NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Remélem nem adnak a szarnak egy pofont...és fogadják el ezt... "a touchback után a 25-ös yardvonalról jöjjön a támadó csapat"
...az életbe nem lenne több visszahordási kísérlet, már így is nagyon kevés van sajnos...
Ez a chop-blok meg még egy nagy baromság...most komolyan nem blokkolhat majd egy RB meg egy LB-t pl amolyan kiütöm a lábát stílusban, mint eddig? stb... ezzel megint nagyban sterilizálták a játékot...
Meg ez a Horse C. tackle...ok, az veszélyes, ami eddig volt, na de, hogy most már a fenti mezrésznél fogva se lehessen szerelni...ez már majdnem soccer 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
A focipálya legfontosabb tartozéka, a sárga vonal:www.youtube.com/watch?v=1Oqm6eO6deU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
azért nem minden csapat fordít ugyanakkora energiát erre a visszavonulósdira', pedig...Azért a Cowboyson és a Steelersen meglepődtem 😮
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/200349/nfl-teams-retired-jersey-numbers-for-every-franchise
ozibozi
Mindkét csapatban azért lennének egy jópáran akik megérdemlik.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
azért nem minden csapat fordít ugyanakkora energiát erre a visszavonulósdira', pedig...espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/200349/nfl-teams-retired-jersey-numbers-for-every-franchise
több mint 9 éve
és még egyesek aggódtak, hogy Manning visszavonulásával Brady motivációja csökkenni fog, Meg van a következő évek új QB rangadója.
több mint 9 éve
Most ezt tényleg senki nem érti, vagy már túlhaladt rajtam a szrakazmus szintje? 😀Ez már-már metahumor. 😊
adam8
több mint 9 éve
Most ezt tényleg senki nem érti, vagy már túlhaladt rajtam a szrakazmus szintje? 😀
több mint 9 éve
Fura lenne, ha a friss bajnok kiesne...Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
Sokkal többet itt se kell tenni a milliókért, csak sajna nincs kiesés.
gaben
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
konkrétan pár semmirekellőre gondoltamMondjuk az nekünk nem akkora baj.Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
gaben
Bazzani
meg Brady-re
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
pedig mostanában stabilan elkerülitek a top3-as draftcetliket, stabilan megvan a bennmaradás. #diósgyőrlionsMondjuk az nekünk nem akkora baj.Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
gaben
Bazzani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Mondjuk az nekünk nem akkora baj.Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
gaben
több mint 9 éve
Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.Lassan jobb a liga mint a Big Brother.
Lucifer
több mint 9 éve
Na ez odaver: Az Eagles eltradelte a Broncossal MARK SANCHEZT! A Broncos egy 2017-es 7. körös kondíciós pickkel fizetett.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
twitter.com/CharleyCasserly/status/707951576363569152

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Szerintem is Houstonban könnyebb Osweilernek pozitívan kijönni a helyzetből.Ugye nagyjából 4 helyzet állhat(ott volna) elő nála:
Houstonban jól játszik majd -> Megmutatja, hogy joggal gondolta, hogy a PO-ban is őt kellett volna preferálni, stabilizálja a csapatát QB poszton és gyengít egy ellenfelet. (Denver)
Houstonban gyenge lesz -> A rendszer hibája, de mondhatja, hogy Denverben így is megnyerte volna a bajnokságot és a pénzét megkapja így is.
Marad Denverben és gyenge lett volna -> Na látod te barom, ezért Peyton játszot!!!
Marad Denverben és jól játszott volna -> Nem nagy kunszt, ebben a csapatban még az öreg Peyton is elalibizgetett.
Szóval Houstonban kisebb a veszítenivaló, és többet profitálhat.
több mint 9 éve
Pont most volt szó róla az NFL networkön egy kerekasztal beszélgetésben, és ott mondta valaki (affene se emlékszik már melyik volt, túl álmos vagyok), lényeg, hogy azt mondta, lehet ezt úgy is nézni, hogy Osweiler úgy gondolta, hogy ha marad, akkor Peyton Manning hagyatékát kell átvennie, John Elway árnyékában teljesítenie, egy éppen szétszedett csapattal, amelyik ha nem hozza az eredményt, az kudarc. Ergó marha nagy nyomás lenne rajta. Houstonban meg új lapot nyithat, ha sikerül megvetnie a lábát, akkor nevet szerezhet magának, "saját" csapata lehet, "megveheti magának" Houstont.Mondjuk otthagyni egy SB győztes csapatot, átvehette volna PM hagyatékát. Ráadásul elég izmos csapat. Majd kiderül mennyire volt jó döntés.Osweiler a Texansé!a kis köcsög 😀
Lucifer
gaben
Lucifer
Szerintem inkább Houston a nagyobb kockázat, de a pali érvelésében is találni logikát.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mondjuk otthagyni egy SB győztes csapatot, átvehette volna PM hagyatékát. Ráadásul elég izmos csapat. Majd kiderül mennyire volt jó döntés.Osweiler a Texansé!a kis köcsög 😀
Lucifer
gaben
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Eredménykövető am miért nincs?csapatopicok ezerrel pörögnek, jo igy
peach
több mint 9 éve
Osweiler a Texansé!a kis köcsög 😀
Lucifer
több mint 9 éve
Eredménykövető am miért nincs?ott a szabadügynök piac 2015 topik (csak Bálint nem nevezte még át)
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Eredménykövető am miért nincs?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...