NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Gratulálok Hörinek a munkájához!
Mázlista, felejthetetlen élményben volt része élőben 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
moncsy91 Green Bay Packers 197
Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2
Azért a 3.-4. negyedben, amikor 10 ponttal ment a Hawks a D nagyot alkotott, hogy nem hagyta jobban elmenni őket. Ez adta meg az alapot a comeback-hez.
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
És még Katy sem vetkőzött le! 😥

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
mindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.

Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.dande
Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.dugo1993
mert nem néztetek Rams meccseket. a Chargers ellen ugyanezt csináltuk. tuti Shitty súgott Carroll-éknek

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
mindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.

Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.dande
Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....

Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ha Glendale-ben Super Bowl van, akkor hihetetlen elkapás az alap:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezt a 11 percet végig szakadtam 😀

Mindenki nézze meg 😀
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Hatalmas 😀

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
ez tényleg vicces volt (a Lynch-es megjegyzés a legjobb 3:27-től)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nfl hall of famerek 2015-ben:

Junior Seau
Jerome Bettis
Tim Brown
Charles Haley
Will Shields
Mick Tingelhoff
---
Bill Polian
Ron Wolf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így a döntőhöz érve a díjkiosztó előtt egy kis olvasnivaló még azoknak, akiknek eddig nem volt elég

Gyenge rajt? Nem probléma! A Seahawks és a Pats útja a Super Bowlig
Wilson a 11–0-ra hajt; Brady beérheti Montanát; Belichick: 9!
Dinasztiák csatája: lesz-e seattle-i vagy a Patriotsé folytatódik?
Történelmi fordítás, utolsó mp-es TD-nal a Super Bowlban? A Madden szerint igen! - videó
Eli Manningék Pats elleni csodája csak a 2.: az öt legjobb Super Bowl - videók
Cristiano Rodgers vs. Manuel Watt? Verhetetlen Beckham és Gronk? – szubjektív díjkiosztó
Denveri támadó nélkül az év álomcsapata?! Pats–Seahawks 4–3

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Sziasztok rongy-clockon kivul valahol meg szegeden SB ? Ismerosom kerfi
koszi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
rongy kocsmabraxa88
Clockban is leszpeach
Ezt már szeretem, jó hely az a Rongy, csak a világvégén van.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
rongy kocsmabraxa88
Clockban is lesz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
rongy kocsma
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Sziasztok!
Szegeden van tervben valami közös SB nézés? 😊 Sajnos idén muszáj bemennem reggel órára és így nem tudom itthon nézni.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ma este 20:00-tól élőben elemezzük a holnapi Super Bowl főbb párharcait ezen a linken:  hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/super-bowl-beharangozo-video-elo

http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Alternatív NFL-történelem

Ha a Las Vegas-i fogadóirodák hendikepjét nézzük, akkor két Super Bowlnál várt Vegas egypontos különbséget. 1972-ben a Miami Dolphinst sejtették ennyivel előrébb az Oakland Raidersnél (végül 14-7-re nyertek), míg 1981-ben a San Francisco 49erst a Cincinnati Bengalsnél (26-21 lett a javukra). 1983 és 2013 rúghat még labdába, előbbinél 2 pont volt a Washington Redskins javára (ami 38-9-re verte a Los Angeles Raiderst), míg tavaly a Denver Broncost várták 2,5 ponttal az aztán 43-8-ra nyerő Seahawks elé.

sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/30/super_bowl_10_dolog_amiert/Kampman
Hát a cikkíró valamit nagyon elnézett.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele.

Szerintem ez nonszensz.gabtsi
az szóba sem jöhet hogy ez is egy tudatos dolog mindenki részéről? hogy a leszarom a médiát hozzáállás miatt még nagyobb lesz az érdeklődés , lehet mindenfélét írogatni, hozzászólni amit elolvasnak , megnéznek és ez végül mindenkinek jó?,
így állandó téma a "nem nyilatkozó" (inkább nem megszokottan! nyilatkozó!) és" riportergyűlölő" ML aki ráadásul még reklámokban előzetesekben is gazdagon látható....!!??
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Alternatív NFL-történelem

Ha a Las Vegas-i fogadóirodák hendikepjét nézzük, akkor két Super Bowlnál várt Vegas egypontos különbséget. 1972-ben a Miami Dolphinst sejtették ennyivel előrébb az Oakland Raidersnél (végül 14-7-re nyertek), míg 1981-ben a San Francisco 49erst a Cincinnati Bengalsnél (26-21 lett a javukra). 1983 és 2013 rúghat még labdába, előbbinél 2 pont volt a Washington Redskins javára (ami 38-9-re verte a Los Angeles Raiderst), míg tavaly a Denver Broncost várták 2,5 ponttal az aztán 43-8-ra nyerő Seahawks elé.

sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/30/super_bowl_10_dolog_amiert/
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?

az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.gabtsi
Jamaal Charles név mond valamit?

több mint 9 éve
Goodell mai csodálatos sajtótájékoztatójából kiindulva is számomra csak az a kérdés, hogy ő mennyivel mondott pl. többet Lynch sokat idézett interjúinál?

deadspin.com/44-lies-roger-goodell-told-in-his-press-conference-toda-1682838339

---