NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Irsay ❤️
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
emiatt nem lehet se pénteken, se szombaton nfl:Mondjuk ezért érdekes a dolog:
en.wikipedia.org/wiki/Sports_Broadcasting_Act_of_1961
r.baggio
"Hmm, the NFL appears to be tip toeing *right up to the line* of the Sports Broadcasting Act.
NFL's antitrust exemption does not allow it to broadcast "all or a substantial part of" a game on Fridays after 6 pm local through second weekend of December."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Akkor ha már felmerült a kérdés, az üzlet az üzlet 😏Addigra már vége a középiskolai ligákban az alapszakasznak
NFL, Amazon to stream 'Black Friday' game in 2023
www.thescore.com/nfl/news/2451930
dande2
1974 óta vannak nagyobb college derbik ezen a napon, de gondolom pl egy Commanders-Bears meccstől mindenkinek összefolyik majd itt a nyál a szájában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Akkor ha már felmerült a kérdés, az üzlet az üzlet 😏NFL, Amazon to stream 'Black Friday' game in 2023
www.thescore.com/nfl/news/2451930
több mint 2 éve
Esetleg Mac Jones -->Raiders, Carr-->Packers, ARod-->Broncos, Russell Wilson --> Padres, és akkor tényleg mindenki boldog 😀És a Rangers aki leigazolta Wilsont, mit kap a Padrestól?
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Azóta sem láttam ennél nagyobb wtf pillanatot NFL pályánOctober 18, 2015: The Colts fake punt Catastrophe. pic.twitter.com/L0jw2L7vur
— This Day In Sports Clips (@TDISportsClips) October 18, 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
dehogy. nem olvasol elég topint a topicban 😀Elég izgalmas lehetne ha Mac Jonest elcserélné a Pats 1-2 első körért a Raidersbe.Egyelore nem arnnyit Mac Jones. Zappe elfogadhato teljesitmenye pont azt jelzi, hogy Mac Jones idei szenvede nem volt indokolt.
Szerintem kb mindenkinek win-win lenne, kivéve Carrnak, akiért nem tudom ki cserélne és mit jelenleg...
Esetleg Mac Jones -->Raiders, Carr-->Packers, ARod-->Broncos, Russell Wilson --> Padres, és akkor tényleg mindenki boldog 😀
Borbinho
undisputedly
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Elég izgalmas lehetne ha Mac Jonest elcserélné a Pats 1-2 első körért a Raidersbe.Egyelore nem arnnyit Mac Jones. Zappe elfogadhato teljesitmenye pont azt jelzi, hogy Mac Jones idei szenvede nem volt indokolt.
Szerintem kb mindenkinek win-win lenne, kivéve Carrnak, akiért nem tudom ki cserélne és mit jelenleg...
Esetleg Mac Jones -->Raiders, Carr-->Packers, ARod-->Broncos, Russell Wilson --> Padres, és akkor tényleg mindenki boldog 😀
Borbinho
több mint 2 éve
Elég izgalmas lehetne ha Mac Jonest elcserélné a Pats 1-2 első körért a Raidersbe. Szerintem kb mindenkinek win-win lenne, kivéve Carrnak, akiért nem tudom ki cserélne és mit jelenleg...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ja és persze, hogy vannak esti high school meccsek, nem is egy, ahol ilyen őrült dolgok történnekwww.youtube.com/watch?v=iotxlhBwGgs&ab_channel=PSCHighlights
---
több mint 2 éve
emiatt nem lehet se pénteken, se szombaton nfl:en.wikipedia.org/wiki/Sports_Broadcasting_Act_of_1961
It also, in effect, protects high school football and college football game attendance by blacking out pro football games locally on Friday evenings and Saturdays during those sports' regular seasons; these measures effectively outlawed the broadcasting (and, in practice, the playing) of NFL games on those days, since virtually all of the country is within 75 miles (120 km) of at least one high school game on every Friday night in September and October.
---
több mint 2 éve
dugo93
4 233
Már a film/sorozat címe is aszongya, hogy Friday night lights. Meg is kéne nézni újra a filmet.Péntekre a gimis meccsek miatt nem tehetik állítólag.Én is így tudom, bár bevallom nem igazán értem. Ha a meccs délután lenne, akkor igen, mert akkor az amerikai szülők a gyerek foci / baseball / soccer / basketball / jéghoki meccsén vannak kint, nem a tévé előtt ülnek. De este fél kilenckor szerintem gimis meccsek nem nagyon vannak. Egyetemiek igen - a szombatot értem is -, de meglepne, ha lennének esti gimis meccsek.
ozibozi
Talán a távolságok miatt? Nem érnek haza a gyerek meccséről időben úgy, hogy vacsi, zuhanyzás, esti puszi beférjen a kezdés előtt?
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Péntekre a gimis meccsek miatt nem tehetik állítólag.Én is így tudom, bár bevallom nem igazán értem. Ha a meccs délután lenne, akkor igen, mert akkor az amerikai szülők a gyerek foci / baseball / soccer / basketball / jéghoki meccsén vannak kint, nem a tévé előtt ülnek. De este fél kilenckor szerintem gimis meccsek nem nagyon vannak. Egyetemiek igen - a szombatot értem is -, de meglepne, ha lennének esti gimis meccsek.
ozibozi
Talán a távolságok miatt? Nem érnek haza a gyerek meccséről időben úgy, hogy vacsi, zuhanyzás, esti puszi beférjen a kezdés előtt?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Péntekre a gimis meccsek miatt nem tehetik állítólag.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
na mert a Fields meg Wentz vezette támadósorok eddig parádéztak vasárnaponként 😛így visszanézve a tegnapi tnf nem volt jobb mint a múlt heti 😀Annyira nyílvánvaló, hogy 4 nap alatt nem tudnak felkészülni a csapatok, és ez a minőség rovására megy, érzésre a sérülések is kiugranak ebben az idősávban, az egészet dobni kéne a 'csába, vagy tegyék át szombatra, de minimum péntekre. Nem érdekel mivel ütközik, az nfl a legnépszerűbb liga, oldják meg vagy ha nem tudják, és akarnak még egy kizárólagos üdőpontot, legyen mindig 2 hétfőesti, ha ragaszkodni kell a csütörtökhöz, egyrészt ne kelljen, másrészt bye weekről visszatérő csapatok játszanak egymással. Ennek így ebben a formában nincs értelme...
Negritis, a vajda
Black_Adder
2018, week4 rams vs vikings, egy bizonyos Jared Goff statjai:
Jared Goff, 26/33, 465yard, 5td, 0int, 158.3rating
valahogy ő felkészült, vagy szerencséje volt 😀
péntekre mondjuk simán lehetne tenni, azt tetszene
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
így visszanézve a tegnapi tnf nem volt jobb mint a múlt heti 😀Annyira nyílvánvaló, hogy 4 nap alatt nem tudnak felkészülni a csapatok, és ez a minőség rovására megy, érzésre a sérülések is kiugranak ebben az idősávban, az egészet dobni kéne a 'csába, vagy tegyék át szombatra, de minimum péntekre. Nem érdekel mivel ütközik, az nfl a legnépszerűbb liga, oldják meg vagy ha nem tudják, és akarnak még egy kizárólagos üdőpontot, legyen mindig 2 hétfőesti, ha ragaszkodni kell a csütörtökhöz, egyrészt ne kelljen, másrészt bye weekről visszatérő csapatok játszanak egymással. Ennek így ebben a formában nincs értelme...
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
így visszanézve a tegnapi tnf nem volt jobb mint a múlt heti 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A tegnapi meccs margójára: No Fun LeagueMondja egy Longhorns-fan 😊
Amúgy én kifejezetten szeretem az ilyen kevés pontos, remeklő védelmekkel teli meccseket! 🤪😃
🤘gaben🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
A tegnapi meccs margójára: No Fun LeagueAmúgy én kifejezetten szeretem az ilyen kevés pontos, remeklő védelmekkel teli meccseket! 🤪😃
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Minden pofon jó helyre fog menni, efelől kétségem sincs.Ablak közelébe azért ne menjen.
Illetve ilyenkor jó még, amikor az ember csapatának nincs tulajdonosa.
Kampman
Metrómegállóban nézzen hátra, nehogy sínre kerüljön.
Étekfogót alkalmazzon.
Novicsok ellen termeljen ellenanyagot.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Minden pofon jó helyre fog menni, efelől kétségem sincs.Illetve ilyenkor jó még, amikor az ember csapatának nincs tulajdonosa.
több mint 2 éve
"The NFL is a mafia."
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 13, 2022
Dan Snyder told a close associate that he has gathered enough secrets to "blow up" several NFL owners, the league office and even commissioner Roger Goodell.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
egyébként ha a late hitekért nem 15yard hanem kiállítás járna, akkor nem tartana itt a ligaHa arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a témanem ér ennyit...Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...
Wyatt
Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Wyatt
tenorx
Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Nemes samu09
tuának se lenne szétverve az agya, és a szent QB-kat se védenék ennyire
ki nem szarja le a 15yardot ha az ellenfél legfontosabb játékosát szétverheti, a retorzió marha kevés ilyen helyzetekben
több mint 2 éve
Kinek mi az erőssége/gyengesége 5 hét után?NFL scoring relative to schedule, thru week 5
— Jason_OTC (@Jason_OTC) October 11, 2022
Top Right- good offense, good defense
Bottom Right- good offense, bad defense
Top left- good defense, bad offense
Bottom left- bad defense, bad offense
Very early but a ton of average teams this year. pic.twitter.com/IfkA9KhU7P