NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Nagy lehet az egyetértés, ha egy kicker a vita tárgya 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Jó hát kinek mi. Vkinek élete második NFL meccsén GW FG-t rúgni 61-yardról az smafu... meg hát a 2 elrontott XP-ből legalább az egyik a holderen múlott inkább. De legyen úgy ahogy gondolod, igazad van. 😊 Reméljük majd még február után átgondolhatjuk ezt a kérdést, mikor egymás ellen eldöntötték a SB-t 😉Elliott is jó, viszont nálam személy szerint többet ér h Butker élete első NFL-meccsén a Redskins ellen mellébikkantotta egyszer 46 yardról, azon kívül viszont még nem hibázott.K: Harrison Butker (Kansas City Chiefs)Azért Eliott csak 5/6-tal áll 50+ yardról... Oké, neki 3 rontott rúgása és extrája is van, de talán nálam itt lenne egy csere még.
empty taxi
Deny
empty taxi
több mint 7 éve
Elliott is jó, viszont nálam személy szerint többet ér h Butker élete első NFL-meccsén a Redskins ellen mellébikkantotta egyszer 46 yardról, azon kívül viszont még nem hibázott.K: Harrison Butker (Kansas City Chiefs)Azért Eliott csak 5/6-tal áll 50+ yardról... Oké, neki 3 rontott rúgása és extrája is van, de talán nálam itt lenne egy csere még.
empty taxi
Deny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
K: Harrison Butker (Kansas City Chiefs)Azért Eliott csak 5/6-tal áll 50+ yardról... Oké, neki 3 rontott rúgása és extrája is van, de talán nálam itt lenne egy csere még.
empty taxi
több mint 7 éve
True that, sőt nálam még Aaron Jones is benne van a mixben, nem mellesleg Dalvin Cooknak is egészen kiváló szezonja volt amíg meg nem sérült.Vhogy így nézne ki nálam most egy All-Rookie team kb. a szezon felénél:Nem vitatom a RB duót. Csak annyit fűznék hozzà, hogy Kamara is szorosan ott lohol mögöttük! 😁
QB: Deshaun Watson (Houston Texans)
RB: Kareem Hunt (Kansas City Chiefs), Leonard Fournette (Jacksonville Jaguars)
WR: JuJu Smith-Schuster (Pittsburgh Steelers), Cooper Kupp (Los Angeles Rams)
TE: Evan Engram (New York Giants)
OT: Garett Bolles (Denver Broncos), Ryan Ramczyk (New Orleans Saints)
OG: Ethan Pocic (Seattle Seahawks), Jermaine Eluemunor (Baltimore Ravens)
C: Deyshawn Bond (Indianapolis Colts)
DE: Myles Garrett (Cleveland Browns), Carl Lawson (Cincinnati Bengals)
DT: Dalvin Tomlinson (New York Giants), Jonathan Allen (Washington Redskins)
LB: Kendell Beckwith (Tampa Bay Buccaneers), Zach Cunningham (Houston Texans), T.J. Watt (Pittsburgh Steelers)
CB: Marshon Lattimore (New Orleans Saints), Tre'Davious White (Buffalo Bills)
S: Jamal Adams (New York Jets), Marcus Maye (New York Jets)
K: Harrison Butker (Kansas City Chiefs)
P: Justin Vogel (Green Bay Packers)
LS: Thomas Hennessy (New York Jets)
RS: Jamal Agnew (Detroit Lions)
ST: Austin Ekeler (Los Angeles Chargers)
empty taxi
Fattyu
Futóknál nagy a választék.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Fattyu
1 920
Vhogy így nézne ki nálam most egy All-Rookie team kb. a szezon felénél:Nem vitatom a RB duót. Csak annyit fűznék hozzà, hogy Kamara is szorosan ott lohol mögöttük! 😁
QB: Deshaun Watson (Houston Texans)
C: Deyshawn Bond (Indianapolis Colts)
LB: Kendell Beckwith (Tampa Bay Buccaneers), Zach Cunningham (Houston Texans), T.J. Watt (Pittsburgh Steelers)
empty taxi
több mint 7 éve
Vhogy így nézne ki nálam most egy All-Rookie team kb. a szezon felénél:QB: Deshaun Watson (Houston Texans)
C: Pat Elflein (Minnesota Vikings)
Madden hates me.
több mint 7 éve
és mindenkinek nagy barátja a reddit + google és a fantáziája hogyan kell ezeket összekombinálni. Szerintem nincs olyan nagyobb sportág amihez így ne találnál fullhd streamet.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Igen, kövesd be grandma-t twitteren, az ÖSSZES nba meccshez van stream egy okos megoldással
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
Koszi, jo tudni.Esetleg NBA meccsekhez is van hasonlo elerhetoseg? 😊A meccsek alatt itt az eredménykövetőben szoktuk linkelni egy Pasta nevű manus épp aktuális accountját, ő szokta youtube lejátszási listában streamelni az összes épp futó mérkőzést.hali.youtube linkes meccsek azt jelentik h yotubeon nezed vagy adnak egy linket es ott.ytube csatorna nevet tudsz adni?koszi😊Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
Chargers LT
ZoliMP
empty taxi
több mint 7 éve
Na megválaszolták a szakik előttem 😊hali.youtube linkes meccsek azt jelentik h yotubeon nezed vagy adnak egy linket es ott.ytube csatorna nevet tudsz adni?koszi😊Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
Chargers LT
ZoliMP
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
nfl-nél pastát, ncaa-nél pedig grandmát 😊A meccsek alatt itt az eredménykövetőben szoktuk linkelni egy Pasta nevű manus épp aktuális accountját, ő szokta youtube lejátszási listában streamelni az összes épp futó mérkőzést.hali.youtube linkes meccsek azt jelentik h yotubeon nezed vagy adnak egy linket es ott.ytube csatorna nevet tudsz adni?koszi😊Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
Chargers LT
ZoliMP
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A meccsek alatt itt az eredménykövetőben szoktuk linkelni egy Pasta nevű manus épp aktuális accountját, ő szokta youtube lejátszási listában streamelni az összes épp futó mérkőzést.hali.youtube linkes meccsek azt jelentik h yotubeon nezed vagy adnak egy linket es ott.ytube csatorna nevet tudsz adni?koszi😊Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
Chargers LT
ZoliMP
Madden hates me.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
hali.youtube linkes meccsek azt jelentik h yotubeon nezed vagy adnak egy linket es ott.ytube csatorna nevet tudsz adni?koszi😊Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
Chargers LT
több mint 7 éve
Na közben a Philly ráment Ajayira...erősen a SB -ra izgultak rá szerintem, és addig ütik a vasat, amíg lehet
több mint 7 éve
Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniNCAA meccseknél folyamatosan ezt nyomom...felpattintom a netet az okos tv-n, és mehet a youtube linkes meccs 😊 NFL-nél sport tv-t előnyben részesítem, hozzászoktam 11-12 év alatt, nekem nincs velük bajom, sőt.
baggio
több mint 7 éve
Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zniOlyat szoktam. Sőt laptoppal is az ágyban döglök 😀 pusztán kipróbáltam már a telefonos módszert is ami nem jött be 😊
baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Akkor csak egy hdmi kábel kell (plusz vezeték nélküli egér és esetleg billentyűzet), hogy rákösd a gépet a tv-re és ugyanúgy az ágyból lehet nagyképernyőn meccset nézni vagy akár bowl.hu-zni
---
több mint 7 éve
Próbáltam ezt én is, sajnos megfájdul a szemem ha végignézek egy meccset telónPersze, de azért viszonylag sokan nézik kényelmesen ágyból fekve TV-n a meccseket.A mai világban már olyan full hd streamek vannak hogy aki ide tud írni annak szerintem tök mindegy már hol adják. A többieknek meg a vak csimpánz is szakértő.Galuska távozása az NFL brigádból vajon előrevetíti, hogy 13 év után bukja a sporttv az NFL-t?Mondjuk ehhez jóval nehezebb szakértőket találni mint a soccerhez.
NB2
Persze a Vajna TV-n az sem lenne gond ha két vak csimpánz kommentálná a meccset.
Bazzani
Geeri
Én is örülök ha a Lions meccset nem kell gépen keresgetnem, főleg ha minden stream akad.
Bár amióta van youtube stream sokszor inkább telón nézem, ott kevésbé problémás valamiért.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Én is így csináltam régebben. Az ugrás gomb a távirányítón pont átugrotta a huddle-t meg a cseréket és csak a playeket néztem. A szünetet áttekered és már meg is van kb 1 óra alatt.Na mondjuk ezt fejtsd ki nekem légy szíves 😊A legtöbb play között az üresjáratot áttekerem (az érdekesebbeknél megnézem a visszajátszást. így kb 1órában belefér a meccs. Kicsit korai keléssel, de látok minden MNFt és TNFt szinte élőben.
Munka előtt gyorsan két-három órád van még? 😊 Mondjuk én a 40 perces vágott vidiket szoktam nézni, azzal azért nagyjából lehet végezni, ha máshogy nem, utazás közben 😀
De szerintem a tegnap éjjelit inkább a 11 perces öf-ben nézem meg
Wyatt
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Na mondjuk ezt fejtsd ki nekem légy szíves 😊A legtöbb play között az üresjáratot áttekerem (az érdekesebbeknél megnézem a visszajátszást. így kb 1órában belefér a meccs. Kicsit korai keléssel, de látok minden MNFt és TNFt szinte élőben.
Munka előtt gyorsan két-három órád van még? 😊 Mondjuk én a 40 perces vágott vidiket szoktam nézni, azzal azért nagyjából lehet végezni, ha máshogy nem, utazás közben 😀
Wyatt
Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Na mondjuk ezt fejtsd ki nekem légy szíves 😊Munka előtt gyorsan két-három órád van még? 😊 Mondjuk én a 40 perces vágott vidiket szoktam nézni, azzal azért nagyjából lehet végezni, ha máshogy nem, utazás közben 😀
több mint 7 éve
braxa88
12 534
nem beszélve arról hogy az éjjeli meccsek TVből felvehetőek UPC boxszal, aztán reggel rögtön megtekinthető még munka előtt gyorsban.
több mint 7 éve
Persze, de azért viszonylag sokan nézik kényelmesen ágyból fekve TV-n a meccseket.A mai világban már olyan full hd streamek vannak hogy aki ide tud írni annak szerintem tök mindegy már hol adják. A többieknek meg a vak csimpánz is szakértő.Galuska távozása az NFL brigádból vajon előrevetíti, hogy 13 év után bukja a sporttv az NFL-t?Mondjuk ehhez jóval nehezebb szakértőket találni mint a soccerhez.
NB2
Persze a Vajna TV-n az sem lenne gond ha két vak csimpánz kommentálná a meccset.
Bazzani
Geeri
Én is örülök ha a Lions meccset nem kell gépen keresgetnem, főleg ha minden stream akad.
Bár amióta van youtube stream sokszor inkább telón nézem, ott kevésbé problémás valamiért.
több mint 7 éve
A mai világban már olyan full hd streamek vannak hogy aki ide tud írni annak szerintem tök mindegy már hol adják. A többieknek meg a vak csimpánz is szakértő.Galuska távozása az NFL brigádból vajon előrevetíti, hogy 13 év után bukja a sporttv az NFL-t?Mondjuk ehhez jóval nehezebb szakértőket találni mint a soccerhez.
NB2
Bazzani
Mindig jövőre!