NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 275
jó kis All Time Top 25 lista a rájátszásban elért eredmények alapján. Nem könnyű bekerülni, pedig már 8 győzelem is elég felkerülni rá.

www.forbes.com/sites/jasonbelzer/2016/01/09/the-most-successful-nfl-playoff-coaches-of-all-time/?utm_campaign=Forbes&utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_channel=Business&linkId=20268949
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Jerry Jones pedig jelenleg azért lobbizik, hogy a Rams és a Chargers költözzön együtt Inglewoodba
baggio
alakul
 www.latimes.com/sports/nfl/la-sp-nfl-la-relocation-20160112-story.html
baggio
 twitter.com/UTKevinAcee/status/686676002613772288

Sőt lehet, hogy holnap mégse lesz döntés, hanem néhány hétig késleltetik a dolgokat:  www.sportingnews.com/nfl-news/4690894-nfl-move-los-angeles-update-rams-chargers-raiders-owners-meeting-process?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Jerry Jones pedig jelenleg azért lobbizik, hogy a Rams és a Chargers költözzön együtt Inglewoodba
baggio
alakul
 www.latimes.com/sports/nfl/la-sp-nfl-la-relocation-20160112-story.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
olvasva 2 meg nem nevezett topicot, remélem Burfict a Steelersbe igazol a közeljövőben...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 838 — Deion Sanders for president!
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000620927/article/nfl-network-to-reair-super-bowl-i-for-first-time-ever?campaign=Twitter_atn
Béczkó
na ez kurva nagy lesz

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000620927/article/nfl-network-to-reair-super-bowl-i-for-first-time-ever?campaign=Twitter_atn
Béczkó
királyság, ezek szerint sikerült megvenni a felvételt. elég komoly jogi baszkodás volt.

szerk: ja hogy kb playenként rekonstruálják. Valahol pedig azt olvastam, hogy valaki megtalálta a padláson, az NFL elkérte ingyen, az illető meg azt mondta, hogy lófaszt...

Szerkesztette: bergerdani

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
A 8 csapatból 2 tudott 19+ pontot feltenni a WC körben.
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 190 — Bears & Illinois fan
Vannak olyan csapatok az NFL-ben, amelyek olyan erősek mentálisan, hogy képesek azt is elviselni, hogy évek óta őket segítik a bírók.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Amennyit szidtuk a romló színvonalú alapszakaszt, szerintem eddig kurva jó a playoff 😀
Kampman
kivéve ha lila vagy
Janek
Vagy Burfict.
vassadi
Vagy Hoyer
Vagy sarokbanrettegőpatrióta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Amennyit szidtuk a romló színvonalú alapszakaszt, szerintem eddig kurva jó a playoff 😀
Kampman
kivéve ha lila vagy
Janek
Vagy Burfict.
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 838 — Deion Sanders for president!
Kampman
Beszívtál te is??? 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Kampman
kivéve ha lila vagy

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Ha lehet lábbal, seggel, nyakkal, hónaljjal, vagyis nem csak két kézzel elkapást csinálni, kontrollálni, elkapást befejezni, stb. akkor ez egy érvényes elkapás.
Ha csak kézzel lehet, főként ha csak két kézzel, vagy egy kéz+felsőtest, akkor meg nem.
Hogy szól a pontos szabály ezügyben?

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
az stltoday.com információi szerint Goodell mind a 32 tulajdonsnak küldött egy 48 oldalas anyagot az LA-be történő átköltözés kapcsán. az anyag szerint mindhárom csapat kérelme indokolt és egyik jelenlegi otthont adó városnak sincs elfogadható javaslata arra, hogyan tartsa meg a saját csapatát. az anyag szerint mindkét költözési javaslat kiváló és lehetővé teszi 2 csapat átköltözését LA-be.
" Goodell concludes that city leaders in all three of the communities hoping to keep their teams — Oakland, San Diego and St. Louis — have missed their opportunity..."
"But it suggests that all three teams have satisfied the NFL’s relocation guidelines, opening a clear path for the owners to choose the Rams — the only team that could have been barred this year by a hometown effort. Oakland has not submitted a formal proposal, and San Diego’s plan is contingent on a public vote this summer."
"Goodell says in the report that city leaders in each town agree that their current stadiums don’t work. And each city had “ample opportunity, but did not develop proposals sufficient to ensure retention of their teams..."
"In addition, Goodell’s report declares that both Los Angeles plans — Rams owner Stan Kroenke’s Inglewood stadium, and the Raiders’ and Chargers’ joint venture in Carson — are “first class stadiums,” the source said. Both can host two teams; both are ready for development now.
"

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Az elkapas ma mar judgement call, a bíró dönti el hogy az e vagy nem. Ez es a fumble is olyan volt hogy ha fordítva ítélnek a pályán akkor is call stands.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Nézzük...

Ez bizony TD.

David Tyree 2.0
vassadi
Ne mondd már nekem, hogy az utsó két képen 100%-ban birtokolja a labdát. Az utsó képen a segge és az alkarja közt van a labda, nálam ez még a vitatható kategóriába SE esik. Képletesen értve, az elmúlt szezonokban meg olyan elkapásokat nem adtak meg, ha pl. a faszi két kézzel fogja a labdát, lent van mindkét lába, de a kisujjával nem szorítja a labdát, ezért az kicsit dadog, így már nem elkapás. Itt van videón, amit kikockáztál.

www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000620155/Can-t-Miss-Play-Bryant-goes-into-flip-mode?icampaign=nflcom-ht-homepage-videoswap_generic_nfl

0:36-0:41-ig folyamatosan nem, hogy kicsit dadog, úgy mozog a labda mint a qvaélet. 0:41-nél mondom, hogy megvan neki, amikor már az öltözőfolyosóig repült.

Én nem tudom, hogy szól a szabály (mintha bárki a bírókat is beleértve tudná), de szerintem a játék érdeke, h az ilyeneket megadják. Ez így egy hatalmas highlight play volt, és annak is kéne lennie, minden hasonlónak.
Én inkább azokat a hasonló szituációkat venném elő, ahol nem ítéltek elkapást...Black_Adder
Ezzel viszont egyetértek. De akkor mostantól minden ilyet adjanak meg. Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az elkövetkezendő 3 hétben több ilyen véleményes szitu is lesz még, és lesz amikor nem ítélnek TD-t.

Szerkesztette: Duff
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Én erre a századik visszanézés után azt mondtam megadható, sztem kontrollálta amikor benn volt a két láb.
gabokocka
szerintem az elkapas soran meg megmozdult a labda tobbszor is
1, akkor is amikor a labahoz probalta szoritani,
2, illetve azt kovetoen is mikozben gurult kifele,
marpedig az egesz mozdulat sort kell vizsgalni, nem csak a palyan teruleten belul tortenteket...
ezt 10bol 9szer elveszik, megint inkozisztens hivas NY-tol
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 508 — nabege2@yahoo.com
a másik topicban a top10 elkapásnál is előhoztam, hogy egyik-másik elkapás olyan véleményes
főleg úgy, hogy a "pukkedli" sokszor a pályán kívül történik
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Én erre a századik visszanézés után azt mondtam megadható, sztem kontrollálta amikor benn volt a két láb.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Én nem tudom, hogy szól a szabály (mintha bárki a bírókat is beleértve tudná), de szerintem a játék érdeke, h az ilyeneket megadják. Ez így egy hatalmas highlight play volt, és annak is kéne lennie, minden hasonlónak.
Én inkább azokat a hasonló szituációkat venném elő, ahol nem ítéltek elkapást...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Tyree?? O a pályára esett…

Az meg külön tetszik h bemutatod egy fotón h nem mozog a labda😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Átok ül ezen a néven, akit Bryantnek hívnak, az csak ilyen véleményes elkapásokat / nem elkapásokat tud csinálni a playoffban... 😊

Nézzük...

Érkezik a labda, ez innen simán behúzhatónak tűnik:

Tisztán látszik viszont, hogy itt még nem birtokolja a labdát teljesen:

Itt már a lábához szorítja a labdát, ami nem mozdul, jobb láb a földön:

Bal láb is földön, a labda továbbra sem mozdul, ahogy a bukfenc közben és után sem:

Ez bizony TD.

David Tyree 2.0