NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Bocsi, de ez történt.Biztos, hogy nem fogom a kollégámat egy fórumon kibeszélni, de lehetne, hogy nem úgy adod elő a dolgokat, hogy aki nem látta mi történt, az ne tartson engem a kommented alapján egy kreténnek? Mert eléggé távol állnak az itt leírt dolgaid a tényleges beszélgetéstől. Nagyon köszi.Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt. A legkovácssanyibb performance volt amire emlékezni tudok. Személyes kedvencem, a legvégén amikor 10-15 percig Maka próbálja számokkal alátámasztva meggyőzni, hogy annyira talán mégsem rossz ez a 49ers O. Kötél idegzet azért nem árt ha van.Nekem pont akkor tetszett meg Sanyi.
Sixo
Merthogy nem az általad leírtak történtek.
Az egész onnan indult, hogy Sanyi azt mondta, hogy őt, személy szerint nem győzte meg a 49ers O.
Maka nem számokkal támasztotta alá a mondandóját, hanem irreleváns pontszerzésekkel, amire Sanyi érvelt a D pontszerzéseivel, illetve azzal, hogy ha a D az 1 yardoson adja át a field pozit, az nem igazolja az O-t. (Igaz, nem is cáfolja.)
Maka -számomra érthetetlen, eddig tőle sosem látott módon- nem fogadta el Sanyi véleményét, hanem érvek nélkül kérdezgette, ugyanazt többször, (10-1 véletlen?, 23-0 szünetben nem elég?? Stb.) mire Sanyi -indokolatlan türelemmel- mindig elmondta, hogy ő benyomásokról, érzésekről, és ezek rá gyakorolt hatásáról beszél mindösszesen, és van e lehetősége saját véleménnyel rendelkezni a témában, akár a 10-1, akár a 23-0 dacára.
Nem volt.
Maka ezt nem fogadta el, mint aki bekattant szajkózott két alapvetően irreleváns számot és furcsa mód más olyan statot nem hozott elő, ami kizökkentette volna erről a vágányról a sajnos miatta kínos disputát.
Fura volt, de örültem, hogy Kovács “nemtudom” Sanyi végre markánsan állást foglalt.
Sobri Jóska
Maka
Sanyi elmondta a véleményét (irreleváns, hogy igaza volt, vagy sem, hisz vélemenyt mondott szakkommentátorként, és szerintem se volt, szerintem is jó a 49ers O), te meg nem eresztetted, mindenképp a saját megközelítésedet, igazadat akartad vele kimondatni.
Hallgasd vissza, rettentő kínos volt.
Te kérdezel, oké.
Ő elmondja amit gondol, oké.
Te lezárod a témát, megemlítve, hogy nem így van, nem így gondolod, oké.
De rákattanni, és még legaláb négyszer erőltetni, miközben nyilvánvaló volt, hogy Sanyi nem fog tágítani (hiszen nem tényeken, hanem benyomásokon alapult a véleménye), nem oké.
Nem halálos, de kínos.
És nem Sanyinak, ahogy Sixo írta.
És meg kell védjem ebben az egy szegmensben őt, még ha amúgy sokszor kritikát is mondok rá.
Mivel én kedvelem a munkádat, és ha olyan a teljesítmény meg is írom izibe, maximális elismeréssel, úgy vélem ha valami balul sikerül, azt is leírhatom anélkül, hogy félreértsd.
Nem hiszem, hogy az én kommentem alapján bárki kreténnek tartana, én se tartalak, de az a pár perc eléggé kínosra vagy mondhatni kreténre sikerült. Van, hogy a riporter, műsorvezető belülről máshogy éli meg, lehet itt is ez történt.
Egyszer hallgasd vissza, és ha utána azt mondod nem volt hiba az erőltetés, akkor (bár egyet nem értve, de téged respektálva) zárom a témát.
Ha meg úgy gondolod, hogy hiba volt így erőltetni az igazadat, akkor szintén zárhatjuk, hiszen lett tanulság.
több mint 5 éve
Maka
2 760
Biztos, hogy nem fogom a kollégámat egy fórumon kibeszélni, de lehetne, hogy nem úgy adod elő a dolgokat, hogy aki nem látta mi történt, az ne tartson engem a kommented alapján egy kreténnek? Mert eléggé távol állnak az itt leírt dolgaid a tényleges beszélgetéstől. Nagyon köszi.Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt. A legkovácssanyibb performance volt amire emlékezni tudok. Személyes kedvencem, a legvégén amikor 10-15 percig Maka próbálja számokkal alátámasztva meggyőzni, hogy annyira talán mégsem rossz ez a 49ers O. Kötél idegzet azért nem árt ha van.Nekem pont akkor tetszett meg Sanyi.
Sixo
Az egész onnan indult, hogy Sanyi azt mondta, hogy őt, személy szerint nem győzte meg a 49ers O.
Maka nem számokkal támasztotta alá a mondandóját, hanem irreleváns pontszerzésekkel, amire Sanyi érvelt a D pontszerzéseivel, illetve azzal, hogy ha a D az 1 yardoson adja át a field pozit, az nem igazolja az O-t. (Igaz, nem is cáfolja.)
Maka -számomra érthetetlen, eddig tőle sosem látott módon- nem fogadta el Sanyi véleményét, hanem érvek nélkül kérdezgette, ugyanazt többször, (10-1 véletlen?, 23-0 szünetben nem elég?? Stb.) mire Sanyi -indokolatlan türelemmel- mindig elmondta, hogy ő benyomásokról, érzésekről, és ezek rá gyakorolt hatásáról beszél mindösszesen, és van e lehetősége saját véleménnyel rendelkezni a témában, akár a 10-1, akár a 23-0 dacára.
Nem volt.
Maka ezt nem fogadta el, mint aki bekattant szajkózott két alapvetően irreleváns számot és furcsa mód más olyan statot nem hozott elő, ami kizökkentette volna erről a vágányról a sajnos miatta kínos disputát.
Fura volt, de örültem, hogy Kovács “nemtudom” Sanyi végre markánsan állást foglalt.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt. A legkovácssanyibb performance volt amire emlékezni tudok. Személyes kedvencem, a legvégén amikor 10-15 percig Maka próbálja számokkal alátámasztva meggyőzni, hogy annyira talán mégsem rossz ez a 49ers O. Kötél idegzet azért nem árt ha van.Nekem pont akkor tetszett meg Sanyi.
Sixo
Nem volt.
több mint 5 éve
Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt.Hát nem egy shawnka volt na, de ezt eddig is tudtuk.
Sixo
Viszont Ricsi a héten mindenkit felülmúlt, direkt úgy csűrte-csavarta a mondandóját, hogy meg tudja említeni Herremanst. Respektálom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Valaki írta a saints meccs eredményközvetítőjében, hogy lassan ott tartunk, hogy ha nem lennének játékvezetők a pályán, jobban járnánk és ténylegtwitter.com/BadSportsRefs/status/1198758923215478784
Szénné vannak zászlózva a mérkőzések és egyszerűen nem értem miért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt. A legkovácssanyibb performance volt amire emlékezni tudok. Személyes kedvencem, a legvégén amikor 10-15 percig Maka próbálja számokkal alátámasztva meggyőzni, hogy annyira talán mégsem rossz ez a 49ers O. Kötél idegzet azért nem árt ha van.
több mint 5 éve
Bo???Nem. Ő sem.Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkNálam pl. Shaun Alexander top5.
braxa88
Befért?
Sobri Jóska
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nem. Ő sem.Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkNálam pl. Shaun Alexander top5.
braxa88
Befért?
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkNálam pl. Shaun Alexander top5.
braxa88
Befért?
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Na ez egy ügyes punter 😀twitter.com/freak1ngawesome/status/1198055062012071937?s=20
több mint 5 éve
Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkLT nekem is azonnal beugrott. De csak olyan játékos helyére tudtam volna berakni, akit nem ismertem / nem láttam játszani. Az pedig azt jelenti, hogy alighanem nem lenne igazam. 😊
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkMinden ilyen lista erdekes.
braxa88
Nekem pl hogy a 24be se kerult be J Charles.
Neki mondjuk ott a bibi hogy semmit se nyert meg a PO se nagyon volt meg...
több mint 5 éve
peterk, mindjárt jön és elmagyarázza neked, hogy ez csak azért lehet mert szerencsés volt a west és a sorsolás ciklikussága miatt, pont azokban a periódusokban kapta az ellenfeleket, amikor azok éppen a gyengébb éveiket nyomták, azok a mocskos mázlisták...Peterk jön, de nem magyaráz el semmit, mert a csoport ellenfelek nem változnak, a sorsolásnak nincs jelentősége. 😊
várd ki, tényleg mindjárt itt van, már hallom is a lépteit...
ZERO_L
Szóval teljesen igazad van. Csak annyi hiányzik, hogy abban az időszakban amikor a Pats sz*rrá veri a divíziót, a Jets, Dolphins vagy Bills nyerjen egy Superbowlt, a másik kettő produkáljon egy-egy 12-4-es szezont, és a négy évből 3-ban három csapat is pozitív mérleggel zárjon. Piece of cake, a Jets / Dolphins / Bills hármas hajszál híján megcsinálta. Nem is értem min problámáznak a többiek. Oh, wait... 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Nem az a célom, hogy haterek megkedveljék a csapatom, aszem vagyunk elegen így is.ZERO_LAzért érzed, h ezzel milyen sokat teszel azért h a haterek megkedveljék a csapatod
Black_Adder
Inkább a nevetséges és szánalmas érveiken jó mulatni. 😊
És 2015 óta az afc west csapatok a chiefs nélkül kilenccel több győzelmet értek el a pats nélküli afc easteseknélpeterk, mindjárt jön és elmagyarázza neked, hogy ez csak azért lehet mert szerencsés volt a west és a sorsolás ciklikussága miatt, pont azokban a periódusokban kapta az ellenfeleket, amikor azok éppen a gyengébb éveiket nyomták, azok a mocskos mázlisták...
r.baggio
várd ki, tényleg mindjárt itt van, már hallom is a lépteit...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Hat mit monnyak? Ha par hater az ara, hogy legyenek Chiefs gyuruk (igy tobbesszamban), egye fene, megbirkozom a haterekkel.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Azon gondolkodom vajon x év múlva lesznek egyesektől olyan hangok, ahol majd Mahomes MVP címeit/Andy Reid legacy-jét csillagozzák a "nevetségesen gyenge" AFC West miatt?Tényleg nem látod a különbséget aközött, hogy a csoportellenfelek mindenki ellen szarok és konstans top10 draftolók, vagy csak van egy kiemelkedő csapat a csoportban?
twitter.com/KCChiefs_Matt/status/1196651024204873729
Illetve fel tehetném úgy is a kérdést, hány gyűrűt kell szereznie a Chiefsnek, hogy előmásszanak a haterek a repedésekből... #sixeasywins
ZERO_L
több mint 5 éve
És 2015 óta az afc west csapatok a chiefs nélkül kilenccel több győzelmet értek el a pats nélküli afc easteseknél
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ZERO_LAzért érzed, h ezzel milyen sokat teszel azért h a haterek megkedveljék a csapatod
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Azon gondolkodom vajon x év múlva lesznek egyesektől olyan hangok, ahol majd Mahomes MVP címeit/Andy Reid legacy-jét csillagozzák a "nevetségesen gyenge" AFC West miatt? twitter.com/KCChiefs_Matt/status/1196651024204873729
Illetve fel tehetném úgy is a kérdést, hány gyűrűt kell szereznie a Chiefsnek, hogy előmásszanak a haterek a repedésekből... #sixeasywins
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
És ha ezek nincsenek, akkor emailben vagy twitteren teszi fel a kérdését? Netán bepötyögi régi mobiltelefonon?Ez utóbbira kanyarodva.heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
beolvasnak egy smskérdést, hogy mi a különbség a DT és DE között(nyílván még sok meccset nem látott a kérdező, nem gond). Sanyi itt elkezd 1-es 2es 3as tecknikákról meg gapekről beszélni (nyílván összevissza), hát biztos okosabb lett az smsező 😀
braxa88
mondjuk ezeknek az sms-eknek nem tudom mi értelme, nincs náluk google?
eaglesmcnabb
Van egy tündéri bácsika, nálunk mindenki csak Djokovics bának hívja, mert általában az ő meccse felől érdeklődik. Hetente legalább egyszer betelefonál, hogy elnézést a zavarásért, de meg tudnánk neki mondani, hogy mikor játszik Djokovics, a Real, a Barca, melyik BL-meccset adja a tévé, néha kedélyesen eldiskurál a Fradiról, a válogatottról.
Teletexten szokta nézni az eredményeket, de ott sokszor nem találja, ezért azok felől is szokott érdeklődni. Nem mondom, hogy itt is erről van szó, de simán lehet, hogy idősebb kategóriás, angolul és a számítógépekhez/okos dolgok nem értő ember, akinek így könnyebb, mint keresgélnie a dolgokat
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez utóbbira kanyarodva.heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
beolvasnak egy smskérdést, hogy mi a különbség a DT és DE között(nyílván még sok meccset nem látott a kérdező, nem gond). Sanyi itt elkezd 1-es 2es 3as tecknikákról meg gapekről beszélni (nyílván összevissza), hát biztos okosabb lett az smsező 😀
braxa88
mondjuk ezeknek az sms-eknek nem tudom mi értelme, nincs náluk google?
eaglesmcnabb
Van egy tündéri bácsika, nálunk mindenki csak Djokovics bának hívja, mert általában az ő meccse felől érdeklődik. Hetente legalább egyszer betelefonál, hogy elnézést a zavarásért, de meg tudnánk neki mondani, hogy mikor játszik Djokovics, a Real, a Barca, melyik BL-meccset adja a tévé, néha kedélyesen eldiskurál a Fradiról, a válogatottról.
Teletexten szokta nézni az eredményeket, de ott sokszor nem találja, ezért azok felől is szokott érdeklődni. Nem mondom, hogy itt is erről van szó, de simán lehet, hogy idősebb kategóriás, angolul és a számítógépekhez/okos dolgok nem értő ember, akinek így könnyebb, mint keresgélnie a dolgokat
több mint 5 éve
Remélem lesz ereje és lehetősége visszatérni!streamable.com/8zrb0?fbclid=IwAR0Ijacor8GancwA61qNtcl1v9VGiJ4VxinxxJ7pS-G-Zp_mXBzf3m9gYRg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "