NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
36
9
2:20, ARENA4
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 9 éve
Én sem, csak a tapasztalatról beszéltemEz így igaz, de én most ebben a Packersben nem látom a nagy playoff runt. Persze ők is rám cáfolhatnak.Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.Nem akarok hazabeszélni, de van az NFC-ben egy másik csapat is a Hawks-hoz mérhető playoff-rutinnal.
gabokocka
Kampman
gabokocka
több mint 9 éve
Ez így igaz, de én most ebben a Packersben nem látom a nagy playoff runt. Persze ők is rám cáfolhatnak.Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.Nem akarok hazabeszélni, de van az NFC-ben egy másik csapat is a Hawks-hoz mérhető playoff-rutinnal.
gabokocka
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!hát te mit szedtél be??? 😀
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.Nem akarok hazabeszélni, de van az NFC-ben egy másik csapat is a Hawks-hoz mérhető playoff-rutinnal.
gabokocka
több mint 9 éve
Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.
több mint 9 éve
nem tudom melyik csapatnak lesz még akkora mákja ebben az évszázadban, emlékezzünk csak arra a denveri meccsre pl... én nem bíznék a hasonló forgatókönyvben, de ennek a Seahawksnak szerencsére nem is kellene akkora röfögés hozzá, de bitang nehéznek tűnik.A Baltimore 3 éve megcsinálta.nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
bowl.hu/forum/tippjatekok/nfl-playoff-tippelde
baggio
davemayer
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Benne van a pakliban, engem nem botránkoztatna meg. Az NFC-ben a Seahawks Cards Panthers hármasból bárki bejuthat, viszont ha más menne a Superbowlba az számomra bombameglepetés lenne.ez így van szinte biztos hogy ebből a 3-ból kerül ki a SB résztvevő, de szerintem drasztikusan rontja a Seattle esélyeit hogy garantáltan mindkét fő ellenfelével (ha a másik megnyeri a saját PO meccsét) idegenben kell majd megmérkőznie, ráadásul csak 1 hét lenne közte.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
A Baltimore 3 éve megcsinálta.nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
baggio
davemayer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Benne van a pakliban, engem nem botránkoztatna meg. Az NFC-ben a Seahawks Cards Panthers hármasból bárki bejuthat, viszont ha más menne a Superbowlba az számomra bombameglepetés lenne.
több mint 9 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pats-Seahawks SB és Pats győzelem.akkor át kéne nevezni a ligát NBA-re
Bazzani
több mint 9 éve
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénNFL Now-n a prediction-ben a 2 expert Josh Norman-re illetve Watt-ra tette a voksát.
braxa88
több mint 9 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!Szerintem kis pénzt tegyél rá, úgy is milliomos lennél... 😀
peach
több mint 9 éve
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?Elég betegnek hangzik, 2 elég
Kampman
több mint 9 éve
Dzsonifutbol komolyan műbajusszal álnéven kaszinózott? 😀 Egy szatyor lepkének több esze van mint ennek a gyereknek.
több mint 9 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Úgyis Watt lesz. Mondjuk ő és Donald is megérdemelné, de csak egyik kaphatja. Watt még az 1/1-es évében is a legjobb volt, csak hát sokat nem tudott a csapatának segíteni. A playoff lehet, hogy eldönti az 50-50-et.Remélhetőleg a rájátszásban játszani is akarunk majd 😀Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Ha felépülnek a tökik, és a lehetőségekhez képest a legjobb felállásban tudunk játszani, szerintem még mindig a Pats a legjobb az AFC-ben

több mint 9 éve
Baggio feldobta a tippeldét, akkor tehát:SB tippem: Cardinals - Denver
Győztes: Cards
több mint 9 éve
Donald,vita nelkul.Ha elfogult lennék akkor Peters 😀
több mint 9 éve
Közben felébredtek Odaát is. Coughlin is befejezte a Giants élén.
GO JETS!!!