NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 889 — Kinek mit intézett a kormánya
Rashad Fenton ment Kansasből Atlantába, az Atlanta pedig küldi Buffaloba Dean Marlowe-t.
Elég szép kis őrület lett a nap vége.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Colts trading RB Hines to the Bills
The Indianapolis Colts are trading running back Nyheim Hines to the Buffalo Bills, according to ESPN's Adam Schefter.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
7 trade - új csúcs?
iktriad
Steelers land CB Jackson from Commanders
The Pittsburgh Steelers have traded for Washington Commanders cornerback William Jackson III. The two teams will swap late-round picks, per ESPN's Adam Schefter: The Commanders get a 2025 sixth-rounder, while the Steelers get a 2025 seventh-rounder.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
7 trade - új csúcs?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 889 — Kinek mit intézett a kormánya
Jeff Wilson Miami, Jacob Martin Denver
több mint 2 éve
@AdamSchefter
Confirmed: Falcons are planning to trade WR Calvin Ridley to the Jaguars, per sources. Sides trying to finalize trade before deadline.

több mint 2 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/34924927/sources-lions-trade-te-tj-hockenson-rival-vikings

+1 abba a rublikába
Negritis, a vajda
Plusz Bradley Chubb, plusz Chase Claypool, plusz William Jackson III

Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0510%2Fr852128_1296x729_16-9.jpg
Lions trade tight end Hockenson to rival Vikings
The Lions traded tight end T.J. Hockenson to the division rival Vikings.

+1 abba a rublikába

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a jobb alsó szám este 9-re.
több mint 2 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Le van szabályozva, csak nem eléggé
 operations.nfl.com/gameday/pre-game/uniform-inspections/

(És a borítókép épp egy Browns-Bengals meccsről van, hát persze 😊 )
r.baggio
Konkrétan a tegnapi meccsről 😊
Viszont a cikkben is biztonsági oldalról van megközelítve, nem onnan, hogy a nézhetőségnek mennyire tesz rosszat, mennyire üt el a másik csapattól stb.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Le van szabályozva, csak nem eléggé
https://operations.nfl.com/media/x5jd2icx/hero-2024-25-uniform-inspectors.jpg?width=1417&height=740&v=1db3451de069410&quality=85
NFL Uniform Inspection | NFL Football Operations
32 NFL uniform inspectors maintain player safety and competitive equity on game days.

(És a borítókép épp egy Browns-Bengals meccsről van, hát persze 😊 )

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Gyakran rugózok ezen, mert ez az egyik vesszőparipám, de most a Browns-Bengals összefoglalót nézve megint előjött: a felszerelések hogyhogy ennyire nincsenek itt központilag szabályozva? Tudom, gáz a soccerből kiindulni, de ott azért ott az alágatyák és alámezek színe is kontrollálva van egy bizonyos szint felett, itt meg nekem kicsit furcsa, hogy pl mindkét csapat ugyanolyan színű sisakban van a pályán.. Nadrágokról nem is beszélve, a mez alatti hosszú ujjúnál meg úgy látom, hogy mindenki olyan színűt vesz fel, amit akar. Tuti, hogy ez zavaró valamennyire nemcsak a nézőknek, de a játékosoknak is a pályán..
több mint 2 éve
Meccs közbeni témához

projects.fivethirtyeight.com/2022-nfl-predictions/

47%ot adnak a bengalsnak, sztem ebben a mai is benne can

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlant

amugy a zebrak nem vicc kb 40 zaszlot dobtak a meccsen
Adirotor
Kondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.

Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik

A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.

Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.
gyeek
Ezért jók a 42:0-ás meccsek, ott nem kell random holdingokon, fumblekon, elkapásokon, incheken kattogni.
Vaaaaaagy... csak nézed, nem drukkolsz, nem izgulsz, csak hagyod magad szórakoztatni.

több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold

Adirotor
Kondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.

Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik

A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.

Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Kénytelen vagyok ezt komolyan venni, viccnek kicsit durva lenne.

gyeek

Szerkesztette: Adirotor
több mint 2 éve
Kénytelen vagyok ezt komolyan venni, viccnek kicsit durva lenne.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 2 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Mivel a Jags topicban már elkezdtek Trevorkáról is bustként írni felvetem itt

A 2021-es QB classból mindenki bust?
zacknorb
A 2020as bol meg mindenki boom

Szerkesztette: Adirotor
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

zacknorb
Wilson elég szarul nézz ki.
Emlékszem Höri mennyire ígéretesnek tartotta...
steelwolf
igéRETEK!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

zacknorb
Wilson elég szarul nézz ki.
Emlékszem Höri mennyire ígéretesnek tartotta...
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights

zacknorb
Ehlinger biztosan nem!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve

Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
Kálcsöröl öpropriésön! Gruden ennél kevesebbért lett kiközösítve! 😛

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a kömény, nem a mag:

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
aki nyeri a vasárnap falcons-pantherst az vezetni fogja a csoportot.
ha a falcons akkor meccselőnnyel
ha a panthers akkor 3-5ös mérleggel. 3-5