NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 7 éve
Ki kapcsolta le a villanyt??????Az utolsó, aki kiment?
dande
több mint 7 éve
Ki kapcsolta le a villanyt??????
több mint 7 éve
ez igen"two GOATs"
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#
braxa88

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Ezt most hadd reklámozzam én, különös tekintettel a cikk alatt lévő kommentre, amit csak a cikk elolvasása után ér megnézni 😛 😉fuzovelkifele.com/2018/08/a-legtobbet-szenvedett-nfl-szurkolok-iii-resz/
több mint 7 éve
twitter.com/BobMenery/status/1034274304702078976😀 barcsak Pat-ek kozvetitenek a Colts meccseket
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ez igenfelüdülés a 2019-es mock draftok mellett ilyet is olvasni végre!
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#
braxa88
több mint 7 éve
Sztem ez amúgy nem gáz, ellenben a madden kamerával.Sőt, szerintem marha hasznos, így sokkal jobban látszik, hogy meddig kell elérnie a csapatnak, nem pedig azt kuksolni, hogy hol a nyalóka és melyik nyalókánál vannak. Ez egy nagyon jó újítás, a hátsó kamera pedig valóban botrányos volt
gabokocka

több mint 7 éve
26 ACL sérülés volt eddig idén. Ez bizony elég sokkoló szám!
több mint 7 éve
NBCnek nem elég a sárga vonal, ílyen ocsmány zöld boxot is ráerőltetnek a képre, remélem lesz még Madden kamera is, hogy még nézhetetlenebb legyenbraxa88Vagy a
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Feltetelezem, hogy maga az uzlet sem jott egyelore letre, nem fizetett a vevo fel. Azert az kemeny lenne, ha mar az is meglett volna, aztan valentinx meg semmit sem csinalna. Inkabb gondolnam, hogy egyszeruen csak „eltunt” ismet, ahogy az elmondottak szerint az elmult evekben tette mar tobbszor is.de az admin jogok még sincsenek a megfelelő kezekben... akkor most meg lett vásárolva egy fórum, amiben mindenki csak mezei user? wtf?Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért ez így nem igaz.
Fasza.
braxa88
A sértettek odébbálltak, nincs outsider tulaj, a FK-vel az együttműködés létezik, a lehetőség adott, hogy bármi legyen. Mégha egyelőre még csak valami van.
Sobri Jóska
ZERO_L
több mint 7 éve
de az admin jogok még sincsenek a megfelelő kezekben... akkor most meg lett vásárolva egy fórum, amiben mindenki csak mezei user? wtf?Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért ez így nem igaz.
Fasza.
braxa88
A sértettek odébbálltak, nincs outsider tulaj, a FK-vel az együttműködés létezik, a lehetőség adott, hogy bármi legyen. Mégha egyelőre még csak valami van.
Sobri Jóska

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Ez az egész pedig annak fényében még szomorúbb, hogy ahogy át-át nézek a FDra, nem úgy túnik hogy ott olyan nagyon pezsegne a történet. Jól el vannak páran, egy-két csapat topic komplett, de innen meg azért hiányoznak. Same old hungarian story. Azért én még remélek 😉A legszomorubb ebben a tortenetben az, hogy en mindvegig valentinx mellett alltam, aztan meg most sem vagyok admin, hogy bannolhassak mindenkit.
dande
több mint 7 éve
Sztem ez amúgy nem gáz, ellenben a madden kamerával.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
NBCnek nem elég a sárga vonal, ílyen ocsmány zöld boxot is ráerőltetnek a képre, remélem lesz még Madden kamera is, hogy még nézhetetlenebb legyenAzért a green box technológia egy ideje már műxik a filmiparban, csak nem így 😀
pbs.twimg.com/media/DlksasxUcAAhJKj.jpg:large
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ez az egész pedig annak fényében még szomorúbb, hogy ahogy át-át nézek a FDra, nem úgy túnik hogy ott olyan nagyon pezsegne a történet. Jól el vannak páran, egy-két csapat topic komplett, de innen meg azért hiányoznak. Same old hungarian story. Azért én még remélek 😉
több mint 7 éve
A valami meg mindig több mint a semmi ez igaz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért ez így nem igaz.
Fasza.
braxa88
több mint 7 éve
Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért nem feltétlenül fog így történni, habár az előzményekből kiindulva egy-két tájékoztatás jól jött volna.
Fasza.
braxa88
Most, hogy vége van a VB-nek (már egy ideje), lehet rápörögni a témára, a szezon meg úgyis csak jövhéten indul 😀
több mint 7 éve
Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalFasza.
több mint 7 éve
Ultimate fasz kerdes:Szerintem ez nem posztfüggő, Riggins is csak "hatosnak" hívta Street-et az FNL-ben 😊
a futokat azert hivjak a mezszamuk alapjan sokszor, mert ok a mai sorkatonak az NFL-ben aki ha kidol jon a masik? 😀 Gore is ugy szokott nyilatkozni, este Irsay is 15 jatekos nevet sorolta fel kb 1 mondatban, de Macket csak twenty=fivenak hivta 😀 esku twitteren is tobbszor van h ugy irnak csak futorol,h "32 on the XY is a real stud", mint ugyan ext masik posztrol 😀 ...
Borbinho
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Ultimate fasz kerdes:a futokat azert hivjak a mezszamuk alapjan sokszor, mert ok a mai sorkatonak az NFL-ben aki ha kidol jon a masik? 😀 Gore is ugy szokott nyilatkozni, este Irsay is 15 jatekos nevet sorolta fel kb 1 mondatban, de Macket csak twenty=fivenak hivta 😀 esku twitteren is tobbszor van h ugy irnak csak futorol,h "32 on the XY is a real stud", mint ugyan ext masik posztrol 😀 ...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Vb-nyitómeccshat a tnap esti Eaglest a Szaudiak is vertek volna, szoval ez itt santit.... | Kampman approves |
Wyatt