NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
 index.hu/kultur/media/2019/12/03/a_digi_az_amc_minden_csatornajat_kihajitotta_a_kinalatabol/
Hogy rohadnának meg, most basztathatok egy új szolgáltatót... Azt se tudom hűségem van e, gondolom van. Csudajó.
peach
Most linkelte alul Jóska is :p

Amúgy én is ezért jöttem ide, ez tuti nagy csapás a SportTVnek, nem tudom hogy fogja módosítani a kínálatot NBA/NFL szempontból, mert ez rengeteg bevétel kiesés lehet.
tenorx
De mit módosít rajta ha egyszerűen be sem tudom fogni? 😀 mellesleg néha nézegettem bundás meccseket, eb-vb selejtezőket, dartsot!!!! stb... Most dartsot nézzek streamen?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 index.hu/kultur/media/2019/12/03/a_digi_az_amc_minden_csatornajat_kihajitotta_a_kinalatabol/
Hogy rohadnának meg, most basztathatok egy új szolgáltatót... Azt se tudom hűségem van e, gondolom van. Csudajó.
peach
Most linkelte alul Jóska is :p

Amúgy én is ezért jöttem ide, ez tuti nagy csapás a SportTVnek, nem tudom hogy fogja módosítani a kínálatot NBA/NFL szempontból, mert ez rengeteg bevétel kiesés lehet.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Az alabbi grafika azt mutatja, hogy mennyi olyan jateka van egy csapatnak, amelyik legalabb 10%-al modositja a gyozelmi eselyeket az adott pillatban. Magyarul minel tobb ilyen jatekod van, annal izgalmasabb, fordulatokban gazdag merkozeseket jatszol. A spektrum masik vegen pedig az unalmas meccseket jatszok vannak:

undisputedly
Ez nem ezt jelenti.
Azt jelenti, hogy bal oldalon magasabb a kockázatvállalás, és az ott lévő csapatoknak szorosabbak a meccseik, és sokszor vannak egy labdabirtokláson belül.
Ha egy csapat 3 labdabirtoklással vezet, akkor se ők nem tudnak, se ellenük nem lehet ilyen játékot játszani, mert nagy pontkülönbségnél nem változik markánsan a győzelmi esély.
Persze egy szoros meccs lehet izgalmas, de egálnál egy FG is ilyen játék, vagy a RZ-ban szinte az összes.
Sobri Jóska
Az athuzott nem hiszem, hogy igaz. Amugy azzal inditasz, hogy "ez nem azt jelenti", majd semmiben nem cafolod meg amit irtam.
undisputedly
Dehogynem. Azt mondom, hogy ez a grafikon nem az izgalmas és fordulatokban gazdag meccseket játszó csapatokra nézve ad infót, hanem azt, hogy a bal oldali csapatok kockázatvállalása a statisztikát megalkotó szempontrendszer alapján nagyobb. És nehezen is győznél meg, hogy pl. a Bengals több izgalmas és fordulatokban gazdag meccset játszott, mint a liga fele.

több mint 4 éve
Ebben a cikkben találtam:

Az AMC a Viacommal, a Sonyval és az MTVA-val vív kiélezett küzdelmet a nézőkért, múlt héten a főműsoridőt tekintve az AMC csoport 5,7 százalékos nézettséggel (18-49-es korosztály) a harmadik helyen állt (Viacom - 5,3%, MTVA és Sony 5-5%), amit mínusz egymillió háztartással lehetetlen lesz tartani.

Az AMC portfóliója jelenleg ezeket a csatornákat tartalmazza: AMC, Minimax, CBS Reality, Film Café, Film Mánia, JimJam, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, Sport 1, Sport 2, TV Paprika.

Vagyis a fenti 12 csatorna produkált együttesen kb 6%-os nézettséget (egy 5% hibahatáros AGB mérésnél).
Az RTL, TV2 25-30% közötti nézettséggel bír általában főműsoridőben a 18-49 korosztályban.
Sobri Jóska
De Jóska, rtl meg tv2 minden utolsó putriban is van, a sok egybites persze hogy azon nézi a valóvilágit meg a többi fost, a sportcsatornák eleve réteg, értelmetlen összehasonlítani és hasonló nézettséget elvárni...
warr_b
Nekem mondod? 😊
Csak most szembejöttek ezek az egzakt adatok, amiket már évek óta írogatok, és gondoltam megosztom, és adok viszonyítási alapot is.
Tudom mi várható el a tematikus csatornáktól.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 165 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Az AMC a Viacommal, a Sonyval és az MTVA-val vív kiélezett küzdelmet a nézőkért, múlt héten a főműsoridőt tekintve az AMC csoport 5,7 százalékos nézettséggel (18-49-es korosztály) a harmadik helyen állt (Viacom - 5,3%, MTVA és Sony 5-5%), amit mínusz egymillió háztartással lehetetlen lesz tartani.

Az AMC portfóliója jelenleg ezeket a csatornákat tartalmazza: AMC, Minimax, CBS Reality, Film Café, Film Mánia, JimJam, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, Sport 1, Sport 2, TV Paprika.

Vagyis a fenti 12 csatorna produkált együttesen kb 6%-os nézettséget (egy 5% hibahatáros AGB mérésnél).
Az RTL, TV2 25-30% közötti nézettséggel bír általában főműsoridőben a 18-49 korosztályban.
Sobri Jóska
De Jóska, rtl meg tv2 minden utolsó putriban is van, a sok egybites persze hogy azon nézi a valóvilágit meg a többi fost, a sportcsatornák eleve réteg, értelmetlen összehasonlítani és hasonló nézettséget elvárni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az alabbi grafika azt mutatja, hogy mennyi olyan jateka van egy csapatnak, amelyik legalabb 10%-al modositja a gyozelmi eselyeket az adott pillatban. Magyarul minel tobb ilyen jatekod van, annal izgalmasabb, fordulatokban gazdag merkozeseket jatszol. A spektrum masik vegen pedig az unalmas meccseket jatszok vannak:

undisputedly
Ez nem ezt jelenti.
Azt jelenti, hogy bal oldalon magasabb a kockázatvállalás, és az ott lévő csapatoknak szorosabbak a meccseik, és sokszor vannak egy labdabirtokláson belül.
Ha egy csapat 3 labdabirtoklással vezet, akkor se ők nem tudnak, se ellenük nem lehet ilyen játékot játszani, mert nagy pontkülönbségnél nem változik markánsan a győzelmi esély.
Persze egy szoros meccs lehet izgalmas, de egálnál egy FG is ilyen játék, vagy a RZ-ban szinte az összes.
Sobri Jóska
Az athuzott nem hiszem, hogy igaz. Amugy azzal inditasz, hogy "ez nem azt jelenti", majd semmiben nem cafolod meg amit irtam.
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szóval digisek a playoffra kereshetnek streamet. nem irigylem őket :/
több mint 4 éve

több mint 4 éve

undisputedly
Ez nem ezt jelenti.

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win

undisputedly
Nem értem, akkor miért adnak a sportTVben sokkal több pecc meccset mint Lions meccset, ha utóbbiak sokkal-sokkal izgalmasabbak, ennél fogva többen lennének kíváncsiak rájuk?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Bírom, hogy a Patsnek van évente vagy 2-3 veresége, de mindegyik után jön az apokalipszis hangulat a topicjukban, aztán az esetek felében csak megnyerik a Super Bowlt 😀
tenorx
topicban még oké, de TVben meg az ment egész 4.negyedben hogy nem kellett volna elengedni Garoppolot

Heti kovácssanyi:
múlt héten volt egy olyan Sanyitól, hogy Ertz jobb TE mint Kittle, mert hogy Kittle nem blokkol vmi királyul. Majd jön a Ravens meccs, ami meg arról szólt hogy Kittle mögött fut a frisco 130yardot...
Elképsztő félreinformálás van a részéről.

De nem baj, tudjuk melyik WR felállás a 'borz' és melyik a 'báncs'
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bírom, hogy a Patsnek van évente vagy 2-3 veresége, de mindegyik után jön az apokalipszis hangulat a topicjukban, aztán az esetek felében csak megnyerik a Super Bowlt 😀
tenorx
mondjuk az, hogy Brady kiégett, már nem kérdés
r.baggio
Az, hogy kiégett-e szerintem még mindig kérdés. 😊 Lehet, hogy akarna még ő játszani. Csak már nem megy úgy. Ez utóbbi tényleg nem kérdés.
peterk2005
Az eddigieket is megnyerte neki a D!
🤘gaben🤘
Főleg a 2018 februárit :d

több mint 4 éve
tenorx
én meg azt bírom, hogy ezt minden egyes esetben vkinek ki kell írnia magából, mint hatalmas reveláció 😀
ZERO_L
Azért szociológiailag tanulságos, hogy egy önálló, független esemény milyen megalapozatlan és illogikus következtetéscunamit indít be egy alapvetően értelmiségi közösségnél.
Tulajdonképpen az "egy esetből általánosítás" tankönyvi esete.

több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
tenorx
én meg azt bírom, hogy ezt minden egyes esetben vkinek ki kell írnia magából, mint hatalmas reveláció 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
tenorx
r.baggio
Az, hogy kiégett-e szerintem még mindig kérdés. 😊 Lehet, hogy akarna még ő játszani. Csak már nem megy úgy. Ez utóbbi tényleg nem kérdés.
peterk2005
Az eddigieket is megnyerte neki a D!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
tenorx
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
tenorx
Ha minden évben max háromszor-négyszer kapsz ki, akkor nem mulaszthatod el az alkalmakat az apokalipszis hangulatra. Akik évente tízszer-tizenkétszer kikapnak, azok könnyen beszélnek.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
tenorx
r.baggio
10 éve nem az

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.facebook.com/OfficialMikeVick/photos/a.475447989188526/2810802492319719/?type=3&theater
steelwolf
Bajnokcsapat!

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A kör megint teljes.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy látszik senki se akarja Burrows-t. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)