NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
braxa88
12 534
pusztító 4.negyed és OT:twitter.com/LeeSharpeNFL/status/1194122335105667078
földengéseknél nincsenek ilyen kilengések
több mint 5 éve
...ehhez képest...A Miami meg gusztustalanul tankol...
Pari
több mint 5 éve
...ehhez képest...
több mint 5 éve
De pont a 'hawks példája mutatja, lehet ezt azért normális keretek között tartani. Nyilvánvaló volt a visszaesés és nem azt vitatom, hogy ne lenne egy kicsit köze a mérhetetlen nagy blamának, de ez nem lehet első számú magyarázat arra amiért most teljesen lementek kutyába.ZERO_LA tavalyi szereplés még magyarázható volt, de az idei menthetetlen. Nem hiszem, hogy Quinn megúszná, szerintem csak az a kérdés, hogy kihúzza-e a fekete hétfőig.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
De pont a 'hawks példája mutatja, lehet ezt azért normális keretek között tartani. Nyilvánvaló volt a visszaesés és nem azt vitatom, hogy ne lenne egy kicsit köze a mérhetetlen nagy blamának, de ez nem lehet első számú magyarázat arra amiért most teljesen lementek kutyába.Falcons fanokon kívül csak engem basz fel mérhetetlenül, hogy az Atlanta rossz szereplését mindenki de tényleg mindenki(még az értelmesebb "szakértők" is) a lassan három éve(!!!) történt Super Bowl vereségre vetíti vissza???Hát én nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. A Saints-es ellenpéldád jó. Ugyanakkor meg ott van a Seattle, akiknél meg minden érintett aki eddig hajlandó volt megszólalni azt mondja, hogy az a SB-s futás helyett passz olyan mélyütés volt, amit sose tudott az a gárda kiheverni, és alapvetően ezért esett szét az a csapat. Az más kérdés, hogy van egy Wilsonjuk, és vele felszínen tudtak / tudnak maradni a szétesés után is. (Eddig? Jönni fog itt is a lejjebb, vagy megindulnak felfelé? Ki tudja. Én nem. Lehet, hogy Carroll ennyivel jobb Quinn-nél, hogy a baj ugyanaz, csak nála teljes szétesés nem lesz belőle.)
Basszus a Saints zsinórban úgy bukott el a rájátszásban (oké nem SB, de egy karnyújtásnyira volt), ami után kis túlzással azon se lepődtem volna meg ha a fél roster vagy fanbase öngyilkosságot követett volna el, főleg azután ami a tavalyi PO-ban történt.
De ők valami csoda folytán még csere QB-val is hozzák az igen magas szintet.
És még lehetne mondani pár csapatot, akik nem mentek le kutyába egy hihetetlen szívszorító szezonzáró vereséget követően.ZERO_L
peterk2005
Quinn-t egyértelműen elő kell venni, hisz rajta kívül már szinte minden edzőt elküldtek, de mégse ez a fő narratíva, hanem ez a megúszós "hatalmas sokkból nem tudtak 2,5 év után se felállni" bullshit.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Nem kell eljutni SB-ba (vagy főcsoportdöntőbe) és nincs ilyen probléma.Sok buta franchise ilyen dolgokkal fárasztja magát. Az okosabbak már novemberben a draftra finomhangolnak.
több mint 5 éve
Falcons fanokon kívül csak engem basz fel mérhetetlenül, hogy az Atlanta rossz szereplését mindenki de tényleg mindenki(még az értelmesebb "szakértők" is) a lassan három éve(!!!) történt Super Bowl vereségre vetíti vissza???Hát én nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. A Saints-es ellenpéldád jó. Ugyanakkor meg ott van a Seattle, akiknél meg minden érintett aki eddig hajlandó volt megszólalni azt mondja, hogy az a SB-s futás helyett passz olyan mélyütés volt, amit sose tudott az a gárda kiheverni, és alapvetően ezért esett szét az a csapat. Az más kérdés, hogy van egy Wilsonjuk, és vele felszínen tudtak / tudnak maradni a szétesés után is. (Eddig? Jönni fog itt is a lejjebb, vagy megindulnak felfelé? Ki tudja. Én nem. Lehet, hogy Carroll ennyivel jobb Quinn-nél, hogy a baj ugyanaz, csak nála teljes szétesés nem lesz belőle.)
Basszus a Saints zsinórban úgy bukott el a rájátszásban (oké nem SB, de egy karnyújtásnyira volt), ami után kis túlzással azon se lepődtem volna meg ha a fél roster vagy fanbase öngyilkosságot követett volna el, főleg azután ami a tavalyi PO-ban történt.
És még lehetne mondani pár csapatot, akik nem mentek le kutyába egy hihetetlen szívszorító szezonzáró vereséget követően.ZERO_L
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ja.Falcons fanokon kívül csak engem basz fel mérhetetlenül, hogy az Atlanta rossz szereplését mindenki de tényleg mindenki(még az értelmesebb "szakértők" is) a lassan három éve(!!!) történt Super Bowl vereségre vetíti vissza???Több magnéziumot kéne szedned, mert az offenzìv stìlusod alapján téged sok minden felbasz.
És még lehetne mondani pár csapatot, akik nem mentek le kutyába egy hihetetlen szívszorító szezonzáró vereséget követően.
Kíváncsi vagyok meddig lesz ez a megúszós narratíva a Falconsszal kapcsolatban, de lemerem fogadni addig amíg be nem jutnak újra a PO-ba.
ZERO_L
Igen, a Falconsnál a tulaj, a HC és a QB is megtört fejben. Közben lelépett a blamáért leginkább felelős ember, aki pedig megújult. Véletlen lenne, h a környezetváltás és egy győztes szemléletű franchise és GM mellett tette ezt? Nem az.
A Saintsnél Benson családja végighordott nem egy betegséget, szétbaszta a stadionjukat egy hurrikán, felállt csődközelből nem egyszer, szted meghatotta bármi? Payton kb örök szerződést kapott a talpraállás után, teljes kontrollja van, szted nyomatszja bármi? Brees San Diegóból egy career threat sérülés és teljes leírás után szinte szégyen közepette újrakezdte, majd nyert (!!!)döntőt, szted összeszorul a segge már bármikor?
Blank egy elismert, dörzsölt üzletember, de billogként rákerült, h a sportban vesztes. Dan Quinn Pete Carroll árnyékával is küzd és egy nem bizonyított főedző, aki az egyik csapatrészben teljesen fakezű. Matty Ice minden fontos és sorsfordító csatát elbukott életében. Pont a SB lett volna a Brees-i karrier-eshetősége.
Nem emlékszem ilyen durván elbukott döntőre sem.
Soroljam?
Ne kérdezd, hogy miért nem lett teljes rebuild, gondolom túl nagy volt a tehetségszint a keretben. Ryan nem idős, Jonesok vadállatok, akikre lehet komplett csapatrészt építeni.
Különben meg Koetter egy eddig profi szinten senki által nem használt, újgenerációs Coryellt visz, feltételezem nem hagyják félbe most. Broncoséknál megtalálod, amit írtam róla tegnap pl. Mondjuk Quinn már repülhet év végén, jön új HC+DC, és restart.
Fast Willie
Plusz az, hogy mi törtent mással, mondjuk a Saintssel, mennyiben releváns ha az érdekel, hogy mi történik a Falconssal?
Semennyire.
Más jól kezelte, a Falconsnál meg még mindig isszák a levét. Annak ellenére, hogy a Saintsnél meg nem.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 384
Falcons fanokon kívül csak engem basz fel mérhetetlenül, hogy az Atlanta rossz szereplését mindenki de tényleg mindenki(még az értelmesebb "szakértők" is) a lassan három éve(!!!) történt Super Bowl vereségre vetíti vissza???Több magnéziumot kéne szedned, mert az offenzìv stìlusod alapján téged sok minden felbasz.
És még lehetne mondani pár csapatot, akik nem mentek le kutyába egy hihetetlen szívszorító szezonzáró vereséget követően.
Kíváncsi vagyok meddig lesz ez a megúszós narratíva a Falconsszal kapcsolatban, de lemerem fogadni addig amíg be nem jutnak újra a PO-ba.
ZERO_L
Igen, a Falconsnál a tulaj, a HC és a QB is megtört fejben. Közben lelépett a blamáért leginkább felelős ember, aki pedig megújult. Véletlen lenne, h a környezetváltás és egy győztes szemléletű franchise és GM mellett tette ezt? Nem az.
A Saintsnél Benson családja végighordott nem egy betegséget, szétbaszta a stadionjukat egy hurrikán, felállt csődközelből nem egyszer, szted meghatotta bármi? Payton kb örök szerződést kapott a talpraállás után, teljes kontrollja van, szted nyomatszja bármi? Brees San Diegóból egy career threat sérülés és teljes leírás után szinte szégyen közepette újrakezdte, majd nyert (!!!)döntőt, szted összeszorul a segge már bármikor?
Blank egy elismert, dörzsölt üzletember, de billogként rákerült, h a sportban vesztes. Dan Quinn Pete Carroll árnyékával is küzd és egy nem bizonyított főedző, aki az egyik csapatrészben teljesen fakezű. Matty Ice minden fontos és sorsfordító csatát elbukott életében. Pont a SB lett volna a Brees-i karrier-eshetősége.
Nem emlékszem ilyen durván elbukott döntőre sem.
Soroljam?
Ne kérdezd, hogy miért nem lett teljes rebuild, gondolom túl nagy volt a tehetségszint a keretben. Ryan nem idős, Jonesok vadállatok, akikre lehet komplett csapatrészt építeni.
Különben meg Koetter egy eddig profi szinten senki által nem használt, újgenerációs Coryellt visz, feltételezem nem hagyják félbe most. Broncoséknál megtalálod, amit írtam róla tegnap pl. Mondjuk Quinn már repülhet év végén, jön új HC+DC, és restart.
több mint 5 éve
Falcons fanokon kívül csak engem basz fel mérhetetlenül, hogy az Atlanta rossz szereplését mindenki de tényleg mindenki(még az értelmesebb "szakértők" is) a lassan három éve(!!!) történt Super Bowl vereségre vetíti vissza???Basszus a Saints zsinórban úgy bukott el a rájátszásban (oké nem SB, de egy karnyújtásnyira volt), ami után kis túlzással azon se lepődtem volna meg ha a fél roster vagy fanbase öngyilkosságot követett volna el, főleg azután ami a tavalyi PO-ban történt.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Mercurial receiver Antonio Brown, with a meeting at 345 Park Avenue only a week away, has gone unhinged again on Twitter, with this message: “Imagine conforming to a system giving it a 100 percent to see them treat me like this is unfairly [sic]! Making money of my swear and blood. F–k the NFL I’ll never play in that sh-t treat black people the worse [sic]! Clear my name and go f–k your self.”
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 903
Mercurial receiver Antonio Brown, with a meeting at 345 Park Avenue only a week away, has gone unhinged again on Twitter, with this message: “Imagine conforming to a system giving it a 100 percent to see them treat me like this is unfairly [sic]! Making money of my swear and blood. F–k the NFL I’ll never play in that sh-t treat black people the worse [sic]! Clear my name and go f–k your self.”
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Megnyugtató érzés, hogy egy csomó házias (rendmániás😜) fórumtársunk van.Legfőképp magatokat 😛 😉
Koleszban boroskólába áztattunk mindent😁
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 384
Megnyugtató érzés, hogy egy csomó házias (rendmániás😜) fórumtársunk van.Koleszban boroskólába áztattunk mindent😁
több mint 5 éve
xrace77
4 515
Tipp.A mezeknél értem a dolgot, mert ott ez működik, de pl a zoknikat gatyákat hogy? Mindenki ráírja alkoholosfilccel a nevét?Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ha a mezen a "pólót" érted/érti az ismerősöd, és az a kérdés, hogy úgy csinálják-e mint Donald Trump, hogy egy inget csak egyszer vesz fel és megy a kukába, akkor nem. A "pólót" (gatyát, alsóneműt) mossák és újra használják. Persze csak addig amíg kifogástalanok. Persze - ezt nem tudom, de felteszem - ha a játékos valamiért újat kér, nem hiszem, hogy azt mondanák neki, hogy nem kap.
A játékosok minden meccsre új mezt kapnak, vagy meccsek között kimossák a mezeket?
Tudja valaki?
Sobri Jóska
A felszerelés egy része - sisak, váll-, térd-, derékvédők, kesztyűk, cipők, stb. - viszont játékosra szabottak. Van aki addig használ egy kesztyűt amíg el nem rongyolódik vagy olyan görény szaga nem lesz, hogy elviselhetetlen, más meg meccsenként újat vesz fel. Van olyan is aki egész karrierjében egyetlen vállvédőt használ, más azt is rendszeresen cseréli. Itt nincs generális szabály.
A csapat-laundryról egyébként valamelyik évi Hard Knocksban v. All or Nothingban volt egy hosszabb lélegzetű rész, de meg nem mondom neked, hogy melyik évad / melyik műsor volt az. 😕 Hátha a google segít. Mondjuk sok izgalmasat / váratlant nem árult el, ugyanaz a process mint bármelyik nagyüzemben. Nap végén begyűjtik az összeizzadt, oroszlánszagú cuccokat nagy tartályokban, megy a mosodába, aztán visszajön tisztán. Ja, és a menetrend nem hét napos (nem csak meccs napokon van forduló), hanem 7/24, hiszen a játékosok edzenek is. Az edzőtermi felszerelést és a gyakorló pályás felszerelést is folyamatosan tisztítják és ha kell cserélik. Sőt az edzőkét és egyéb kiegészítő személyzetét is mosni, cserélni kell.
peterk2005
És ha az alkoholosfilcet is kiszedi a Tide?
Olyankor mi történik?
Kínzó kérdések ezek.
akdestroyer
Mosózsák. Edzés, vagy meccs után ebbe rakják egyénileg a zoknit, alsógatyát, aláöltöző polót...stb).
több mint 5 éve
Melegek.Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ki volt az, az asszony? 😀
A játékosok minden meccsre új mezt kapnak, vagy meccsek között kimossák a mezeket?
Tudja valaki?
Sobri Jóska
(Bocs, ésvagy férfi élettárs, vagy miafasznak hívják a buzik. A mai LMBTQ világban sosem lehet tudni.) 😊
akdestroyer
Melegnek hívták mindig a melegeket.
Persze a prosztók hívhatják buzinak, köcsögnek, homárnak, ratyinak, vagy aminek akarják. Lényegtelen, hisz prosztók.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 384
Belerakhatod a képregénybe a kérdésfelvetést. Pete Carroll agya rágózás közben biztos, hogy hasonló kérdéseken jár:A mezeknél értem a dolgot, mert ott ez működik, de pl a zoknikat gatyákat hogy? Mindenki ráírja alkoholosfilccel a nevét?Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ha a mezen a "pólót" érted/érti az ismerősöd, és az a kérdés, hogy úgy csinálják-e mint Donald Trump, hogy egy inget csak egyszer vesz fel és megy a kukába, akkor nem. A "pólót" (gatyát, alsóneműt) mossák és újra használják. Persze csak addig amíg kifogástalanok. Persze - ezt nem tudom, de felteszem - ha a játékos valamiért újat kér, nem hiszem, hogy azt mondanák neki, hogy nem kap.
Tudja valaki?
Sobri Jóska
A felszerelés egy része - sisak, váll-, térd-, derékvédők, kesztyűk, cipők, stb. - viszont játékosra szabottak. Van aki addig használ egy kesztyűt amíg el nem rongyolódik vagy olyan görény szaga nem lesz, hogy elviselhetetlen, más meg meccsenként újat vesz fel. Van olyan is aki egész karrierjében egyetlen vállvédőt használ, más azt is rendszeresen cseréli. Itt nincs generális szabály.
A csapat-laundryról egyébként valamelyik évi Hard Knocksban v. All or Nothingban volt egy hosszabb lélegzetű rész, de meg nem mondom neked, hogy melyik évad / melyik műsor volt az. 😕 Hátha a google segít. Mondjuk sok izgalmasat / váratlant nem árult el, ugyanaz a process mint bármelyik nagyüzemben. Nap végén begyűjtik az összeizzadt, oroszlánszagú cuccokat nagy tartályokban, megy a mosodába, aztán visszajön tisztán. Ja, és a menetrend nem hét napos (nem csak meccs napokon van forduló), hanem 7/24, hiszen a játékosok edzenek is. Az edzőtermi felszerelést és a gyakorló pályás felszerelést is folyamatosan tisztítják és ha kell cserélik. Sőt az edzőkét és egyéb kiegészítő személyzetét is mosni, cserélni kell.
peterk2005
Olyankor mi történik?
Kínzó kérdések ezek.
akdestroyer
- Biztosan kihúztam a vasalót?
- Vajon befizettem a gázszámlát?
- Hoztam magammal telefontöltőt?
- Mekkora lehet Richard Sherman .... agya?
- A punterek is emberek?
- Létezik Isten?
- Polkorrekt vagyok?
- Ma tényleg esni fog?
- Vajon hol térdel most Colin Kaepernick?
- Micsinálhat Tom Cable a las vegasi előszobában?
- Michael Bennett tényleg őrült?
- Earl Thomas melyik ujját is mutatta?
- Hogy is hívják azt a TE srácot a Ninersnél?
- Russell Wilson még élhet?
- Kiégtem vagy nem égtem ki?
- Adóztam a tavalyi évről?
- John Schneider tényleg a barátom?
- 4&1-re passzoljunk vagy fussunk?
- Jé, vége a meccsnek?
- Nyertünk?
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
A mezeknél értem a dolgot, mert ott ez működik, de pl a zoknikat gatyákat hogy? Mindenki ráírja alkoholosfilccel a nevét?Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ha a mezen a "pólót" érted/érti az ismerősöd, és az a kérdés, hogy úgy csinálják-e mint Donald Trump, hogy egy inget csak egyszer vesz fel és megy a kukába, akkor nem. A "pólót" (gatyát, alsóneműt) mossák és újra használják. Persze csak addig amíg kifogástalanok. Persze - ezt nem tudom, de felteszem - ha a játékos valamiért újat kér, nem hiszem, hogy azt mondanák neki, hogy nem kap.
Tudja valaki?
Sobri Jóska
peterk2005
Olyankor mi történik?
Kínzó kérdések ezek.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ki volt az, az asszony? 😀
Tudja valaki?
Sobri Jóska
(Bocs, ésvagy férfi élettárs, vagy miafasznak hívják a buzik. A mai LMBTQ világban sosem lehet tudni.) 😊
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Egyébként a mezeken a nevek illetve a számok ha jól látom csak ragasztva vagy valamiylen más technikával ráillesztve vannak, nem úgy mint egy drága merchandising cuccnál. Gondolom a Nike biztosít X mezt X méretben és így mindenkinek egyszerűbb.
több mint 5 éve
Gabesz92
1 453
Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Én egy ilyet találtam nem rég a Youtube-on, itt is mondják, hogy megy a mosóba a cucc.
Tudja valaki?
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=aZkQYE6Nc3c&t=4s
több mint 5 éve
Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:Ha a mezen a "pólót" érted/érti az ismerősöd, és az a kérdés, hogy úgy csinálják-e mint Donald Trump, hogy egy inget csak egyszer vesz fel és megy a kukába, akkor nem. A "pólót" (gatyát, alsóneműt) mossák és újra használják. Persze csak addig amíg kifogástalanok. Persze - ezt nem tudom, de felteszem - ha a játékos valamiért újat kér, nem hiszem, hogy azt mondanák neki, hogy nem kap.
Tudja valaki?
Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Nekem hétvégén egy laikus olyan kérdést szegezett, amire tizeniksz év meccsnézés után nem tudtam a választ:kimossák, a Tide se véletlenül hivatalos szponzora az nfl-nek
Tudja valaki?
Sobri Jóska
One might assume that teams have a new uniform for every game, and they do use special uniforms, like historic throwback uniforms, for special games. The reality is, however, they wear the same uniforms, either a home or away version, most games.
“That’s our job,” says Steve Urbaniak, equipment manager for the San Francisco 49ers. “So that every game, it looks like the players are coming out there in a new uniform, even though they’ve worn the same one for maybe eight games.”
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal