NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
De ha ilyen minimális/mérhetetlen a nézettség gondolom a reklámért sem szakítanak valami nagy pénzt akkor mitől termel profitot a csatorna ?
yooker
Mert egy reklámügynökség nem (csak) nézettségalapon helyez el reklámokat.
(És összességében nagy pénzt szakítanak a tévék reklámokból. Bár csökken a tévés szelet az online javára a reklámtortában.)
Egyrészt náluk is csomagok vannak, melyekben nagytévék, kistévék, rádiók, online, print, gerillamarketing egyszerre benne van, próbálva költséghatékonyan elérni minél több embert, másrészt vannak olyan reklámok, amikhez brandépítésnél, pozícionálásnál elengedhetetlenek a tematikus médiumok.
Sobri Jóska
mint a minimaxon a prostata reklám?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
De ha ilyen minimális/mérhetetlen a nézettség gondolom a reklámért sem szakítanak valami nagy pénzt akkor mitől termel profitot a csatorna ?
yooker
Mert egy reklámügynökség nem (csak) nézettségalapon helyez el reklámokat.
(És összességében nagy pénzt szakítanak a tévék reklámokból. Bár csökken a tévés szelet az online javára a reklámtortában.)
Egyrészt náluk is csomagok vannak, melyekben nagytévék, kistévék, rádiók, online, print, gerillamarketing egyszerre benne van, próbálva költséghatékonyan elérni minél több embert, másrészt vannak olyan reklámok, amikhez brandépítésnél, pozícionálásnál elengedhetetlenek a tematikus médiumok.

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Szerintem még az országúti kerékpárt is jól tolja.
Sixo
Tolni biztos jól tolja, a közvetítés már más kérdés 😉
dande
Sipi mellett jó volt. Mondjuk a valaha legjobb magyar szakkommentátor mellett mindenkinek könnyebb dolga van ellenben magát a sportot viszont nehezebb közvetíteni mint az NFLt, ami rövidebb és általában van annyi történés hogy a beolvasott smsek nélkül is nagyon könnyű lenne értelmesen kitölteni az időt.

Egyébként ha már szóba került a kerékpársport, Sipi halála után kaptak hideget-meleget az újak, de szép lassan megértették a sport lényegét, egyértelműen javult a színvonal. Van még hova, de legalább próbákoznak.
Sajnálatos ha a SportTV megsértődött a bowl.hu-ra és ezért csakazért se javítanak a közvetítés színvonalán, mert innen származik az ötlet vagy a kritika.
Ha már beszéltünk a magyar dolgokról, ez is nagyon az...

Nekem egyébként 2 felejthetetlen sportközvetítés élményem van, egyik a Sapporoi utolsó meccs Ukrajna ellen, a másik Bodrogi ezüst érme a VB-n. Persze Erik az angolna is az, de az más kategóriában.
A nem magyar vonatkozású közvetítésekben Sipiék kerékpár közvetítései és a szintén Eurosportos atlétika közvetítések voltak azok, amik tán leginkább nekem szóltak, megszerették velem a sportot, és nem nőttem ki belőlük.

A legnegatívabb élmény pedig Björndalen utolsó olimpiai bajnoki címe az M4 Sporton(?), amit nem láthattunk, mert a stúdiót mutatták, ahol Gombos Karcsi apja értékelte a képernyőre egyébként nem kerülő Gombos Karcsi 79. helyezését. A sportág legnagyobb legendája mi ki a faszt érdekel...

Hogy ne 100% off legyen, a sportTVs közvetítésekről.
Millióan millió véleményt mondtak róla, voltak közte "toxikusak" is, de voltak köztük konstruktívak, építő jellegű kritikák is. 15 éve mégis nagyjából semmit nem változott az egész. Ellenben a világ rengeteget változott. 15 éve borzalmas minőségű illegális streamek voltak az alternatíva, ma elérhető áron HD minőségű streamek vagy illegális HD minőségű streamek az alternatíva, amiket ugyanazon a TVn nézhet bárki, mint amelyiken a közvetítést. Ezekkel kéne versenyezni.
Ez egyébként nem csak a sport TVre igaz, úgy általában a kábel TV-re. Ma már ott van mellettük a Netflix, a Prime, és a többi, meg persze az nmag. Nem tudom meddig engedhetik meg maguknak, hogy 15 perc adás után 15 perc reklám jöjjön, de nem is az én gondom.
Viszont az én véleményem, hogy attól hogy valami nehezen éri el a kritikus tömeget, még nem jelenti azt, hogy ha eléri, akkor ne lenne ugyanolyan nehéz letaszítani az uralkodó helyzetből. A sikerer cégek, akkor is foglalkoznak az "előfizetőekkel" amikor épp nyeregben vannak, hogy megőrizzék helyüket. A Sport TV ezt nem tartja fontosnak, az idő eddig végül is őket igazolja.
Az hogy az idei szezonban legalább másodszor a fő téma a csevegőben a sport TV és várahtóan még legalább egyszer az lesz idén, azt mutatja hogy a legelégedetlenebb közegben is bőven vannak, akik mégis őket választják hiába szidják. A műsornak a nézettsége számít, nem a színvonala. ha a kettő nem mutat korrelációt, akkor fölösleges bármit is tenni a színvonalért, elég homokba dugni a fejeket a kritika elől vagy elvonulni egy elefántcsonttoronyba.
Pedig az hogy vita van róla azt is jelenti, hogy igény lenne egy színvonalasabb műsorra, annak ellenére hogy mindenki tisztában van vele, hogy ez egy szélmalomharc...
Black_Adder
Semmi köze nézettséghez.
Minden tematikus csatornának, a sport tévéknek is mérési hibahatáron belül van a nézettsége. Vagyis gyakorlatilag tudhatatlan.
Inkabb arról van szó, hogy egyrészt Magyarország kicsi piac, igy a piacon belüli mozgások, változások még jelentéktelenebbek, másrészt az AMC (korábban Chello, ebben van a SportTv is, a Spektrum, Minimax, Paprika TV, és filmcsatornák mellett) csomagban vásárol műsorokat illetve értékesít reklámidőt.
Így meg tulajdonképpen egy sportközvetítés minősége nulla hatással van a cég bevételére. Amiből meg az következik, hogy minden erőfeszítés ami időt, energiát igényel, az deficites, ergo haszontalan.

Ettől persze még személyes ambícióból X vagy Y fejlődhetne, de mivel az NFL közvetítések terén nincs se konkurencia, se előrelépési lehetőség, ráadásul érdemi pénzeket se lehet ezzel keresni (pár tízezer forint egy szakértés honoráriuma), valójában valós motiváció erre sincs.
Höri se direkt jó, őt őszintén érdekli a sport (és az utóbbi időben belőle se ömlik a sok adat, érezhetően kevesebb időt tud a focira fordítani, bár adott meccsre maximálisan felkészül, és még bőven megél a korábban felszedettekből), és Gyula se direkt rossz, ő valószínűleg a saját környezetében jó visszajelzéseket kap.

több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Azért azt ne felejtsük el mennyit köszönhet a SportTv-nek a komplett magyar amerikai futball társadalom, krojfkomától kezdve Sanyitól át bowl-hu-ig ez a tömegtermékké válás egy "közös ügy" volt. Persze a kritikáknak van helye, mindegy hogy honnan jön és nem megsértődni kell, szvsz - ahogy szinte mindig - most is a két fél között van az igazság.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Sixo
dande
Sipi mellett jó volt. Mondjuk a valaha legjobb magyar szakkommentátor mellett mindenkinek könnyebb dolga van ellenben magát a sportot viszont nehezebb közvetíteni mint az NFLt, ami rövidebb és általában van annyi történés hogy a beolvasott smsek nélkül is nagyon könnyű lenne értelmesen kitölteni az időt.

Egyébként ha már szóba került a kerékpársport, Sipi halála után kaptak hideget-meleget az újak, de szép lassan megértették a sport lényegét, egyértelműen javult a színvonal. Van még hova, de legalább próbákoznak.
Sajnálatos ha a SportTV megsértődött a bowl.hu-ra és ezért csakazért se javítanak a közvetítés színvonalán, mert innen származik az ötlet vagy a kritika.
Ha már beszéltünk a magyar dolgokról, ez is nagyon az...

Nekem egyébként 2 felejthetetlen sportközvetítés élményem van, egyik a Sapporoi utolsó meccs Ukrajna ellen, a másik Bodrogi ezüst érme a VB-n. Persze Erik az angolna is az, de az más kategóriában.
A nem magyar vonatkozású közvetítésekben Sipiék kerékpár közvetítései és a szintén Eurosportos atlétika közvetítések voltak azok, amik tán leginkább nekem szóltak, megszerették velem a sportot, és nem nőttem ki belőlük.

A legnegatívabb élmény pedig Björndalen utolsó olimpiai bajnoki címe az M4 Sporton(?), amit nem láthattunk, mert a stúdiót mutatták, ahol Gombos Karcsi apja értékelte a képernyőre egyébként nem kerülő Gombos Karcsi 79. helyezését. A sportág legnagyobb legendája mi ki a faszt érdekel...

Hogy ne 100% off legyen, a sportTVs közvetítésekről.
Millióan millió véleményt mondtak róla, voltak közte "toxikusak" is, de voltak köztük konstruktívak, építő jellegű kritikák is. 15 éve mégis nagyjából semmit nem változott az egész. Ellenben a világ rengeteget változott. 15 éve borzalmas minőségű illegális streamek voltak az alternatíva, ma elérhető áron HD minőségű streamek vagy illegális HD minőségű streamek az alternatíva, amiket ugyanazon a TVn nézhet bárki, mint amelyiken a közvetítést. Ezekkel kéne versenyezni.
Ez egyébként nem csak a sport TVre igaz, úgy általában a kábel TV-re. Ma már ott van mellettük a Netflix, a Prime, és a többi, meg persze az nmag. Nem tudom meddig engedhetik meg maguknak, hogy 15 perc adás után 15 perc reklám jöjjön, de nem is az én gondom.
Viszont az én véleményem, hogy attól hogy valami nehezen éri el a kritikus tömeget, még nem jelenti azt, hogy ha eléri, akkor ne lenne ugyanolyan nehéz letaszítani az uralkodó helyzetből. A sikerer cégek, akkor is foglalkoznak az "előfizetőekkel" amikor épp nyeregben vannak, hogy megőrizzék helyüket. A Sport TV ezt nem tartja fontosnak, az idő eddig végül is őket igazolja.
Az hogy az idei szezonban legalább másodszor a fő téma a csevegőben a sport TV és várahtóan még legalább egyszer az lesz idén, azt mutatja hogy a legelégedetlenebb közegben is bőven vannak, akik mégis őket választják hiába szidják. A műsornak a nézettsége számít, nem a színvonala. ha a kettő nem mutat korrelációt, akkor fölösleges bármit is tenni a színvonalért, elég homokba dugni a fejeket a kritika elől vagy elvonulni egy elefántcsonttoronyba.
Pedig az hogy vita van róla azt is jelenti, hogy igény lenne egy színvonalasabb műsorra, annak ellenére hogy mindenki tisztában van vele, hogy ez egy szélmalomharc...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Visszatérve a kommentáros témára. Aki úgy érzi, hogy nagyon gyenge amit néha a sport tv-n hall, az még pont elcsípni a Barca meccs második félidejét Jenővel. Terápia jellegű. Ez után nem lenne semmi gond Sándorral sem 😀
dugo93
Jenő soha semmilyen körülmények között nem refencia
braxa88
Kosarat sztem jól közvetít. Legalábbis a női eb-n nekem nem volt veke bajok, úgy tűnt, hogy érti a játékot ami a múltját tekintve nem csoda. Mondjuk én hót sügér vagyok a kosárhoz. Minden másban viszont minősíthetetlen.
peach
Sixo
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
braxa88
Reggel 11.30-kor ez nem lesz szempont Amerikában. Sőt, nekik pont az az érdekük, hogy az esti meccs legyen jó és izgalmas.
Mi persze itt Európában azt szeretnénk ha már a korai meccs is jó legyen, nekünk ez a főműsoridő, de sajna én is kevés jó Lions meccsre emlékszem. De szerintem ez most ha nem is színvonalas, de izgis lesz.
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Visszatérve a kommentáros témára. Aki úgy érzi, hogy nagyon gyenge amit néha a sport tv-n hall, az még pont elcsípni a Barca meccs második félidejét Jenővel. Terápia jellegű. Ez után nem lenne semmi gond Sándorral sem 😀
dugo93
braxa88
Kosarat sztem jól közvetít. Legalábbis a női eb-n nekem nem volt veke bajok, úgy tűnt, hogy érti a játékot ami a múltját tekintve nem csoda. Mondjuk én hót sügér vagyok a kosárhoz. Minden másban viszont minősíthetetlen.
peach
Sixo
Jogos

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
dugo93
Csávó konkrétan majdnem elélvezett szerintem miközben a Barca játékát nézte 😀

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
peach
Ott inkább az a baj, hogy okoskodik 😕

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
dugo93
braxa88
peach

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
dugo93
braxa88
peach
dobták a trojkákat? 😀
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
dugo93
braxa88

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azon gondolkoztam, mivel este tenyleg kezd David Blough, elofordulhat-e, hogy a meccs Blough-out lesz?
dankodavid
Bears és a Blo(ugh)w-out nem kompatibilis dolgok idén. Szerintem szoros meccs lesz. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Azon gondolkoztam, mivel este tenyleg kezd David Blough, elofordulhat-e, hogy a meccs Blough-out lesz?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
dugo93
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
dugo93
a depressziósokat belegeltetni elesdével

mindenesetre érdekes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
braxa88
Mondjuk akit érdekel a Bears védelem, a hagyomány, stb.....
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a volág dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....
csi77
Nyugi

Majdnem minden bears és lions meccset láttam
...
braxa88
Akkor tudod micsoda élmények ezek....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
A Lionsnak és a Cowboynsak is több évtizedes hagyománya van hálaadáskor, bűn lenne kirakni bármelyiküket. Ez olyan, mint hogy az olimpiai megnyitón mindig a görögök jönnek elsőnek.

A harmadik meccsel épp eleget lehet variálni. Egyébként meg pont ez a harmadik szokott a leggyengébb lenni a három közül, de persze vannak kivételek.
több mint 5 éve
braxa88
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a volág dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....
csi77
Nyugi

Majdnem minden bears és lions meccset láttam
...
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
braxa88
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a világ dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 172
Belterjes uram-bátyám világ ez, hozzájuk képest Zsiga bácsi rokonai gyenge kezdők...
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
 www.instagram.com/p/B5TvouAgQmH/?hl=hu
steelwolf
Szomorúnak látom hogy Pat Willis nem élte meg ezt a listát...
Coolearie
igen, ő is és Wagner is, ha már Kuechly ott van.
braxa88
Kell valaki az ilyen listákra akit az okos 15 éves amcsi tini is ismer!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "