NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Gratulálok Hörinek a munkájához!Mázlista, felejthetetlen élményben volt része élőben 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
moncsy91
197
Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Azért a 3.-4. negyedben, amikor 10 ponttal ment a Hawks a D nagyot alkotott, hogy nem hagyta jobban elmenni őket. Ez adta meg az alapot a comeback-hez.
több mint 9 éve
És még Katy sem vetkőzött le! 😥
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
mert nem néztetek Rams meccseket. a Chargers ellen ugyanezt csináltuk. tuti Shitty súgott Carroll-éknekTény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.dugo1993mindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.dande
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.mindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.dande
több mint 9 éve
mindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..
több mint 9 éve
ha Glendale-ben Super Bowl van, akkor hihetetlen elkapás az alap:"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!
több mint 9 éve
Ezt a 11 percet végig szakadtam 😀Mindenki nézze meg 😀
több mint 9 éve
ez tényleg vicces volt (a Lynch-es megjegyzés a legjobb 3:27-től)---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nfl hall of famerek 2015-ben:Junior Seau
Jerome Bettis
Tim Brown
Charles Haley
Will Shields
Mick Tingelhoff
---
Bill Polian
Ron Wolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Így a döntőhöz érve a díjkiosztó előtt egy kis olvasnivaló még azoknak, akiknek eddig nem volt elégGyenge rajt? Nem probléma! A Seahawks és a Pats útja a Super Bowlig
Wilson a 11–0-ra hajt; Brady beérheti Montanát; Belichick: 9!
Dinasztiák csatája: lesz-e seattle-i vagy a Patriotsé folytatódik?
Történelmi fordítás, utolsó mp-es TD-nal a Super Bowlban? A Madden szerint igen! - videó
Eli Manningék Pats elleni csodája csak a 2.: az öt legjobb Super Bowl - videók
Cristiano Rodgers vs. Manuel Watt? Verhetetlen Beckham és Gronk? – szubjektív díjkiosztó
Denveri támadó nélkül az év álomcsapata?! Pats–Seahawks 4–3
több mint 9 éve
Sziasztok rongy-clockon kivul valahol meg szegeden SB ? Ismerosom kerfikoszi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ezt már szeretem, jó hely az a Rongy, csak a világvégén van.rongy kocsmabraxa88Clockban is leszpeach
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
rongy kocsmabraxa88Clockban is lesz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
rongy kocsma
több mint 9 éve
Sziasztok! Szegeden van tervben valami közös SB nézés? 😊 Sajnos idén muszáj bemennem reggel órára és így nem tudom itthon nézni.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Ma este 20:00-tól élőben elemezzük a holnapi Super Bowl főbb párharcait ezen a linken: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/super-bowl-beharangozo-video-elo
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
bmg
2 681
Alternatív NFL-történelemHát a cikkíró valamit nagyon elnézett.
Ha a Las Vegas-i fogadóirodák hendikepjét nézzük, akkor két Super Bowlnál várt Vegas egypontos különbséget. 1972-ben a Miami Dolphinst sejtették ennyivel előrébb az Oakland Raidersnél (végül 14-7-re nyertek), míg 1981-ben a San Francisco 49erst a Cincinnati Bengalsnél (26-21 lett a javukra). 1983 és 2013 rúghat még labdába, előbbinél 2 pont volt a Washington Redskins javára (ami 38-9-re verte a Los Angeles Raiderst), míg tavaly a Denver Broncost várták 2,5 ponttal az aztán 43-8-ra nyerő Seahawks elé.
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/30/super_bowl_10_dolog_amiert/Kampman
több mint 9 éve
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele.az szóba sem jöhet hogy ez is egy tudatos dolog mindenki részéről? hogy a leszarom a médiát hozzáállás miatt még nagyobb lesz az érdeklődés , lehet mindenfélét írogatni, hozzászólni amit elolvasnak , megnéznek és ez végül mindenkinek jó?,
Szerintem ez nonszensz.gabtsi
így állandó téma a "nem nyilatkozó" (inkább nem megszokottan! nyilatkozó!) és" riportergyűlölő" ML aki ráadásul még reklámokban előzetesekben is gazdagon látható....!!??
több mint 9 éve
Kampman
28 330
Alternatív NFL-történelemHa a Las Vegas-i fogadóirodák hendikepjét nézzük, akkor két Super Bowlnál várt Vegas egypontos különbséget. 1972-ben a Miami Dolphinst sejtették ennyivel előrébb az Oakland Raidersnél (végül 14-7-re nyertek), míg 1981-ben a San Francisco 49erst a Cincinnati Bengalsnél (26-21 lett a javukra). 1983 és 2013 rúghat még labdába, előbbinél 2 pont volt a Washington Redskins javára (ami 38-9-re verte a Los Angeles Raiderst), míg tavaly a Denver Broncost várták 2,5 ponttal az aztán 43-8-ra nyerő Seahawks elé.
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/30/super_bowl_10_dolog_amiert/
több mint 9 éve
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?Jamaal Charles név mond valamit?
az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.gabtsi
több mint 9 éve
Goodell mai csodálatos sajtótájékoztatójából kiindulva is számomra csak az a kérdés, hogy ő mennyivel mondott pl. többet Lynch sokat idézett interjúinál?deadspin.com/44-lies-roger-goodell-told-in-his-press-conference-toda-1682838339
---