NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 9 éve
Közben felébredtek Odaát is. Coughlin is befejezte a Giants élén.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénnálam amugy Donald.
több mint 9 éve
igen, a tavalyival ellentétben ezt a PO-t most nem lehet előre megtippelni, de főleg a pats miatt kérdéses. Az NFC-ben azért nekem komoly meglepetés lenne ha a Panthers vagy a Cards kikapna a Div PO meccsen, kettejük közül meg már egyik sem lenne meglepetés. Lesz tippelés?majd itt lehet (egyelőre még nem), aki meg gondolja, megoszthatja ebben a topicban is:
davemayer
www.cbssports.com/nfl/postseason/playoff-predictions
én amúgy is várnék pár napot, hogy megmondjam, ki is lesz az idei két döntős és a bajnok
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Iszlamisták? Hol?nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
somoskovig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
több mint 9 éve
Revis wikipédiájával is trollkodtakTeljesen jogos. Egész este nem tudta megfogni Watkinst.
empty taxi
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Revis wikipédiájával is trollkodtak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
igen, a tavalyival ellentétben ezt a PO-t most nem lehet előre megtippelni, de főleg a pats miatt kérdéses. Az NFC-ben azért nekem komoly meglepetés lenne ha a Panthers vagy a Cards kikapna a Div PO meccsen, kettejük közül meg már egyik sem lenne meglepetés. Lesz tippelés?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
több mint 9 éve
Esélylatolgatás a főcsoportgyőztesre:AFC PO vmi kurvajó lesz, ezt a %ok is mutatják, lehetetlen egy erősorrendet felállítani
AFC
Pats 19%
Bengals 18%
Broncos 18%
Chiefs 18%
Steelers 18%
Texans 9%
NFC
Panthers 30%
Cardinals 25%
Seahawks 25%
Packers 10%
Vikings 6%
Redskins 4%
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Esélylatolgatás a főcsoportgyőztesre:AFC
Pats 19%
Bengals 18%
Broncos 18%
Chiefs 18%
Steelers 18%
Texans 9%
NFC
Panthers 30%
Cardinals 25%
Seahawks 25%
Packers 10%
Vikings 6%
Redskins 4%
több mint 9 éve
Fun fact: Az Alabama több meccset nyert ebben a szezonban az AT&T Stadiumban, mint a Cowboys.
több mint 9 éve
Goodbar
1
Sziasztok!Nézzétek velünk együtt a Super Bowlt.
Emeleten kivetítő még a földszinten Tv biztosítja az élményt.
Asztalfoglalás ajánlott.
0617984430
goodbarbudapest@gmail.com
www.facebook.com/events/855824647868950/
több mint 9 éve
bowl.hu/kialakult-a-wild-card-kor-programjajönni fognak a dühös e-mailek megint, hogy miért nincs Eagles meccs.
baggio
több mint 9 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha valaki pedig szeretné Adam Scheint emlékeztetni az egyenesség és következetesség erényeire az itt megteheti:twitter.com/AdamSchein/status/680924230347812864
Ezzel:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Vagy Gurley vs Barwin hmm..Azért ezzel ne próbáld meg eladni... :/
{option}
több mint 9 éve
És most, h az Eaglesnél elküldték Chip Kellyt, úgy megbolygatták az állóvizet h lehet tényleg mindenki tojik az egészre.Ez a tipikus senki sem akar nyerni meccs lesz.Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Egy kis Odell vs Sherman csatát megnéznék. Vagy Gurley vs Barwin hmm..
Coolearie
de érdekes lehet Samu (ha marad)vs stlajos
Janek
Mondjuk én majdnem biztos vagyok a Giants győzelemben, valamiért ott jóval nagyobbnak érzem a presztízs helyreállítás jelentőségét.
Bazzani
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Ez a tipikus senki sem akar nyerni meccs lesz.Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Coolearie
Janek
Mondjuk én majdnem biztos vagyok a Giants győzelemben, valamiért ott jóval nagyobbnak érzem a presztízs helyreállítás jelentőségét.
több mint 9 éve
Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Nagy meccs lesz tuti ,főleg ha mindenki vigyáz a testére is...
Coolearie
több mint 9 éve
Loser of today’s Eagles-Gaints game will travel to London next season to play St. Louis Rams. Winner gets Seahawks in Seattle next season.Egy kis Odell vs Sherman csatát megnéznék. Vagy Gurley vs Barwin hmm..