NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Sikerült mindent kiadni? 😀 Biztosan nem maradt bent semmi elnyomott érzés? Van még sok opció ám 😀

több mint 9 éve
Az egyes csapatok leglesújtóbb vereségeAz a kibaszott Tuck Rule!!!
ftw.usatoday.com/2016/06/every-nfl-team-worst-loss-history-new-england-patriots
Black_Adder
Meg az a buzi Tomi!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Az egyes csapatok leglesújtóbb vereségeftw.usatoday.com/2016/06/every-nfl-team-worst-loss-history-new-england-patriots
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Miért neki nincs anyja? 😊Semmijesenemnincsen! Csak facebuk oldala.
Bruce
több mint 9 éve
Miért neki nincs anyja? 😊A költőre gondolt I think.Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
Mancit meg nyílván nem boldogítja a pénz mert az olyan természetes neki mint a levegő...
peach
kíváncsi lennék arra mi a terve? 😊
yooker
ozibozi
adam8
több mint 9 éve
A költőre gondolt I think.Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
Mancit meg nyílván nem boldogítja a pénz mert az olyan természetes neki mint a levegő...
peach
yooker
ozibozi
több mint 9 éve
Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
peach
yooker
több mint 9 éve
Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
peach
több mint 9 éve
Szerintem csak most ért be a spanyol mozikba a Las Vegas: Végállomas... 😀Dehát írja, hogy magányos, boldogtalan és szerencsétlen.Ó, hogy rohadjon magányosan bilire az ilyen gyökér. Meg a manziel féle is mikor semmi gondja mégis csinálja a fesztivált. Viszont legalább költhetik a pénzt JJ MegaWatt cuccaira is odakint.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀peterk2005Találtam neki egy jó role modelt atapapa
gaben
Számára ez gond.
Jutott már eszedbe, hogy nem mindenkit tesz boldoggá a pénz, a siker, az elismertség?
Én ilyenkor inkább örülök, hogy halálra eszi, issza, bassza magát, és önpusztít, ahelyett, hogy minden-mindegy alapon elkezdene mondjuk embereket öldösni random.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Ez jogos, bár én már nem nyitom meg az ilyen cikkeket.Nem tudom meddig akarnak a kintiek foglalkozni még a témával.Amíg olvassuk 😊
Lucifer
Kampman
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Kivételesen egyetértek. Bár ezt a hatalmas tervet világgá kürtölni minimum nyomorultság. The show must go on!Ó, hogy rohadjon magányosan bilire az ilyen gyökér. Meg a manziel féle is mikor semmi gondja mégis csinálja a fesztivált. Viszont legalább költhetik a pénzt JJ MegaWatt cuccaira is odakint.Dehát írja, hogy magányos, boldogtalan és szerencsétlen.
gaben
Számára ez gond.
Jutott már eszedbe, hogy nem mindenkit tesz boldoggá a pénz, a siker, az elismertség?
Én ilyenkor inkább örülök, hogy halálra eszi, issza, bassza magát, és önpusztít, ahelyett, hogy minden-mindegy alapon elkezdene mondjuk embereket öldösni random.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.Mancit meg nyílván nem boldogítja a pénz mert az olyan természetes neki mint a levegő...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Dehát írja, hogy magányos, boldogtalan és szerencsétlen.Ó, hogy rohadjon magányosan bilire az ilyen gyökér. Meg a manziel féle is mikor semmi gondja mégis csinálja a fesztivált. Viszont legalább költhetik a pénzt JJ MegaWatt cuccaira is odakint.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀peterk2005Találtam neki egy jó role modelt atapapa
gaben
Számára ez gond.
több mint 9 éve
Ó, hogy rohadjon magányosan bilire az ilyen gyökér. Meg a manziel féle is mikor semmi gondja mégis csinálja a fesztivált. Viszont legalább költhetik a pénzt JJ MegaWatt cuccaira is odakint.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀peterk2005Találtam neki egy jó role modelt atapapa
több mint 9 éve
Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀Találtam neki egy jó role modelt
peterk2005
www.facebook.com/versumonline/photos/a.586695281431760.1073741829.561307490637206/768415796593040/?type=3&theater
Szerkesztette: atapapa
több mint 9 éve
Cocaine Surviver with Johnny Manziel,
több mint 9 éve
ha kapna a VH1-en egy saját reality-t, nyilván tőttenénk.Lás Vegasi szálloda tulaj még a mostani balhéja előtt felajánlott neki egy Host állást, gondolom ezek után az is ugrott.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀
ozibozi
peterk2005
több mint 9 éve
az sem a pénzről szólt volna, hanem celeb állás lett volna hírességekkel (+gazdagokkal), rivaldafényben,,, mert azt szereti...Lás Vegasi szálloda tulaj még a mostani balhéja előtt felajánlott neki egy Host állást, gondolom ezek után az is ugrott.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀
ozibozi
peterk2005
több mint 9 éve
Lás Vegasi szálloda tulaj még a mostani balhéja előtt felajánlott neki egy Host állást, gondolom ezek után az is ugrott.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀
ozibozi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
SB LIII -> AtlantaSB LIV -> South Florida (Dolphins stadion)
SB LV -> LA
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Felháborító, hogy manapság már verekedni, meg medencés bulikázni sem lehet egy jót. Mocsok egy hely ez az USA.
több mint 9 éve
Nem tudom meddig akarnak a kintiek foglalkozni még a témával.Amíg olvassuk 😊
Lucifer
több mint 9 éve
Ti is foglalkoztok vele, holtidény van.Nem tudom volt-e már valahol de ha valaki eddig kételkedett, hogy Johnny exFootball carrier endingre itta magát akkor:Remélem most már mindenki belátja, h vége. Volt egy Johnny nevű srác. Jó helyen draftolták, sokat vártak tőle, de túl sok balhéja van, folyamatosan bepiál, verekszik. Nem képes irányítani az életét. Csapata sincs és ezek után már nem is lesz. Nem tudom meddig akarnak a kintiek foglalkozni még a témával.
m.tmz.com/#video/0_xdjpprmx
m.tmz.com/#article/2016/05/19/johnny-manziel-wet-republic-vegas-photos/
Matthew99
Lucifer
Évekkel ezelőtt látszott, hogy ez lesz.
több mint 9 éve
Lás Vegasi szálloda tulaj még a mostani balhéja előtt felajánlott neki egy Host állást, gondolom ezek után az is ugrott.