NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
En a liga helyeben tovabbra is buntetnem a Miamit az ilyen latvanyos tankolas utan. Meg mindig oke, hogy egy csapat az utolso 4-5 heten peldaul mar leereszt, na de hogy az ideny eleje ota... Es ez, hogy egy ilyen elso felido utan nyomnak egy ilyen masodikat, ketlem, hogy Tomlinek zsenialis felidei elemzese miatt van igy.Hogy bizonyítod egzakt módon, hogy tankolnak?
Fognam, elvennem az elso koret a bandanak, aztan onnantol meggondolnak az edzok es tulajdonosok, mennyire akarnak vegignyomni egy teljes szezont igy. Baszhatnak 2019et, es Tuat is a nyaron. Egy ilyen sulyos buntetes utan tobbe nem tortenne hasonlo.
Stez
több mint 5 éve
En a liga helyeben tovabbra is buntetnem a Miamit az ilyen latvanyos tankolas utan. Meg mindig oke, hogy egy csapat az utolso 4-5 heten peldaul mar leereszt, na de hogy az ideny eleje ota... Es ez, hogy egy ilyen elso felido utan nyomnak egy ilyen masodikat, ketlem, hogy Tomlinek zsenialis felidei elemzese miatt van igy.Fognam, elvennem az elso koret a bandanak, aztan onnantol meggondolnak az edzok es tulajdonosok, mennyire akarnak vegignyomni egy teljes szezont igy. Baszhatnak 2019et, es Tuat is a nyaron. Egy ilyen sulyos buntetes utan tobbe nem tortenne hasonlo.
több mint 5 éve
twitter.com/DrawPlayDave/status/1188812657417019397?s=19A multkori macskas utan jojjenek a madarak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A Broncost pl nem találom ezen a gifen. Az inkább erre van:Annyira sajna nem erős, mint az AFC North 😀twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Ne haragudj, hogy mondhatsz ilyet... Ezzel csökkented a Pats érdemeit.
Nem hittem volna hogy letezik a tokeletes video/gif az AFC Eastrol, de tevedtem 😂
Borbinho
Mindjárt jönnek a Pats drukkerek megmondani, hogy az AFC East erős 😀
tenorx
Amúgy ez tökéletes gif, nemcsak az AFC Eastre, hanem az elmúlt 5 évben az AFC-re úgy en bloc 😊
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Na... mi majdnem megleptünk titeket 2 éve, csak ők közbefújtak. 😊 😊 😊Annyira sajna nem erős, mint az AFC North 😀twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Ne haragudj, hogy mondhatsz ilyet... Ezzel csökkented a Pats érdemeit.
Nem hittem volna hogy letezik a tokeletes video/gif az AFC Eastrol, de tevedtem 😂
Borbinho
tenorx
Amúgy ez tökéletes gif, nemcsak az AFC Eastre, hanem az elmúlt 5 évben az AFC-re úgy en bloc 😊
Wyatt
www.youtube.com/watch?v=Ex2VT4QyR9A
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Annyira sajna nem erős, mint az AFC North 😀twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Ne haragudj, hogy mondhatsz ilyet... Ezzel csökkented a Pats érdemeit.
Borbinho
tenorx
több mint 5 éve
Ja, olyan erős, mint Jaelen Strong.twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Ne haragudj, hogy mondhatsz ilyet... Ezzel csökkented a Pats érdemeit.
Borbinho
tenorx
több mint 5 éve
twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Ne haragudj, hogy mondhatsz ilyet... Ezzel csökkented a Pats érdemeit.
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/ringer/status/1188601214029578240?s=19Nem hittem volna hogy letezik a tokeletes video/gif az AFC Eastrol, de tevedtem 😂
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1188121185151864834
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
jó lenne, ha már itt tartanánk 😊 minden másra ott vannak a csapattopicok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sziasztok,Bár erősen “rétegtopic” lenne, de ezt olvasva egy admin biztos csinál majd egy “Meccspartnerkereső” topicot. 😉
Erdeklodnek hogy olyan topikot vagy csoportot uzemeltettek esetleg ahol, ha valaki megy meccsre akkor megtalalhatja a szinten arra a meccsre jegyet valtott szurkolotarsat?
Konkretan dec6-13ig uzleti utra megyek san franciscoba.
Ahogy latom ezidoben egy oakland-tennesse meccset rendeznek dec8an, amire tervezek jegyet vasarolni. De nem tudom milyen forumon keresgeljek, hogy ne egyedul kelljen mennem.
Elore is koszi, ha tudtok segiteni!
Udv, Gabor
brigetio28
több mint 5 éve
Sziasztok,Erdeklodnek hogy olyan topikot vagy csoportot uzemeltettek esetleg ahol, ha valaki megy meccsre akkor megtalalhatja a szinten arra a meccsre jegyet valtott szurkolotarsat?
Konkretan dec6-13ig uzleti utra megyek san franciscoba.
Ahogy latom ezidoben egy oakland-tennesse meccset rendeznek dec8an, amire tervezek jegyet vasarolni. De nem tudom milyen forumon keresgeljek, hogy ne egyedul kelljen mennem.
Elore is koszi, ha tudtok segiteni!
Udv, Gabor
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tight endekről volt szóVélemény?Ha a Romo - Witten odafért, akkor szerintem a Brees - Graham is odafér. Az alatt az 5 év alatt több, mint 1000 yardot és 10 TD-t átlagoltak idényenként.
www.instagram.com/p/B373ndqAMo6/?hl=hu
steelwolf
peterk2005
több mint 5 éve
több mint 5 éve
aszerbniga percfectBrandon Jamal Bostick - SeahawksLuck-Fleener 🤔🧐Vélemény?Stafford–Hockenson
steelwolf
Stez
Borbinho
alatriste
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Brandon Jamal Bostick - SeahawksLuck-Fleener 🤔🧐Vélemény?Stafford–Hockenson
steelwolf
Stez
Borbinho
Liverpool Fc
több mint 5 éve
az Fluxuskondenzátor....Luck-Fleener 🤔🧐Vélemény?Stafford–Hockenson
steelwolf
Stez
Borbinho
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Luck-Fleener 🤔🧐Vélemény?Stafford–Hockenson
steelwolf
Stez
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Quinn durva. PFFnél a 62,5ös gradeja az amúgy mi?twitter.com/SethWalder/status/1186791223572467712/photo/1
DT:
twitter.com/SethWalder/status/1184535398862786562/photo/1
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Vélemény?Ha a Romo - Witten odafért, akkor szerintem a Brees - Graham is odafér. Az alatt az 5 év alatt több, mint 1000 yardot és 10 TD-t átlagoltak idényenként.
steelwolf
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Azt kéne levetkőznie (legalábbis amíg a TV-ben szakért), amit Stez írt: hogy időnként érezhetően már a pff data befolyásolja a játékoshoz való viszonyát is.Mondjuk engem ez sem zavar tulzottan, o jo kommentator, csak neha tulsagosan elmegy a „PFF-iranyvonallal”. Akit a PFF szeret, o is dicseri, akit a PFF alulertekel, o is igy tesz.Nekem is ez az egyetlen problémám vele kapcsolatban, mint szakkommentátor. Hívhatjuk ezt nála szó szerint szakmai ártalomnak. 😊
Stez
iktriad
A Brissett vs Watson dolog tényleg egyenesen muris volt már. Amikor Watson dobott túl valakit, akkor az "elkapó nem ugrott elég magasra". Amikor meg Brissett Hilton ölébe dobta gyakorlatilag a labdát és Hilton elejtette, akkor "Hilton ezúttal nem tudta kisegíteni a pontatlan labdát dobó irányítóját". 😀 Meg, az, hogy beragadt lemezként ismételgette minden Brissett TD után, hogy ezt minden kúbé megdobta volna. Eleve, minek ilyesmit hangsúlyozni? Majd Daniel Jones-nál - meg Tom Bradynél, meg Aaron Rogersnél - is mindig bemondja, ha dob egy 1 yardos screent amiből fut a RB egy 60 yardos TD-t, hogy ez könnyű volt? (Egyébként nem mondja be, csak vasárnap tette, zavaró is volt. A Wattozás viszont engem sem zavart, mert tényleg űr meccse volt megint a csávónak.).
Szóval ahogy egy kommentátor is lehet magánemberként NFL fan, de nem jó, ha a képernyő előtt is az, a szakértőnél se jó, ha mindent a pff számokon keresztül lát.
Ezzel együtt, nekem is az egyik kedvencem Höri mellett, mint szakértő. Ez a kettő legalább nem unalmas, és azért többnyire értelmes dolgokat is mondanak. Zolitól picit kevesebb "pff szemüveg", picit kevesebb adatfüggőség, és még jobb lehet. A podcastba pedig bőven feltehető az a szemüveg. A "ki kapta a héten a legjobb ratinget XYZ poszton" például egy jópofa játék. Informatív is, miközben nem veszi túl komolyan se magát. Pont a helyén van. Szerintem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond