NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Leginkább az, hohy mióta a bányában hagyta a deloreant ak-nak a humorérzéke is ott maradt 😊Hát ennyire nagy lenne a baj?! 😀
peach
Akkor ideje megtolattatni a lokomotívval!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 909
www.instagram.com/p/B5fpTA5JXcX/?igshid=1ude029usehyo&fbclid=IwAR08Vd7WuqaQluShvxLO0xQBW4lfwiYGihpW0HWnYCuqz76Msg3LyBZV3Ywmost olvastam, durva.
steelwolf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Talán inkább úgy lett volna szerencsés, hogy posztonként minden évtizedből 2t vagy 3t jelölnek. Én a HOF bejutási listát is rég kibővítettem volna már. Persze, így van nagyobb értéke annak ha valaki bent van, de igazságtalanabb is.Az biztos, de olyan listát még nem láttam ahol LT56 ne szerepelt volna.Jó nyilván LT, Bruce Smith, Ray Lewis meg társai kihagyhatatlanok kb. De pl futóknál olyat beválasztani, akinek nincs 2000 futott yardja karrierje alatt, és LT kimarad WTF?
ozibozi
kapitnono
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Az biztos, de olyan listát még nem láttam ahol LT56 ne szerepelt volna.Jó nyilván LT, Bruce Smith, Ray Lewis meg társai kihagyhatatlanok kb. De pl futóknál olyat beválasztani, akinek nincs 2000 futott yardja karrierje alatt, és LT kimarad WTF?
ozibozi
több mint 4 éve
twitter.com/Jeff_Nowak/status/1200652223220465664?s=19Akkor itt egy kis orosz ncaa kommentár is az év egyik legőrültebb jelenetével
😀😀😀
Borbinho
twitter.com/bubbaprog/status/1200262405969862656
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
twitter.com/Jeff_Nowak/status/1200652223220465664?s=19És ez egyébként nem más, mint Björn Werner, Colts legend.
😀😀😀
Borbinho
több mint 4 éve
twitter.com/Jeff_Nowak/status/1200652223220465664?s=19😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
ozibozi
17 172
Az biztos, de olyan listát még nem láttam ahol LT56 ne szerepelt volna.
több mint 4 éve
Ez az alltime team nem alltime.Nyilván nem lehet olyan listát összeállítani amelyik mindenkinek megfelelne. Jó játékosok vannak a listákon ez kétségtelen, de közel sem a valaha volt legjobbak
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Ez az alltime team nem alltime.
több mint 4 éve
ozibozi
17 172
több mint 4 éve
Leginkább az, hohy mióta a bányában hagyta a deloreant ak-nak a humorérzéke is ott maradt 😊Én Staffordot.Ne is mond!Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )A Lions-Golladay is meglepő.
tenorx
Bazzani
Én is Patriciát raktam volna!
akdestroyer
De elgondolkodtató (másként mondva szar), hogy mennyire nincsenek igazi sztárok ebben a csapatban.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Én Staffordot.Ne is mond!Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )A Lions-Golladay is meglepő.
tenorx
Bazzani
akdestroyer
De elgondolkodtató (másként mondva szar), hogy mennyire nincsenek igazi sztárok ebben a csapatban.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Ne is mond!Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )A Lions-Golladay is meglepő.
tenorx
Bazzani
több mint 4 éve
Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )A Lions-Golladay is meglepő.
tenorx
több mint 4 éve
Ezt hagyjuk meg az eredménykövetőkbe 😀Meglehetősen rasszista ez a kép 😊És ráadásul még nő sincs rajta. 😕
warr_b
kristóf17
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Meglehetősen rasszista ez a kép 😊És ráadásul még nő sincs rajta. 😕
warr_b
több mint 4 éve
Meglehetősen rasszista ez a kép 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Igen. Az a csomagértékesítés anomáliája.mint a minimaxon a prostata reklám?De ha ilyen minimális/mérhetetlen a nézettség gondolom a reklámért sem szakítanak valami nagy pénzt akkor mitől termel profitot a csatorna ?Mert egy reklámügynökség nem (csak) nézettségalapon helyez el reklámokat.
yooker
(És összességében nagy pénzt szakítanak a tévék reklámokból. Bár csökken a tévés szelet az online javára a reklámtortában.)
Egyrészt náluk is csomagok vannak, melyekben nagytévék, kistévék, rádiók, online, print, gerillamarketing egyszerre benne van, próbálva költséghatékonyan elérni minél több embert, másrészt vannak olyan reklámok, amikhez brandépítésnél, pozícionálásnál elengedhetetlenek a tematikus médiumok.
Sobri Jóska
sutianap
több mint 4 éve
OFF!Jenő téma volt itt is😊
444.hu/2019/11/28/ifjabb-knezy-jeno-ujra-bebizonyitotta-hogy-a-magyar-sportkommentatornak-nincs-parja?fbclid=IwAR2BQy6tXLIDR_GJ4MZiQ0h3QNbwRAT5FogIyh66dXvH3IQxT-VGK6f2Y_8
több mint 4 éve
A Hálaadás meccseink azért nem szoktak rosszak lenni.Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniReggel 11.30-kor ez nem lesz szempont Amerikában. Sőt, nekik pont az az érdekük, hogy az esti meccs legyen jó és izgalmas.
braxa88
Mi persze itt Európában azt szeretnénk ha már a korai meccs is jó legyen, nekünk ez a főműsoridő, de sajna én is kevés jó Lions meccsre emlékszem. De szerintem ez most ha nem is színvonalas, de izgis lesz.
NB2