NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
braxa88
12 534
én is örülök, a Broncos-féle SB győzelmet remélem élőben tudta nézni.Robert Ayers... A mai napig nem értem ezt a választást (mondta a 2. kör környékén, ami ekkor még ugyanazon a napon volt 😀 )És mint draft-analyst 😀Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
iktriad
adam8
Örülök, ha jól van 😊)
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Robert Ayers... A mai napig nem értem ezt a választást (mondta a 2. kör környékén, ami ekkor még ugyanazon a napon volt 😀 )És mint draft-analyst 😀Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
iktriad
adam8
Örülök, ha jól van 😊)
több mint 5 éve
Pontosan ezt már csak ő tudná megírni, de valami olyasmi volt, hogy a bowl.hu-n még ő sem kímélt egyes szagkommentátorokat, aztán azóta rá van sütve a fórumra az a billog, hogy itt mindig mindenki csak fikázni tud, semmi jóindulat nincs senkiben. Nem tudom, hogy ez mennyire tett rá depressziójára, de utána jó ideig a saját szobájából képtelen volt kimozdulni, azt örömmel olvasom, hogy már jobban van.Köszi a választ, de a sport tv-s dologra akartam konkrétan kilyukadni. Mert emlékszem, hogy jópárszor volt bent szakkomentátorként, aztán egyszercsak nem hívták többször. Sztem kampman is erről beszélt.Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
iktriad
peach
Amúgy amit Kampman is írt, amit itt gumbo (meg néha hollai) kapott, az össze sem hasonlítható az elmúlt évekhez képest, ő viszont erre alaposan rá is játszott eszméletlen arroganciájával, mikor pl. épp az év edzőjének választott Marvin Lewis kirúgását követelte. A facebook-féle buborékok által okozott hópihe-mentalitás sajnos mindenhova begyűrűzik, ha valakit az zavar, hogy egy nyilvános fórumon egyes emberek véleményt fogalmaznak meg róla, akkor tényleg maradjon csak a sport tv a jól bevált "épp most született a gyerekem, de már seahawks sapka van rajta/a holnapi vizsgán az életem múlik, én csakazértis végignézem a meccset/köszönöm a csatornának, hogy elém tárja az nfl csodálatos világát" színvonalú sms-eknél, melyekkel bizonyos mértékben semmi baj nincs, azonban 15 évnyi közvetítés után már egyre szélesebb az a réteg, mely kissé kikupálódott, és ezt is be kellene látni végre.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
igen, ő is és Wagner is, ha már Kuechly ott van.www.instagram.com/p/B5TvouAgQmH/?hl=huSzomorúnak látom hogy Pat Willis nem élte meg ezt a listát...
steelwolf
Coolearie
több mint 5 éve
Köszi a választ, de a sport tv-s dologra akartam konkrétan kilyukadni. Mert emlékszem, hogy jópárszor volt bent szakkomentátorként, aztán egyszercsak nem hívták többször. Sztem kampman is erről beszélt.Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B5TvouAgQmH/?hl=huSzomorúnak látom hogy Pat Willis nem élte meg ezt a listát...
steelwolf
több mint 5 éve
Na ez mind jó hír. Köszi.Beszélni, nem beszéltem vele, de szerencsére nem úgy néz ki, mint aki elzüllött volna 😉Nem az a hír volt róla, hogy totál szétcsúszott?Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Haromt itt lakik és dolgozik a XIII. kerületben, néha szoktam látni.
iktriad
Egon bá
NB2
Egon bá
több mint 5 éve
Beszélni, nem beszéltem vele, de szerencsére nem úgy néz ki, mint aki elzüllött volna 😉Nem az a hír volt róla, hogy totál szétcsúszott?Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Haromt itt lakik és dolgozik a XIII. kerületben, néha szoktam látni.
iktriad
Egon bá
NB2
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Nem az a hír volt róla, hogy totál szétcsúszott?Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Haromt itt lakik és dolgozik a XIII. kerületben, néha szoktam látni.
iktriad
Egon bá
több mint 5 éve
Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Haromt itt lakik és dolgozik a XIII. kerületben, néha szoktam látni.
iktriad
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Persze ez így van, ahogy azt is írtam, jelenleg! 😊 ez a helyzet, reméljük február elejére változik a mi javunkra 😀Tudom a statisztika nem minden, de ez alapján ár érték arányban egyértelműen a Dallas járt a legjobban jelen pillanatban.mondjuk ha wentznek lenne egy amarija, daknak emg nem akkor ez bőven változna.
pbs.twimg.com/media/EKT7fJkXYAAScky.png:large
dande
Persze, tudom hogy nincs ha, de vannak befolyásoló tényezők.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Tudom a statisztika nem minden, de ez alapján ár érték arányban egyértelműen a Dallas járt a legjobban jelen pillanatban.mondjuk ha wentznek lenne egy amarija, daknak emg nem akkor ez bőven változna.
dande
Persze, tudom hogy nincs ha, de vannak befolyásoló tényezők.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
És mint draft-analyst 😀Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
iktriad
több mint 5 éve
Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
peach
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Erre nem emlékszem, mi volt?Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Haromt példája épp elég szomorú volt.
Maka
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Tudom a statisztika nem minden, de ez alapján ár érték arányban egyértelműen a Dallas járt a legjobban jelen pillanatban.Az ár / érték gyorsan tud változni az NFL-ben. Lamarré például most a csillagokban van mindenki máséhoz képest. Meglátjuk mi lesz 1-2 év múlva. Dak ár / értéke is más lesz nemsokára.
dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
De azért bedurcizni sem kéne. Aki közszereplő az bírja már elviselni a megjegyzéseket. Nem rossz szándékból kapja az illető. Most ettől Maka nem lett rosszabb. ÉN pl kifejezetten örültem neki mikor jött a TT-be, mert nem csak egy síkon mozgott mint pl Kangyal v. Bazska.Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Szoktál igazságtalan kritikákat is kapni, illetve vannak akik szándékosan és passzióból próbálnak itt felhúzni téged, de szerintem ez semmi ahhoz képest, amilyen beszólásokat a 2000-es évek végén kaptak a kommentátorok ezen a fórumon. Talán már akkor is voltál és emlékszel.
Maka
Pedig a közvetítések átlagos színvonala nem volt rosszabb, sőt.
De azt megértem, ha egy kommentátor inkább nem akar itt túl aktív lenni, két nagyon ellenkező irányba kéne megfelelni. Haromt példája épp elég szomorú volt.
Kampman
Ráadásul jómagam egyébként talán Gyula* kivételével minden szakkommentátort/kommentátort szeretek, aki az NFL-ben mozog kit ezért, kit azért.
* szent meggyőződésem, hogy Gyula valamiért nem mer kibontakozni, pedig szerintem van humora is, de hogy nem meri felvállalni a véleményét az nekem totál wtf.
több mint 5 éve
Kampman
28 326
Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.Szoktál igazságtalan kritikákat is kapni, illetve vannak akik szándékosan és passzióból próbálnak itt felhúzni téged, de szerintem ez semmi ahhoz képest, amilyen beszólásokat a 2000-es évek végén kaptak a kommentátorok ezen a fórumon. Talán már akkor is voltál és emlékszel.
Maka
Pedig a közvetítések átlagos színvonala nem volt rosszabb, sőt.
De azt megértem, ha egy kommentátor inkább nem akar itt túl aktív lenni, két nagyon ellenkező irányba kéne megfelelni. Haromt példája épp elég szomorú volt.
több mint 5 éve
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniAz NFL így szeretné elérni, ha mindenki a Sport TV másik csatornáját nézné abban az idősávban/Amerikában meg legyen idő összeveszni a teljesen más politikai nézeteket valló rokonokkal az ebédlőasztalnál. 😊
braxa88
Az NHL-beli Minnesota vagy Michelle hallgat Wild névre, Oscar és Olivia pedig Wilde. Bocsi az offért. Főleg az elírások koronázatlan királyától. 😊Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
És átértékelem a primér benyomásaimat.
Már várom, hogy azt is demonstrálja, hogy mi Gyula hozzáadott értéke egy közvetítéshez, és ha egy hasonló csapdába őt is becsalja, és megégeti, vállalva, hogy magát hozza kínos helyzetbe, akkor kalapotlengetve meaculpázok, és küldök egy olyan sört, amilyen még biztos nem volt a vlogban. 😊
Sobri Jóska
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
A hardcore szakértőknek nem is kell beletennie, mert ők ugye csak és kizárólag a HD streameket nézik Chromecast-en, az az igazi nem?😊Mondjuk annak idején Török Pétert is szarrá alázták indexen, mégsem volt nála szórakoztatóbb NBA-s szakkommentátor. Szerintem.jó hát ilyen alapon amit peach is írt korábban, nézzük csak meg hogy kik a sport tv-n a socceres szagkommentátorok... eléggé el vannak kényeztetve hozzájuk képest az nfl nézők
eaglesmcnabb
Török Péter óriási forma, ahogy Kovács Sándor is az, de előbbiről egy dolgot szerintem soha nem mondhattunk el, amit utóbbiról sajnos egyre inkább; hogy felkészületlen lett volna. Sanyi nyilvánvalóan ért a játékhoz, él-hal érte, ám azt a pluszt, amit egy hardcore néző elvárna már nem teszi bele, ez teljesen nyilvánvaló. Érthető, ha belegondolunk mennyi mindent vett a nyakába, bár Márknál nem olvasni ilyen véleményeket, akinek szintén ott van extraként a válogatott meg trash talk is.
r.baggio
több mint 5 éve
Bízom benne, hogy ezzel nem buziztál le elegáns, értelmiségi tónusban. 😉Akkor csókollak.Ennyire nem ismersz?Most elegáns értelmiségi tónusban lebuziztál?Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
Már várom, hogy azt is demonstrálja, hogy mi Gyula hozzáadott értéke egy közvetítéshez, és ha egy hasonló csapdába őt is becsalja, és megégeti, vállalva, hogy magát hozza kínos helyzetbe, akkor kalapotlengetve meaculpázok, és küldök egy olyan sört, amilyen még biztos nem volt a vlogban. 😊
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
Most röhögtem egy jót egy olyanon (csípős szarkazmus), amin általában nem szoktam (elég nekem az irónia is). De ez tetszett. 😊
peterk2005
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor csókollak.Ennyire nem ismersz?Most elegáns értelmiségi tónusban lebuziztál?Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
Most röhögtem egy jót egy olyanon (csípős szarkazmus), amin általában nem szoktam (elég nekem az irónia is). De ez tetszett. 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Ennyire nem ismersz?Most elegáns értelmiségi tónusban lebuziztál?Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Most elegáns értelmiségi tónusban lebuziztál?Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
Sobri Jóska
peterk2005