NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Igen, jól érted.. amikor utat fut az elkapó, az számít.Gyakorlatilag ez egy sima egységre vetített produktivitásmérce (HR/AB baseballban, Points per minute NBA-ben ilyesmi), és minél nagyobb a szám annál jobb. Szituációs dolgok miatt szerintem egyébként lehetne ezt is "adjustálni", de alapvetően egy nem túl komplikált/vészes stat szerintem.
Viszont - hogy mersz PFF-s cikket, adatot idézni!!!! Nem szégyelled magad! *szarkazmus off*
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Valaki elmagyarázná a yards per route run lényegét?www.profootballfocus.com/blog/2014/02/06/signature-stats-yards-per-route-run-3/
Ezt a cikket találtam, és nincs baj az angollal, de egyszerűen nem értem.
A simple enough concept, that means we’re not looking at just the total yards but rather the opportunity players had to collect those yards.szerk: közben kezdem kapizsgálni
www.footballperspective.com/yards-per-route-run-yards-per-target-and-targets-per-route-run/
For example, Kenny Stills had the most extreme breakdown of any player in the NFL in 2013. He was off-the-charts good in yards per target (13.9), but saw targets on just 9% of his routes run last year. As a result, Stills averaged just 1.29 yards per route run, a pretty unimpressive figure.szerk2: na sztem lehet megvan. egyszerű értelmezésem: ahányszor az adott elkapó pályán volt egy passzjátéknál (nemtom, hogy ha screennél blokkol az számít-e ,gyanítom nem). lényegében yard/passzjáték egy adott játékosnak. pls valaki aki vágja javítson ki.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Viszont lehet van az a pénz!Nincs az az isten hogy ők összebratyizzanak..ez a Norman srác azt gondolta, hogy OBJ hátán felmászva,OBJ próbálja állítólag hozzátok csábítani. És ha sikerül, ünnepélyesen ellássák a baseball ütőt a MetLife gyepén.és ezáltal országos ismertségre szert tévemajd bármilyen számot bemondhat, hát nem...😊
ozibozi
iktriad
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Norman ügynököt váltott, a draftig nem ír alá sehova ha minden igaz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nincs az az isten hogy ők összebratyizzanak..ez a Norman srác azt gondolta, hogy OBJ hátán felmászva,OBJ próbálja állítólag hozzátok csábítani. És ha sikerül, ünnepélyesen ellássák a baseball ütőt a MetLife gyepén.és ezáltal országos ismertségre szert tévemajd bármilyen számot bemondhat, hát nem...😊
ozibozi
iktriad
több mint 9 éve
ez a Norman srác azt gondolta, hogy OBJ hátán felmászva,OBJ próbálja állítólag hozzátok csábítani. És ha sikerül, ünnepélyesen ellássák a baseball ütőt a MetLife gyepén.és ezáltal országos ismertségre szert tévemajd bármilyen számot bemondhat, hát nem...😊
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Kuechly 2021ig szerződés alatt vanAmúgy pont ezért nem értem, hogy a Panthers miért nem hagyta rajta a taget, egy év alatt kiderült volna, hogy tényleg tud-e játszani 😛mert így még hosszabbíthatnak/tárgyalhatnak Shorttal,
adam8Kuechly-velLotuleleivel, és a többi hamarosan lejáró kulcsemberrel.
Höri
braxa88
több mint 9 éve
ez a Norman srác azt gondolta, hogy OBJ hátán felmászva,több mint 9 éve
Az 5 évesre gondoltam. Azt hittem hogy arra gondolsz..Szerintem ezt a szerződést bárki elfogadná..😊biztos elfogadnáÉn mondjuk azonnal nem vágnék alá ilyen 5 éves/70 milliós szerződést, hanem csak 1 évre kötnék vele egyet, és megnézném hogy mit tud kreálni itt, ezzel a jóval gyengébb csapattal. Utánna meg majd lehet alkudozni.😊 😊 😊 , bár ha Norman ott köt ki(a 49erst mondják a legesélyesebbnek jelenleg erre), ez a meme nem lesz sokáig aktuális.Baalke csipked magad te vén fos.
Coolearie
Höri
iktriad
Coolearie
braxa88
Coolearie
több mint 9 éve
1éveset? Norman? aha.Szerintem ezt a szerződést bárki elfogadná..😊biztos elfogadnáÉn mondjuk azonnal nem vágnék alá ilyen 5 éves/70 milliós szerződést, hanem csak 1 évre kötnék vele egyet, és megnézném hogy mit tud kreálni itt, ezzel a jóval gyengébb csapattal. Utánna meg majd lehet alkudozni.😊 😊 😊 , bár ha Norman ott köt ki(a 49erst mondják a legesélyesebbnek jelenleg erre), ez a meme nem lesz sokáig aktuális.Baalke csipked magad te vén fos.
Coolearie
Höri
iktriad
Coolearie
braxa88
Coolearie
Kuechly 2021ig szerződés alatt vanAmúgy pont ezért nem értem, hogy a Panthers miért nem hagyta rajta a taget, egy év alatt kiderült volna, hogy tényleg tud-e játszani 😛mert így még hosszabbíthatnak/tárgyalhatnak Shorttal, Kuechly-vel és a többi hamarosan lejáró kulcsemberrel.
adam8
Höri
több mint 9 éve
Amúgy pont ezért nem értem, hogy a Panthers miért nem hagyta rajta a taget, egy év alatt kiderült volna, hogy tényleg tud-e játszani 😛mert így még hosszabbíthatnak/tárgyalhatnak Shorttal, Kuechly-vel és a többi hamarosan lejáró kulcsemberrel.
adam8
több mint 9 éve
Amúgy pont ezért nem értem, hogy a Panthers miért nem hagyta rajta a taget, egy év alatt kiderült volna, hogy tényleg tud-e játszani 😛
több mint 9 éve
Szerintem ezt a szerződést bárki elfogadná..😊biztos elfogadnáÉn mondjuk azonnal nem vágnék alá ilyen 5 éves/70 milliós szerződést, hanem csak 1 évre kötnék vele egyet, és megnézném hogy mit tud kreálni itt, ezzel a jóval gyengébb csapattal. Utánna meg majd lehet alkudozni.😊 😊 😊 , bár ha Norman ott köt ki(a 49erst mondják a legesélyesebbnek jelenleg erre), ez a meme nem lesz sokáig aktuális.Baalke csipked magad te vén fos.
Coolearie
Höri
iktriad
Coolearie
braxa88
több mint 9 éve
biztos elfogadnáÉn mondjuk azonnal nem vágnék alá ilyen 5 éves/70 milliós szerződést, hanem csak 1 évre kötnék vele egyet, és megnézném hogy mit tud kreálni itt, ezzel a jóval gyengébb csapattal. Utánna meg majd lehet alkudozni.😊 😊 😊 , bár ha Norman ott köt ki(a 49erst mondják a legesélyesebbnek jelenleg erre), ez a meme nem lesz sokáig aktuális.Baalke csipked magad te vén fos.
Coolearie
Höri
iktriad
Coolearie
több mint 9 éve
Én mondjuk azonnal nem vágnék alá ilyen 5 éves/70 milliós szerződést, hanem csak 1 évre kötnék vele egyet, és megnézném hogy mit tud kreálni itt, ezzel a jóval gyengébb csapattal. Utánna meg majd lehet alkudozni.😊 😊 😊 , bár ha Norman ott köt ki(a 49erst mondják a legesélyesebbnek jelenleg erre), ez a meme nem lesz sokáig aktuális.Baalke csipked magad te vén fos.
Coolearie
Höri
iktriad
több mint 9 éve
a SB résztvevő Panthers 17+14 milliója is aztakurva kategória 😀 (bár azért a SB ide v oda van pár lyuk abban a kezdőben 2CB, DE, SS, RT, szal lenne hova költeni, nem is értem miért nem próbáltak)Aztak*rva Azért a Jacksonville, meg a San Francisco eléggé el lettek eresztve..Baalke csipked magad te vén fos.Jelenleg 20+ misi cap space-szel rendelkező csapatok: JAX, SF, CLE, CAR, TEN, CHI, NYGJelenlegi cap space helyzet:
Mindegyiknél van kisebb-nagyobb CB need.
empty taxi
iktriad
Coolearie
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Aztak*rva Azért a Jacksonville, meg a San Francisco eléggé el lettek eresztve..Baalke csipked magad te vén fos.Elköltöttünk idén és tavaly is egy valag pénzt és még mindig vezetünk.
Coolearie
Még egy táblázat dead moneyval kiegészítve (tudom a Panthersnél nincs benne a Norman franchise tagje után felszabadult összeg)
több mint 9 éve
Aztak*rva Azért a Jacksonville, meg a San Francisco eléggé el lettek eresztve..Baalke csipked magad te vén fos.Jelenleg 20+ misi cap space-szel rendelkező csapatok: JAX, SF, CLE, CAR, TEN, CHI, NYGJelenlegi cap space helyzet:
Mindegyiknél van kisebb-nagyobb CB need.
empty taxi
iktriad
több mint 9 éve
10 csapat máris bejelentkezett Normanért az ügynökénél. De meglepő módon a Jaguars egyelőre nincs köztük.Schefter szerint ez 8 csapat a 10 között van: San Francisco 49ers, Washington Redskins, Tampa Bay Buccaneers, New York Jets, Chicago Bears, Miami Dolphins, Tennessee Titans és Pittsburgh Steelers.
több mint 9 éve
Mi csináltuk ezt jól a 2000-es évek elején, piaci ár alatt gyűrűre hajtó játékosokat 😊Mondjuk fordítva is megy, amikor megvan a gyűrű, akkor könnyebben megy az ember a pénz felé

több mint 9 éve
én is jgy csinálnám figyelj. Jó lennék, gecisokat elkérnék. Végülis az én agyamat verik szét meccsről meccsre. Minek jópofizzak egy csapatnak? A szaros gyűrűmet meg lófaszért tudnám eladni 50 évesen.30-31 évesen mikor érzem hogy elkezdek kiégni lepattannék egy sb esélyeshez a hírnevem által, hogy gyűrűt is kapjak : D
több mint 9 éve
biztos vannak de azokat nem pénzéhes niggernek hívják : D