NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Szerintem a Steelers@Broncos is elég jó meccs volt lesajnált div győztes és Super Bowlba hypeolt WC csapat között

Ritkán marad le POra érdemes csapat és mégritkábban jut be arra érdemtelen.
Szerintem hiba lenne a WC helyeket növelni és még nagyobb hiba lenne a div győztesektől elvenni a fix helyet. Csökkentené a div rangadók tétjét, elvenni a rivalizálásból, az egész gagyibb lenne, mindez azért mert 10 évente egy-egy divíziót megnyernek egyszámjegyű győzelemmel?
Rendezkedjenek csak be a csapatok a divíziójuk megnyerésére, a wild card meg maradjon a best of the restnek.

Hogy a jobb csapat legyen a pályaválasztó, arra lehet úgy tekinteni hogy igazságosabb. Csak akkor meg sokkal esélyesebb lenne az egyoldalú blowout meccs. Így ha egy csapat bukdácsolva bejut a PO-ba az otthon hatalmas lökést ad nekik, még egyszer utoljára a szurkolók előtt kihozzák magukból a 100%-ot és ezért általában a vártnál jobb meccset hoznak ezek, bár a minta kicsi, mert ritkán van ilyen.

Én nem bolygatnám ezt, jól van ez így!

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Azért nagyon durván abszurd lesz, ahogy a 10+ győzelmes Seattle vagy 49ers a Dallas/Eagleshez fog látogatni wild card körben.
tenorx
Vót egyszer egy Seahawks - Saints 41-36. Az is abszurdnak tűnt, aztán az egyik legjobb meccs volt, amit valaha láttam.
Duff
Vót.
Csak az a baj, hogy két dolgot kell itt nézni:
1. Az, hogy az megtörtént egy ritka dolog. Nem így fog kinézni minden szar mérlegű csapatgyőztes vs jó wild cardos meccs.
2. NFL-ről van szó, ahol viszonylag jó a paritás, így a top2-3 illetve a bottom 2-3 az aki nagyon kilóg, a többiek nagyrészt kiegyenlített meccset tudnak játszani. Szóval nem kétlem azt, hogy lehet belőle jó meccs, ahol az Eagles/Cowboys el kezd teljesíteni, de..

Nekem a kiemelési rendszerrel van bajom, ez egy jutalom azért, mert jól teljesítettél a szezonban. Így otthon játszhatsz többet.
Na most a Seahawks meg a 49ers is az élmezőnybe tartozik, míg az Eaglesnek/Cowboysnak csak szerencséje van, hogy mindenki szar a csoportban.
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Azért nagyon durván abszurd lesz, ahogy a 10+ győzelmes Seattle vagy 49ers a Dallas/Eagleshez fog látogatni wild card körben.
tenorx
Vót egyszer egy Seahawks - Saints 41-36. Az is abszurdnak tűnt, aztán az egyik legjobb meccs volt, amit valaha láttam.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
XFL sisakok. Hatásvadász, viszont nem rosszak!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/75379759_473388186641367_1458088673767184656_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=3cytkb0usAMQ7kNvgFvIv-1&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYBOhyQJTwtJb5lwaV0YHo8nm6voMfmxFRtWwOzQDhjRKA&oe=674B0926
ESPN on Instagram: "The @xfl unveiled the uniforms and helmet designs for all eight teams 👀"
253K likes, 2,637 comments - espn on December 4, 2019: "The @xfl unveiled the uniforms and helmet designs for all eight teams 👀".

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Csak nekem bassza Polamalu bio-ja a csőröm az all time top100 választásnál?

Pari
nebassz ez Ronnie Lott, kiköpött...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Csak nekem bassza Polamalu bio-ja a csőröm az all time top100 választásnál?
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
 mobile.twitter.com/NFL_Memes/status/1202041130138898432/photo/1

több mint 4 éve
Itt a legjobb cornerek válaszéka az all time 100 listán.
Azért nem kicsit vicces, hogy Peterson meg Revis ott van mikor szerintem jó cornerek, de a valaha volt legjobbak közelében sincsenek.

twitter.com/NFL/status/1201659900465729536
kapitnono
Mondjuk az elmúlt 15 évben nem kérdés, hogy Revis volt a legjobb CB. Az ő helye azért indokolt.
dugo93
Ez azért kérdéses szerintem, első négy éve tényleg brutál jóra sikeredett ez nem vitás, viszont utána szerintem csak kereste régi önmagát, és nem tudott ugyanazon a szinten játszani.
Utána meg Sherman legalább annyira domináns volt, szóval PP helyét semmiképp nem értem.

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azért nem kicsit vicces, hogy Peterson meg Revis ott van mikor szerintem jó cornerek, de a valaha volt legjobbak közelében sincsenek.

kapitnono
Mondjuk az elmúlt 15 évben nem kérdés, hogy Revis volt a legjobb CB. Az ő helye azért indokolt.
dugo93
Abszolut. De miert PP a 2., amikor Sherm egyertelmuen elotte van. Ennyi erovel akar Asomugha is mehetett volna Revis melle, nem? A 2007-es target rekordja meg mindig el, ha jol sejtem.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230

kapitnono

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez is erdekes. Az elmult 10 szezon adatait elemezve mutatja "hoterkep" szeruen, hogy mekkora hajlandosaggal passzolnak a csapatok bizonyos szituaciokban, a merkozes adott pontjan (jozan megfigyeles eredmenyet erositi, aka minel kevesebb van hatra es minel nagyobb a hatrany, annal nagyobb a passz hajlandosag, de van benne par erdekes dolog 😊 ):

undisputedly
ezé fantasztikk ea tudomány, - arra nincs va!ami score tábla, ha belédkötnek a kocsmába mikor válassz futást?
sutianap
valaki talan kedvet leli a szamok bongeszeseben, vagy mivel szamodra erdektelen, mar ne is tegyem be? 😊
undisputedly
A csapdlecsacsi teniszakadémián mit is mondanak a magas labdákrúl?

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Az alabbi grafika azt mutatja, hogy mennyi olyan jateka van egy csapatnak, amelyik legalabb 10%-al modositja a gyozelmi eselyeket az adott pillatban. Magyarul minel tobb ilyen jatekod van, annal izgalmasabb, fordulatokban gazdag merkozeseket jatszol. A spektrum masik vegen pedig az unalmas meccseket jatszok vannak:

undisputedly
Ez nem ezt jelenti.
Azt jelenti, hogy bal oldalon magasabb a kockázatvállalás, és az ott lévő csapatoknak szorosabbak a meccseik, és sokszor vannak egy labdabirtokláson belül.
Ha egy csapat 3 labdabirtoklással vezet, akkor se ők nem tudnak, se ellenük nem lehet ilyen játékot játszani, mert nagy pontkülönbségnél nem változik markánsan a győzelmi esély.
Persze egy szoros meccs lehet izgalmas, de egálnál egy FG is ilyen játék, vagy a RZ-ban szinte az összes.
Sobri Jóska
Az athuzott nem hiszem, hogy igaz. Amugy azzal inditasz, hogy "ez nem azt jelenti", majd semmiben nem cafolod meg amit irtam.
undisputedly
Dehogynem. Azt mondom, hogy ez a grafikon nem az izgalmas és fordulatokban gazdag meccseket játszó csapatokra nézve ad infót, hanem azt, hogy a bal oldali csapatok kockázatvállalása a statisztikát megalkotó szempontrendszer alapján nagyobb. És nehezen is győznél meg, hogy pl. a Bengals több izgalmas és fordulatokban gazdag meccset játszott, mint a liga fele.
Sobri Jóska
Egyreszt ez a vedelmi playeket is beszamitja. Tegyuk fel, hogy embrezesben oda dobja az ellenfel iranyitoja a labdat a CB kezebe. INT. Volt ebben "nagyobb kockazatvallalas"? Nem, semennyi. Vagy ha hivnak egy sima inside runt, am elesik a sajat lababan a vedo es 4 yard helyett egy 25 yardos TD elsz, reflektal ez valamilyen "nagyobb kockazatvallalast"? Nem.
Ellentetben azt osszegzi, hogy mennyi azoknak a jatekoknak a szama amelyik adott csapat meccsen megesik es a WP-t legalabb 10%-ban modositja, tehat kvalifikalhato ugy, hogy nagy hatassal van a WP-re. Ez jozan esszel izgalmat jelent, mert valtozik a vezetes vagy a labdabirtoklas szoros meccseken. Egy 30-7-es meccsen egy INT/fumbli/trickplay nem fogja 10%-al modositani a WP-t, de egy szoros meccsen igen.
undisputedly
Nem értem.
Egy ilyen százalékbecslés a játék előtti állapotot kell, hogy tükrözze.
A játék után állapítják meg, hogy mennyivel módosította, nem előtte, hogy sikeres kimenetel esetén mennyivel módosítaná?

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
PP a liga legtúlértékeltebb játékosa, de hogy az alltime csapatba is döntős az mindent alulmúl

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve

kapitnono
Revis oke, de Sherm helyett PP a jelen generaciobol? Ok 😀
több mint 4 éve
Ez is erdekes. Az elmult 10 szezon adatait elemezve mutatja "hoterkep" szeruen, hogy mekkora hajlandosaggal passzolnak a csapatok bizonyos szituaciokban, a merkozes adott pontjan (jozan megfigyeles eredmenyet erositi, aka minel kevesebb van hatra es minel nagyobb a hatrany, annal nagyobb a passz hajlandosag, de van benne par erdekes dolog 😊 ):

undisputedly
ezé fantasztikk ea tudomány, - arra nincs va!ami score tábla, ha belédkötnek a kocsmába mikor válassz futást?
sutianap
valaki talan kedvet leli a szamok bongeszeseben, vagy mivel szamodra erdektelen, mar ne is tegyem be? 😊
több mint 4 éve

több mint 4 éve
EPA + CPOE composite through Week 13

We have a new No. 1...and I am owned  t.co/xV8MdEQ98Y

itt egy másik tudomány, hogy mi lenne, ha görög oszlopfőket lecserélnék élőkúbifejekre, de csak Zimmerig jutottak a megmutiban, merakkor átszaggatta az öltöző falát puszta ököllel...

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
 index.hu/kultur/media/2019/12/03/a_digi_az_amc_minden_csatornajat_kihajitotta_a_kinalatabol/
Hogy rohadnának meg, most basztathatok egy új szolgáltatót... Azt se tudom hűségem van e, gondolom van. Csudajó.
peach
Most linkelte alul Jóska is :p

Amúgy én is ezért jöttem ide, ez tuti nagy csapás a SportTVnek, nem tudom hogy fogja módosítani a kínálatot NBA/NFL szempontból, mert ez rengeteg bevétel kiesés lehet.
tenorx
De mit módosít rajta ha egyszerűen be sem tudom fogni? 😀 mellesleg néha nézegettem bundás meccseket, eb-vb selejtezőket, dartsot!!!! stb... Most dartsot nézzek streamen?
peach
pont csak a vb döntőről maradsz le. szurkolj, hogy kiessen a kedvenced addig, és akkor nem maradsz le semmiről 😀
eaglesmcnabb
Nem félek egy jackpot vb címtől 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 index.hu/kultur/media/2019/12/03/a_digi_az_amc_minden_csatornajat_kihajitotta_a_kinalatabol/
Hogy rohadnának meg, most basztathatok egy új szolgáltatót... Azt se tudom hűségem van e, gondolom van. Csudajó.
peach
Most linkelte alul Jóska is :p

Amúgy én is ezért jöttem ide, ez tuti nagy csapás a SportTVnek, nem tudom hogy fogja módosítani a kínálatot NBA/NFL szempontból, mert ez rengeteg bevétel kiesés lehet.
tenorx
De mit módosít rajta ha egyszerűen be sem tudom fogni? 😀 mellesleg néha nézegettem bundás meccseket, eb-vb selejtezőket, dartsot!!!! stb... Most dartsot nézzek streamen?
peach
pont csak a vb döntőről maradsz le. szurkolj, hogy kiessen a kedvenced addig, és akkor nem maradsz le semmiről 😀

egyébként durva hogy folyamatosa csak szidtam az UPC-t, és kb fél év alatt mekkorát fordult a világ.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve

undisputedly

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ebben a cikkben találtam:

Az AMC a Viacommal, a Sonyval és az MTVA-val vív kiélezett küzdelmet a nézőkért, múlt héten a főműsoridőt tekintve az AMC csoport 5,7 százalékos nézettséggel (18-49-es korosztály) a harmadik helyen állt (Viacom - 5,3%, MTVA és Sony 5-5%), amit mínusz egymillió háztartással lehetetlen lesz tartani.

Az AMC portfóliója jelenleg ezeket a csatornákat tartalmazza: AMC, Minimax, CBS Reality, Film Café, Film Mánia, JimJam, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, Sport 1, Sport 2, TV Paprika.

Vagyis a fenti 12 csatorna produkált együttesen kb 6%-os nézettséget (egy 5% hibahatáros AGB mérésnél).
Az RTL, TV2 25-30% közötti nézettséggel bír általában főműsoridőben a 18-49 korosztályban.
Sobri Jóska
Az RTL örülne, a TV2-ben meg konkrétan lesz*pnák magukat a gyönyörűségtől, ha 25-30% főműsoridős nézettséget tudnának 18-49-ben, a TV2 lassan a 10%-nak is örül, mert legalább kétszámjegyű.

Az RTL 8, a TV2 pedig 14 csatornával tud kb. ennyit, de inkább kevesebbet (két héttel ezelőtt pl. 29% volt az RTL csoport és 23% a TV2 csoport össz nézettség).

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Remélem szépen megbüntetik ezért a Digit!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Az alabbi grafika azt mutatja, hogy mennyi olyan jateka van egy csapatnak, amelyik legalabb 10%-al modositja a gyozelmi eselyeket az adott pillatban. Magyarul minel tobb ilyen jatekod van, annal izgalmasabb, fordulatokban gazdag merkozeseket jatszol. A spektrum masik vegen pedig az unalmas meccseket jatszok vannak:

undisputedly
Ez nem ezt jelenti.
Azt jelenti, hogy bal oldalon magasabb a kockázatvállalás, és az ott lévő csapatoknak szorosabbak a meccseik, és sokszor vannak egy labdabirtokláson belül.
Ha egy csapat 3 labdabirtoklással vezet, akkor se ők nem tudnak, se ellenük nem lehet ilyen játékot játszani, mert nagy pontkülönbségnél nem változik markánsan a győzelmi esély.
Persze egy szoros meccs lehet izgalmas, de egálnál egy FG is ilyen játék, vagy a RZ-ban szinte az összes.
Sobri Jóska
Az athuzott nem hiszem, hogy igaz. Amugy azzal inditasz, hogy "ez nem azt jelenti", majd semmiben nem cafolod meg amit irtam.
undisputedly
Dehogynem. Azt mondom, hogy ez a grafikon nem az izgalmas és fordulatokban gazdag meccseket játszó csapatokra nézve ad infót, hanem azt, hogy a bal oldali csapatok kockázatvállalása a statisztikát megalkotó szempontrendszer alapján nagyobb. És nehezen is győznél meg, hogy pl. a Bengals több izgalmas és fordulatokban gazdag meccset játszott, mint a liga fele.
Sobri Jóska
Egyreszt ez a vedelmi playeket is beszamitja. Tegyuk fel, hogy embrezesben oda dobja az ellenfel iranyitoja a labdat a CB kezebe. INT. Volt ebben "nagyobb kockazatvallalas"? Nem, semennyi. Vagy ha hivnak egy sima inside runt, am elesik a sajat lababan a vedo es 4 yard helyett egy 25 yardos TD elsz, reflektal ez valamilyen "nagyobb kockazatvallalast"? Nem.
Ellentetben azt osszegzi, hogy mennyi azoknak a jatekoknak a szama amelyik adott csapat meccsen megesik es a WP-t legalabb 10%-ban modositja, tehat kvalifikalhato ugy, hogy nagy hatassal van a WP-re. Ez jozan esszel izgalmat jelent, mert valtozik a vezetes vagy a labdabirtoklas szoros meccseken. Egy 30-7-es meccsen egy INT/fumbli/trickplay nem fogja 10%-al modositani a WP-t, de egy szoros meccsen igen.