NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem Ravens fannak 😕
több mint 6 éve
De legalább Fradista 😉 😛 aki nem az képmutató vagy tudathasadásos 😊a szíve mélyén mindenki azNabazz, ez alapján Eagles drukkernek kéne lennem... 😆😁
Black_Adder
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
a szíve mélyén mindenki azNabazz, ez alapján Eagles drukkernek kéne lennem... 😆😁
Black_Adder
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nabazz, ez alapján Eagles drukkernek kéne lennem... 😆😁
Black_Adder

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Csapatok rangsora a szezon alatt utazással megtett távolság alapján. Vicces, hogy pont a Jets utazik a legkevesebbet. 😀Legalább ennyi öröme legyen már a játékosoknak 😀
www.thescore.com/nfl/news/1759759/nfl-schedules-by-distance-raiders-travel-28-5-k-more-miles-than-jets
xrace77
GO JETS!!!
több mint 6 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Csapatok rangsora a szezon alatt utazással megtett távolság alapján. Vicces, hogy pont a Jets utazik a legkevesebbet. 😀A lista végen keleti parti csapatok, ráadasul egy csoportból...
www.thescore.com/nfl/news/1759759/nfl-schedules-by-distance-raiders-travel-28-5-k-more-miles-than-jets
xrace77
Véletlen? Aligha...
több mint 6 éve
Csapatok rangsora a szezon alatt utazással megtett távolság alapján. Vicces, hogy pont a Jets utazik a legkevesebbet. 😀 www.thescore.com/nfl/news/1759759/nfl-schedules-by-distance-raiders-travel-28-5-k-more-miles-than-jets
több mint 6 éve
Én nem találtam.A szerzők akkor érezhetik, hogy túl lépték a saját árnyékukat, amikor hitelen megjelent az NCore-n. 😉tényleg fent van/volt? 😀
ozibozi
katonadani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
tényleg fent van/volt? 😀A szerzők akkor érezhetik, hogy túl lépték a saját árnyékukat, amikor hitelen megjelent az NCore-n. 😉Remélem lesz majd egy publikus infó hogy mennyit vásároltunk meg, én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tényleg mennyi embert érdekel ez így, remélem jó nagy szám lesz!😊Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
azért óriási kereslet a draftra sincs, az ncaa-nél pedig ennél egy még szűkebb réteget érdekel
amúgy volt már, aki kinyomtatta a magazint, én is megteszem majd, megírom, mennyibe fáj
r.baggio
Nyilván nem printre gondoltam, hanem egy, a mostanival egyezően szerkesztett és illusztrált magazinra.
Szerintem a hardcore fanek s az itteni arcok ( ami nyilván részben azonos halmaz😁) körében népszerű lenne, akár picivel több pénzért is, mint 900 ft...
Fast Willie
zavi27
ozibozi
több mint 6 éve
A szerzők akkor érezhetik, hogy túl lépték a saját árnyékukat, amikor hitelen megjelent az NCore-n. 😉Remélem lesz majd egy publikus infó hogy mennyit vásároltunk meg, én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tényleg mennyi embert érdekel ez így, remélem jó nagy szám lesz!😊Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
azért óriási kereslet a draftra sincs, az ncaa-nél pedig ennél egy még szűkebb réteget érdekel
amúgy volt már, aki kinyomtatta a magazint, én is megteszem majd, megírom, mennyibe fáj
r.baggio
Nyilván nem printre gondoltam, hanem egy, a mostanival egyezően szerkesztett és illusztrált magazinra.
Szerintem a hardcore fanek s az itteni arcok ( ami nyilván részben azonos halmaz😁) körében népszerű lenne, akár picivel több pénzért is, mint 900 ft...
Fast Willie
zavi27
több mint 6 éve
twitter.com/WillBrinson/status/1118673886399422465

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Remélem lesz majd egy publikus infó hogy mennyit vásároltunk meg, én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tényleg mennyi embert érdekel ez így, remélem jó nagy szám lesz!😊Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
több mint 6 éve
Én ilyen maradi gyerök vagyok, egyikhez sincs tehetségem. Nem is vágyok rá. De jövök majd 😀Pay Pallal kb 30 mp volt "megrendelni", telóról is simán mentÉn speciel alig várom, hogy olvashassam, az sem érdekelne, ha háromszor ennyibe kerülne ha a kezembe foghatnám. Sajnos lakás felújítás kellős közepén vagyok szóval még átutalni nem jutott eszembe a storyt, de elő fogok fizetni. Ha érdekel valakit 😀Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
peach
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Pay Pallal kb 30 mp volt "megrendelni", telóról is simán mentÉn speciel alig várom, hogy olvashassam, az sem érdekelne, ha háromszor ennyibe kerülne ha a kezembe foghatnám. Sajnos lakás felújítás kellős közepén vagyok szóval még átutalni nem jutott eszembe a storyt, de elő fogok fizetni. Ha érdekel valakit 😀Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
peach
több mint 6 éve
Én speciel alig várom, hogy olvashassam, az sem érdekelne, ha háromszor ennyibe kerülne ha a kezembe foghatnám. Sajnos lakás felújítás kellős közepén vagyok szóval még átutalni nem jutott eszembe a storyt, de elő fogok fizetni. Ha érdekel valakit 😀Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
r.baggio
több mint 6 éve
Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁
Fast Willie
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Megjelent az online magazinunk!Szép, összeszedett kiadvány lett. Még nem olvastam végig és a beltartalomba nem is okoskodnék bele. Én inkább a dizájn részhez tennék egy kis megjegyzést, ami első "végiglapozásra" is feltűnt. A következő számnál figyeljetek oda a borítóképre (az első amit meglát az ember és nekem itt a 3 ember élességben, minőségben, színben is nagyon elüt) illetve azokra a képekre amiket ti vágtok ki. Életlenek, csúnyán vannak körbevágva (labda a 2. oldalon, Draft logo a 4. oldalon, 32-33. oldalon a játékos és a 64-65. oldalon a playa).
fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/
katonadani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Megjelent az online magazinunk!Nagyon szépen köszönjük az áldozatos, igényes és megalkuvást nem tűrő munkátokat!
fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/
katonadani
Nagyon szép a kivitelezés, átgondolt szerkesztés, igényes tartalom, sok érdekesség! Ízléses a formátum is és könnyű "hozzájutni".
A Pay Pal-os vásárlás kb 30 mp volt, szóval elismerésem!😁
Nagyon odatettétek, gratulálok!
Komolyan egy hibája van, hogy nem vehetem a kezembe (kinyomtathatom😂?). Simán fizetnék érte 3-4ezret is magazinként, annyira hiánypótló cucc!!!
Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁
több mint 6 éve
Van olyan jó elemző, hogy az espn vagy fox rámenjen.Egy kis bulvár..Rábasszák a franchise tag-et. Ha gecik, akkor kétszer is
3 év után lejár Tony Romo 4M dollár per éves amerikai foci szakkommentátori szerződése a CBS-szel, és sajtóhírek szerint 10M dolláros évi gázsiért hosszabbíthat az egykori irányító. Kérdés, hogy a CBS megadja-e ezt neki.-sorozatjunkie
steelwolf
Fast Willie
több mint 6 éve
Megjelent az online magazinunk!fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/