NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Hitetlen!!!és eltekintve a betonbiztos tippektől (Steelers,Pats ) csapatfronton sem rózsás a helyzet!Az elmúlt 5 év legkaotikusabb NFL idénye alatt vagyunk, még a 2 főcsoportdöntő csapatára sem mernék tippelni😊 Hiába vezeti pl a Vikings a csoportját, valahogy nem érzem bennük azt, hogy ott legyenek a végelszámolásnál. Sok olyan csapat áll pozitív mérleggel, ahol nekem olyan senki irányítók vannak.
nem volt könnyű dolguk na! 😊
yooker
NB2
Majd jön Teddy azt lehozza ne aggódj 😉
több mint 7 éve
Számomra katasztrófa, nincs összhangban a mondandója a látottakkal, mintha papírról olvasna egyfolytában de ízlések és pofonok.szerintem Buday Zoli messze a legjobb.Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Borzasztó a színvonal, elképesztően felkészületlen a többség, vagy csak egyszerűen alkalmatlan a szakkommentátori szerepre, számomra Márkon és Hörin kívül nincs hallgatható szakkommentátor.
Tudom ne nézzek Sport TV-t de kb minden második mondatnál fogtam a fejem.
Bazzani
gabokocka
braxa88
Én Hörin és Márkon érzem azt hogy folyamatosan készülnek, fejlődnek és alkalmasak is a szerepre.
Sanyi tökéletes szakkommentátor lenne, minden adottsága megvan hozzá, viszont rettentően felkészületlen.
Gyulának és Zolinak nincsenek meg azok a tulajdonságaik, amik ehhez a szakmához kellenek.
Szóval én inkább eredeti közvetítést nézek....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
szerintem Buday Zoli messze a legjobb.Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Borzasztó a színvonal, elképesztően felkészületlen a többség, vagy csak egyszerűen alkalmatlan a szakkommentátori szerepre, számomra Márkon és Hörin kívül nincs hallgatható szakkommentátor.
Bazzani
gabokocka
több mint 7 éve
Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Borzasztó a színvonal, elképesztően felkészületlen a többség, vagy csak egyszerűen alkalmatlan a szakkommentátori szerepre, számomra Márkon és Hörin kívül nincs hallgatható szakkommentátor.
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Én is úgy vélem, hogy Sanyi jó hangulata, őszinte lelkesedése sokkal jobb feelinget biztosít egy közvetítés során, mint Hörit leszámítva bármelyik másik szakié. (Függetlenül a badarságaitól, tévedéseitől, felkészületlenségétől.)Amennyire kedveltem Buday Zoli írásait, podcastjeit, annyira stílusidegen és nekem nem tetsző a minden játékban, játékosban örökké hibát detektáló, és a számokat végtelen sorban daráló szenvtelen adatkiáramoltatása.
Gyulához annyi plusz észrevételt tennék, hogy játékvezetőként a meccshelyzetek és játékvezetői ítéletek teljesen laikus, inkompetens megközelítése és az állásfoglalásainak elmaradása az, ami új elem, pláne, hogy ő elvégre ezen specifikációjának köszönhetően van ott.
Összességében szerencsés volt Makát beemelni play-by-play kommentátornak, jól kompenzálja a gyengébb szakkommentátor class-t.
Szóval nálam: 5* Höri, 5 Ricsi, Maka, 4 Sanyi, Zoli értékelhetetlen, de akármennyi lehetne, ha nem darálna, Gyula meg osztályozhatatlan. Dehát ugye tudjuk, hogy a kis vízilóval nem baszakodhat senki. 😊
www.2perc.hu/wp-content/uploads/2012/04/1333742987-kisvizilo.jpg
több mint 7 éve
Inkább azt magyarázzátok meg, hogy a liga azzal sok időt foglalkozik, hogy ki hogy beszél a szomszédnénivel, de ha a pályán bunyózol egy korrektet (akár még a földön fekve is ütve az ellent) az semmilyen szankcióval nem jár?Tökéletesen egybevág az NFL idei jelmondatával: inkább a pályán bunyózz, mint az asszonnyal odahaza!
NB2
több mint 7 éve
és eltekintve a betonbiztos tippektől (Steelers,Pats ) csapatfronton sem rózsás a helyzet!Az elmúlt 5 év legkaotikusabb NFL idénye alatt vagyunk, még a 2 főcsoportdöntő csapatára sem mernék tippelni😊 Hiába vezeti pl a Vikings a csoportját, valahogy nem érzem bennük azt, hogy ott legyenek a végelszámolásnál. Sok olyan csapat áll pozitív mérleggel, ahol nekem olyan senki irányítók vannak.
yooker
több mint 7 éve
érdekes én teljesen jól elvagyok Sanyival , a play elemzések nekem tökre megfelelnekmondjuk a többit (ahol a legtöbb hülyeség megy )általában pörgetem...
nálam Gyula az aki a legjobb meccset is képes tönkretenni a dogunalmas kommentárral...
már ha meglátom elmegy a kedvem az egésztől! kb 😊
nagy unalmamban ránéztem az év elején leadott szerkesztői tippekre
háááát... nyilván rengeteg sérülés is közbeszólt de egyéni posztokon a legtöbb már most elszállt !
és eltekintve a betonbiztos tippektől (Steelers,Pats ) csapatfronton sem rózsás a helyzet!
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Közhelyszótár Sanyi úgysem fog változni, mostanában még csak nem is vicces. Engem speciel nem zavar különösebben (legfeljebb röhögök, hogy Sanyi te faaaasz), ha benéz egy formációt vagy játékot. Azt meg, hogy X csapat falában ki mikor milyen poszton játszik pont leszarom. A meccs érdekel az legyen szórakoztató (mondjuk, ha nem indul be kinyomom; egyes csapatokat meg eleve nem is nézek). Engem jobban zavar pl. Gyula beszédstílusa meg Márk okoskodása, Ricsi állandó irányítószopkodásáról nem is beszélve.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Úgy tűnik nagyon belekényelmesedett az állásába. Nem mintha bármikor is kimondottan rátermett lett volna a feladatra ("korterbekk sznéjk, kígyó" a hőskorban), a felkészülésre úgy tűnik egyre kevesebb hangsúlyt fektet. Kb. egy hónapja belehallgattam pont az ő szakkomentárjába a Cowboys @ Broncos derbin... hát, olyan Zuzu Petals-szerű élmény volt. Phil Simms lehet már feni a fogát a pozíciójára. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Voltak megint sms kérdések, aminél egy háromperces körmondat végén rájött, hogy fogalma sincs.de gondolom mellé jókat vihogott és huhogott, azzal el van intézve.Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Az amúgy sem magasan lévő átlagszinvonalat erősen lefelé húzta ez a hajnali meccs.
Bazzani
Kedvenc, mikor Sanyi 3percig fejtegette a fal változásait Mihalik kiesésekor:
"Igen akkor ahogy látom Glasgow lett a LT. Igen Glasgow érkezett a pályára."
"Bocsánat nem Cleary lett a LT és az egész fal tolódott egyet jobbra, és Glasgow LGba érkezett."
"Igen belső variálások kellettek de most megvan mindenkinek a helye."
ps: Glasgow lassan 1 éve a kezdő LG a csapatba, az emlitett sérülsnél pedig ennyi történt: Mihalik LTből le, Cleary LTbe fel. Mindenki kedvenc Sanyi ezt nem birta értelmezni.
alatriste
braxa88
Esküszöm, hogy nulla percet készült a meccsre. Mondjuk a Bearsből sem tudna 5 embert felsorolni. Szánalmas.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
de gondolom mellé jókat vihogott és huhogott, azzal el van intézve.Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Az amúgy sem magasan lévő átlagszinvonalat erősen lefelé húzta ez a hajnali meccs.
Bazzani
"Bocsánat nem Cleary lett a LT és az egész fal tolódott egyet jobbra, és Glasgow LGba érkezett."
ps: Glasgow lassan 1 éve a kezdő LG a csapatba, az emlitett sérülsnél pedig ennyi történt: Mihalik LTből le, Cleary LTbe fel. Mindenki kedvenc Sanyi ezt nem birta értelmezni.
alatriste
több mint 7 éve
Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Az amúgy sem magasan lévő átlagszinvonalat erősen lefelé húzta ez a hajnali meccs.
Bazzani
"Bocsánat nem Cleary lett a LT és az egész fal tolódott egyet jobbra, és Glasgow LGba érkezett." (Persze mindenki jobbra egyet, Wagner meg kiment WRbe).
ps: Glasgow lassan 1 éve a kezdő LG a csapatba, az emlitett sérülsnél pedig ennyi történt: Mihalik LTből le, Cleary LTbe fel. Mindenki kedvenc Sanyija ezt nem birta értelmezni.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Én vagyok extrán érzékeny arra ha rengeteg baromságot hordanak össze a csapatom meccsén vagy a hajnali tényleg az egyik leggyengébb szakkommentálás volt az utóbbi időkben?Tudom ne nézzek Sport TV-t de kb minden második mondatnál fogtam a fejem.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
ha már ilyen okosságok:Steelers? 😊
2015:közepesből Panthers és Newton, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Newton MVP, Broncos SB.
2016. közepesből Falcons és Ryan, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Ryan MVP, Patriots SB.
??? 2017: közepesből Eagles és Wentz, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Wentz MVP, Steelers SB ???
braxa88
Érdekes, nekem jobbnak rémlett Wentz előző szezonja, de tényleg csak közepes a számai alapján. A Falcons előtte 5–0-val és 6–1-gyel kezdett, ott sem nézett már ki rosszul, csak elfáradtak.
A Panthersnél viszont én inkább a 2014-et mondanám kivételnek, 2013-ban elég jók voltak, és 2014-ben ezzel együtt is megnyerték a csoportot, mert a végére feljavultak. 2015-ben ezt folytatták csak. 2016-ban a Super Bowl-másnaposságra fogom (ahogy a Falconsnál idén), de azért a Panthers most is áll 6–3-mal, szal annyira azért nem közepes
Ami az első két csapat helyzetét megnehezíti, hogy az NFC Southban kb mindig minden lehet, a Panthers hármas szériáján kívül még ismétlés sem volt, és mindenki nyert legalább 3-szor a 15 év alatt.
Ettől még az benne van, hogy a mostani formában játszó Eagles behúzza az NFC-t, és az is, hogy a Dallas jövőre visszaáll az NFC East élére
több mint 7 éve
ha már ilyen okosságok:Az NFCE törvényszerűsége alapján jövőre a Giants amúgy is esélyes a szezon meglepetés csapata címre (zsinórban másodszor 😛).
2015:közepesből Panthers és Newton, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Newton MVP, Broncos SB.
2016. közepesből Falcons és Ryan, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Ryan MVP, Patriots SB.
??? 2017: közepesből Eagles és Wentz, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Wentz MVP, Steelers SB ???
braxa88
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Inkább azt magyarázzátok meg, hogy a liga azzal sok időt foglalkozik, hogy ki hogy beszél a szomszédnénivel, de ha a pályán bunyózol egy korrektet (akár még a földön fekve is ütve az ellent) az semmilyen szankcióval nem jár?
több mint 7 éve
braxa88
12 534
ha már ilyen okosságok:2015:közepesből Panthers és Newton, majd kb ugyanoda vissza rögtön az év után. SB vereség, Newton MVP, Broncos SB.
több mint 7 éve
deal, de csak akkor ha ezt irónia detektorra költöd...mehet a ház az Eagles vs Saints Super Bowlra!Én beteszek 10 milliót egy tízezresed ellenében, hogy nem lesz Eagles vs. Saints Super Bowl.
ZERO_L
Benne vagy?
Sobri Jóska
pedig még mankót is adtam hozzá 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
mehet a ház az Eagles vs Saints Super Bowlra!Én beteszek 10 milliót egy tízezresed ellenében, hogy nem lesz Eagles vs. Saints Super Bowl.
ZERO_L
Benne vagy?
több mint 7 éve
twitter.com/BrandonGowton/status/927286014904807425inkább Eagles-Patsre akartad mondani 😊
FUNFACT!!!mehet a ház az Eagles vs Saints Super Bowlra!
Az elmúlt 50 évben csak 2x fordult elő, hogy egy csapat 0-2-es kezdés után 6-0-val folytatta.
93-ban a Cowboys, 2007-ben a Gaints csinálta meg, mindkettő Super Bowlt nyert... 😀 😀 😀
Rutin
KK approval
ZERO_L
több mint 7 éve
twitter.com/BrandonGowton/status/927286014904807425FUNFACT!!!mehet a ház az Eagles vs Saints Super Bowlra!
Az elmúlt 50 évben csak 2x fordult elő, hogy egy csapat 0-2-es kezdés után 6-0-val folytatta.
93-ban a Cowboys, 2007-ben a Gaints csinálta meg, mindkettő Super Bowlt nyert... 😀 😀 😀
Rutin
KK approval
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
A Cowboys DB-knél valamit nagyon benéztek...
több mint 7 éve
Posztonkénti átlagéletkorok. több mint 7 éve
Nagy lehet az egyetértés, ha egy kicker a vita tárgya 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)