NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.LOL. 😀 Tudod ugye, hogy Oscar Wild a humor legolcsóbb válfajának tekintette ezt? 😀
És átértékelem a primér benyomásaimat.
Már várom, hogy azt is demonstrálja, hogy mi Gyula hozzáadott értéke egy közvetítéshez, és ha egy hasonló csapdába őt is becsalja, és megégeti, vállalva, hogy magát hozza kínos helyzetbe, akkor kalapotlengetve meaculpázok, és küldök egy olyan sört, amilyen még biztos nem volt a vlogban. 😊
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Bár ha az volt Maka célja, hogy kiemelje és megmutassa Sanyi felkészületlenségét úgy, hogy eközben sporttévés berkekben is megmaradjon az elfogadottsága, és ez a jövőben több Hörit vagy Zolit eredményez, akkor mesteri move volt.Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Ugyanebben a Host -Guest parositasban Randall Cobb top5 WR-kent emlitese eseten nagyon elegansan lezartad annyival a suletlenseget, hogy szerinted azert o mar 2.polcon van csak..erezheto volt, hogy ez is finom tulzas a reszedrol es veded a kozvetites minoseget a boduletes hulyesegtol. Nem forsziroztad, hogy indokolja vagy vedje a kijelenteset..gondolom tisztaban voltal vele, hogy szakertobb nezoknek ez nagyon kinos kijelentes volt tole..
A szavakból azért leszűrtem, hogy a témában állást foglalók 80%-a nem is látta az esetet, de ez nem tartotta vissza, hogy okos gondolatokat fűzzön hozzá. (Azért remélem páran megnézték a tegnapi ismétlést, és rájöttek, hogy még meg is védtem Sanyi álláspontját - tudom Sobri, ez ettől még kurva kínos volt.)
Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Valami ilyesmi szerencsesebb lett volna most is..ennyi lett szerintem kiemelve. Eddig is jol kezelted ezeket, velhetoen ezutan is..de ettol ez most nem jol sult el.
topin
És átértékelem a primér benyomásaimat.
Már várom, hogy azt is demonstrálja, hogy mi Gyula hozzáadott értéke egy közvetítéshez, és ha egy hasonló csapdába őt is becsalja, és megégeti, vállalva, hogy magát hozza kínos helyzetbe, akkor kalapotlengetve meaculpázok, és küldök egy olyan sört, amilyen még biztos nem volt a vlogban. 😊
több mint 5 éve
topin
2 007
Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Ugyanebben a Host -Guest parositasban Randall Cobb top5 WR-kent emlitese eseten nagyon elegansan lezartad annyival a suletlenseget, hogy szerinted azert o mar 2.polcon van csak..erezheto volt, hogy ez is finom tulzas a reszedrol es veded a kozvetites minoseget a boduletes hulyesegtol. Nem forsziroztad, hogy indokolja vagy vedje a kijelenteset..gondolom tisztaban voltal vele, hogy szakertobb nezoknek ez nagyon kinos kijelentes volt tole..
A szavakból azért leszűrtem, hogy a témában állást foglalók 80%-a nem is látta az esetet, de ez nem tartotta vissza, hogy okos gondolatokat fűzzön hozzá. (Azért remélem páran megnézték a tegnapi ismétlést, és rájöttek, hogy még meg is védtem Sanyi álláspontját - tudom Sobri, ez ettől még kurva kínos volt.)
Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Valami ilyesmi szerencsesebb lett volna most is..ennyi lett szerintem kiemelve. Eddig is jol kezelted ezeket, velhetoen ezutan is..de ettol ez most nem jol sult el.
több mint 5 éve
Az a csapat amelyiknek így 2 csütörtöki meccset kéne játszani, hátrányt szenvedne a többiekkel szemben, akármennyivel előre is jelzik. Persze a bye week se egyenlő mindenkinek, de egészen más nem bevezetni valamit, mint elvenni valamit.A Lions hálaadási meccs ráadásul hagyomány, legalább ezt ne vegyék el tőlük, akkor se ha Blough irányít náluk.
Nem mintha a csütörtöki meccsek úgy általában más irányítókkal olyan színvonalasak lennének, bár idén volt néhány izgalmasabb, nekem úgy általában nem hiányoznának, szerintem a játékosoknak se.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Azért nem mindegy, hogy három nappal hamarabb játszol vagy pár órával később.SNFnél sem egy héttel előtte van a variaKomolyra fordítva a szót.jajistenem...Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniJaja.
braxa88
Vegyék el ezt is tőlünk!
Én a Karácsonyt is átraknám januárra ha nincs hó decemberben.
Bazzani
braxa88
Mikor szólnál a csapatoknak, hogy "hé srácok nem vasárnap jatszotok hanem csütörtökön" mert nem lenne jó meccs ami akkor lenne és ti ugrotok be !?
Bazzani
braxa88
Utazás, edzés szempontból.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
SNFnél sem egy héttel előtte van a variaKomolyra fordítva a szót.jajistenem...Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniJaja.
braxa88
Vegyék el ezt is tőlünk!
Bazzani
braxa88
Mikor szólnál a csapatoknak, hogy "hé srácok nem vasárnap jatszotok hanem csütörtökön" mert nem lenne jó meccs ami akkor lenne és ti ugrotok be !?
Bazzani
több mint 5 éve
Komolyra fordítva a szót.jajistenem...Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniJaja.
braxa88
Vegyék el ezt is tőlünk!
Bazzani
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
jajistenem...Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniJaja.
braxa88
Vegyék el ezt is tőlünk!
Bazzani
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítaniJaja.
braxa88
Vegyék el ezt is tőlünk!
több mint 5 éve
Én elkeseredetten küzdök ellene pedig😅Most már amúgy meme hogy direkt nem tudják Lamar Jackson keresztnevét rendesenMár bő 1 éve ez megy 😊
Heisman Trophy
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szóval kijutunk ez Eb-reeeee!!!Most olvasom, erre bejön a rádióban a Primadonna az LGT-től!Elv 623,162,727 db dal volt 2011.05.01-én, és minden 2.percben íródik egy új.
Mekkora ennek az esélye???
Nemkérek matematikai megfejtéseket! 😊
🤘gaben🤘
8.5 évvel számolva a 2011.05.01 óta eltelt időt, az újabb 2 233 800 dal.
Szóval össz kb 625 396 527 (+- pár millió) dal lehet...Ebből nyilván nincs meg a lincenszjoga a magyar rádiónak mindegyikhez...
Röviden kb mint kijutni az EB-re.
Borbinho
több mint 5 éve
Most olvasom, erre bejön a rádióban a Primadonna az LGT-től!Elv 623,162,727 db dal volt 2011.05.01-én, és minden 2.percben íródik egy új.
Nemkérek matematikai megfejtéseket! 😊
🤘gaben🤘
8.5 évvel számolva a 2011.05.01 óta eltelt időt, az újabb 2 233 800 dal.
Szóval össz kb 625 396 527 (+- pár millió) dal lehet...Ebből nyilván nincs meg a lincenszjoga a magyar rádiónak mindegyikhez...
Röviden kb mint kijutni az EB-re.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Most olvasom, erre bejön a rádióban a Primadonna az LGT-től!Nincs két oldal.Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
Maka
tenorx
Maka
Nem volt savazás.
Senki se volt toxikus.
Minden kritika építő volt. Szándékában mindenképp.
Rossz szó nem ért téged.
Azt gondolom, hogy néha előremutatóbb elismerni a hibát, mint játszani
-t.
Sobri Jóska
Nem kérek matematikai megfejtéseket! 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
A 22 órás sávot nem lehet baszogatni? Mert oké, hogy a Texans–Patriotsot nem veszik ki éjjelről, de azért nem látom, hogyan nem sikerült nem 19 órára rakni a Super Bowlta fox "levédette", hogy ne mozgathassák el
Wyatt
több mint 5 éve
Most már amúgy meme hogy direkt nem tudják Lamar Jackson keresztnevét rendesenMár bő 1 éve ez megy 😊
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Most már amúgy meme hogy direkt nem tudják Lamar Jackson keresztnevét rendesen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem minden online fórum ilyen, lásd reddit ugyanez.Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
Maka
tenorx
Maka
Van pár ember aki nyilván arra megy, hogy direkt felhúzzon.
több mint 5 éve
Nincs két oldal.Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
Maka
tenorx
Maka
Nem volt savazás.
Senki se volt toxikus.
Minden kritika építő volt. Szándékában mindenképp.
Rossz szó nem ért téged.
Azt gondolom, hogy néha előremutatóbb elismerni a hibát, mint játszani
-t.
több mint 5 éve
Maka
2 760
Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
Maka
tenorx
Szerkesztette: Maka
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Ezt érzem én is, kedvelem Sanyit de mintha csak meccset nézni ülne be a haverjaival.Mondjuk annak idején Török Pétert is szarrá alázták indexen, mégsem volt nála szórakoztatóbb NBA-s szakkommentátor. Szerintem.jó hát ilyen alapon amit peach is írt korábban, nézzük csak meg hogy kik a sport tv-n a socceres szagkommentátorok... eléggé el vannak kényeztetve hozzájuk képest az nfl nézők
eaglesmcnabb
Török Péter óriási forma, ahogy Kovács Sándor is az, de előbbiről egy dolgot szerintem soha nem mondhattunk el, amit utóbbiról sajnos egyre inkább; hogy felkészületlen lett volna. Sanyi nyilvánvalóan ért a játékhoz, él-hal érte, ám azt a pluszt, amit egy hardcore néző elvárna már nem teszi bele, ez teljesen nyilvánvaló. Érthető, ha belegondolunk mennyi mindent vett a nyakába, bár Márknál nem olvasni ilyen véleményeket, akinek szintén ott van extraként a válogatott meg trash talk is.
r.baggio
több mint 5 éve
Nadal17
586
Egy ideje megy a fórumon a LEmarozás és a running backezés 😊 Peace.nemtudom honnan kellett volna kiszívnom.annak a RBnek annyi yardja van mint Carsonnak, és 2vel több futott TDje.Nálam innen Lemar az MVPÚgy látszik, hogy ti, Panthersesek mindenképp running backet akartok MVP-nek 😉 😀
gabokocka
Nadal17
Ja meg még mellé passzolt annyi TDt mint Wilson.
braxa88
Nadal17
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
nemtudom honnan kellett volna kiszívnom.annak a RBnek annyi yardja van mint Carsonnak, és 2vel több futott TDje.Nálam innen Lemar az MVPÚgy látszik, hogy ti, Panthersesek mindenképp running backet akartok MVP-nek 😉 😀
gabokocka
Nadal17
Ja meg még mellé passzolt annyi TDt mint Wilson.
braxa88
Nadal17
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=t-Y3s6jUNGM&fbclid=IwAR3hlOtKSBpPXeOCy0cMYzPw-qkDUQ2Emo5nSMY2XVRIBcm-xb61SIQbxWA
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "