NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 626 — The only discipline that lasts, is self discipline
Imádom az indexes cikkek alatt a commentelőket:

"Ennek most örülni kéne? Mi lesz Faragó Ricsivel, Sankóval, Márkkal?"
"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
"Mi lesz ìgy Ricsivel,Màrkkal,Sanyival? 😕 😯 Mennyi meccset làthatunk majd ? 😬😔"
tenorx
Nevethetsz rajta, de ha ezek a kommentek vannak ott, az azt jelenti, hogy az egyszeri NFL rajongónak ez szempont. Azaz van rá kereslet. Úgyhogy annyira nem lepődnék meg, ha ősszel Ricsi feltűnne az új TV-ben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....
mcm4a1
Ugyan, minden meccset 150 streamen lehet nezni, nehol 4K-ban is.
Borbinho
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.
mcm4a1
gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolult
Löfli
Van Chromecastem azzal sokszor szoktam kirakni, de a Gamepass meg majdnem annyiba kerül mostmár majdnem mint az egész éves TV+Internet előfizetésem és akkor még az NCAA-ről ne is beszéljünk..
mcm4a1
Na látod ezentúl csak vodafone kell és az nfl+ncaa, net, telefon egyben letudva 😊 ja és először fog 16 év után előfordulni itthon, hogy a kinti tv-társaságok cfb-s cross promojánál nem síri csend vagy offolás megy, hanem beszélnek is róla 8)

index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/
shawnka
Fogalmam sincs hogy ez jó e.
Majd ha kiderül kik szakértenek akkor megmondom.
Bazzani
Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvércsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
r.baggio
Jól gondolom, hogy Szaniszló Csabi a felelős ott a jogokért?
Bazzani
A linkedIn profilja alapján nem, ő a sport tv-nél volt, hollai váltotta 2017-ben
r.baggio
De most visszatért az AMC-hez.
A Karanténcastban volt róla szó.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 957 — no es importante
Vehetek akkor majd megint GamePass azért, hogy HD-ban nézhessem a meccseket mert hát Arena 4 meg ilyenek nincsenek HD-ban a tv-ben és még a DigiOnlineban nem elérhetőek ahol meg mindig néztem gépen, nagyon jó....
mcm4a1
Borbinho
Tudom, hogy lehet mindent streamen nézni de azért sokkal kényelmesebb TV-ben és magyarul még ha néha jobb is eredeti közvetítés.
mcm4a1
gamepasst is ki lehet tenni tv-re, főleg okostévével nem bonyolult
Löfli
Van Chromecastem azzal sokszor szoktam kirakni, de a Gamepass meg majdnem annyiba kerül mostmár majdnem mint az egész éves TV+Internet előfizetésem és akkor még az NCAA-ről ne is beszéljünk..
mcm4a1
Na látod ezentúl csak vodafone kell és az nfl+ncaa, net, telefon egyben letudva 😊 ja és először fog 16 év után előfordulni itthon, hogy a kinti tv-társaságok cfb-s cross promojánál nem síri csend vagy offolás megy, hanem beszélnek is róla 8)

index.hu/kultur/media/2020/07/06/breaking_az_arena4_elvitte_az_nfl-t_a_sport1_elol/
shawnka
Fogalmam sincs hogy ez jó e.
Majd ha kiderül kik szakértenek akkor megmondom.
Bazzani
Ricsi legalább a csúcson hagyhatná abba 😊
de mivel Maka kommentált ott is (vagyis a galaxy4-en, a testvércsatornán), óriási szerepcserére gondolom nem kell számítani
r.baggio
Jól gondolom, hogy Szaniszló Csabi a felelős ott a jogokért?
Bazzani
A linkedIn profilja alapján nem, ő a sport tv-nél volt, hollai váltotta 2017-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?

Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.

Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
Sorry én annyira nem ismerlek csak innen, akkor neked van közöd az Arena4-hez? Vagy infó, hogy tuti lesz HD és a többi szolgáltatónál vagy csak tárgyalások vannak aztán reménykednek az emberek?
NB2
shawnka maga az arena4.
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Mert az jobb lesz, hogy átkerül egy másik adóra, ami gondolom nagyon sok szolgáltatótól fog hiányozni?
dugo93
A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
Maka féle vernyákolásnál lehet jobban járnának valami random arccal a nézők.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com

Amúgy se volt sok baj a sport tv-s közvetítésekkel. Ja, Márk és Ricsi nekem kifejezetten hiányozni fog, ha nem lesznek.
dugo93
De az eredménykövetőben azért stabilan ment Ricsi fikázása. Most meg hogy lesz valami változás 16 év után, egyből megy a sajnálkozás. Gondolom ha marad a sporttvn, akkor meg az lenne a baj, a magyaroknak valahogy éppen pont az nem jó sosem, ami van.

Kérlek ne csak fröcsögjetek, hanem olvassátok is, amiket írunk. A többi szolgáltatónál is ott lesz szezonkezdetre a csati, lesz HD és a kommentárotok se random arcok lesznek a semmiből. Nyugi.
shawnka
Sorry én annyira nem ismerlek csak innen, akkor neked van közöd az Arena4-hez? Vagy infó, hogy tuti lesz HD és a többi szolgáltatónál vagy csak tárgyalások vannak aztán reménykednek az emberek?
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Höri mèg a végén kénytelen lesz visszajönni kommentelni.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

dugo93

shawnka
Jé itt egy hunyó 😉 😛

Nekem csak annyi a bajom, hogy streammel kell e szenvedni vagy sem. Még angolul is elnézném, de magyrnál sem érdekelt kb, hogy ki közvetíti. S valóban ez a bosszantó, hogy semmi garancia nincs a szolgáltatás biztonságra lassan. Pont a sportnál megy ez az állandó jog háború, ki közvetít mit stb...és lassan évente változik valami....meglepődnék, ha a helyi szolgáltatónk pl berakná a csatornátokat a kínálatba..........mint ahogy spíler sincs......
dande
Már évek óta van HD stream a meccsekre. Még keresni sem kell, az eredménykövetőbe belinkelik. A TV kényelmes volt, de nem nélkülözhetetlen egyáltalán. Ha lesz a Diginél fogom nézni, ha nem akkor stream (vagy alvás, az se rossz 😊)

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....

dugo93

shawnka
Jé itt egy hunyó 😉 😛

Nekem csak annyi a bajom, hogy streammel kell e szenvedni vagy sem. Még angolul is elnézném, de magyrnál sem érdekelt kb, hogy ki közvetíti. S valóban ez a bosszantó, hogy semmi garancia nincs a szolgáltatás biztonságra lassan. Pont a sportnál megy ez az állandó jog háború, ki közvetít mit stb...és lassan évente változik valami....meglepődnék, ha a helyi szolgáltatónk pl berakná a csatornátokat a kínálatba..........mint ahogy spíler sincs......
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 281 — Keep pounding
Gondolom komoly összegeket áldoztak rá, nyilván nem akarják, hogy csak a lakosság 20%-a által legyen elérhető. Nem hinném, hogy rosszabb lesz, mint a sporttv-n, ahol néha mute üzemmódban kellett menjen a háttérben, miközben streamen néztem másik meccset.

Szóval én pozitívan várom 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 315 — Rider

"Az NFL közvetítéseket nem csak a meccsek, hanem a Sport1 műsorvezetői miatt is nézik a szurkolók..."
"Lehet még ennél is rosszabb 2020? Persze... Megoldjuk... És íme!... Ricsi nélkül nem lenne ugyanaz... 😭😭😭"
tenorx
Ha valakik nem fognak hiányozni.....
zekeffron
Én Ricsit és Márkot sajnálnám, ha nem közvetítenének.
bergerdani
Márk, Höri, Zoli

De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
NB2
Höri mondjuk igen, de ő meg azért nem volt túl sokat tolva. Ráadásul nem hiszem, hogy ne lehetne bevetni a másikon is.

Az Arénán ott van Maka, sztem színvonalban nem kérdés, hogy köröket ver Ricsire. Az meg, hogy a Gyula szintű "szakértelem" nem lesz többet az meg számomra felbecsülhetetlen. NCAA-nél Bálint azért minden volt csak rossz nem, sőt. Nagyon remélem ő (is) csatlakozik a stábhoz.

Ahogy előttem is írtak, hamarosan minden nagy szolgáltatónál fogható lesz a csatorna 😉
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek

dugo93

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

tenorx
zekeffron
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
zavi27
alszik tovább mi lenne

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 608 — Amerikai sportok rajongója

tenorx
zekeffron
bergerdani
Mi lesz Gyulával, az érdekel a legjobban!😊
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com

tenorx
zekeffron
bergerdani
Márk, Höri, Zoli

De azt adom, hogy borzasztóan elkényelmesedett a sporttv, lehet ez egy picit felébreszti őket.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 874 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Van még idő addig. Meg fognak egyezni. Az Arena nem a Voda sajátja. Engem is az érdekel, hogy milyen szakértő/kommentátor csapat lesz. A tavalyi NCAA csapat amúgy fiatal és új volt az nem volt rossz Maka vezetésével.
Nekem se Vodám van de nem aggódik. Ha a csatorna áldozott nem keveset az NFL jogaira akkor nekik is erdekük hogy minden szolgáltatatóval leszerződjenek, hisz így tudnak ők is egy befektetésből profitot csinálni.

A kövi karanténcastot mindenesetre várom, kíváncsi vagyok Csabi, Galuska, Moncz mit mond, hogy csúszott ez ki a kezükből.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 592

több mint 5 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

tenorx
zekeffron

Mindig jövőre
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 315 — Rider

tenorx
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................
dande
Nyugi még megegyeznek addig a többivel is.
zinedine5
Az a baj, hogy válthatnék esetleg tré mobilra, de róluk is hallok elég panaszt és ha gubanc van, nem sietnek rendezni a dolgokat, a helyi kábel meg itt van megtalálható, csak ők meg nem bővítenek csatornát, mert nincs meg a technikai feltételük. Az bosszant, hogy van sport tv, van digi, de mindig jön egy újabb okoska, aki keresztbe veri az egészet, mert miért ne..................

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................
dande
Nyugi még megegyeznek addig a többivel is.
több mint 5 éve
kva anyjukat erre csak azt tudom mondani már tényleg............................nálunk nincs voda nem is lesz, (még mindig a helyi kábel a legnormálisabb szolgáltató.......) miért nem lehet már a seggén csücsülni mindenkinek és normálisan szolgálatatni...........................nekem igenis fontosak voltak a magyar közvetítéses tvs meccsek kényelem szempontjából is még ha az Eaglesel nem is kényeztetek el, de akkor is...........................

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mcm4a1
Borbinho
mcm4a1
még ha néha jobb is?

több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Amúgy én sajnálom a sporttvt, lassan nem marad náluk semmi..
tenorx
En orulok, hogy buktak. Klasszikus monopolium volt. Nem innovaltak semmit, nem fejlodott a kozvetites szinvonala, sot inkabb csak visszafele mozgott, mert azt hittek ok az alfa meg az omega, a nezoi igenyek idomuljanak hozzajuk.
undisputedly
Ok ebben nyilván van igazság, de most átkerül egy olyan csatornára, amit sokkal kevesebb ember ér el, így a hazai népszerűség növekedése nem tudom hogy lesz.
Igazság szerint egy kezemen meg tudom számolni hogy az utóbbi tíz évben hányszor néztem magyar közvetítést, szóval személy szerint azért túlélem majd.