NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Már regisztrált:Sanyi nem tud regisztrálni ide, addig mi több mindent tudunk mint ő! 😁Pont ezt akartam írni. Azzal, hogy megnézek a sport tv-ről heti 4-5 meccset és a Steelersét streamről, valamint elolvasom a fórum hozzászólásokat, már nagyjából képben vagyok a ligával. Persze érteni nem értek hozzá, de nagyjából ismerek csapatonként 10-12 játékost és a csapatok erősségeit, gyengeségeit. Azért a kis apróért, amit Sanyi kap, ő is rászánhatna ennyit az életéből, megtisztelve a nézőket.Ez az egész olyan magyaros egyébként. Biztos vagyok benne, hogy van olyan tudás itt a fórumon ami segítene a közvetítésekhez való felkészülésben és abban is, hogy a sport tv csapata is tudna olyan információkat megosztani itt ami új és hasznos lenne. De inkább mindenki utál mindenkit 😀szerintem senki nem utálja, sőt kurvára hálásak vagyunk a közvetítésekért (a héten pl 7 meccset lehet élőben nézni HDban, akkora TVn amekkoraban akarod mindenféle stream nélkül) .* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Black_Adder
Az más kérdés hogy van 2 szakértő, aki sokak számára ront a meccsek élvezhetőségén.
braxa88
peach
Szokol
Azért itt nagyszerű szakik vannak!
steelwolf
Captain Mcbright
több mint 5 éve
Sanyi nem tud regisztrálni ide, addig mi több mindent tudunk mint ő! 😁Pont ezt akartam írni. Azzal, hogy megnézek a sport tv-ről heti 4-5 meccset és a Steelersét streamről, valamint elolvasom a fórum hozzászólásokat, már nagyjából képben vagyok a ligával. Persze érteni nem értek hozzá, de nagyjából ismerek csapatonként 10-12 játékost és a csapatok erősségeit, gyengeségeit. Azért a kis apróért, amit Sanyi kap, ő is rászánhatna ennyit az életéből, megtisztelve a nézőket.Ez az egész olyan magyaros egyébként. Biztos vagyok benne, hogy van olyan tudás itt a fórumon ami segítene a közvetítésekhez való felkészülésben és abban is, hogy a sport tv csapata is tudna olyan információkat megosztani itt ami új és hasznos lenne. De inkább mindenki utál mindenkit 😀szerintem senki nem utálja, sőt kurvára hálásak vagyunk a közvetítésekért (a héten pl 7 meccset lehet élőben nézni HDban, akkora TVn amekkoraban akarod mindenféle stream nélkül) .* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Black_Adder
Az más kérdés hogy van 2 szakértő, aki sokak számára ront a meccsek élvezhetőségén.
braxa88
peach
Szokol
Azért itt nagyszerű szakik vannak!
több mint 5 éve
topin
2 007
Ez az egész olyan magyaros egyébként. Biztos vagyok benne, hogy van olyan tudás itt a fórumon ami segítene a közvetítésekhez való felkészülésben és abban is, hogy a sport tv csapata is tudna olyan információkat megosztani itt ami új és hasznos lenne. De inkább mindenki utál mindenkit 😀Ez picit magyaros jelenség..és ha valaki odakerül, akkor egyből úgy érzi valaki lett, akiről már benyomást se lehet írni, mert az busz alá lökés..Ráadásul valóban nagyon fura, szakmai kérdésekben olyan embereket kérdezni és a válaszaikat a laikusok felé szakmai tényként tálalni, akik kicsit szakavatottabbaknak már mulatságosan béna dolgokat mondanak.
peach
Nyilván Kovács Sanyi olyan szinten összefonódott a sport tévés közvetítéssel, mint Korda a pókerrel. És óriási része van a népszerűsítésben, azt se gondolom, hogy hanyagolni kellene őt, mert már bútordarab. A szakértőbb nézőknek kellene elfogadni, hogy ő szakérteni nem fog soha, nem ezért van ott. Igaz, mondjuk a szakmai kérdések feltételét sem kellene forszírozni Gyula vagy Sanyi felé, mert abból jön az, hogy kiütközik a hiányosság, mint a szó szoros értelemben vett szakkommentátor. Egyikük ráadásul még unalmas is. Nekem. Ez is egy benyomás csupán, mert másnak, meg lehet nem az. Azt viszont nem értem, hogy ha a nagy többségnek az és az új nézők behúzása felé sem a legjobb opció valaki emiatt, akkor miért nincs kísérlet kedvelhetőbb vagy akár megosztóbb figurát keresni..És igazából ez a belterjesség, azt sugallja, hogy minket nem érdekel, ki mit gondol, mert nekünk így jó, jók vagyunk. Kicsit ez jött le Maka kirohanásából, ahelyett, hogy csupán elfogadná a benyomást, ami ráadásul az előtte lévő megítélést és az ez utánit sem változtatja meg. A blog megosztás az rendben van, kattintsatok, de ha negatívan véleményeznek valamit, akkor leszólom a helyet. Ez nem szimpatikus nekem, de ez is csak egy benyomás, egy konkrét szituációra, nem az egész emberre.
Mivel többnyire laikusok nézik a meccseket, szerintem elfér egy Sanyi féle figura. Az meg a szerkesztők felelőssége hogyan használják és nem az ő sara, ha úgy állítják be amire alkalmatlan és ezzel átverik a laikusokat, akik kvázi fizetnek érte, hogy ezt nézzék.
több mint 5 éve
Sztroga
123
de kié volt a momentum, sanyié vagy makáé?
több mint 5 éve
Pont ezt akartam írni. Azzal, hogy megnézek a sport tv-ről heti 4-5 meccset és a Steelersét streamről, valamint elolvasom a fórum hozzászólásokat, már nagyjából képben vagyok a ligával. Persze érteni nem értek hozzá, de nagyjából ismerek csapatonként 10-12 játékost és a csapatok erősségeit, gyengeségeit. Azért a kis apróért, amit Sanyi kap, ő is rászánhatna ennyit az életéből, megtisztelve a nézőket.Ez az egész olyan magyaros egyébként. Biztos vagyok benne, hogy van olyan tudás itt a fórumon ami segítene a közvetítésekhez való felkészülésben és abban is, hogy a sport tv csapata is tudna olyan információkat megosztani itt ami új és hasznos lenne. De inkább mindenki utál mindenkit 😀szerintem senki nem utálja, sőt kurvára hálásak vagyunk a közvetítésekért (a héten pl 7 meccset lehet élőben nézni HDban, akkora TVn amekkoraban akarod mindenféle stream nélkül) .* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Black_Adder
braxa88
peach
több mint 5 éve
Azé ne keverjük a sziklaszilárd tényeket meg a gyözelmi mutatókat, egyebeket, mer könnyen átcsúszunk a soldadizmus iszapjába.PROTECT ALEX SMITH!
Team Expected Points Added per Game through week 11. Horizontal is offense. Vertical is defense. As always, up and right are good. t.co/QarwIxKU9f
Ha csak fölbóklászol az espéen oldalára rápitylogni az egyik legnagyobb élő nfl analitikus ábráira, akkor az a véleményed támadhat, hogy erősen közepes bizony az a Niner ofenz, persze ezt megerősíthetnéd, ha benézel Pítíékhez, nem bűn ha körül néz az ember a pokolban...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ez az egész olyan magyaros egyébként. Biztos vagyok benne, hogy van olyan tudás itt a fórumon ami segítene a közvetítésekhez való felkészülésben és abban is, hogy a sport tv csapata is tudna olyan információkat megosztani itt ami új és hasznos lenne. De inkább mindenki utál mindenkit 😀szerintem senki nem utálja, sőt kurvára hálásak vagyunk a közvetítésekért (a héten pl 7 meccset lehet élőben nézni HDban, akkora TVn amekkoraban akarod mindenféle stream nélkül) .* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Black_Adder
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
szerintem senki nem utálja, sőt kurvára hálásak vagyunk a közvetítésekért (a héten pl 7 meccset lehet élőben nézni HDban, akkora TVn amekkoraban akarod mindenféle stream nélkül) .* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Black_Adder
Az más kérdés hogy van 2 szakértő, aki sokak számára rontanak a meccsek élvezhetőségén.
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀* ezé utálják a bowl.hu-n a sport tévét chapter 200 😀
peach
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
* ezé utálják a sport tévében a bowl.hu-t chapter 200 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Egy ilyen vita miatt csak visszanéztem mi történt. Általában ha sporttvn nézem a meccset automata kizárja már az agyam mit beszélnek a magyar közvetítők.Viszont az tény, hogy Kovács Sanyi egyáltalán nem volt gáz a hajnalban előadott performanszával, ahogy Sixo sugallta, és ebben tartottam fontosnak árnyalni a véleménye alapján kialakulható képet.Úgy, hogy helyette engem dobsz be a busz alá és hosszú bekezdéseken át kínosnak, cikinek, kattantnak, kocsmai jellegűnek nevezed a szakmai beszélgetésem vele?
Sobri Jóska
Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.
Maka
Igazából annyi történt hogy két kommentátor vitatkozott. Maka ezt a kis vitát itt a személye ellen indított támadásnak fogja fel. Bírni kell a kritikát, ennyi.
több mint 5 éve
Én ugyan nem nézek sport TVs közvetítést, amíg ellopják az atmoszféra hangot, megfosztva ezzel a meccs hangulatától, ellenben egy "vitában" vannak általános szabályok, amik közül 1 ide vonatkozik az elmondottak alapján- A vitában érvek a fegyverek. Egy jó érv nem feltétlen statisztikán alapul, de mindenképp tényen. Nem benyomáson. A benyomást alapozhatod tényre és akkor ha kérdőre vonják a benyomásod, mondhatod azokat a tényeket, amikre alapozod.
Ugyanitt, amikor valamiről elhangzik vélemény olyanok számára akik ki vannak zárva a vitából, pl egy közvetítés alkalmával a közvetítést nézők, akkor nem szerencsés egy csapatról negatívan beszélni. Ha veszít, inkább az ellenfélről pozitívan, ha nyer, akkor nem biztos hogy meg kell osztani a negatív hullámokat. Senki nem szeret rosszat hallani a kedvenc csapatáról, akkor se ha szar. A saját kedvencet a szurkolói ócsárolhatják, de "kívülállóval" szemben életbe lép a védelmi ösztön.
23-0-nál miért arról kell beszélni, hogy mit csinálnak rosszul? Valamit biztos jól csináltak ha 23-0val állnak. Ha szar az offense, akkor dicsérjék a védelmet és az offenset max ehhez a védelemhez képest állítsák be gyengébbnek.
Ha 10-1-gyel állnak miért kell arról beszélni, hogy miben gyengék? Valamit biztos jól csinálnak, beszéljenek arról.
Látatlan, hallatlan nem mondhatnék véleményt, de akár konstruktív volt a vita akár nem, az mindenképp pozitív, ha valaki talált valami pozitívat egy 10-1-gyel álló 23-0-ra vezető csapat kapcsán és legalább árnyalta néhány ténnyel a negatív szakvéleményt, amiről ezek szerint nem derült ki, hogy milyen tényeken alapszik.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Nem az egyetértéssel van probléma, mert mint lentebb kifejtettem, inkább én sem a pro, hanem inkább a kontra tábort erősítem. De attól még egy szakértőtől sztem elvárható, hogy vmivel indukoljon. Az sztem is pozitív, hogy beleáll egy vitába, de könyörgöm, azért próbáljuk alátámasztani vmivel.Alátámasztotta.
gabokocka
Legfeljebb van aki számára nem legitim módon.
több mint 5 éve
Nem az egyetértéssel van probléma, mert mint lentebb kifejtettem, én sem a pro, hanem inkább a kontra tábort erősítem. De attól még egy szakértőtől sztem elvárható, hogy vmivel indokoljon. Az sztem is pozitív, hogy beleáll egy vitába, de könyörgöm, azért próbáljuk alátámasztani vmivel.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Sanyi megint kovácssanyis volt - felkészületlen, séróból poénkodó, hülyeségeket beszélő?Szerintem meg alapesetben saját véleménye/benyomása a kérdés.
Egy szakkommentátor azért van ott, hogy szakértsen, ne megérzéseket, benyomásokat nyökögjön.
Akkor hívják be Bödőcst, ő vicces, lehet ért hozzá, lehet nem, benyomásai biztos neki is vannak.
gabokocka
És ez csak egy vélemény volt.
Nekem pl. talán Buday a kedvenc szakim Höri után, de azt az egyet nem szeretem nála pl. hogy ő sokszor PFF alapján kijelenti XY játékosról, hogy 5. legjobb a posztján. És nem mondja elé hogy szerintem/szerintünk, hanem tényként kezeli. Tuti hogy több tudományos érv van mögötte, mint Sanyi véleményében, de attól még nem lesz tény. És Sanyi ezt nem tényként közölte, csupán a saját véleményét fejezte ki. Még ha nem is kell/lehet vele egyet érteni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Egy szakkommentátor azért van ott, hogy szakértsen, ne megérzéseket, benyomásokat nyökögjön.Evvel vitába szállnék.
gabokocka
Egy szakkommentátor több okból lehet a kommentátor mellett.
Egyrészt az általad is írt szakértés miatt.
Sok ilyen van soccermeccsen, vagy dartson, atlétika, kosár, a héten néztem curlinget, ott is ez alapján hívtak szakkommentátort.
De emellett egy szakkommentátor lehet hangulati elem is, mint pl. annak idején Korda Gyuri bá pókeren (teljesen fogalmatlan az öreg a pókerhez, de nagyon kedves, hangulatos, jóindulatú, miközben tizeniksz éve ő a szakkommentátor úgy, hogy EV-ről, ROI-ról, range-ről fingja sincs, nem látja milyen outok jöhetnek még, sőt, teljesen irreális megjegyzéseket tesz, vagy azt nem tudja ki emelt, ki adott meg, ki emelt vissza).
De lehet kiöregedett sportoló a közvetített sportból, aki szakmailag ettől még kakukk, de vannak jó sztorijai, esetleg humora, működik az összhang a kommentátorral. Van erre példa soccernél, autó-, motorsportoknál, de a kezdeteknél még az egyébként bevallottan beszélni nem tudó Uj Péter is szakkommentárkodott NBA meccsen.
És arra a kérdésre, hogy "Szerinted ki a legjobb irányító?" vagy "Garoppolot hova rakod az irányítók rangsorában?" bizony benyomásokat, véleményt lehet csak mondani. Aztán amellett lehet érvelni.
Maka jól és tudatosan, közvetítésenként minimum 10 ilyen provokatív, egzaktul megválaszolhatatlan kérdést feltesz, bárki is a partnere, ezzel ösztönözve az informácoóáramlást, érvelést, és a legtöbb esetben csak nyökögnek meg mismásolnak válasz helyett. Tegnap -újszerű módon- Sanyi beleállt egy ilyen disputába, hogy "Meggyőző e számodra a 49ers O?", ami minimum díjazandó - függetlenül attól, hogy azon amit mondott sokan meglepődtünk. Ki otthon, ki a közvetítőfülkében. 😊
több mint 5 éve
Sanyi megint kovácssanyis volt - felkészületlen, séróból poénkodó, hülyeségeket beszélő?Egy szakkommentátor azért van ott, hogy szakértsen, ne megérzéseket, benyomásokat nyökögjön.
Akkor hívják be Bödőcst, ő vicces, lehet ért hozzá, lehet nem, benyomásai biztos neki is vannak.
több mint 5 éve
Úgy, hogy leírtam tényszerűen mi történt.Viszont az tény, hogy Kovács Sanyi egyáltalán nem volt gáz a hajnalban előadott performanszával, ahogy Sixo sugallta, és ebben tartottam fontosnak árnyalni a véleménye alapján kialakulható képet.Úgy, hogy helyette engem dobsz be a busz alá és hosszú bekezdéseken át kínosnak, cikinek, kattantnak, kocsmai jellegűnek nevezed a szakmai beszélgetésem vele?
Sobri Jóska
Maka
Nem volt se busz, se ciki, se kattant.
És igen, ha valaki elismeri, hogy nem tényeken alapul a meggyőződése, hanem benyomásokon, megérzéseken, ennek ellenére a beszélgetőpartnere erőlteti, hogy nincs igaza, az tipik a kocsmai politizálás szintje.
És igen, kínos, legalábbis számomra nézőként, hogyha valaki ebbe így belehibázik.
És igen, mivel sok közvetítésedet hallottam már úgy vélem, hogy -kiemelve, hogy ilyet még nem tapasztaltam tőled- ez most egy ilyen hiba volt, és nem Sanyi "baszta el".
Meglepne, ha erre a sértődés lenne a helyes válasz.
Főleg, hogy ez egy alapvetően Sanyiról szóló disputa, amiben téged személy szerint annyi kritika (bár én annak se nevezném) ért, idézem magamtól: Maka -számomra érthetetlen, eddig tőle sosem látott módon- nem fogadta el Sanyi véleményét
És tényleg nem fogadtad el.
Ami szíved joga.
De ha nem reagálok Sixora, akkor az a kép marad, hogy Sanyi megint kovácssanyis volt. Pedig pont most nagyon nem.
Az jobb lett volna? Mégiscsak kollegád, és kedves, jóindulatú szakkommentátor.
A többi, amit a valóban általam leírtak alapján sérelmezel egy benyomás, egy személyes vélemény, hogy kínos volt. (Szerintem. Szerinted, szerintetek nem, léphetünk.)
Ne vízionálj bele buszt, se kattanást, se cikit, hiszen ez meg se történt.
több mint 5 éve
tanulság: Sanyival nem érdemes NFL-es vitába szállniSobrival se 😀
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
tanulság: Sanyival nem érdemes NFL-es vitába szállni
több mint 5 éve
Szerintem meg a fórumozók döntő többségének van véleménye rólad, kizártnak tartom hogy Sobri kommentje alapján ez egy csapásra megváltozna. Még az övé sem változott.Viszont az tény, hogy Kovács Sanyi egyáltalán nem volt gáz a hajnalban előadott performanszával, ahogy Sixo sugallta, és ebben tartottam fontosnak árnyalni a véleménye alapján kialakulható képet.Úgy, hogy helyette engem dobsz be a busz alá és hosszú bekezdéseken át kínosnak, cikinek, kattantnak, kocsmai jellegűnek nevezed a szakmai beszélgetésem vele?
Sobri Jóska
Maka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem láttam, hallottam a történteket, de hogy is fogalmazzak, hogy ne legyen bántó.Sanyiról simán el tudom képzelni, hogy három játékost nem tud megnevezni a vitában felmerült csapatokból, így pedig nehéz érdemben vitatkozni. Empirikus benyomások alapján tények alátámasztása nélkül pedig bárkiről bármit mondhatok, hiszen nincsenek érveim, csak így gondolom.
Pedig aztán én sem vagyok a 49ers offense bandwagonján, mert sztem JG erős középszer, és a kis Shanny a zseni (illetve a labda túloldalán ott a fingatós D), de ez csak egy ideig fog ülni, előbb utóbb a PO-ban a QB-nak is elő kell állni és akkor ott lesz vége a dalnak.
több mint 5 éve
Maka
2 760
Viszont az tény, hogy Kovács Sanyi egyáltalán nem volt gáz a hajnalban előadott performanszával, ahogy Sixo sugallta, és ebben tartottam fontosnak árnyalni a véleménye alapján kialakulható képet.Úgy, hogy helyette engem dobsz be a busz alá és hosszú bekezdéseken át kínosnak, cikinek, kattantnak, kocsmai jellegűnek nevezed a szakmai beszélgetésem vele?
Sobri Jóska
Szerkesztette: Maka
több mint 5 éve
Lehet, hogy számodra kínos volt, de nem azért ülök ott, hogy bólogassak mindenre, amit a szakértő mond, MakaEz így igaz.
Ezt hívják egészséges oppozíciónak. Egy szakértő vs. műsorvezető egyetnemértés, ellenpont jót is tud tenni egy közvetítésnek.
Egyébként így is elegendő visszajelzést kaptam az ügyben, hogy tudjam, hogy nem volt kínos, de tudod, ez ugyanolyan “benyomás” a részedről, amit nem feltétlen lehet a másik oldalról megdönteni.Így igaz.
Maka
Nekem ez a benyomásom, számomra kínos volt, ahogy egy kocsmában nem lett volna az, adásban az volt. Felesleges valakit a benyomásairól győzködni.
Viszont az tény, hogy Kovács Sanyi egyáltalán nem volt gáz a hajnalban előadott performanszával, ahogy Sixo sugallta, és ebben tartottam fontosnak árnyalni a véleménye alapján kialakulható képet.
Nem téged kritizálandó írtam, hanem reagáltam egy valótlan megközelítésre. Tényszerűen nem igaz, hogy Sanyi kovácssanyis volt, sőt, inkább magához képest meglepően határozottan foglalt állást. Végülis ezt kihoztad belőle, ez mindenképp pozitívum, -hiszen az utóbbi időben több nemtudomott nyomott, mint bármi mást-, még ha az azt követő 2 percben egyszer se szólalt meg, én azt hittem haza is ment. 😊
több mint 5 éve
Maka
2 760
Az a baj, hogy ebben a témában nem lehet benyomásokra alapozni, mert vannak sziklaszilárd tények. Én is kijelenthetem benyomásra alapozva, hogy a Bengals egy jó csapat, attól még a mellettem ülő ugyanúgy megkérdezné, hogy ezt így mégis mire fel.Bocsi, de ez történt.Biztos, hogy nem fogom a kollégámat egy fórumon kibeszélni, de lehetne, hogy nem úgy adod elő a dolgokat, hogy aki nem látta mi történt, az ne tartson engem a kommented alapján egy kreténnek? Mert eléggé távol állnak az itt leírt dolgaid a tényleges beszélgetéstől. Nagyon köszi.Aki nem látta volna, az mindenképp hallgassa meg a ma hajnali Packers vs 49ers meccset. Maga a meccs szar volt, azért is elég hallgatni. Kovács Sanyi hatalmasat tolt. A legkovácssanyibb performance volt amire emlékezni tudok. Személyes kedvencem, a legvégén amikor 10-15 percig Maka próbálja számokkal alátámasztva meggyőzni, hogy annyira talán mégsem rossz ez a 49ers O. Kötél idegzet azért nem árt ha van.Nekem pont akkor tetszett meg Sanyi.
Sixo
Merthogy nem az általad leírtak történtek.
Az egész onnan indult, hogy Sanyi azt mondta, hogy őt, személy szerint nem győzte meg a 49ers O.
Maka nem számokkal támasztotta alá a mondandóját, hanem irreleváns pontszerzésekkel, amire Sanyi érvelt a D pontszerzéseivel, illetve azzal, hogy ha a D az 1 yardoson adja át a field pozit, az nem igazolja az O-t. (Igaz, nem is cáfolja.)
Maka -számomra érthetetlen, eddig tőle sosem látott módon- nem fogadta el Sanyi véleményét, hanem érvek nélkül kérdezgette, ugyanazt többször, (10-1 véletlen?, 23-0 szünetben nem elég?? Stb.) mire Sanyi -indokolatlan türelemmel- mindig elmondta, hogy ő benyomásokról, érzésekről, és ezek rá gyakorolt hatásáról beszél mindösszesen, és van e lehetősége saját véleménnyel rendelkezni a témában, akár a 10-1, akár a 23-0 dacára.
Nem volt.
Maka ezt nem fogadta el, mint aki bekattant szajkózott két alapvetően irreleváns számot és furcsa mód más olyan statot nem hozott elő, ami kizökkentette volna erről a vágányról a sajnos miatta kínos disputát.
Fura volt, de örültem, hogy Kovács “nemtudom” Sanyi végre markánsan állást foglalt.
Sobri Jóska
Maka
Sanyi elmondta a véleményét (irreleváns, hogy igaza volt, vagy sem, hisz vélemenyt mondott szakkommentátorként, és szerintem se volt, szerintem is jó a 49ers O), te meg nem eresztetted, mindenképp a saját megközelítésedet, igazadat akartad vele kimondatni.
Hallgasd vissza, rettentő kínos volt.
Te kérdezel, oké.
Ő elmondja amit gondol, oké.
Te lezárod a témát, megemlítve, hogy nem így van, nem így gondolod, oké.
De rákattanni, és még legaláb négyszer erőltetni, miközben nyilvánvaló volt, hogy Sanyi nem fog tágítani (hiszen nem tényeken, hanem benyomásokon alapult a véleménye), nem oké.
Nem halálos, de kínos.
És nem Sanyinak, ahogy Sixo írta.
És meg kell védjem ebben az egy szegmensben őt, még ha amúgy sokszor kritikát is mondok rá.
Mivel én kedvelem a munkádat, és ha olyan a teljesítmény meg is írom izibe, maximális elismeréssel, úgy vélem ha valami balul sikerül, azt is leírhatom anélkül, hogy félreértsd.
Nem hiszem, hogy az én kommentem alapján bárki kreténnek tartana, én se tartalak, de az a pár perc eléggé kínosra vagy mondhatni kreténre sikerült. Van, hogy a riporter, műsorvezető belülről máshogy éli meg, lehet itt is ez történt.
Egyszer hallgasd vissza, és ha utána azt mondod nem volt hiba az erőltetés, akkor (bár egyet nem értve, de téged respektálva) zárom a témát.
Ha meg úgy gondolod, hogy hiba volt így erőltetni az igazadat, akkor szintén zárhatjuk, hiszen lett tanulság.
Sobri Jóska
Sanyi azt kérdezte, tudok e olyan meccset mondani a Niners szezonjában, ahol az offense és a defense is nagyon jól játszott, erre felhoztam az 51-10-es győzelmüket a Panthers ellen. Erre mondta, hogy a Panthers védelme szerinte átlagos, meg arra is megkért, hogy engedjem el a Rams kezét is, mikor az a győzelmük szóbakerült. Innentől estünk bele egy spirálba, amiben aztán elhangzott részéről, hogy azt a 130 futott yardot a garbage time-ban hozta össze ma is a Niners, meg hogy ha Kittle nagy játéka nincs, akkor ez nagyon kevéske - ezeknél védtem meg a Ninerst, hogy akkor mégis mi a túrót kéne még tenniük, hogy elismerjük őket, hozzátéve, hogy heteken keresztül én sem pattantam fel a bandwagonra. Abban egyetértettem, hogy a harmadik kísérletek problémásak voltak, de egy olyan meccsen még ez sem volt probléma, ahol 23-0-ra vezettek a félidőben.
Lehet, hogy számodra kínos volt, de nem azért ülök ott, hogy bólogassak mindenre, amit a szakértő mond, és ezt mind az öten megerősíthetik. Egyébként így is elegendő visszajelzést kaptam az ügyben, hogy tudjam, hogy nem volt kínos, de tudod, ez ugyanolyan “benyomás” a részedről, amit nem feltétlen lehet a másik oldalról megdönteni.