NFL csevegő
Az én TOP8-as listám:Az a baj hogy nálam majdnem mindnek benne lenne a helye | kivève persze Eli 😉😛 | ès mèg mennyien maradtak/maradnak megint ki....Twenty-five modern-era players were named today as semifinalists for the Pro Football Hall of Fame Class of 2025. Four to eight will be selected from this list:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 20, 2024
🏈QB Eli Manning
🏈LB Luke Kuechly
🏈WR Steve Smith Sr.
🏈S Earl Thomas
🏈K Adam Vinatieri
🏈DE Jared Allen
🏈LB…
zacknorb
Bővítès kell a bejutásban 5 fővel.....
dande2
LB Luke Kuechly
K Adam Vinatieri
DE Jared Allen
LB Terrell Suggs
TE Antonio Gates
WR Reggie Wayne
G/T Marshal Yanda
Nagyon fáj idetenni...de nálam ott a helye.
QB Eli Manning

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Az a baj hogy nálam majdnem mindnek benne lenne a helye | kivève persze Eli 😉😛 | ès mèg mennyien maradtak/maradnak megint ki....Twenty-five modern-era players were named today as semifinalists for the Pro Football Hall of Fame Class of 2025. Four to eight will be selected from this list:
🏈QB Eli Manning
🏈LB Luke Kuechly
🏈WR Steve Smith Sr.
🏈S Earl Thomas
🏈K Adam Vinatieri
🏈DE Jared Allen
🏈LB…
zacknorb
Bővítès kell a bejutásban 5 fővel.....
Twenty-five modern-era players were named today as semifinalists for the Pro Football Hall of Fame Class of 2025. Four to eight will be selected from this list:
🏈QB Eli Manning
🏈LB Luke Kuechly
🏈WR Steve Smith Sr.
🏈S Earl Thomas
🏈K Adam Vinatieri
🏈DE Jared Allen
🏈LB…
Poloska vagyok.
mivel a másnapot hagyományosan kiveszem így nem bánnám ha akkor letudnám a broncos meccset és nem kéne a hajnal 2ig fent lenni vasárnapKomolyan vki azért panaszkodik, mert nem rakják be hálaadásra a csapatát, így nem kell rövidhetes felkészülés utáni slugfestet bámulnia?Komolyan, 8-9 évente nem férne bele, és miért kellene rövid héttel slugfestnek lennie, normális beosztással ez még jól is kijöhet, illetve utána meg van egy mini bye (lásd most egyébként pont a mi esetünkben, egyúttal ha így is úgyis van egy TNFünk minden évben, az lehet éppen hálaadás napi egyszer-egyszer)....ennyi időnként szerintem belefér...de ez csak nyilván megint az én agymenésem.....
empty taxi
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Komolyan vki azért panaszkodik, mert nem rakják be hálaadásra a csapatát, így nem kell rövidhetes felkészülés utáni slugfestet bámulnia?Komolyan, 8-9 évente nem férne bele, és miért kellene rövid héttel slugfestnek lennie, normális beosztással ez még jól is kijöhet, illetve utána meg van egy mini bye (lásd most egyébként pont a mi esetünkben, egyúttal ha így is úgyis van egy TNFünk minden évben, az lehet éppen hálaadás napi egyszer-egyszer)....ennyi időnként szerintem belefér...de ez csak nyilván megint az én agymenésem.....
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Talán az első Hálaadás lesz, amikor a SB esélyes Lions meccse nagyobb nézettséget generálhat.Majd hálát adnak annak, ha vége lesz a meccsnek! 😉😁🤣No Flex Zone: Thanksgiving Day is expected to be Cooper Rush vs. Tommy DeVito
— Jonathan Jones (@jjones9) November 18, 2024
zacknorb
nagir
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Majd hálát adnak annak, ha vége lesz a meccsnek! 😉😁🤣No Flex Zone: Thanksgiving Day is expected to be Cooper Rush vs. Tommy DeVito
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Minket hosszú èvek óta nem raknak be pl hálaadás napra, meg is èrdemlik.......(lehet persze a csapat nem szeretnè tőlünk, de azért időnkèt belefèrne 😏) megnèztem az utolsó a legendás, havas Detroit elleni volt 2015-ben...No Flex Zone: Thanksgiving Day is expected to be Cooper Rush vs. Tommy DeVito
zacknorb
Szerkesztette: dande2
No Flex Zone: Thanksgiving Day is expected to be Cooper Rush vs. Tommy DeVito
Poloska vagyok.
Karácsonyi meccsen is lesz HT show.Marad a cseh2 😁
Már előre félek a Tyson-Paulról hallottak után, hogy mi lesz
HOUSTON, TEXAS - 12.25.24 pic.twitter.com/8LHN2uvwma
— BEYONCÉ (@Beyonce) November 18, 2024
zacknorb
Nekem is egyből ő ugrott be, főleg, hogy nem volt hullámzó a teljesítménye idősebb korára sem és bőven 40 év fölött is nyomta. De Tucker közel 90%-os pontossága Vinatieri 84-éhez képest azért jelentős különbség és Tucker is volt bőven clutch helyzetben. Nyilván nincs SB winning kísérlete, de nyert SB-t és ott hibátlan volt újoncként.Ha Tuckernek innen lefele megy a karrierje, akkor is marad goat kicker?Szerintem nem, főleg, hogy Vinatierinek ott van az két Super Bowlt eldöntő rúgása.
ZERO_L
Kampman
Ahhoz viszont fiatal, hogy ilyen hanyatlása legyen.
Már előre félek a Tyson-Paulról hallottak után, hogy mi lesz
HOUSTON, TEXAS - 12.25.24 pic.twitter.com/8LHN2uvwma
— BEYONCÉ (@Beyonce) November 18, 2024
Poloska vagyok.
Átkapcsoltam Red Zone-ra. Azt mondják ott nem adhatják a BUF-KC-t az USA-ban. Ne már 😀Minden "spoertcsatornan" az volt kiirva hogy azt adjak, bar nem neztem, de max tortent valami, a "nem adhatjak a biztos BS"
Heisman nádor
Ha Tuckernek innen lefele megy a karrierje, akkor is marad goat kicker?Szerintem nem, főleg, hogy Vinatierinek ott van az két Super Bowlt eldöntő rúgása.
ZERO_L
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
JAX 6 - 52 DET
— Scorigami (@NFL_Scorigami) November 17, 2024
Final
That's Scorigami!! It's the 1088th unique final score in NFL history.
A Lionsnál figyelnek a hagyományokra is.
Jacksonville’s 46-point loss today at Detroit was the worst loss in franchise history, surpassing the 44-point loss the Jaguars suffered to the Lions in December 1995.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 17, 2024
Kovboj fanoknak Aubrey mezt kéne venniük, korszakos zseni a posztján.The top 10 selling NFL jerseys of the year so far. 🔥 pic.twitter.com/dFyL36Qtbb
— NFL (@NFL) November 12, 2024
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
The top 10 selling NFL jerseys of the year so far. 🔥 pic.twitter.com/dFyL36Qtbb
— NFL (@NFL) November 12, 2024
Poloska vagyok.
Your wild stat of the #NFL week.. pic.twitter.com/A2LwUBSJni
— Josh Iles (@WDNToday) November 11, 2024
Poloska vagyok.