover 1-t a Packers itt a végén, Stokes nem is tudott mit kezdeni 1 az 1ben DeVontával. Gyönyőrűen rázta le a slanttel, de a labda itt is nettó 5 yardot ment, a first downt Smith érte el.

Na most 1,5 big time throwra jutott 4 turnovert érő passz. A kulcspasszokat én nem látom.

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az megvan, hogy a Niners-Jets meccs Scorigami volt?
4 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 389 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Brutális, hogy még mindig ez megy az USA-ban rendőri szinten, érthetetlen. Itt egy NFL játékos, aki gyorsan hajtott, gyorsan mutassuk meg, hogy mi bármit megtehetünk…
Jughead
Nem kell ehhez NFL játékosnak lenni, az amcsi rendőrök imádják megmutatni bárkinek, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Teli van ilyen videókkal a Youtube és társai.