NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Egy aktuális IR-válogatott (és a 2. csapat):Melléjük teheted Luckot is, bár papírja még nincs. (De lesz 😊 )
QB: Aaron Rodgers (Ryan Tannehill)
empty taxi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Egy aktuális IR-válogatott (és a 2. csapat):A CB sor nem acélos, bele kell húzni! De amúgy elég jól nézne ki ez a csapat.
QB: Aaron Rodgers (Ryan Tannehill)
RB: David Johnson (Dalvin Cook)
WR: Odell Beckham, Julian Edelman, Allen Robinson (Brandon Marshall, Quincy Enunwa, Corey Coleman)
TE: Greg Olsen (Tyler Eifert)
OT: Jason Peters, Joe Thomas (Taylor Decker, Zach Strief)
OG: Mike Iupati, Marshal Yanda (Jack Mewhort, Forrest Lamp)
C: Matt Slauson (Ted Larsen)
DE: J.J. Watt, Sharrif Floyd (Nick Fairley, Arik Armstead)
NT: Haloti Ngata (David Parry)
OLB: Whitney Mercilus, Tamba Hali (Markus Golden, Cliff Avril)
ILB: Jerrell Freeman, Denzel Perryman (Malcolm Smith, Alex Anzalone)
CB: Jason Verrett, Delvin Breaux (Tavon Young, Steven Nelson)
S: Eric Berry, Quintin Demps (Obi Melifonwu, Malik Hooker)
K: Cairo Santos (Dustin Hopkins)
P: Sam Martin (Kasey Redfern)
LS: Jon Dorenbos (Brett Goode)
empty taxi
Vicces, hogy 1 GB játékos van csak a listán, mégis mi döglöttünk ki a legjobban. 😊 (Goodet most nem veszem ide)
Liverpool Fc
több mint 7 éve
empty taxiCsóri Hue Jackson lehetne az edző!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Egy aktuális IR-válogatott (és a 2. csapat):QB: Aaron Rodgers (Ryan Tannehill)
RB: David Johnson (Dalvin Cook)
WR: Odell Beckham, Julian Edelman, Allen Robinson (Brandon Marshall, Quincy Enunwa, Corey Coleman)
TE: Greg Olsen (Tyler Eifert)
OT: Jason Peters, Joe Thomas (Taylor Decker, Zach Strief)
OG: Mike Iupati, Marshal Yanda (Jack Mewhort, Forrest Lamp)
C: Matt Slauson (Ted Larsen)
DE: J.J. Watt, Sharrif Floyd (Nick Fairley, Arik Armstead)
NT: Haloti Ngata (David Parry)
OLB: Whitney Mercilus, Tamba Hali (Markus Golden, Cliff Avril)
ILB: Jerrell Freeman, Denzel Perryman (Malcolm Smith, Alex Anzalone)
CB: Jason Verrett, Delvin Breaux (Tavon Young, Steven Nelson)
S: Eric Berry, Quintin Demps (Obi Melifonwu, Malik Hooker)
K: Cairo Santos (Dustin Hopkins)
P: Sam Martin (Kasey Redfern)
LS: Jon Dorenbos (Brett Goode)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
twitter.com/TeamJuJu/status/923222691326312448😀 nagy arcok
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kivetel erositi a szabalyt 😀Na jó, ez a komment most tetszett 😀A Spygate-nél nem 😊
Felvetődött a Pats–Falcons kapcsán a foggate kifejezés, ennek a cikknek a kapcsán
dailysnark.com/julio-jones-hints-patriots-fault-fog-falcons-patriots-snf-game/
Topkomment:
How bout we don't turn this into another "gate" because every time we do they win the damn super bowl.
Wyatt
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Na jó, ez a komment most tetszett 😀A Spygate-nél nem 😊
Felvetődött a Pats–Falcons kapcsán a foggate kifejezés, ennek a cikknek a kapcsán
Topkomment:
How bout we don't turn this into another "gate" because every time we do they win the damn super bowl.
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Na jó, ez a komment most tetszett 😀Felvetődött a Pats–Falcons kapcsán a foggate kifejezés, ennek a cikknek a kapcsán
Topkomment:
több mint 7 éve
Valamelyest OFF és tudom, hogy a PFF sokak számára ördögtől való, de talán van akit érdekel, hogy most ezen a linken 10 dollár kedvezménnyel lehet előfizetni a PFF Edge-re és Elite-re: pff.refr.cc/zoltanb
http://insidehandoff.com/
több mint 7 éve
????????????Aki szeretné látni, hogy miként mutatna Kirk Cousins pl. Cardinals, 49ers, Jets, Bills vagy Jags mezben, kattintson ide!Én pl. 'skins mezben sem szeretem látni...
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/20978049/nfl-destination-kirk-cousins-ten-teams-washington-redskins-quarterback-play-2018-free-agent-market
iktriad
apeszos
Vagy a válaszat megkapom a ma esti meccsen?
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Aki szeretné látni, hogy miként mutatna Kirk Cousins pl. Cardinals, 49ers, Jets, Bills vagy Jags mezben, kattintson ide!Én pl. 'skins mezben sem szeretem látni...
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/20978049/nfl-destination-kirk-cousins-ten-teams-washington-redskins-quarterback-play-2018-free-agent-market
iktriad
több mint 7 éve
Aki szeretné látni, hogy miként mutatna Kirk Cousins pl. Cardinals, 49ers, Jets, Bills vagy Jags mezben, kattintson ide! több mint 7 éve
Remélem Janet Jackson lesz a meglepetésvendég. 😊 twitter.com/jtimberlake/status/922251373311176705
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Vicces lenne minden szerdan arra fogadni ki lesz a browns QB plusz kotesben,hogy futhat e Zeke avagy sem ...Utóbbi 1,04-es igen mindig 😛
Janek
több mint 7 éve
Vicces lenne minden szerdan arra fogadni ki lesz a browns QB plusz kotesben,hogy futhat e Zeke avagy sem ...
több mint 7 éve
Játékosokat kérdeztek QBkról, kit sackkelnének leginkább, ki a legtúlértékeltebb, kivel nem játszanának 1 csapatban, stbHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Elvileg ezért. Ha a játékos az EZ-ban szerzi meg (kapja el) a labdát, akkor végig kell menni a "birtokbavételi eljáráson". Talán jobb is lenne így hívni, mert tényleg röhej, hogy mennyi feltétele van, lassan esküdtszék is kell, hogy eldöntse. 😊Valaki elmagyarázná nekem, hogy a KC TD-je miért nem volt az a Pitt ellen? Előre is kösz.Senki nem tudja...még a sporik se. Lehet, h ez megint a catch rule valamilyen perverz változatának magyarázata. Pl. mivel endzoneban tartózkodott az elkapó és nem vált futóvá (nem volt klasszikus football move/nem labdával a kezében lépett át az EZ-ba), ezért végig birtokolnia kellett volna a labdát, tehát a földetéréskor is. Talán emiatt nem volt elég a két láb letétele (???), hanem végig kellett volna birtokolnia a labdát (possession része nem volt meg?). De csak tippelek. Én egyébként megadtam volna.
csi77
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Willie Parker
15 391
Valaki elmagyarázná nekem, hogy a KC TD-je miért nem volt az a Pitt ellen? Előre is kösz.Senki nem tudja...még a sporik se. Lehet, h ez megint a catch rule valamilyen perverz változatának magyarázata. Pl. mivel endzoneban tartózkodott az elkapó és nem vált futóvá (nem volt klasszikus football move/nem labdával a kezében lépett át az EZ-ba), ezért végig birtokolnia kellett volna a labdát, tehát a földetéréskor is. Talán emiatt nem volt elég a két láb letétele (???), hanem végig kellett volna birtokolnia a labdát (possession része nem volt meg?). De csak tippelek. Én egyébként megadtam volna.
csi77
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Valaki elmagyarázná nekem, hogy a KC TD-je miért nem volt az a Pitt ellen? Előre is kösz.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen! 😊Nem tudom, hogy megfelelő helyen kérem-e, de amennyiben vkinek lenne accesse PFF statjaihoz:Ennyit tudtam tenni
megkérhetném, hogy dobjatok be képeket lécci a Jets OL passz-, és futásblokkolásáról + DL-ünk QB hit/hurry dolgairól, köszi szépen. 😊
Beki
(Hit/hurry nincs az alap csomagban)
ibb.co/mvM0rR
ibb.co/ce1N5m
ibb.co/hpCUkm
Adirotor
több mint 7 éve
Nem tudom, hogy megfelelő helyen kérem-e, de amennyiben vkinek lenne accesse PFF statjaihoz:Ennyit tudtam tenni
megkérhetném, hogy dobjatok be képeket lécci a Jets OL passz-, és futásblokkolásáról + DL-ünk QB hit/hurry dolgairól, köszi szépen. 😊
Beki
(Hit/hurry nincs az alap csomagban)
ibb.co/mvM0rR
ibb.co/ce1N5m
ibb.co/hpCUkm
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy megfelelő helyen kérem-e, de amennyiben vkinek lenne accesse PFF statjaihoz:megkérhetném, hogy dobjatok be képeket lécci a Jets OL passz-, és futásblokkolásáról + DL-ünk QB hit/hurry dolgairól, köszi szépen. 😊
több mint 7 éve
tavalyi NO-DEN meccs után nem volt arról szó, hogy a játékosokat kötelezik az oldalvonal színétől eltérő cipő használatát, vagy ez csak egy felvetés volt?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/