NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
A város neve adja magát, de a franchise az Raiders/rams/chargers marad. Nehezen tudom elképzelni az ellenkezőjét.
Amadeus91
Volt mar nevvaltozas mas csapatnal is. A Chiefs mielott Kansas Citybe cuccolt volna, tod mikent hivtak? Dallas Texans. Holnap PO meccset jatszanak a nevtolvaj bandaval.
ulpianus
nem mintha a mai KC lett volna az első Dallas Texans az NFL történetében. 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A város neve adja magát, de a franchise az Raiders/rams/chargers marad. Nehezen tudom elképzelni az ellenkezőjét.
Amadeus91
Volt mar nevvaltozas mas csapatnal is. A Chiefs mielott Kansas Citybe cuccolt volna, tod mikent hivtak? Dallas Texans. Holnap PO meccset jatszanak a nevtolvaj bandaval.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
névváltás várható az uj csapat(ok)tól?
braxa88
lol.
Amadeus91
ebben semmi vicces nincs, pár hónappal ezelőttig még San Antonio is valós opció volt a Raiders-nél, és a névváltoztatás is felmerült ez esetben
baggio
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Ray Donovanben LA Waves a csapat neve, #forshadowing
Höri
Hát ez legalább egy fokkal jobb, mint a már létező LA Kiss.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Ray Donovanben LA Waves a csapat neve, #forshadowing

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
braxa88
lol.
Amadeus91
ebben semmi vicces nincs, pár hónappal ezelőttig még San Antonio is valós opció volt a Raiders-nél, és a névváltoztatás is felmerült ez esetben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
braxa88
lol.
több mint 9 éve
Ha a Kroenke nem ment volna teljesen szembe a St. Louis-i városvezetéssel, én is a Chargers-Raiders kettős költözését mondanám, de a Rams csak akkor marad a helyén, ha a tulajdonos eladja a klubot, ami egyelőre abszolút nem áll szándékában (vagy különösen kínos lesz a 2016-os szezon arrafelé)... Meg a Raiders mondjuk ilyen alapon már a 49ers-szel is összecuccolhatott volna.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Főleg ha mondjuk a Chargers és a Rams megy.
Bazzani
ilyen lehetőség szerintem nincs. a Chargers - Raiders közös projektben gondolkozik, a Rams meg nyilván magában. de a hírek szerint sokkal nagyobb az esély az előbbire, hogy megvalósuljon

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
De tényleg van kereslet 2 LA-i csapatra? Egyre még csak-csak, de a kettőt neccesnek találom. Főleg ha mondjuk a Chargers és a Rams megy.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
az idei all-pro csapatok
 en.wikipedia.org/wiki/2015_All-Pro_Team

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Nem lenne örökké halálcsoport

Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Kampman
bevétel maximalizálás

több mint 9 éve
Azt viszont nem értem, hogy 2 los angeles-i csapat miért ne lehetne egy csoportban.
Kampman
mert a két NY-i sincs

---
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Ha a két csapat költözik, (Chargers, Raiders), akkor én jobban örülnék egy Raiders - Rams csoport cserének, mint egy Seattle - Raidersnek, az biztos : D
Pedig ez esetben utóbbiról hallottam többet, de kizártnak tartom, hogy ilyen "halálcsoportot" akarjon bárki is az NFL-ben.
Chargers LT
Nem lenne örökké halálcsoport

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?
braxa88
Az új ligaévet már LA néven kezdik márciusban
Höri
azta. de a stadion még nem lesz kész nyárra gondolom
tehát LA Rams(v amit akarnak a Rams helyett) lenne, de még St.Louisban?
érdekes
braxa88
Kroenke stadionja 2017-re lesz kész. addig valszeg találnak valami stadiont LA-ben, ha mégis a Rams mellett dönt a többség. (nem)

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Chargers LT
A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.
empty taxi
így van, ha a Chargers és a Raiders együtt költözik, azaz osztoznak a stadionon is, akkor hasonlóan NY-hoz, a két csapat külön konferenciába kerül. ahogy taxi írta, a Seahawks kerül át az AFC-be a történelem miatt és szinte biztos, hogy a RAiders-szel cserél helyet.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
mikor dőlhet el a költözés? illetve ha megy 1-2 csapat LAbe akkor mikor?
braxa88
jövő szerdán szavaznak róla, ahogy ITT írtuk, kétharmados többség kell (+ 500 millió dollár relocation fee)

---
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Bezony, igaz, csak egy évig, de eredetileg a Bolts a ligában Los Angeles Chargers volt. Majd egy év után irány San Diego, és azóta is ott.
Én leginkább azt várom, hogy a csoportokban milyen változás lesz, mert a költözés már tuti, csak a csapat kérdéses.
Chargers LT
A Seattle anno szintén az AFC Westben nyomta így a hagyományok miatt ésszerű a Hox átsorolása. Az meg h a Raiderst nyomják át az valszeg azzal van összefüggésben hogy Mark Davis a liga egyik legkevésbé befolyásos tulajdonosa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 448 — LIGHTS OUT!
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.
peterk2005
A Chargers LA-ben kezdte anno.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mivel a Chargersen kívül mindegyik volt már másik városban, a mádik kettő aligha változtat. San Diego esetleg ragaszkodhatna a Chargers névhez, de nem hinném. A városvezetés elég kaotikus ott, a csapattal se túl jó a viszony, és a név is erősen a tulaj családhoz kötődik, aki ugyanaz, és menni fog.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem nem. Rams és Raiders adott brand. Chargers esetleg, de nem látom miért, bár kétségtelen elég hülye név.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
braxa88
persze, Los Angeles és mostani csapatnév

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549