NFL csevegő
Ha arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a témanem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Wyatt
tenorx
Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Perfectly sums up the NFC East pic.twitter.com/mcOcHfwSZQ
— 𝘀𝗵𝗿𝗶𝗵𝗮𝗻 🪖 (@WentzToMcLaurin) October 9, 2022
Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a témanem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Wyatt
tenorx
Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Szerkesztette: Wyatt
Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a témanem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
dande2
Wyatt
én a fejre történő ütésekről beszéltem, a teljes testsulyos szabályt én sem szeretem, mert faszság, sok esetben kivitelezhetetlen és a védőkre nézve sérülésveszélyesEz szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.Itt a következő:szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.
This was called roughing the passer 🗑
— PFF (@PFF) October 11, 2022
pic.twitter.com/e7FYmo1Ubk
Matthew99
félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
Matthew99
Ez szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.Itt a következő:szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.
Matthew99
félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Itt a következő:szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a témanem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
dande2
nem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
You’d get indicted for this today. #NFL https://t.co/O8EgghzGvA
— John McMullen (@JFMcMullen) October 10, 2022
Ez az úgynevezett Fuck Ruleha kiesik a labda a kezéből közben, akkor azért lehet incomplete passnak ítélikNem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.jó, de itt el se dobja 😊
Duff
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
Black_Adder
jah de ha felveszi akkor, fumble-recov-1st downha kiesik a labda a kezéből közben, akkor azért lehet incomplete passnak ítélikNem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.jó, de itt el se dobja 😊
Duff
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
ha kiesik a labda a kezéből közben, akkor azért lehet incomplete passnak ítélikNem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.jó, de itt el se dobja 😊
Duff
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Nem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.jó, de itt el se dobja 😊
Duff
szal kvázi a sack = rtp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
így minek lejátszani a meccseket?ezen meglepődni.....
This roughing the passer call on Grady Jarrett vs. Tom Brady 🧐pic.twitter.com/DVzmIB0Hsh
— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@sportingnews) October 9, 2022
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
sőt fektében még Jarrett felé is rúgszerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
This roughing the passer call on Grady Jarrett vs. Tom Brady 🧐pic.twitter.com/DVzmIB0Hsh
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
"The defender grabbed the QB and unnecessarily threw him to the ground." Ez a hivatalos magyarázat.
akkor ezek még nem láttak Aaron dirty Donaldot sackelni, minden 2-3. sackjénél földbe küldi úgy a QBt h csoda nem marad nyoma talajon...
Tény, ezt így visszanézve elég nevetséges.ezt konzekvensen nem lehet fújni, mert akkor minden tackle-re sárgát kéne dobni. Sokat elmond erről az esetről, hogy Hanson is kikérte magának aRZ stúdióból, a kommentátorok sem tudták védeni a hívást, pedig ők általában próbálják megmagyarázni a hülyeségeket isUgyan, elég régóta csinálja ezt ő is, meg a többi a QB is.szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
Nyomás alá helyezi a bírákat, aztán azok vagy beveszik vagy nem.
Itt maga az ítélkezés szar, mert nem konzekvens, hanem a bíróktól függ mit hogyan ítélnek.
Lúdas Solymi
dancogo
De ez betudható a Brady faktornak, kb. mint anno Manning vagy Rivers, stb.
Amíg a bírók hagyják magukat befolyásolni, addig nem lehet vele mit csinálni sajna.
ezt konzekvensen nem lehet fújni, mert akkor minden tackle-re sárgát kéne dobni. Sokat elmond erről az esetről, hogy Hanson is kikérte magának aRZ stúdióból, a kommentátorok sem tudták védeni a hívást, pedig ők általában próbálják megmagyarázni a hülyeségeket isUgyan, elég régóta csinálja ezt ő is, meg a többi a QB is.szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
Itt maga az ítélkezés szar, mert nem konzekvens, hanem a bíróktól függ mit hogyan ítélnek.
Lúdas Solymi
Ugyan, elég régóta csinálja ezt ő is, meg a többi a QB is.szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
Szerkesztette: Lúdas Solymi
Lefordítva: a szerencsétlen embert egyrészt akarata ellenére megragadta, majd teljesen elítélhető módon a sport szellemiségével ellentétesen, előre megfontolt szándékkal a földhöz teremtette."The defender grabbed the QB and unnecessarily threw him to the ground." Ez a hivatalos magyarázat.szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
"The defender grabbed the QB and unnecessarily threw him to the ground." Ez a hivatalos magyarázat.szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach
XD XD XD
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.jövőre már vége ennek szerencséreDehát ez tombrédi a nemzet kincse...így minek lejátszani a meccseket?Hat ez vicc baszki...
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach